Eşimle aramızdaki soğukluk?

merhaba ben 2 yıllık evliyim. 5 aylık da bir bebeğim var, 1 aydır annemlerin yanındaydım (annemler farklı bir şehirde yaşıyor). Eşim de işi gereği farklı bir şehire gitti, çok sık gitmez ilk defa denk gelip gitti. Şimdi eşimde döndü bizde 1 aylık aradan sonra bebeğimle evimize döndük. Ama eşime karşı tuhaf hissediyorum, eve de tekrardan adapte olamadım annemleri çok özlüyorum :( orada hep beraber bebeğe bakıyorduk şimdi burada tek başımayım eşim gündüz işte. Bide kafamda çok kuruyorum, işte iş seyahati sıradında erkek kadın bir sürü kişiyle çalıştı, işte acaba çok güzel kadınlar var mıydı, acaba birinden hoşlandı mı, acaba beni artık sevmiyor mu, acaba şöyle mi böyle mi diye diye eşimden de çok uzaklaştığımı hissediyorum. Oysaki 6 yıllık sevgililik döneminin ardından severek evlendik, şimdiye kadar da her şey çok güzeldi. Annemlerden daha dün geldik. Bebeğimiz olmadan da eşimle 1 defa böyle ayrı kalmıştık ama bu hislere kapılmamıştım pek fazla. Şimdi neden böyle oldu ben mi kuruntu yapıyorum bilmiyorum ama çok kötü hissediyorum kendimi. Eşimde ise herhangi bir değişiklik yok aynı, hatta bizi çok özlemişti sürekli iyi ki benim ailemsiniz siz olmadan ev ev değil diyip duruyor ama yok ben garip hissediyorum. Nasıl aşarım bunu? Daha yeni geldiğim için mi böyle oldu?

Eşimle aramızdaki soğukluk?