eğer ben gerçekten sevmişsem onunla birlikte ölürüm onsuz yaşayamam ama henüz böyle birini gerçekten sevmedim evet siz naparsınız?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yıleski cevabımın aynısını yazıyorum, aynı cevabı verdiğim için özür diliyorum. çünkü yazacak halim kalmadı, kendimi üzüyorum sadece. 4 yıl oldu onu unutamıyorum. dağhandı. tesadüflerle başladı birbirimizden hoşlanmamız. kısa sürede aşık olduk birbirimize. sürpriz yapmayı, beni mutlu etmeyi çok severdi. anlamlı bakışlara sahipti. çocuk ruhluydu. en çok bunu seviyodum. her dakika ağız dalaşına girmeye hazırdı ama asla hakaret etmezdi, saygılıydı. kavga çıkartacak kadar deli, çıkarttığı kavgayı bitirecek kadar olgundu. bulaşıcı bir gülümsemesi vardı. beni iyi yapan tek varlıktı. o benim dünyamdı. kendine özel bir kokusu vardı, beni benden alıyodu. zekice bir neşeye sahipti. benimle uğraşıp dururdu. beni hiç sıkmazdı. özgür bırakırdı ama kıskanırdı. en çok sevdiğim yeri köprücük kemikleriydi. çok seksiydi napıyım. sonra başka dünyalara yelken açtı. beni bıraktı. fotoğraflarımıza bakıyorum şimdi. onu unutamıyorum. mezarına bakarken bile doyamıyorum ona
01 Yorumla- +1 yıl
Allah rahmet eylesin zaten bir kere seven unutamaz eğer tekrardan seviyorsan da birini onu sevmemişsin demektir.
En İyi Cevaplar
Allah korusun, kim sevdiğinin ölüm haberini almak ister. Ayrı olabiliriz ama en azından hayatta olduğunu ve de bir şekilde nefes aldığını bilmek yetiyor bana. Ölüm haberini alsam ben de fazla yaşamam diye düşünüyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
aynen bende oturp yas tutmam hayata devam etmem ölürüm.
ben her zamanki gibi iddalıyım en fazla 2-3 gün sonra giderim ya kamyonun altına gözlerimi kapatır tam gaz garanti ölmek için ya da bir binanın üstünden atlarım ya da bir anda kafama silahi dayayıp bir anda basarım tetiğe yöntem çok çiçegi kapalı bir kavanoza koysan yine güzel dünyanın havasını rüzgarın sesini özler benimde besleyeceğim aşk öledir seveceğim kadına karşı...
221 Yorumla- +1 yıl
evet gerçekten seven biri de böyle yapmalı zaten.
- +1 yıl
aşk böyle birşey ruhsuzlar anlayamazlar ;)) üç günlük düyanın sefası herşeyi değiştiriyor ne yazıkki 21. yüzyılda ayrıca ölmedende bir kağıt bırakırım beni onun yanına gömün diye özellikle vasiyet ederim kağıtta ;)) motosikletıde yetimhaneye kimsesiz çocuklara iki satır vasiyet :D
- +1 yıl
heheheeeee sen yaparsın eminim iyilik meleği :)
- +1 yıl
bunu keşke insanlarda anlayabilse millet mal mülk derdine düşmüş.
- +1 yıl
on numarasın y adamsın gerçekten !
- +1 yıl
senin kalbin gibisini görmedim dha önce :)
- +1 yıl
kalmadı belki ama umutsuz olmaya da gerek yok.
- +1 yıl
umutlar gerçeği yansıtılar insan yinede umutlarına sarılıp sabra bağlanır elbet bir gün diyip susar ve izler bir gün ışık yanar o kalpte yüreğinde bedeninde onu istersın o zaman gerçek aşkı buldun demektir sıkılmassın asla ondan bedenin bir parçası olmuş gibi tenine hergün rüzgar gibi değercesıne vardır kesinlikle kalmıştır ;))
- +1 yıl
şair maşallah :)
- +1 yıl
yasin61 sanane arkadaşım yorum yapmışsın.
