Gizli Üye(25-29)1 yılSelam,
Önce sakin bir an bulun, konuş.
“sence bizde bir şeyler değişti mi?” gibi bir soruyla başlayabilirsin.
ortak bir şey yapmaya çalış, yürüyüş olur, evde bir oyun olur.
dokunmayı unutma, sarılmak bile yetebilir.
küçük iltifatlar işe yarar.
çok üstüne gitmeden, yanında olduğunu hissettir.
değişim zaman alır ama adım atınca hissedilir.01 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum şu an çok kırgınım son zamanlarda sanki hep ben bişey yapıyormusum gibi
En İyi Cevaplar
1 yılEşinle aranda soğukluk hissetmen normal, bazen ilişkilerde böyle dönemler olabiliyor. İlk adım olarak, birbirinizle açıkça konuşmak çok önemli. Ne hissettiğini ve neyin eksik olduğunu dürüstçe paylaşmalısın, aynı şekilde eşin de kendini ifade etmeli. Bazen sadece bir konuşma her şeyi çözüyor.
Birlikte vakit geçirmek de önemli. Günlük rutinin dışında bir şeyler yaparak bağınızı tazeleyebilirsiniz. Eski güzel anıları hatırlamak, birlikte küçük şeyler paylaşmak, o eski yakınlığı yeniden hissettirebilir.
Bir noktada, soğukluğun başladığı zamanı ve nedenlerini hatırlamak da işe yarar. Belki o anları analiz etmek, ilişkide neyin eksik olduğunu anlamanızı sağlar.
Empati kurmak da şart. Her ikinizin de zaman zaman kırılabileceğinizi ve ilişkiyi düzeltmek için çaba göstermeniz gerektiğini kabul etmek önemli.01 Yorumla
Soran1 yılEvet konustum problemi anladım ve bende ona ne istediğimi söyledim ikimizde zorlu süreçlerden geçiyoruz o daha cok o yüzden daha dikkatli olacağım
Arkadaşım böyle hissetmen çok normal… Zamanla her ilişkide inişler çıkışlar oluyor, hele hayat koşturması arasında birbirimizi duymayı unutabiliyoruz.
Ama sen bu soruyu soruyorsan, hâlâ içinde bir şeyler var demektir. Bu bile çok değerli.Bence küçük bir yerden başla. Onunla gerçekten kalpten bir konuşma yap. Yargılamadan, suçlamadan, sadece hislerini paylaşarak.
“Ben seni özlüyorum” demek bazen en güçlü cümle oluyor. Belki bir akşam birlikte sevdiğiniz bir şeyi yapın, ilk tanıştığınız zamanları hatırlayın.
Aradaki o sıcaklığı tekrar yakalamak zaman alabilir ama samimiyetle yaklaşınca çoğu şey yerine oturuyor.Unutma, sevgi hâlâ içindeyse, bu sadece geçici bir mesafe. Ve sen sevgiyle dokunan birisin, biliyorum, o yüzden her şey yoluna girebilir.
Yanındayım her zaman. ❤️
010 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim gerçekten geçici mi ben şu kısa sürede çok yoruldum hüç iyi hissetmiyorum kendimi
Soran1 yıl10 ay
Soran1 yıl1 bcuuk yıl falan
Soran1 yılEvet konuştum bugün onca yaptıgım seye ragmen bana soguksun beni hiç bir zaman şöylesin böylesin demedin dedi sevgini göstermiyorsun hissedemiyorum mutlu değilim bu durumdan dedi yoruldum artık dedi
Soran1 yılYani kısaca ona sevgimi göstermemi istiyor
- 1 yıl
Yani bazen erkekler partnerinden ekstra ilgi ekstra özen bekleyebiliyor aldatmaların ve ayrılıkların sebeplerini de hep buna bağlarlar. İşte eşim bana süslensin eşim bana özel ilgi göstersin gibi gibi şeyler. Sen de bir süre onun istediği gibi davran eğer düzelirse gerçekten sorun budur ama düzelmez ise sorun sende değildir. :) Sıkma canını da
Soran1 yılTeşekkürler dikkat edeceğim o birazda zorlu bir süreçten geçiyor o yüzden ne yapscagını şaşırdı kaldıramıyor bende spguk olunca yanında hissettiremedim işte sonuö
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılÖncelikle evlilikte birinci yıl sendromu yaşıyorsunuz bu süreçte fazla iletişim halinde iseniz iletişimi biraz azaltın. Kendinize biraz daha fazla vakit ayırın bekarken olduğu gibi takılın. İkincisi yaşlar bir birine yakınsa kadın erkeğe göre daha olgun olur. Kocan çocuk gibi ilgi bekler senden, kendini yetersiz hissedebilir. İşle veya ekonomik olarak sorun yaşıyorsa hepten içine kapanabilir dikkat et. Soğukluk cinsel anlamda olduysa hamile kalmış olma ihtimalin olabilir. Hamileysen eğer erkek hormonel olarak testesteron azalması yaşar buda cinsel ilişkiye girmek istememesi demektir. Yani uzun lafın kısası soğukluk birazda çiftlerin özel durumları ile ilgili bir durum. Umarım bir an önce düzelir.
