Kızların piç erkek sevmesine ne diyorsunuz?

Merhabalar benim 4 yıllık bir ilişkim var. 3. senesinde bir ayrılık yaşadım. Sevgilim efendi mi efendi saygılı mı saygılı birisiydi. Ama abartı derecede. Ben işte ayrıldıktan 2 hafta sonra falan beni seven psikopat biri vardı. Onla konuşmaya başladım. Çocuk zaten kafayı benle bozmuş ben bildiğin ölüme koşuyordum. Neyse biz 3 gün konuştuk ben pişman oldum. Bir telefonla konuşuyoruz 6-7 saat. Bu manyak uyusturucu kullanırdı. Bıraktı sigaraya kadar her şeyi. Kadın kız hergün yatardı. Hepsinden vazgeçti. Bu işte buluşalım bı öpeyim falan diyor sürekli. Ben evlenmeden öyle şeyler yapmam vs bahane buluyorum. Sonra bu konuşmamızın 4. gününde beni kaçırmaya gelmesin mi? Evimi nasıl buldu onu ben de bilmiyorum. Ben nasıl korkuyorum ama. Sevmiyordum sadece arkadaşım ya hoşuma gidiyordu. Benim için her şeyi yapabilecek biriydi. Neyse ben korktum tabi. Neyse yaptım bir hata anlattım sevgilime. Başta sinirlendi baya ayrı kaldık. Sonra affetti beni. O çocuk hala benden vazgeçmedi. Sevgilimse hala çok efendi. Neyse ne varsa efendilerde var. Piçler uçuyor efendiler azıcık sıkıyor olsa da ne varsa efendiler de var. Siz ne düşünüyorsunuz?
Kızların piç erkek sevmesine ne diyorsunuz?