Kadınları cezbetme arzusu tüm erkekler de var. Sizce erkeklerin tek derdi sadece kız tavlamak mı?

#beyazorkidem😘
#orkide
Kadınları cezbetme arzusu tüm erkekler de var. Sizce erkeklerin tek derdi sadece kız tavlamak mı?

#beyazorkidem😘
#orkide
Samimi şekilde söylemek istiyorum Yaşım 43 olduğu için kimse benim ne ciddi bir birliktelik istemez Ben de hiç dert olmadan sadece cinsellik yaşayabileceğim bir kız arıyorum Bu yüzden samimi ve dürüst davranıyorum her konuştuğumda bul ederse bekaretini de bozmadan bazı şeyleri yaşayabiliyoruz etmeye de İlla yapalım derdim olmuyor bu yanlış mı bilmiyorum ama yani İki buçuk senedir de ben kimseyle olmadım öyle eskorta falan da gitmek istemediğimden dolayı bu yolu seçtim Ama herkese Tabii teklif etmiyorum doğal
Hayır aslında sevip sevilmek hayatımız boyunca sadece aile sevgisi gördük ne arkadaş sevgisi nede başka bişey ama kızlarda öyle değil aile sevgisi var arkadaşlar çok samimi sürekli hayatlarında bir eylence var erkeklerde mutlu olduklarında sarılmak isterler genelde ancak 20 yaşını devirmiş bir erkek ailesine sarılmak istediğinde garip olur koca adam oldun ne bu çocuk çocuk hareketler olur bu yüzden çocuk olmayacağı bir yer arar oda genelde bir kızın yanıdır
hayır tabi ki, bıktıklarımızdan kurtulmak gibi dertlerimiz var adşlfjaşdlfjka
yani dalga geçiyorum ama duymak istedikleriniz bunlar sanki. kadınların tek istediği bi iyisindan bir erkek bulup onu evine koca yapıp kapamak mı=> sorulan sorunun cevabı bununkiyle aynı, size kalmış.
Ben yanlış bir değerlendirme olduğunu düşünüyorum. Benim şu anda tek derdim hayatta kalmak. Yoksa dünyada milyarlarca kadın var. Biri olmazsa bir başkası olur. Tek derdimiz kadınlar değil
Cevap
80Cevap
Kesinlikle evet kullanıp atmak
Selam gadası 🙃
Artık herkes nasıl para kazanırım hesabı yapmaya başladı. Kız düşse bile para olmadan kız çeker gider
Aşkı bulmak diyelim.
%40 evli ve kiz düşürmek isteyenler, %30 bekar ve kiz düşürmek isteyenler, %10 boşanmış ve kiz düşürmek isteyenler %10 evde kalmış ego sisirenler, %5 ne yaptığını bilmeyenler, %2 gay tayfa ve %3 kendi halinde takılıp karşı cinse yurumeyenler..
Ben hangi kategoride oluyorum 😂
Düşüren biri olmaktansa düşünen birisi olmak iyidir😂
Bu tür sorular görünce alınıyorum sanırım. Direkt 'Niye hayvan mıyız biz' diyesim geliyor. Yaram varda gocunuyor muyum neden atarlanıyorum bilmiyorum.
Tek derdimiz bu değil ki derdimiz bu da değil zaten. Siz kadınlar gibiyiz işte sadece farklılıklarımiz öncelik sıralamamiz
tek derdim bu değil..
hayatımda birisi olması evet iyi gelebilir illa olmak zorunda değil ama
ben kendime yetebiliyorum
huzur istiyorum kaos değil
Erkeklerin öyle. Adamların derdi hayatlarına tutunmak ve sevdiği kadına sahip çıkmaktır.
%95'nin tek derdi bu. Güdülerini geliştirememiş erkek çok ülkemizde
Uzaylımıyız biz ne saçma soru bu. Herkesin bir telaşı var kimi üniversite kimi lise kimi askerlik herkes bir telaş içinde siz bütün herşeyi kızlar için yaptığımızı sanıyorsunuz. Bu kadar önemsemeyin kendinizi.
Bazıları evet Tek derdi kız düşürmek isteyenler Genel de Cinsellik için İstiyor Öylelerinden Nefret Ediyorum bu nasıl rezil düşünce Kız Cinsel Obje Değildir Kızlar Sevilmeyi Hak eder En Doğrusu kızı Seviyorsan hayatına girmek
Eylemi geç tabire bile karşıyım
Jargona uyarsak zamanında benim için çok defa düşenleri elinden tutup kaldırdım. Kimsenin hayalini karartamam hesabını veremem
Ne seks için, ne de sevgililik, flört, aşk meşk işleri için "düşürmek" gibi bir çabam var... Men going their own way, MGTOW... Sor Google'a, neymiş.
Bu görüşe katılmıyorum. Böyle olanlar var evet. Ancak şu an insanların çoğu hayatta kalmaya çalışıyor. Benim tek derdim kimseye muhtaç olmadan huzurlu bir hayat yaşamak.
Bir dönem olabiliyor ama sonra işler tersine dönüyor, seçici oluyorsun ciddi ve istikrarlı olsun diyorsun, her öyle karakterde, zihniyette insanları hayatına sokmaktan yoruluyorsun, kaçıyorsun
Genelleme yapmak gerekirse listelemek ama şahsen konuşmam gerekirse sessizlik huzur kafa dinlemek anlasabilecegim biri olsun. Benim için yeter fazla bir şey bana göre değil.
