"Ben doymuş erkek isterim" diyen kızlar. Nasıl bir zihniyet bu? Kendi ayağına sıkmak değil midir bu?

Evleneceğim erkek her şeyi yaşasın, yatsın kalksın, gözü doysun diye viyaklayan kızlar var. Madem öyle, beni niye aldattı beni niye terk etti diye gelip burada sağda solda ağlayıp yırtınmaya şikayet etmeye hakkınız yok ki. Yatıp kalktığımız kişiler yine sizlersiniz, kafanız basmıyor mu. Demek ki evlenmediğimiz sürece sizce problem yok, istediğimiz kadar yatar istediğimizi yaşarız, sıkılınca da size tekmeyi basarız. Bunu mu istiyorsunuz, bunu mu meşrulaştırıyorsunuz? Valla böyle düşündüğünüzü baştan bilseydim kimseyi sevmez sadece çakıp geçerdim. Şu soruda ( Soru 53619 ) kızların verdiği cevaplara bakın. Kız milletinin gerçek yüzünü gördüm, teşekkürler. Biz de bundan sonra ona göre hareket ederiz. Bu kız milleti için vicdan azabı çekmeye değmez arkadaşlar.
Güncellemeler
+1 yıl
Linkteki soryu bi de ben sorayım o zaman:

- Kızlar, evleneceğiniz erkeğin doymuş, herşeyi yaşamış bir erkek mi olmasını istersiniz?

-İviiiiiiiit! :)
Güncellemeler
+1 yıl
-Demek evet. Peki, herşeyi yaşamış olan erkek, yaşadıklarını kimlerle yaşamıştır sizce? Yine sizin gibi kızlarla, doğru mu? Yani erkek, evlenmeden önce herşeyi yaşamak ve doymak için, birçok ilişkiye girer çıkar. Sonuçta evlenene kadar birçok kızı terkeder veya aldatır. O halde bu kızların "beni terk etti, beni aldattııı bühühüh" diye şikayet etmesi yerinde midir? Erkek kendisini başka nasıl doyuracaktı ki?

-(An error has occured. Please restart the system.)
Güncellemeler
+1 yıl
Bu başlık kadın milletinin ne kadar iki yüzlü olduğunu birkez daha göstermiştir. İsterseniz kızın, bu benim düşüncem.

İşlerine gelince erkeklerin hayat kadını ile birlikte olmalarını eleştirip ahlak bekçisi kesilirler, işlerine gelince sırf erkek doysun diye hayat kadınlarıyla, eskortlarla, "geniş kız arkadaşlarla" kendilerini doyurabilirler derler. Doymuş erkek marketten alınmıyor kızım... Yine kendini senin hemcinslerinle doyuruyor. Bir erkeğin kendini doyurma aracı olmak ister miydin?
"Ben doymuş erkek isterim" diyen kızlar. Nasıl bir zihniyet bu? Kendi ayağına sıkmak değil midir bu?