Erkekler el değmemiş kız istediğinde?

Erkekler böyle bir kız istediğinde "sen öyle misin ki istiyorsun, yobaz" diye yargılamaya baslıyorlar. Peki kadınlar kendileri 1.90 olmadığı halde niye öyle erkek istiyorlar? Ya da arabaları, iyi bir gelirleri olmadıgı hâlde niye erkeklerde olsun istiyorlar? Kendilerinde de kas yok ama kaslı erkek isteyebiliyorlar.

Onlar saymakla bitmeyen bir çok sey isterken erkegin bu isteğinde utandırmaya calısıyorlar. Neden böyle?
Güncellemeler
+1 yıl
Hanımlar sakin olun. Ikisi de aynı şey. Mesela sizin 3 metre erkek istemeniz beni rahatsız etmez. Benim el değmemiş kız istemem sizi neden rahatsız ediyor? Size bir zararı mı var bu durumun? Her şeye "saygı" derken siz niye buna duymuyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaş çok acık yazıyorum anlamıyorsunuz. Seviye yerlerde resmen. Erkek ve kadın aynı varlıklar degil. Erkeğin deger verdiği seylerle kadınların deger verdiklsri aynı değil. Kabullenmek gerekiyor. Beni kadınların istekleri rahatsız etmez, sizi de erkeklerin istekleri rahatsız etmemeli. Kiminle ne yaptıgı belli olmayan kadından "anne" olmaz. Iyi günler, kudurun :)
Erkekler el değmemiş kız istediğinde?