O sırada erkekler: işten çıkayım halı sahaya adam bulayım
😁
Toplumda erkeklerin adı çıkmış bu konuda, erkekleri düşürmek isteyen kızlara ne demeli? Bakışlarıyla bile rahatsız edenler oluyor
Belki olabilir lakin tek derdi bu değil.
Kariyer calisma arzusu basari ve huzur bulma istekleri bazende dogru insan olsun çabaları vs vs
Güzel kadın için çabaya değer, çirkin kadın için değmeyecek bir çaba. Doğal olarak bazıları hiç bir zaman tercih edilmeyecek.
Her erkek için değil tabikide bazıları için kız düşürüp zevki için onu kullanmak gerçeği bu anlicaniz
Aynen öyle buraya yorum yazarken bile acaba ne yazsam da bir kız etkilenir falan diye düşünen bile vardır djskxks
Evet tek dertleri merdivenlerden düşürmek 😅 Yok ya arada tutanlar da var🙂
Türkiye de bu oran %500 cinsel Açlığın afrikasıdır Türkiye.:D
kimsenin başının bu kadar dertsiz olduğunu düşünmüyorum
Maalesef bu zamanda işsizlik söz konusu olduğu için bir tek klavye erkekliği yapmak kalıyor.
Katılmıyorum kız düşürmek için uğraşmıyorum bile
Yok be sen eski üyesin burada böyle lam derdine gezen çok ama biz sevgi mutluluk sadakat arıyoruz
Tabi ki de hayır. Amacımız kızlar düşürmek. Lütfen çoğul ekini kullanalım. d
Yo onun için mücadele vermiyorum. Onlar beni tavlıyo genelde
Burada ki asosyal tayfanın evet, realde değişkenlik gösteriyor
erkekler kızlarla kanka olduklarında bile onları arzuluyorlar
Tam tersi bence Tek derdimiz bu olsa tarih boyunca egemen ve baskın cinsiyet biz olmazdık
Kızların beni görünce bayılması benim suçum mu
Olamaz böyle bir şey. Bazıları amaç gibi yapıyor olabilir, genelleme olamaz.
Tek derdimiz kız düşürmek değil, bazen hoş sohbette yeterli olabiliyor
Hayır benim değil. Bu ülkeden ve kızlarından umudu keseli uzun zaman oluyor. Türk kızlarından artık nefret etmeye başladım. Sebebi: Egoist, bencil, şımarık ve hep daha iyisi istemeleri. Ayrıca her erkek aynı değildir. Çok kaliteli insanlar var. Burada yazanların gerçekten troll olduğunu düşünüyorum.
%99 u öyle evet. Bu %99 luk kısmın yarısından çoğu da dayılar.
Ohhaa kissing booth yine aklıma geldi diyip izliyeyim Noah reyiz severiz
Hayır, onların da kızlar dısında düsünceleri falan var insan ya hani
Hiç öyle şeylerle uğraşmadım
Zaten kadınların yoğun ilgisi beni fazlasıyla memnun ediyor
Kadınları çok seviyorum
En çok da derin bakışlar eşliğinde saçlarıyla oynamalarını seviyorum
Ne yazık ki abazalara inanmayın kadınlar mantığınızla hareket edin sevginizle kapılmayın😶
100 de 10 evlilik gelecek anca oda denk gelirse..
istesem düşürüyorum burdaki hiçbir kızla da işim olmaz zaten
benim için en önemli şey işim ve servetim
Hayır kanka öyle olsa tüm kızlara çelme takarlar bak boynuz takıyorlar 😋😋
Yoo aslında degil bir kaçtane bir sürü olsun isteyen erkek olmaz sanirim yeterki etkileye bilen bir tane düzgün olsun
Hayır sevgi pesindeyiz ama ihtiyacımız ama helalini bulamadığımız dan bazen gelen fırsatları degerlendiriyoruz
Aynen ya kimsede geçim derdi aile sıkıntısı falan yok tek dertleri karı kız (!)
Ya erkeklerin başka dertleri de var; siz kızlar buna değmezsiniz! En büyük amacı kız düşürmek olan erkekler; siz de aklınızı başınıza alın lna! Aga değmez!
aynen erkeklerin başka hiç derdi yok ahahahahahahaha
Eskiden öyleydi ama şimdi ne bilim şimdi hormon kullanılan bir erkeğim yani yarı kadinim
Asla bi kıza çelme takip düşürmem diyenler begensin sayımızı bilelim panpalar
Başarabildim düşüncesi toplumsal baskı arkadaşlar vs
şimdi anlatmaya nereden başlayayım işin evrimsel boyutlarına mı hormonel duruma mı işin sosyolojik temellerine mi? senden bir şey isteyen olursa ve sen de istersen tamam dersin ya da hayır der çıkarsın
Aynen abla çalışmay gelmedik bu dünyaya sadece kız düşürmek icin geldik tek odam noktamız bu hayatımızım merkezinde baska bir şey yok
Bir zamana kadar dogrudur bir zafer kazanmış gibi görür kendini
Evet düşün kızlar bana 😁
Vizyonsuz ve amaçsız erkeklerın evet
Derdimiz çok yaaaa
Tek derdi değil, dertlerinden biri.
Tek derdimiz kız düşürmek degil
Yok ya o konuya katılmıyorum ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?