Kendimi hiç iyi hissetmiyorum sevgi eksikliği hissediyorum psikolojim aşırı bozuldu?

Arkadaslar ben sevgi eksikliği yaşıyorum aslında herkes beni seviyor ama ben başkası beni sevsin istiyorum ailemde Herkes beni seviyor akrabalarimda seviyor arkadaslarimda seviyor sevmeyen vardır mutlaka ama ben onları takmiyorum bir erkekten hoşlanıyorum ama o beni sevmiyor konuşmayı denedim ama beni beğenmedi sürekli fotoğraflarına bakıyorum çevrimiçi oluyor bir şey yazamıyorum bu benim sinirimi çok bozuyor bir de şu ana hiç sevgilim olmadi sadece bir kere çıkma teklifi aldım o da küçükken bende bir karşı cins tarafından sevilmek istiyorum kendimi beğenmiyorum bazen diyorum ki hiç bir erkek beni sevmiyecek ben evde kalırım diye bile düşünüyorum evde kalım bu benim için sorun değil ama biri beni sevsin bana değer versin onunla muhabbet edim beni kiskansin benimle vakit gecirsin 18 yaşıma geldim daha bir tane bile sevgilim yok hep cevremdekilerin sevgili hayatını dinliyorum onların tartışmalarını konuşmalarını yorumluyorum sanki sevgilim olmuş bir erkekle muhabbetim olmuş gibi evdeki herkes degistigimi söylüyor sen böyle değildin diyor hal ve hareketlerim konusmalarim değişti gerçekten bende farkındayım ama gerçekten istemeden oluyor bir de şimdi üniversite sınavı açıklanacak bir yere yerlesememe korkusu var bir de ben sınıfın en çalışkanı en önde oturan gözlüklü bir kızım ama lys de ygs de hiç bişey yapamadim arkadaşlar nolur bana yardım edin gerçekten moralim çok bozuk şimdiden herkese teşekkürler
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum sevgi eksikliği hissediyorum psikolojim aşırı bozuldu?