- +1 yıl
Ya ne mal adamla var hee mk hee oyle kolay oluyo ölürüm ayaklari beyindeki mantiksal gerceklik diye bir ye var orasi boyle bir sey izin vermez
kiza ayari ver bakalim - +1 yıl
gerçek seven biri kamyonun altına girmesin daha sağlam şeyler denesin :D deli kız
Zamanın unutturamadığı hiç bir acı yoktur sözünden yola çıkarak sende zamanla unutursun ve hayatına yeni birisi girdiğinde geçmişi daha az anmaya başlarsın. Çünkü insan beyni eğer her kötü olayı ömür boyu hatırada taşısaydı şuana kadar hepimiz delirmiş olacaktık. O yüzden vücudun kendini korumak için zamanla eski kötü anılarını silmeye başlar.
04 Yorumla- +1 yıl
ama ben gerçek sevgiden bahsediyorum burada bir kere olandan.
- +1 yıl
ama insan bie daha nasıl sevebilir ki başkasını öyle.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
38Cevap
Eski kiz arkadasim bana derdiki sen olsen birdaha evlenmem bende oyle bir durum mu olur tabiki evlenebilirsin diyodum. Ama daha ayrilmadan yeni sevgili bulmustu. Bunlarin hepsi yalan dogru da degil saten olenin pesinden yillarca yas tutmak. Hayata tutunmak en iyisi
02 Yorumla- +1 yıl
ama ben gerçek sevdada bahsediyorum o kız seni sevmemiş ki.
+1 yılOna bişey olursa yaşayamam denir ya. Yaşanıyor ölenle ölünmüyor anısını sürdürüyorsun. Onun için yaşamaya devam ediyorsun çünkü ölümü bile göze aldığın o kişi bunu ister. Sende öyle
03 Yorumla- +1 yıl
ben beklemem işte oturup yas tutamam.
- +1 yıl
Zaten yas tutmak dediğin varlığının artık olmadığını düşünme süreci. Buna alışıyorsun aşıyorsun.
- +1 yıl
ben de ölürüm onun ardından.
Kişilik & Karakter konusunda 837 cevap paylaştı. ölsün. ardından bir fatiha okurum hepsi bu. başka kimseyi sevemem diyemem, allah büyük yine koyar kalbine birini sevmek nasılmış görürsün.
THE END...15 Yorumla- +1 yıl
duygusuzluk bu olsa gerek. unutma polat da bir tek elifi sevdi gerçekten.
- +1 yıl
neyse peki teşekkürler.
- +1 yıl
offffffff vadiyi gerçekten izlediysen kalbinin sadece ona ait olduğunu bilmen lazım
Böyle çok iddialı laflara gerek yok. Belli bir süre acısını elbette yaşarım. Hiçbir kadına bakmam ama yokluğuna alışınca kalbin bir başkası için muhakkak çarpacaktır.
01 Yorumla- +1 yıl
ben direk ölürüm zaten neyi beklicem ki.
Allah kimseyi boyle sinamasin. Ama tanidigim biri vardi 8 yil ciktigi kisini tihar etti ve oldu. Kiz daha yili gelmeden baska kollarda buldu kendini. Cok zor ama kisideb kisiye degisir bu baskasini sevip sevmeme meselesi
02 Yorumla- +1 yıl
o kız gerçekten sevmemiş ki o çocuğu.
Sevdiğim ölse... 3 kulhü, 1 elham...
Ya öyle saçma iş mi olur?
Ölürüm filan? Kesin o da ölmeni istiyordur dimi?
Neyse... Sanırım benim kalbim büyük... ;)05 Yorumla- +1 yıl
evet abi ben ölürüm henüz sevmedim böyle kimseyi olursa diyorum zaten
- +1 yıl
ama abi bu işler belli olmaz ki :/
- +1 yıl
:)))
+1 yılaylarca bişey yiyip içmem aklımı kaybederim sigaraaya başlarım onu bana hatırlatan şarkıları dinleyip daha çok ağlarım eski mesajlarımızı okur hıçkırıklara boğulurum hap içerim.. kaybolurum bu hayattan.
01 Yorumla- +1 yıl
işte ben bunları yaşamamak için direk ölürüm herhalde.
Benimde bu kadar cok sevdigim biri olmadi beni bukadar kendine baglayan biri olsa bende yasamayi goze alamzdim herhalde
03 Yorumla- +1 yıl
evet olması gereken bu zaten.
- +1 yıl
konuşması bile kötü haklısın aslında.
Allah kuluna çekemeyecegi yük vermez. Ilk günler ölürüm bitirim feryatlari yapanlar sonra o acıyla yaşamayı öğrenir öğrendi öğrenicek. Boş laflar ölürüm bitirim yaşayamam.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim basıma geldi 2 yıl önce 02.07.2012 yılında maalesef beraber kaza geçirdik ve o 10 gün komada kaldı bende çok bisey yoktu kemerin takılıydı ama onun takılı değildi o ölünce intihar ettim hastanede ama kurtardılar
07 Yorumla- +1 yıl
hadi yaaa çok üzüldüm Allah rahmet eylesin :/
Cevap sahibi+1 yılsağol yani anlıcağın kimseyi sevmedim sevmem de zaten evlenme teklifi ettiydi o gece ama Allah kahretsin ki o araba karşımıza çıkmıcak tı
- +1 yıl
offfffffff valla üzüldüm gece gece sevemez tabi ki insan bir kere sever :/
Cevap sahibi+1 yılbende sadece tek birini seviyorum o da şimdi toprağın altında haftada 3 kez gidiyorum yanına ilk zamanlar hergün onun yanındaydım
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun kardeşim :/
- +1 yıl
Allah rahmet eylesin. Şimdi kendimi senin yerine koyup düşündüm de çok zor bir durum. Hele bir de ölen eşim olsaydı mahvolurdum.
Cevap sahibi+1 yılsağolun
uzun süre depresyonda kalırsın ruh gibi dolaşırsın. kimseyi takmaz dinlemez uyuyamaz bir hale gelirsin tam ölmeyi düşünürken biri karşına çıkar herşey değişir. ( tecrübe )
01 Yorumla- +1 yıl
benim aklım almıyor işte tekrar o şekilde sevmeyi :/
Gizli Üye(36-45)+1 yılAsla İhanet etmeyerek yaşamayı tercih ettiğim kişidir sevgilim :) ölse de aynı yaşasada TM blkı evlenırım mecbur kalırsam ama kalbimde yaşar o :)
13 Yorumla- +1 yıl
o zaman evlendiğin kadına yazık değil mi?
Cevap sahibi+1 yılElbette onu severım demek ıstedıgım onu kalbimde yaşatırım blkı şu an kı ruh halımle sevgılımı dusunuyorum ondandır :))) tabı zaten yaşasa evlenmem baskasıylada hanı ölürse dedın ondan öyle dedım :)
- +1 yıl
kalbinde o varken başkasıyla evlenmek bana saçma geliyor.
+1 yılbenden ayrılacagına ölsün.. en azından nerde oldugunu bilirim
03 Yorumla- +1 yıl
bu da farklıbir bakış açısı yamukprenses :)
- +1 yıl
ee öyle ne yapalımm
- +1 yıl
peki
ölmüş gitmiş daha ne sevcem ölene kadar yas tutçak halim yok. kalan sahalar bizim der geleceğe bakarım.
09 Yorumla- +1 yıl
ne kadar duygulu birisiniz.
- +1 yıl
rica ederim.
- +1 yıl
are you crazy?
- +1 yıl
bak düzgün konuş öyle siz de demeye hakkın yok beni tanıyor musun ki !
+1 yılseverim kardeş. ölüm allahın emri ayrılık olmasaydı
01 Yorumla- +1 yıl
peki kardeş.
+1 yılİnsan birkere sever diyorlar ama , sen dikkat et sevdiğin kişiye mafyadan uzak dur birşey olmaz ozaman *-*
08 Yorumla- +1 yıl
mafya sevdiğimi nerden çıkardın yoksa ezel misin :)
- +1 yıl
EZEL kimki :s
- +1 yıl
sen benim mafya sevdiğimi nerden bildin diyorum
- +1 yıl
Ben bilirim *-* elim kolum uzundur
- +1 yıl
hahaha eee neden öyle dedin noluyormuş mafyayı sevince niye uzak durcakmışım :)
- +1 yıl
Bu alem kötüdür yeğen *-* insanı sömürür bitirir , kim kazanmışki bu alemde senin sevceğin kazansın
- +1 yıl
banane ben mafya istiyorum ben adamın cesurunu güçlüsünü severim dayı :)
- +1 yıl
Daha gençsin bak 23 sün :D
sevdiğim ölse ben ölmem o eceleıyle öldüyse bende ecelımle ölürüm. o cennete gitsinde ben cehennememı gidiyim :D
017 Yorumla- +1 yıl
offffff ne alaka :)
- +1 yıl
gaddarsın :/
- +1 yıl
ben olsam ölürüm sen ölme canım :)
- +1 yıl
gerçek sevdadan bahsediyorum ama
- +1 yıl
peki seversin ama değil mi birini.