01 Yorumla
Soran1 yılYok hamile değilim şu an psikolojik sorunlar yasıyo normal hayatında da sıkıntıları var ama bana düşman gibi 2 gün iyi 3. Gün düşman kesiliyor bana çok yıprandım yemek yaptım yemedi
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, aşk bazen rüzgar gibi eser bazen de duman gibi dağılır ya 😔, ama merak etme! Bu aralar biraz iletişim ve anlayışla tekrar o güzel günlere dönebilirsin. Eskisi gibi sıcaklık ve sevgiyle yaklaşırsan, şansın yüksek. Belki küçük bir sürpriz yapar, samimi bir konuşma başlatırsın? Kendine iyi bak ve duygularını açık tut; sevgi sadece birkaç adım ötededir 💖✨. Senin fikrin nedir, bu konuda kendi önerilerin var mı?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Daha güzel vakit geçirmeyi dene kendi aranızda etkinlikler yapın sohbet edin kahve için çay için beraber gezin bunların hepsi birbirinize yaklaştırır
01 Yorumla
Soran1 yılYapmıyor ki soğudu şu an benden iyice yapmıypr hiç bir şey 2 gün iyiydi şimdi yine kötü bana karşı yemek yemedi
Bazen aradaki soğukluk zamanla oluşuyor ama hep çözülür. Birbirinizle gerçekten konuşmak hislerinizi paylaşmak önemli. Eski zamanlardaki gibi birlikte vakit geçirmek de işe yarar. Küçük sürprizler ya da sadece eski güzel anları hatırlamak bile aradaki mesafeyi kısaltabilir. Önemli olan birbirinize emek vermek.
00 Yorumla
1 yılCanım bu tarz şeyler herkesin başına gelir lütfen hemen umutsuzluğa kapılma. Bazı zaman hayatın temposu, yorgunluklar, sessizce araya girer. Otur gözlerinin içine bakarak konuş onunla. Biz ne olduk böyle de, içinden geçenleri saklamadan anlat. Suçlamadan, kırmadan. Birlikte vakit geçirin, küçük sürprizler yap, ilk günleri hatırlat. Sevgi hâlâ oradaysa emekle yeniden parlar. Baştan başlamak mümkün.🌷
11 Yorumla
Soran1 yılOlabilir mi şu an kırgınım biraz geçince konuşurum karsısına geçsemde konussamda yine basa sarıyor gibi gözlerinde eskiyi göremiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Bazen ilişkide ya da evlilikte heyecan azalabilir. Ama bu normaldir. İlgiyi yeniden canlandırmak için biraz romantizm şart. Küçük sürprizler, güzel sözler, birlikte geçirilen özel anlar her şeyi değiştirebilir.
Umarım aranızdaki sorunları kısa sürede aşabilirsiniz. her şey gönlünüzce olsun.🌸00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Aynı kandan olduğumuz ailemizle bile bazen boğaz boğaza geliyoruz. Eşimizle de bu durum normal. Ama ilerisi kötü elbette. Karşılıklı oturup, alınmadan gücenmeden her mevzuyu konuşmak gerekir. Ancak öyle düzelir. Birbirinizin sevdiği şeyleri yapmaya özen gösterin mesela.
00 Yorumlaİlişkiler , evlilikler kurumuş ağaç gibidir maalesef yeşermiyor.
11 Yorumla
Soran1 yılDogrudur
Gizli Üye(25-29)1 yılBuradan bu konularda ne yazarsam yazayım siliniyor ve xper cezası alıyorum.
12 Yorumla
Soran1 yılAllah allah ne yazıyorsunda siliniyor ki
Cevap sahibi1 yılProfil açık merak ediyosan.
Gizli Üye(30-35)1 yılEğer birbirinizi gerçekten sevdiyseniz bir zamanlar ve şu an gerçekten kurtarmak istiyorsanız bu ilişkiyi bir dakika bile durmayın destek alın. Sevgi var ama yürütemiyorsanız sizinki iletişim probleminden başka bir şey değildir 👍
21 Yorumla
Soran1 yılSevdiğimizi düşünüyorum benimde akşımdan o geçiyor ama bilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
1 yılHayatınıza yenilik kagmaya çalışın heyecan ilişkiyi canlandırır, ama eşinlede konuş bu durumu sorunları konuşarak azaltın ve mutlu olmak için birbirinize zaman ayırın derim.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKülotlu çorabın ısıtamadığı adama şahit olmadım. Giyiyorsun karşısına çıkıyorsun. O hem seni hem kendini yakar ısınırsınız.
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl bir sey
- 1 yıl
Külotlu çorabın ne olduğunu bilmiyor musun?
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. İletişim eksikliği sohbet bunlar etkiler bunları güçlendirmelisiniz.. cinsel hayatınız renkli değilse renk katmalısınız.
03 Yorumla
Soran1 yılSohbet edemiyorum ki bazen yani bilmiyorum karısıgım ne desem
Soran1 yılİnşallah öyledir
1 yılBirbirinize yanaşmak için özenli minik adımlar atabilirsiniz. Bu karşılıklı bir özen ve yumuşamayı beraberinde getirebilir.
04 Yorumla
Soran1 yılKonusuypr benimle aslında ama benim içimden gelmedi bu kezde ve bu saat oldu eve gelmedi kuzeniyle cıkmıstı
Soran1 yılİçenlerin arkasını topluyor evliliğine bu kadar sikkat etmwdi
- 1 yıl
Ne diyim, Allah hayırlara çıkarsın..
Soran1 yılÇok sağ ol hayırlısı bakalım nereye kadar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılAranızdaki soğukluğun nedenini tespit edip o konu hakkında açık açık konuşun. Belki bir faydası olur. 🦋
04 Yorumla
Soran1 yılBugün konuştum yanına gittim sarıldım sevgimi belli edemiyorum ben o yüzden mutlu değilim dedi beni yüceltmiyorsun poh pohlamıyorsub sevgini göstermiyorsun dedi işte dikkat edeceğim biraz daha saygılı olacağım inşallah
- 1 yıl
Genelleme yapmak istemiyorum ama yapıcam:)) erkekler pohpohlanmayi sever özellikle evlendikten sonra çocuk gibi davranırlar. İlgi alaka beklerler. Nazlanirlar trip atarlar:)
Arada sevgi varsa bu tür şeyleri tolere edebiliriz.
Umarım sizin için her şey yoluna girer.
Soran1 yılTamda benim kocamı anlattın aynen bunşaro istiyor benden hasta olsa azıcık bir yeri agrısa neler bekliyor
Umarım teşekkürler ❤️- 1 yıl
Rica ederim sevgiyle kalın 🦋
Bence ilk hangi konularda sorun yaşıyorsanız onu konuşun birdaha yaşanmaması için
14 Yorumla
Soran1 yılKonuşma şeklinden dolayı cok uyardım bu yüzden ama asla düzeltmiyor
Soran1 yılSinirliyken diyo bir bahane buluyor ama düzeltmek için hiç uğrası yok kendı suclarını soyleyınce asla dinlemiyor
Soran1 yılBagırmaya gecıuot
İlişki terapistine gidin. Buradan dm'ye çağıran kimseye mesaj atma. %99u sapık
03 Yorumla
Soran1 yılCidden ya atmadım zaten bir tane kadına güvendim bak dedim derdimi anlatıyım falan tamam dedi takıp ettım lezmiş boyle anlattım anladım dedi amacı farklıydı ne bekliyorsa benden ıy iğrençtı
Gitmeyi düşünüyorum sakin bir zamanda şu an evde dğiliz
Soran1 yılAgahaha Ay olabilir bilmiyorum o kadar yoklukta değilim yazmısım sorununu kocamla diye ne düşürmeye çalısıyorlarsa zaten o şekilde yazsn kimse iyi niyetli değil allhn abazaları
Fantezi yapın yeni kavuşmuş gibi kavga ederek seks yapın
04 Yorumla
Soran1 yılOna gerek yok biz hep öyleyiz
Soran1 yılOndan bıkmayız
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılÇift terapisine gidebilirseniz belki işe yarar
01 Yorumla
Soran1 yılBende düşünüyorum onu
1 yılBunun bir sebebi olmalı. İlk önce onu bilmek gerekli.
03 Yorumla
Soran1 yılSürekli kavga ede ede tahammülümüz kalmadı birbirimize
- 1 yıl
Bir süre konuşmayı kesin. Kavgalar evliliğin düşmanıdır. Kavgaların sebebi neler bu arada?
