Eşimle aramda soğukluk var sizce neden?

11 aylık evliyiz, 5 aylık hamileyim. İlk evlendiğim sıralar 2-3ay boyunca ve evlenmeden önce tabi ki eşim o kadar ilgiliydi ki, bişeye ihtiyacın var mı, bir derdin var mı? Böyle konuşurduk dertleşirdik bişeyleri paylaşırdık bana dokunmadan öpmeden duramazdı. Ama zaman geçtikçe biraz daha mesafe oluşuyo, zaten içine kapanık biriydi ama en azından başlarda ilgiliydi onun için değerli olduğumu hissediyordum. şu an o kadar mutsuzum ki anlatmaya konuşmaya çalışsam da konuşamıyoruz bu durumu kabullenmiyor. 8-9 aydır ağzından bir iltifat duymamışımdır. Evlenmeden önce neler söylerdi. Kadınız bir yerde değerli olduğumuzun hissettirilmesene ihtiyacımız oluyo. Ama yok eşim illa söylemem mi gerekiyor falan filan bir şekilde geçiştiriyor. Şimdi bide hamile kaldığımdan beri iyice bir tuhaf, rahatsız etmemek için uzak duruyorum diyor ama bilmiyorum. Gününden işinden hiç bahsetmez sohbetimiz yok ya sanki huzurumuz kaçmış gibi. Çok mutauzum. Telefonu desen ortalıkta akşamları geldiğinde bir saat falan alıyo eline. Bilmiyorum ya. Artık düşünmekten yoruldum. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Eşimle aramda soğukluk var sizce neden?