- +1 yıl
yan sonunda doğru cevap :)
- +1 yıl
- +1 yıl
napalım ya can sıkıntısı işte :)
çok sevmişsem kalbimdeki yerini sağlamlaştırmışsa o kişi çok zor
03 Yorumla- +1 yıl
evet bence insan bir kere sever ben daha yaşamadım bilmiyorum gerçi.
- +1 yıl
evet bir kere olsun millet seviyorum diyor ya şaşıyorum sadece.
+1 yılkaybettim.
1 sene psikolojik tedavi gördüm, sonra önüme gelenle birlikte oldum vb.00 YorumlaBu durumda psikolog yardımı almanız lazım. Ondan sonra da karşınıza güzel bir kadın çıkar seversiniz veya ömrünüz boyunca yalnız kalırsınız.
00 Yorumla
+1 yılBende arkasından kafama sıkar ölürüm o yoksa yanımda benim yaşamamın ne anlamı var
08 Yorumla- +1 yıl
helal olsun be kapadokyalı :)
- +1 yıl
sen olsan öyle yapmaz mıydın bu arada tşkrlr
- +1 yıl
evet bende eğer birgün gerçekten seversem bir kere olur.
- +1 yıl
Aynen tabi bu arada bende ona canımı verecek kızı bulduğumda kafama sıkacam zaten :)
- +1 yıl
kafama sıkar giderim diyorsun :)
- +1 yıl
tek kurşun o kadar ama o kız yok halen
- +1 yıl
hahaha :) çıkar inşallah be kapadokyalı :)
- +1 yıl
sabreden derviş muradına ermiş misali bekliyoruz işte
+1 yılyapıcak bişey yok ömür boyu kendimize eziyuet olur yoksa
01 Yorumla- +1 yıl
peki.
Kendime gelemezdim daha herşey bana anlamsız gelirdi bende ölmek isterdim p
01 Yorumla- +1 yıl
en güzeli ölçeksin beklemenin ne anlamı var ki
Sevdiğim kız ölse adını dövme yaptırırım. Her aklımda olsun diye.
02 Yorumla- +1 yıl
sende öl onun ardından.
80 yaşında falan ölürse yapacak birşey yok derim kadermiş...
05 Yorumla- +1 yıl
offfffffff illa farklılık yaratcaksın değil mi :)
- +1 yıl
tamam şuanda ölse naparsın.
- +1 yıl
sen tatlı yemedin mi uğun :)
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılilk çıkacağım son çıkacağım insan olucağı için bende onunla birlikte ölürüm eminim
07 Yorumla- +1 yıl
king helal sana da bu yakışır :)
- +1 yıl
sağol
- +1 yıl
- +1 yıl
arayışa devam ediyormusun
- +1 yıl
aklımda yahu aklımda :)
- +1 yıl
tamam iyi günler
- +1 yıl
iyi günler king
Kişilik & Karakter konusunda 323 cevap paylaştı. Zor bir durumya bidaha kimseyi sevmezdim asosyal yalnız takılırdım herhalde.
00 Yorumla
+1 yılOlurum diyemem ama aklımı kaybederim kesin kimseyi ozamn zaten sewmem
01 Yorumla- +1 yıl
aynı şey aslında.
+1 yılKIZ arkadasim var ama olurse ertesi gün yeni manita yaparim ;)
03 Yorumla- +1 yıl
olumakgit diyorum başkada birşey demiyorum.
