SEVGİLİM IRKÇILIK YAPIYOR LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ?

Merhaba arkadaslar benim adım Aysun, yaşım 25 , Evet arkadaşlar konuya gelelim
Şimdi benim bir sevgilim var 4 5 aylık 1.87 boylarında orta derece güzel vucuda sahip esmer yakışıklı ve benim herşeyim olan sevgilim ve nişanlanıcak kadar samimi olduk evlenmeyi planlıyoruz herşey çok iyi gidiyor. Fakat bir sorun var bana karşı ırkçılık yapıyor kendisi Arnavut fakat Türkiyede dogup büyüdü kendisi fakat kendi evinin her yerinde İskender bey ve Arnavutluk bayrağı fotoğrafları var. Irkını ve ülkesini çok feci seviyor ve arkadaşlar kendisi Türkiye, Osmanlı ve Türk sevmeyen birisi. Arnavutlardan kısaca bahsedeyim size aşırı aşırı derece inanılmaz derecede inatcıdırlar yani tanıdıklarım ve sevgilim öyle. Abartmıyorum arkadaslar eger biseyi kafasına koyduysa kafasını kesmeden onu durduramazsınız dehşet inatcıdırlar. Fakat diğer özellikleri çok iyi büyüklerine hürmetlidirler yemekleri güzeldir kadınlara deger verirler falan ama bana Türküm diye ırkçılı yapıyor neymiş efendim İskender bey osmanlıya karşı uzun zaman savaşmış ve kan kusturmuş fakat osmanlı bilmem ne yapmış söylenir yanımda ve benden Büyüksün iskender paşa, Çok yaşa Arnavutluk gibi cümleler kurmamı istiyor Ve saçma saçma diyaloklara giriyor benimle işte Arnavutlar TÜrklerden daha iyi kabul et siz kimsiniz gibisinden şeyler söylüyor ve bana artık sen bir Arnavut olacaksın falan diyor arkadaşlar ne yapmalıyım ayrıl falan demeyin çok seviyorum fakat belki ne onu ne beni kırmadan çıkış yolu bulabiliriz niyetiyle bu konuyu sizlerle payşalıyorum sizden tek istediğim mantıklı bir sonuç bulmak ayrılmadan ikimizinde kırılmadan üzülmeden güzelce bir yol onu çok seviyorum
SAKİN OLAKİ KÜFÜR EDİP ONUN BEN BİLMEM NE KÜFÜR FALAN FİLAN DİYE YAZMAYIN ARKADAŞLAR BU Bİ ÇÖZÜM DEĞİL GERÇEKTEN BANA ÇÖZÜM OLABİLECEK CEVAPLAR VERİN ZAHMET EDİP OKUYUP CEVAP YAZAN ARADASLARA SİMDİDEN TESEKKÜRLER.

Güncellemeler
+1 yıl
Evet yok mu mantıklı fikir verecek bir arkadaş?
SEVGİLİM IRKÇILIK YAPIYOR LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ?