Baskın kızlardansa bu resimdeki gibi saf ve yonetebilcegi laf gecirbeilcegi çekingen masum ve kadınsı tipleri daha çok istiyorlar tespitlerime göre böyle bu kesin de peki bunun sebebi ne?
Erkekler iliskide yonetebilcegi saf kız mi ister? Ve neden?
Yaptığın genellemeye genellemeyle karşılık verdim. Böyle yapan da çok kız gördüm. Sitedeki nasıl erkeklerden hoşlanırsınız sorularına verilen cevaplardan bile anlayabilirsin bunu. Çoğunuz maço diyip duruyorsunuz.
Koruma iç güdüsü ve yönetme farklı şeylerdir. Sevgi gösterimiz diyelim :) Erkekler zaten doğustan itibaren Lider olmaya gelmiştir, bunu gelipte suçmuş gibi göstermene de gerek yok.
+Hayatım işten erken gelicem yemeği erken hazırlar mısın? "Saf kız" - Hemen hazırlıyorum. +Hayatım işten erken gelicem yemeği erken hazırlar mısın? "Akıllı kız" - Erken geleceğini önceden söyleseydin ya. Dizim var benim kusura bakma bekliyceksin biraz.
yaaa dışarıda ezilen erkekler, evde kabadayı olur... hakkını savunan çatır çatır konuşan bir hatundan bu tip erkekler hoşlanmaz... dışarıda yapamadığını evde yapar :)
Peki sen ilişkide nasılsın yöneten mi yönetilen mj? Benim tanidigjma göre ben de dahil kızlar hep yönten oluyo kiskaniyorum gittiği yerleri falan kisitliyo ama erkeler böyle sevmiyo tabi sevgilim kendi ağzıyla söyledi ya 😡
Sürekli oraya gitmeni istemiyorum o kişiyle konuşmanı istemiyorum falan diyo erkeklerle samimi olma elinden gelse dışarı çıkartmaz ona ait olmamı istiyor tamam ben onunlayım ama bu kadar kısıtlaması falan bana da yanlış geliyor ama seviyorum
En İyi Cevaplar