SEVGILIM BENİ SÜREKLİ ONU ALDATMAKLA VE SEVMEMEKLE SUÇLUYOR?

Kız arkadaşım sürekli onu aldatmamla beni suçluyor. Sürekli bunu yapıyor. Ama aldatmiyorum. Hatta okulda benden hoşlanan kızlar geçerken kafamı başka yöne çeviriyorum. Her hafta onu sevmediğimi söylüyor. Sevgime inanmadığını söylüyor. Ama ben onu çok seviyorum. Üstelik birbirimiz için çok fedakarliklar da yaptık. Sizce bunu neden yapıyor? Seni seviyorum diyor ama sürekli her hareketimde bir şey arıyor. Sanki sürekli onu aldatıyormuşum gibi davranıyor. Ben de onu kaybetmemek için katlanıyorum. Gerçekten aldatsam kız haklı diyecem de ama aldatmıyorum ki. Nolur yardım edin kızlar. Ne yapayım? Her şeyimi biliyor. Tüm şifrelerimi hesaplarımı vs... Ama yine de smsten whatsaptan konuşursun sen başka kızlarla diyor. İkinci hattın var mı diyor. Çok seviyorum ama yoruldum artık. Çok üzülüyorum. beni sevmiyorsun deyince cok zoruma gidiyor. sinirden aglamak geliyor icimden. Tıp 4. siniftayim. sürekli calismam gerekiyor. Ama o böyle yapinca konsantrasyonum da bozuluyor. Onu çok seviyorum. aldatmiyorum. Ama inandiramiyorum:(:( 😢😥😢😥
SEVGILIM BENİ SÜREKLİ ONU ALDATMAKLA VE SEVMEMEKLE SUÇLUYOR?