Anladım. Şöyle diyebilirim. Aldatan insan bir daha yapar sebep ise zaten ilkinde beni affetti şimdide sorun etmez düşüncesine girebilir. Kendi fikrim affetmen bi hataydı.
Ne bilim, soru bir garip yazılmış. Ben olsaydım affetmezdim. Yaşanmışlıklar içinse değmez. Bir süre sonra hepsinden nefret edersin büyük ihtimalle. Zamanla yanmadan bir anda yak gitsin. Sonradan ayrılmakta zorlaşır. Haklıysan bas tekmeyi. Sevgisi 5 yılda bittiyse zaten bununla ömür mü geçer? Azıcık düşünürsen anlarsın.
İşte, rezalet ötesi. Bunun sevdiğini falan düşünüyorsan yanılıyorsun. Bu açıkta kalmamak adına seni tutuyor. Başka bir kadın geldiği zaman büyük ihtimalle seni kandırabilir. Tek mesajla ayrıl. Bir süre zorlanırsın ama zamanla güzel karar verdiğini anlayacağını düşünüyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İster sanal olsun ister real olsun sonuçta aldatmış aldatını affetmekte tekrardan aldatılmaya göz yummaktır
Sanaldan 5 yıllık ilişki helal olsun nasıl güvenebiliyorsunuz?
Reel ilişkimiz. Sanalda aldattı
Hee aldatmanın sanalı reeli yoktur ben olsam ayrılırdım 5 yıl uzun bir süre ama aldatılmak daha zor olsa gerek
Aga ne bilim ya bu da senin ve gurursuzluguna kalmis
Bir daha yapar, affettiysen de hep tetikte ol eskisi gibi davranma
5 sene olup nasıl hala sanal olabiliyor
4 yıl reel 1 yıl uzağız
5 yıldır sanaldan mı sevgiliniz
Hayır 4 yıl reel. Pandemi sonrası ayrı
Anladım.
Şöyle diyebilirim.
Aldatan insan bir daha yapar sebep ise zaten ilkinde beni affetti şimdide sorun etmez düşüncesine girebilir.
Kendi fikrim affetmen bi hataydı.
5 yıldır nasıl durdunuz la :D
4 yıl reel 1 yıl uzağız
Fiziki aldatma mı?
Sanal diyorum ya
Ne bilim, soru bir garip yazılmış. Ben olsaydım affetmezdim. Yaşanmışlıklar içinse değmez. Bir süre sonra hepsinden nefret edersin büyük ihtimalle. Zamanla yanmadan bir anda yak gitsin. Sonradan ayrılmakta zorlaşır. Haklıysan bas tekmeyi. Sevgisi 5 yılda bittiyse zaten bununla ömür mü geçer? Azıcık düşünürsen anlarsın.
Evet bide fake hesaptan işlettim benle ilgilenmeyip ona yazdı. Zor zamanımdı hiç aklımdan çıkmıyor
İşte, rezalet ötesi. Bunun sevdiğini falan düşünüyorsan yanılıyorsun. Bu açıkta kalmamak adına seni tutuyor. Başka bir kadın geldiği zaman büyük ihtimalle seni kandırabilir. Tek mesajla ayrıl. Bir süre zorlanırsın ama zamanla güzel karar verdiğini anlayacağını düşünüyorum.
Sonuç ne oldu? Bende de aynı durum var 7 aylık çocuğum var ne yapacağımı bilmiyorum
Çoktan ayrıldık 1 yıldır flan başkasini buldu.
Bana yazar mısınız?
ihanettin affi olmaz
şu an kötü hissediyorum zaten şüpheliyim hep
şahsen biri bana ihanet etse ben hayatta yanima. yaklastirmam bugün ihanet eden yarında eder, gözü dışardaysa adam gibi konuscak
Sanaldan aldatma mı olur.. O kadar derine inme.
Nasıl yani
hata tabi ki de kendine saygın yok galiba
Affetme