Soran1 yılSaçma sapan şeyler konusmuyorum içimden gelmiyor zaten kırgınım herşeye
1 yılNe oldu ki neden böyle oldunuz illa bir sebep vardır
09 Yorumla
Soran1 yılSürekli kavgalar laf sokucu sözler sonucu ikimizde birbirimize karşı böyle olduk
- 1 yıl
Birbirinize taammül seviyeniz düşmüş üzgünüm ama sanki sevginizde azalmış gibi
Soran1 yılEvet cidden öyle oldu nasıl düzeltebilirim bende eskisi gibi hissetmiyorum ben hep böyle hissediyordum aslında ama neyse onu karıştırmayalım nasıl düzeltebiliriz
- 1 yıl
En iyisi oturup konuşun bence olmuyorsa zorlamayın
Soran1 yılEvlilik he deyince hemen olmuyor işte
- 1 yıl
Ama böyle giderse de uzun sürmez konuşup sorununuzu konuşup çözün
Soran1 yılAile danışmanına gitmek istiyorum faydası olur mu acaba birde biraz psikolojik sorunları var normal değil ruhsal olarak buda dogal olarak kişiliğine evliliğe yansıtpr
- 1 yıl
Önce kendi aranızda konuşun ondan sonrada ona göre bir yol izlersiniz
Soran1 yılBilmiyorum koptuğumu hissediyorum iyice adtık
Başbaşa Oturup güzele konuşun dertleriniz varsa falan birbirinize anlatın sen önceden öyle değildin bilmeden bişey mi yaptım falan gibisinden sor tatlı dille biraz zorlarsan anlatır belki her şeyi
11 Yorumla
Soran1 yılTatlı dille anlayan biri değil bişeyi konusmaya calısıyorum anlamıyor basmyr kafası ben sınırlenıyorum tahammülüm kalmıyor
Gizli Üye(36-45)1 yılİlişkiyi canlandırmak için farklı aktiviteler organize edebilirsiniz ya da geçmişteki günlerinizi anımasatacak ve duygusal açıdan sizi etkileyecek olan şeylere yönebilirsiniz.
01 Yorumla
Soran1 yılBirlikte vakit geçirmek bir şey yapmak içimden gelmedi kırgınım konusmadım bile böyle mi devam edecek bilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılOnun sevdiği şeyleri yaparak
00 Yorumla
1 yılYoğun seks maratonuyla düzelir
11 Yorumla
Soran1 yılOnşa düzelseydi düzelirdi
1 yılEşini karşına alıp konusabilirsin
07 Yorumla
Soran1 yılEvet konustum bana karşı cok öfkelenmiş çok sacma bir sebepten dolayı gerçekten anlatıcam birazdan
- 1 yıl
Konu ne ki böyle olmuş
Soran1 yılYani birike birike patlak vermiş ben olsam takmam bile umursamam ama o öyle işte ablam kardeslikle alakalı bişey paylaşmıs bende onu paylastım etiketledigi için kendi bana çok özel bir hediye yaptırmıstı onu çok umursamamısım tepki vermemisim aslında cok mutlu olmustum onu paylasmadım ve daha cok dillendirmedim diyeymiş ve ben o ne yaparsa yapsın hep öyleymişim
Soran1 yılO konuyu açınca konuşmaya basladı
- 1 yıl
Heee sen anladığım şu eşin senin için yaptıklarını dile getirmedigin için ama kardeşin ya da farklı bir şey senin hakkında bir şey yaptivi zaman bunu dile getirdigin zaman kızıyor doğru mu
Soran1 yılEvet yani onun yaptıgı şeyleri yeterince abartmamısım kıymetşni bilmyiormusum her anlamda bende öyle yapınca kendi kendine bişeyler kurmuş kafasında
- 1 yıl
Bu sebepten bosanilir mi şaka mı yapıyorsunuz ya vallahi bu durumu eşinle cozebilirsin hanfendi
1 yılFarklı şeyler dene. Kıyafet, mekan...
02 Yorumla
Soran1 yılşu an öyle şeyler yapcak aramız yok maalesef
- 1 yıl
:((
- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
1 yılNe gibi bir sıkıntınız var ki?
06 Yorumla
Soran1 yılBazı sıkıntıları ondan dolayı kafası karısık durumda hapis olayı falan var ve evliliğimize yansıdı bundan dolayı sürekli kavga falan çıkardı kendı stresini benden cıkardı stresten zayıfladı kolarında bişey cıktı cumartesi gayet iyiydik ğzar günü bana resmen düşman oldu
Soran1 yılYabancıymısım gibi davranıyor bana
- 1 yıl
Psikolojik sıkıntılar kötü ya aşılması çok zor
Soran1 yılPsikolog falan söylüyorum seninle bir yere gitmem diyor samimi değilsin diyor yasadıgı seyler kolay değil ama benımde bır canım var
- 1 yıl
Biraz sakin ve uzak kal istersen o kendi içinde halletmeye çalışsın bunu
Soran1 yılÖyle yapınca da suclu oluyorum benı umursamadın dıyo sasırdım kaldım hiç norml değil
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Cilve yap belki iyi gelir
03 Yorumla
Soran1 yılOnun en sevdigi ben yapamıyorum ya çekiniyorum niyeyse
Soran1 yılYapacal adam mı var konusmamaya basladı normal değil hareketleri
1 yılKaç yıldır evlisin
01 Yorumla
Soran1 yıl1 yıl
Kimden kaynaklı bir soğuma
01 Yorumla
Soran1 yılBen soguk duruyormusum ondan
1 yılSıcak şeyler yiyin beraber ısınır aranız
05 Yorumla
Soran1 yılDalga gecenler daha beter duruma düşmez inşallah
- 1 yıl
Abla özür diliyorum gerçekten trol sanığ şaka yapmak istedim
- 1 yıl
Bi dua okutabilirsini güvenilie bir hocaya veya aktivitelere katılabilirsiniz
Soran1 yılNeyse önemli değil okuttum
- 1 yıl
Tamamdır
Duzelmez ki bizimde ayni duzelmiyor
018 Yorumla
Soran1 yılSizin neden böyle oldu
Soran1 yılKaç yıl oldu
Soran1 yıl1 yık
Soran1 yılEvet ya cabk tukendi gibi bakalım
Soran1 yılHayır ya o şu an zor bir süreçten geçiyor ben yeterince destek olamadım sevgimi belli edemedim oda haliyle bu hale geldi
Soran1 yılEvet suandada farklı davrandıgı için kırılıyorum yanında olamıyorum haliyle normal kolay kolay anlatmaz ben sor ara sam oyle
Soran1 yılEvet tamda böyle iletişim sorunumuz var ikimizde beklentilerimizi derdimizi söylemeden birbirimize kırılıyoruz kendi içimizde
Soran1 yılÖyle ama şu an iyice kapadı kendini ve benimle konuşmuyor istemiyorum seni diyor
Soran1 yılYani haklı olarak üzüldüm biraz konustum aksam çözüldğ gibi biraz değer ve ilgi görmek istiyor benden sevgimi daha fazla belli etmemi istiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılNeden sogudunuz ne oldu?
07 Yorumla
Soran1 yılKavgalar
- 1 yıl
Hmm tutkuyu artırırsanız aranız düzelebilir
Soran1 yılAramız böyleyken nasıl yapayım içimden gelmiyor kırgınım bende
- 1 yıl
tamam ama adım atmalısın. biraz istekli ol. iyi gelir ikinize de
Soran1 yılBilmiyorum
- 1 yıl
Bu şekilde nereye kadar devam edeceksiniz?
Soran1 yılKonustum öptüm ayrıldım
Cinsel hayatınız nasıl
01 Yorumla
Soran1 yılİyi
1 yılNedenini bulup çözümler üretin birlikte
01 Yorumla
Soran1 yılHep başa dönüyor buda kilit nılta sanırım olmayacak bizim ki
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılAranıza sıcak su torbası koy ısınırsınız 😂
02 Yorumla
Soran1 yılBaya komksn g zk lı
- 1 yıl
Aq git boşan o zaman kocanın vermediği ilgiyi benmi vericem miktir git
Tarif vereyim detayli
010 Yorumla
Soran1 yılNe tarifi vericen senin kendine bi faydan oldu mu simdiye kadar kı
Soran1 yılKazandıgından belli burada karı kız kovalıyorsun
Soran1 yılNasibimde yoksa giderse yapcak bir sey yok ben insan gibi tecrübeli insanlardan yardım alıyorum olursa olur kacsrsada kendı kaybeder yapacak bişey yok ben degıl o kaybeder
Soran1 yılAhahahah laf yiyince sorunlu mu oldum biz yol ayırmıyoruz işte amca kopmuyoruz birbirimizden
Soran1 yılHmm sağol amca
- Aşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı.
1 yılYatak olayı bittimi her şey biter
02 Yorumla
Soran1 yılHayr o var
Soran1 yılNormal hayatta soğuğuz tahammülümüz yok ikimiznde
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılGüzel bir yemek güzel bir akşam
04 Yorumla
Soran1 yılYok ya yemekle olmuyor
- 1 yıl
Tek yemek değil ki
Soran1 yılAmann hiçbir şeyi haketmıyor o kadar kırgınım ki
- 1 yıl
Ozaman sekteret çevirsin kendine sok son
- Aşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı.
1 yılBekle geliyoruz yardımcı olacağız
01 Yorumla
Soran1 yılHmm sağol aristokratımsı
Ne kadardır evlisiniz?