- +1 yıl
Olumakgit değil cahil olumbakgit ;) edebiyat ogretmeninin aminikuyum
- +1 yıl
defolllllllllllllllllllllll
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah benim belamı versin :((((( bu soruyladamı karşılaşacaktım hersey benim yüzümden oldu
03 Yorumla- +1 yıl
noldu yaaaaa :/
Cevap sahibi+1 yılTamam neyse anlatsam üzülme dersin
- +1 yıl
olsun insan paylaştıkça dertleri azalır derler :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimseyi sevmedim ailemde dahil :D yok yok sevdiydim birini ama ölecek kadar değil geçti gitti :D
014 Yorumla- +1 yıl
duygusuz gizli :/
Cevap sahibi+1 yılNe yapayım karşıma öyle insan çıkmıyor. :D
- +1 yıl
bende aşık olmadım daha olursa tek olur zaten.
Cevap sahibi+1 yılBen oldum :D yani 1 sene rahat sevdim sonra artık ne biliyim itici geldi :D sonra gözümün önünde sevgili yaptı falan sonra anlatırdı hep sevgilisi askerde şu an bak yine hatırladım :D
- +1 yıl
ama sen gerçekten bir sevda yaşamamışsın gizli.
Cevap sahibi+1 yılKim istemez ki romantik bayan :D ama daha önümüzde çok yol var elbet karşımıza çıkar :P
- +1 yıl
belki birgün bende umutsuzum zaten.
Cevap sahibi+1 yılUmudunu yitirme hiç bir zaman sonuçta ne olacağını bilemezsin :)
- +1 yıl
benim geleceğim belli aşk konusunda yani sevemicem hiç kimseyi :/
Cevap sahibi+1 yılNiye ki aşk özürün mü var :D
- +1 yıl
var galiba olmuyor sevemiyorum kimseyi :/
Cevap sahibi+1 yılBende öyleyim :D çok çok zor severim ama kolay da soğurum yani seçiciyimdir daha çok insan tanımaya bak elbet sana uygun olan sevebileceğin biri çıkar karşına :OP
- +1 yıl
diyorsun gizli ama bende çok seçiciyim olmazsa olmazlarım var :))9
Cevap sahibi+1 yılÇok seçici olma bulursun :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim sevgilim öldü. Cennette beni bekliyor eminim.
01 Yorumla- +1 yıl
Allah rahmet eylesin arkadaşım :/
Dokturun kalbinizin yarısını alması gibi bişey.
01 Yorumla- +1 yıl
evet öyledir bence de.
düşüncesi bile canımı yaktı :(
01 Yorumla- +1 yıl
değil mi insan bence bir kere sever.
+1 yılİnsan kendisini aldatıyormuş gibi hisseder :(
00 Yorumla
+1 yılKahrimdan olebilirim.
01 Yorumla- +1 yıl
evet yaşayan ölü olur herhalde insan
uuzulurum. tabi ama olenle olunmuyo
05 Yorumla- +1 yıl
ben ölürüm ya şuana kadar sevmedim kimseyi ama bir kere aşık olursam bir daha olamam.
- +1 yıl
senin sevdiğin öldü mü :/
- +1 yıl
of be hatunnnnnn :)
Üç yıl oldu ben birdaha sevmedim
01 Yorumla- +1 yıl
Allah rahmet eylesin papatya :/
Hayatım prsiklojim yerle bir olur sanırım
01 Yorumla- +1 yıl
evet gerçekten seven bir daha aşık olamaz
+1 yılEn yakın yükseklikten atardım kendimi.
01 Yorumla- +1 yıl
bende :/
Hiçkimseyi yanıma dahi yaklaştırmam
01 Yorumla- +1 yıl
evet gerçekten seven de böyle yapar.
+1 yılöldürürüm kendimi onun yanına giderim.
00 Yorumla
+1 yılYüreğimizi parçaladın. Romatik bayan.
02 Yorumla- +1 yıl
ben naptım ya yürek parçalayan sevda yarasıdır aslında :/
- +1 yıl
Giden sevgilinin ardindan; konusmak istersin kelimeler boğazında düğümlenir. Ağlamak istersin göz yaşların kurur akamaz. Biyerden sonra da o yaşları durduramzsın yerli yersiz akar. Konuşacak dertleşecek birini ararsın. Herkes, unutursun bişey olmaz der ama üzerinden yıllar geçse de unutamazsın. Ne zman bir çift görsen hemen aklına kaybettiğin sevgilin gelir. Daha çok ağlarsın. Sürekli sol yanında bir acıyla dolaşırsın. Doğru dürüst film bile izleyemezsin bir sahnede beraber yaptıgınız bişey gelir aklına bir daha yapamayacagınızı onu göremeyeceğini hatırlarsın daha çok ağlarsın. Hiçbir bir zaman duygularını kontrol edemezsin. Zordur sevgiliyi kaybetmek.
+1 yılGönül bir kere sever..
03 Yorumla- +1 yıl
evet sonsuz aşk bir kere olur bir daha sevenler bence duygusuz insanlardır.
- +1 yıl
İnsan bir kere aşık olur.. Bin kere değil..
- +1 yıl
çok haklısın.
O olmadan yaşayamam nefes dahi alamam deliririm
01 Yorumla- +1 yıl
sevdalılar işte haklısın
Nefes almak zor olurdu.
03 Yorumla- +1 yıl
evet bakıyorumda kızlar daha duygusal erkekler gaddar
- +1 yıl
işte bu yüzden ölmek en güzeli.
sevdiğim yokki :))))))))))))))
02 Yorumla- +1 yıl
benim deeeeeeeeeeeeee :)))
Arkasından giderim. Ben dayanamam acısına :/
01 Yorumla- +1 yıl
bende öyle yaparım herhalde :/
Sevdiğim insan yok canısı.
07 Yorumla- +1 yıl
benim de yok olursa diyorum :)
- +1 yıl
senden bu cevabı bekliyordum zaten :)
- +1 yıl
edildin bile artık çok geç :)
- +1 yıl
hayırlısı :)
çok uzun süre ölü gbi yaşarım
05 Yorumla- +1 yıl
bende ölüp kurtulurum işte.
- +1 yıl
o acı da zaten seni aynı kapıya çıkartır.
- +1 yıl
orası da doğru ama inşallah yaşamayız.
Asla Yerine Sevemem Asla
013 Yorumla- +1 yıl
bende öyleyim.
- +1 yıl
olmamalı zaten oluyorsa onu gerçekten sevmemişsindir.
- +1 yıl
evet ben büyük konuşmuyorum sadece ölürüm diyorum.
- +1 yıl
bir fark yok bu yüzden öl gitsin.
- +1 yıl
heee bu yüzden anladım :/
- +1 yıl
takdir ettim seni hayırlı evlatmışsın.
- +1 yıl
öyle analar en kutsal varlıklar.
+1 yılher ay mezarını zıyaret ederim:)
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 517 cevap paylaştı. kimseyi bir daha sevemem
00 YorumlaAllah buyuk
01 Yorumla- +1 yıl
evet büyük.
+1 yılölenle ölünmüyor
03 Yorumla- +1 yıl
peki avukat.
- +1 yıl
öğrenciyim ben :)
- +1 yıl
peki öğrenci avukat :)
+1 yılhayat devam ediyo
03 Yorumla- +1 yıl
ama nasıl sevceksin ki başka birini için kaldırır mı :/
- +1 yıl
o duyguyu yaşamadım ben hiç yaşamadan da yorum yapamam sadece hayat devam ediyo ve zamanın çok büyük etki yarattıgını biliyorum
- +1 yıl
bende yaşamadım kimseyi o kadar çok sevmedim
Severim :)
09 Yorumla- +1 yıl
ne güzel.
- +1 yıl
onu gerçekten sevenler bilir ancak sevmeyen devam eder tabi ki.
- +1 yıl
belli oluyor :)
- +1 yıl
evettttttttt :)
- +1 yıl
sevmem kimseleri
08 Yorumla- +1 yıl
değil mi sevemez insan o bir kere olur.
- +1 yıl
helal olsun yemin ediyorum duygulandım
- +1 yıl
evet yorumlara bakınca kızlar daha bağlılar sevdiklerine erkeklerin çoğu yne severiz mantığında
- +1 yıl
duygusuz yaratıklar.
Helvasını yaparım..
03 Yorumla- +1 yıl
hiiiii duygusuz :/
- +1 yıl
bilmem :/
bnde yaşayamam
01 Yorumla- +1 yıl
değil mi sevenler anlar zaten bunu.
- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Sevdiğiniz İnsan "ÖLSE" Ne Yaparsınız Bir Daha Sever Misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler