Sevdiğin birine Rest Çekmek?

Herkese meraba önclikle benim konstugum bir adam vardi yasim 18 o benden buyuk biriydi staj yaptigim firmadan tanstik bu adam evlenmis bosnmis ve tkildigi bir cok kiz var. Simdi ben ona karsi biseyler hisetim ama firmad sjajyerim diye ilgi gostermdi cunku o bir şefdi. stajim bitti ve bana döndü cnku guzel kiz oldugumu biliydu ve biz onnla baya telefnda konustuk yazistik ve bana surekli beni snin isranin ve cesret asiri etkiledi flan diyip duruyodu neyse biz baya konstuk ettk ama baya samimi oldk işte ben buna karisiyrum o beni kiskniyo boyut ilrledi ama bana iste ben seninle konusurken hic heyecanlanmiyorum faln diyip duruyodu sonra biz baya konustuk ettik bigun yine konusuyruz boyle bisey dedi biraz ters bir cevap verdim dediki artik konusmasak mi bende tabi biraz sey bir kizim hani erkegin pesinden kosmam faalan onada bunu kac kere soyldim neyse oyle dedi iste bende sen bilirsin istiyosan dedim o da cok konusuyruz ya sıkıldım birz ara verlim dedi bende vlla sn bilirsin canim dedm tesekkur dedi sonra ne demek nasil istiyosan dedim bissy daha dedim iste yani yazdi ben ona vatsapdan mavi tik yaptim yani yazdi en son sonra iki dk sonra beni engelldi aradan iki hafta gecti haala engeli hic kaldirmdi ben ne aradim ne mesaj attim ne de geri engelleme yaptim cunku buda onu biliyo soyledm erkegin pesinden gitmm diye o da ck inatci gelmz bende gitmiyrum bir olay olmustu cook onceden ben engellemistim ona bana sms atmisti bir daha asla arama mesaj atma diye engelledim ya sonra barismistik demistiki cok zoruma gitti engellemen simdide o beni engelledi ama ben hic bisey yapmadim ama neden bunu yapti bide vatsap durumuma adini yazmistim onu kaldiriyrum dedim aninda kaldirdim o da en son iste ona yani dedi mavi tik yaptim engelledi sizce nedn yapti bu kdar kolay sildim diye mi. ben cuma sirkete gidicem belki beni gorunce fikri degisir cunmu bazen oyle konusmadigimizda beni gorunce mesj atiyo falan sizce bunu nedn yaptii yardm lutfen optum hepinizi simdidn tesekkurler canlarr😊😘😘
Sevdiğin birine Rest Çekmek?