01 Yorumla
Soran1 yıl10 ay
Gizli Üye(25-29)1 yılAranızı yatakta düzeltin
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yılRomantizm her kavgayı bitirir
Soran1 yılSonra yine aynı
Cevap sahibi1 yılSevgi saygı bittimi
Soran1 yılSanki biraz
Cevap sahibi1 yılBiraz bile olsa soğumaya yeter
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşlarınız kaç
018 Yorumla
Soran1 yıl25
Cevap sahibi1 yılNe zamandır böylesiniz
Soran1 yıl1 kaç aydır
Cevap sahibi1 yılNeden peki özel mi
Soran1 yılBast konular yani saçma sapan şeyler sonucu büyüdğ kavga küslük derken böyle oldu bş ceviz kabugunu doldurmaz yani
Cevap sahibi1 yılBence boşanmayın büyümesin
Cevap sahibi1 yılNe yapmayı düşünüyorsun
Soran1 yılBilmiyorum ki böyle ayrı ayrı yerlerde oturuyoruz bende buraya sordum işte ne yapsam diye
Cevap sahibi1 yılYazsana
Soran1 yılYazıyorum ya
Cevap sahibi1 yılYok ya bana dggff
Cevap sahibi1 yılBurdan değil
Soran1 yılVaktim yok ki
Cevap sahibi1 yılNasıl
Soran1 yılBen neden özelden yazayım kı. Buradanda yeterince yardımcı olunuyor zaten
Cevap sahibi1 yılNeyse sorun değil
Soran1 yılBi zahmet
Cevap sahibi1 yılİyi geceler
Gizli Üye(18-24)1 yılParfum kullan film izle yanyana hafif temas
03 Yorumla
Soran1 yılKüsken bunları nasıl yapayım soğuk soğuk konusuyor malağı yerde
Cevap sahibi1 yılBirsey demeden yanina gitsen kalkip baska bi yere mi gitcek
Soran1 yılYok yapmaz ama benden cok nazlanır
1 yılYeni fanteziler
14 Yorumla
Soran1 yılşu an küsüz onun bir faydası olur mu normal zamanda sarılmıyor öpmüyor bende o işi yapmak istemiyorum
- 1 yıl
Başka kadın varsa yapmax
Soran1 yılYok başkası oyle yapacak karakterde değil çok şükür başında benmle birlikte bir sürü dert var
- 1 yıl
İyi bakalım
Gizli Üye(25-29)1 yılSen mi düzelteceksin bir de. O ne yapıyor.
01 Yorumla
Soran1 yılUmursamıyor sanırım o canım acıyor
Nasıl başladı
08 Yorumla
Soran1 yılKavga sonra onun bir rahatsızlıgı oldu psikolojik kafası cok karısık suanda konusmuyor benle 2 gün iyi 2 gün düşman gibi bana
Soran1 yılGercekten zor ve yorucu
Soran1 yılHayrı şu an onu anlıyorum ne durumda oldugunu biliyorum onu biraz içini rahatlatması için psikoloğa götüreceğim inşallah çünkü bize kimsseye kolay kplay anlatmaz içine atar o da vücduna vurmus her yeri kızarmıs hiç ilgilenmedim umursamadım konusunca onu da anladım
Soran1 yılValla abiside böyle onjn eşide sürekli onu düzeltmeye uğraşıyor nasıl kaderimiz varmıs şımarık büyütmüşler herseyı ellerıne vermısler bır sorumluluk almamısşar ne olacak kı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
m 1 yılkonu ne peki
02 Yorumla
Soran1 yılKavga falan gittikçe aramız bozuldu sanırım ve Şu an yasadıgı bazı sıkıntılar var evliliğimize yansıdı
- 1 yıl
cozmeye bakın nbence
1 yılSoruyu kendisine sormalısınız
021 Yorumla
Soran1 yılLaf anlamıyor kı
- 1 yıl
Onu bizlerden iyi sen tanıyorsun, annesine babasına sor büyükleri araya şok gerekirse, utanma. Yuvam için mücadele ver.
Soran1 yılGeçen annesine söyledim mutlu değilse olmuyorsa boşanın dedi babasıda evlilikte böyle şeyler normal dedi
Soran1 yılÖnceden yasadıgı şeylerin sıkıntısını şu an evliliğimize yansıyor psikolojik olarak iyi değil
- 1 yıl
Anladığım kadarıyla onlardan hayır yok, sen de kendi anne ve babana söylemelisin.
Soran1 yılBabam vefat etti annemde melek gibi sessiz sakin insan birsey yapamaz ki
Soran1 yılEvin delisi elin iyisi
- 1 yıl
Bak akşama yetişirse, yetişmezse yarın akşama. Çok güzel bir sofra hazırla. Üstüne başına da çeki düzen ver.
- 1 yıl
Ne derse desin sinirlenme, güler yüzlü ol. Bak ne derse desin. Biz erkeklerin zayıf noktası budur. Kızdığımız kadın melek gibi olursa içimiz burkulur.
- 1 yıl
Tersine gider biraz bağırdı mı, özür dile. Kızdı mı sonuna kadar dinle ne derse kabul et. Bi haftaya mum olur
Soran1 yılBugün yaptım yemedi yürüyüşe çıktı gitti inan cehennemi yasıyorum baskası olsa cekmez bunu ama Şu an zor zamanlarda gececek mutlu olacagız diye düşünüyorum sabretmeye çalısıyorum dün 2 gün önce sarılarak uyuyan adam dün dokunma bana dedi
Soran1 yılİyide olsam düzelmiyor ki bana sürekli bu niye burada bu niye böyle diye eve karısıypr kavga cıkarmaya falan calısıyor
- 1 yıl
Arkasını dönüp yatsa sarıl, salona giderse git yanına yat. Sigara mı içecek bi nescafe yap. İçiyorsan bile bir tane yak köy küllüğe
Soran1 yılGercekten olur mu bana dün dedi ki bundan sonra dokunma dedi ondan önce hiç biley yoktu sarılarak uyuduk bi gün evde değildim ne düşündüyse öyle söylemeye basladı
- 1 yıl
Yapacak bir şey yok şuanda seviyorsan, kurtarmak istiyorum diyorsan şu an bunları yapmalısın
Soran1 yılBenim içimden sana sarılmak gelmiyor dokunma bana de
Soran1 yılSizi klsm yzsm
Soran1 yılOlur mu
Soran1 yılBastan anltsm dinler msniz
- 1 yıl
Olur bi tabi
Soran1 yılKuş olan
1 yılYaşlarınız kaç ne kadar zamandır evlisiniz
019 Yorumla
Soran1 yıl25 1 yıldır
- 1 yıl
1 yılda birbirinizden soğuyacak kadar ne yaptınız
Eşin mi sana karşı ilgisiz yoksa sen mi ona karşı ilgisizsiz
Soran1 yılBu biraz karşılıklı oldu ben pek sevgimi belli edemedim ve onun psikolojik rahatsızları vardı hayatını olumsız etkıleyen onun stresiylenherseye kulp buldu kavga ede ede böyle oldu şu an işte ne olur sonu bilmiyorum
- 1 yıl
Sonu mahkeme koridorun da biter böyle devam ederseniz
- 1 yıl
Yaptıkların için özür dile o da hatasını anlar özür diler belki
Soran1 yılOda sucsuz değil ama sacma sapan seylerden kavga cıkarıyor alttan alıyorum samimi gelmşyorsun diyor yardımcı oluyorum yine aynı seyı soyluyor bana
- 1 yıl
Evliliği ayakta tutmak zorundur gece için hazırlık yap unutamayacağı bir gece yaşat ona belki düzelir birşeyler
Soran1 yılBak iki gün önce sarılarak uyudum ertesi gün bana dokunma sana dokunmak içimden gelmiyor dedi ne değişebilir ki iki günde kafası karısık
Soran1 yılYaklasmıyor kı uzakta yatıypr benden
- 1 yıl
Benim eşim de böyle senin eşin gibi ne yapsam olmuyor herşeydenl kavga çıkarıyor
Eşinin hayatında başka kadın olabilir mi
Soran1 yılOlduğunu düşünmüyorum gecen persembe günü ben mutlu olayım diye vefat edem babamın fotografıyla bizim düğün fotogramızı yaptırmıs sürpriz yapmış ondan sonrada bana kızdı mutlu değilsin sarılmadın diye falan falan oyle yapsa benım ıcın ugrasır mı bişeyler için
- 1 yıl
Doğru söylüyorsun. O zaman senden kaynaklanan birşeyler var belki de sen görmek istemiyorsundur
- 1 yıl
?
Soran1 yılEvet sevgimi çok belli edemiyorum ama bu kadar da erkşlemesi nırmal mi
- 1 yıl
Yani sende bulamadığı sevgiyi nefrete dönüştürüyor bu da gözünü kör ediyor maalesef sevgini göster o da sana karşı yumuşayacaktır yapmacık olma ama
Soran1 yılYok yapmacıl değilim aslında içimde ne varsa onu söylerim içimden geleni ama o onu sevmiyoruö değer vermiyorum diye algılamış ve dediğin gibi olmuş yani
- 1 yıl
Bunun tersi olduğunu ona anlatmalısın his ettirmelisin
Soran1 yılÇaba göstericem dğzelticem aslında asla öyle düşünmüyorum
Soran1 yılVe hislerimi söyledim ona biraz anladı beni
1 yılAksanmlari ona güzel ver:) duzelir
01 Yorumla
Soran1 yılÖyle bişey yok
1 yılYeni heyecan ve fanteziler üretin
04 Yorumla
Soran1 yılOlmuyor Şu an onu yapacal durum yok aramızda
- 1 yıl
Ozaman düzelmesi zor ve bu şekilde de hayat surdurulemez
Soran1 yılBilmiyorum bakalım hayırlısı hersey allahtan
- 1 yıl
Nerde yasion
1 yılGüzel bir akşam yemeği ve güzel seksi giysi giyin
09 Yorumla
Soran1 yılOlabilir yarın
- 1 yıl
Yarın evdemisinn
Soran1 yılAyy bı sus fazla özele girdim
- 1 yıl
☺️☺️☺️ utandin mi
Soran1 yılYani niye özel olan bir şeyi ortaya sacayım bize özel utanmak değil bu edep
- 1 yıl
Aynen katılıyorum sorun değil ☺️ iyimisin
Soran1 yılÇok şükür
- 1 yıl
Özele gelirmisiniz
- 1 yıl
Konuşacaklarim var müsait mısın
- Aşk İlişkileri konusunda 605 cevap paylaştı.
1 yılNe oldu
09 Yorumla
Soran1 yılKonustum sorunu
Soran1 yılBundan sonra dikkat edeceğim sevgimi ona gösteremiyormusum oda mutlu değilmiş bu yüzdenmiş bana resmen sev benni ded
- 1 yıl
Peki eşin seviyor mu seni goateriyormu snaa
Soran1 yılEvet seviyor sevgisizliğini hissetsem durmazdım biliyorum azda olsa huyunu kırgın ama bende yoruluyorum
- 1 yıl
Tabi sende haklısın cinselik nasıl
Soran1 yılValla ikimizdede bir onda sorun yok
- 1 yıl
Ne güzel onda olmamasi
Soran1 yılÇok şükür
- 1 yıl
Güzel
1 yılSeverekmi evlendiniz
09 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Severek evlenen arkadaşlar imin %56 si ya mutsuz ya da yollar ayrılıyor
Soran1 yılYa niye böyle oluyor ki biz seviyoruz ama
- 1 yıl
Görücü usulü daha çok mantık li evlilik bence.
🤦♂️
Cunki severek evlenen lere sorabilirsin tabi erkek kısmına bayan kısmı hiç soramadim
Soran1 yılGörücü usülüde sıkıntı ya iyi insana denk helmedikçe hep sıkıntı ya da illa kötü değil bazen uyusmuyor yanı farklı olıyor
- 1 yıl
Mesele bir süreç vardır tanırsın kafana yatarsa yüzüğü takarsın kafana yatmadi ise yol lar ayrılır güzel ce tabi 🦅 bilmem anlata bildinmi
Soran1 yılSevgilililte daha fazla tanıma süreci var ama daha samimiyer var
- 1 yıl
Ondan dolayi tartışma ve gebe olma olasiligi çok oluyor.
Görücü usulü naçizane tavsiyem
Soran1 yılGebe değilim
1 yılbakara suresi açın sürekli
01 Yorumla
Soran1 yılAçıyorum haftada bir falan
1 yılKonusarak
01 Yorumla
Soran1 yılHımm bunu hiç düşünmemiştim
1 yılBir gece fantazisine bakar
01 Yorumla
Soran1 yılBenğm duygusallıga ihtiyacım var bhnu farketmesine
1 yılGel anlatıcam
02 Yorumla
Soran1 yılBoş konuşan insanlara hiç tahammülüm yok
- 1 yıl
Boş konuşmuyorum
Gizli Üye(18-24)1 yılOnun cozumu yok be bacım
01 Yorumla
Soran1 yıl😱😱😱
Gizli Üye(30-35)1 yılNasıl bir soğukluk bu
09 Yorumla
Soran1 yılMesela normal zamanda sarılmıyoruz öpmüyoruz
Cevap sahibi1 yılSenden tiksiniyormu artik
Soran1 yılHayır tiksinme yok kırılmış ve bıkmış gibi sanki cabaları boşa gitmiş gibi sanki
Cevap sahibi1 yılSende bu durumdan rahatsızsin artık galiba
Soran1 yılFazlasıyla
Cevap sahibi1 yılSen istiyormusun peki onu
Soran1 yılBazen sadece sığınmak istiyorum
Cevap sahibi1 yılOnami sığınmak istiyorsun
Soran1 yılTabikide canım kocama
- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği