Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar merhaba sevgilimle ortak karar olarak ara verdik kavga ediyoduk sürekli 3 4 gündür ve ara verdik ortak karar alıp biraz kafa dinlicez sizce doğru bi karar mıdır özlemenin iyi geliceğini düşünüyoruz ama tamamen kopmucaz günde ara sıra halimizi hatrımızı sorucaz sizin fikirleriniz nelerdir? düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ara vermek var olan sorunları çözmez, o yüzden olumlu bir sonuç elde edemezsiniz. Eğer ikiniz de ilişkiniz güzel ilerlesin istiyorsanız oturup ciddi ciddi sorunlarınızı darılıp gücenmemek şartıyla açık açık konuşmalı ve çözmelisiniz.
Şimdi şöyle ki biz oturup ciddi ciddi konuşmuştuk ama çözemedik ztn alınıp gücenmiyoruz sadece kafamız çok dolduğu için ve kavga edilmicek bişey de bile kavga çıkardığımız için ara verdik biraz kafamızı boşaltmamız gerek diye düşündük hayırlısı artık
Ara vermek ne ya film sanki bu ya
En iyisi
iyi gelir ozaman umarım özlemek teşekkür ederim değer verip cevapladığın için kankam
Rica ederim kanka sana bişey sorcam
İyi geleceği için dedim kank inşallah senin ve onun için de iyisi olur
byur kankam sor
Değerle alakası yok kank sadece görüş ya 😄
umarım kankam hayırlısı artık iyi gelir inşallah
Özelden sorsam
İnşallah kardeşim hayırlı olsun hakkında
sor kanka
Az önce kız arkadaşım yazdı dün niye aradın babam yakalandim vs dedi bende bilmiyorum vs dedim bu yüzden mi aramadın veya mesaj atmadin dünden beri dedim başladı bahane sana kızarmiyim babam dan korkuyorum vs. Bende uzun bir ara yazmicam arsmicsm dedim nokta koydum iyi geceler dedim. Ve nokta nedir dedi bakmadın sildim sence napmaya çalışıyor
Gün içinde de yazmadı aramadı aramayi geç yazmadı
Aldatıyor mu yoksa yalan mı söylüyor
Kafam kızdı arsmicsm yazmicam sohbeti de sildim
Kanka aldatmıyodur bence de yalan söylemek için bi sebebide yok gibi görünüyor ama sen yazmıyoken yazmayan insanla zaten işin olmasın brom boş ver takma kafana kendine odaklan yazarsa okey ama o yazmadan sen yazma bırak sana dönünce zaten naptığını ya da napmaya çalıştığını anlarsın
Kanka yazmicam bakmicam
Canım sıkıldı aldatıyor diye şüphem var
Eyvallah kankam saolasin hakkını helal et başını ağrıttim
Yorum için teşekkürler
rica ederim kanka helal olsun sende et hakkını hakkında hayırlısı olsun allaha emanetsin
Helal olsun istek at takip edim konuşuruz arada
Sende Allah'a emanet ol kardeşim 2 mizde de aynı olay olmuş
kanka yeniyim istek nasıl atılır bilmioyurm
Gizliden çık
Ben atim