Arkadaslar ben 21 yasındayım ve tel taktırmam gerekıyor.Bir sevgilim var o bunu sorun etmiceğini soyluyor ama sızce sorun olur mu ve tel takan bir kız nasıl gorunur sizce..
Cevabın nedir?
walla onu sorun edicek adama acırım ve adamlıkdan nasibini almamış derim ve sevgili felan olmaz öyle tiple bir ara benim sevgilimde diş teli taktı o 19 yaşında taktı bir tiriplere girdi girdi ben sorun etmiyorum o triplerden cıkmıyo sonunda kendi ayrıldı ama dikat et fazlada kafana takma bu konuyu.
22 Yorumla
Soran+1 yılbıraz acık olucak ozur dılerım ama opusurken ve oral da sorun oluyormuydu :/
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim şimdiye kadar ki en ciddi 2. ilişkim ve en çok değer verdiğim sevgilim, tanıştığımızda telliydi ve onu o şekilde daha çok seviyordum. inan bana çıkardığında alışmakta güçlük çekmiştim. şu an ise hoşlandığım sınıf arkadaşımın dişleri telli ve nedense bana çok tatlı çok sevimli geliyor.
18 Yorumla
Soran+1 yılsanada hep telliler denk gelmiş:) benşu ankı sevgılımle 5 yıldır bırlıkteyım bastan ılla taktırmak mı zorundasın falan dedı ama gerekıyorsa ıstıyorsan taktır ben sorun etmem dedı
Cevap sahibi+1 yıleder gibi ama öyle dediyse. hiç sorun etme sen sadece kendini düşün ve taktır mutlaka. eğer sorun ederse de kapının yerini göster. kalmak istiyosa kalsın, gitmek istiyosa gitsin. seni en çirkin halinle bile beğenir seviyosa o yüzden en son dert etceğin şey bu olsun.
Soran+1 yılyok canım o kadar da dııl ayrılmayız :)
Cevap sahibi+1 yılyok yani mırın kırın ederse postanı koy zaten bir yere gidemez :)
Soran+1 yılher zaman yaptıgım sey zaten yıne yaparım :):)
Cevap sahibi+1 yıloo iyi o zaman hiç dert etme ve en kısa zamanda taktır telleri :)
Soran+1 yıltarıhı bellı zaten artık kesın karar verdım taktırıyorum nokta:)
Cevap sahibi+1 yılçok iyi karar verdin nokta :)
Şöyle düşünürüm ben, sonuçta o dişlerinin eğri olmasını kendisi yapmadı. Yaradan öyle istedi ve öyle oldu, öyle değil mi.. O yüzden sorun etmem. Aynı şey benimde başıma gelebilirdi.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGülü seven dikenine katlanmalı.O şimdi çirkin gelen teller güzel bir gülüş vadediyor...
11 Yorumla
Soran+1 yılevet dogru ama 18 ayda baya uzun bir zaman işte:)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
30Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılDişlerine takılan tel değiştirmeyecek gözlerinin güzelliğini ve her zamanki gibi yürekten olacak tüm tebessümlerin :) bence bu konuyu kesinlikle kafandan silip atmalısın. gerçek sevgide böyle şeylerin yeri hiçbir zaman anlamı olmadı, hiçbir zaman da olmayacak :)
23 Yorumla
Soran+1 yılcok tesekkur ederım ıcımı rahatlattın :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim de dediğim gibi takma böyle şeyleri. insan sevdiği kadar insandır, bırak sevgilin sana bunu kanıtlasın :)
Soran+1 yıl:)
Bence hiç sorun olmaz .Ne insanlar var 30 yaşında diş telli taktırıyolar evli
barklı insanlar sorun etmiyorda senin sevgilin mi sorun edicek :)14 Yorumla
Soran+1 yılama ben yıne de o yasıma bırakmazdım :)
Soran+1 yılhadi ya supermıs :)
Cici kiz gibi olunur birde kurdale ile saclari ikiye ayir :) yanaklarin da tombis ise tam isirmalik olursun :)
23 Yorumla
Soran+1 yılhaha bide gozluk takip kırmızı kalemle sıvılceler de yapıyım mi :)
Soran+1 yıl:):)
çok tatlılar bence , öyle bir kız arkadaşım vardı =) çok sevimli bulurdum =) gerçi o inatla , yanıma gelirken çıkartırdı ...
118 Yorumla
Soran+1 yılben cıkarmamak ıcın cıkartılmayanlardan takıcam ama yoksa bende ınatla cıkarıcam cunku :)
Soran+1 yılpeki o zaman artık takmıyorum bu konuyu :)
Soran+1 yılcıllerım yok ama gazmelı ve telli olucacm bende anlasıldı :)
Soran+1 yılyok yok cıllerım yok allahtan zaten esmerım genelde cıl sarısınlarda oluyo :)
Soran+1 yılahah evet olsun sorun dııl cııl bı arkadas gorurse sevınır belkı :)
Soran+1 yılevet tabi ki zaten kaderci bir insanımdır kaderimde ne varsa yasıyorum yasıcam tekrardan tesekkur ederım :)
Soran+1 yılhayır kaderımızde yazanı yasıyoruz..
Soran+1 yıltamam takıp ederım :) insanlar her konuda aynı seyı dusunucek dıye bısey yok sonucta herkes ıstedıgını dusunmekte ozgur
Soran+1 yılaynen oyle:) benım sımdı cıkmam lazım yardımların ıcın tesekkur edıyorum tekrardan ıyı geceler
+1 yılsonuçta bu senin sağlığınla alakalı birşey sevgilinde sorun etmem diyorsa ki olması gerekende budur sorun olmaz zaten şimdiden geçmiş olsun diyim ben sana
12 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederım ıcım rahatladı bırazda olsa
- +1 yıl
rica ederim ama dediğim gibi sorun yapmaması gerekir normalde ve sevgilinde normal olanı söyleyip sıkıntı olmaz demiş için rahat olsun tedavine gönül rahatlığıyla başla ;)
Sağlık konusunda 599 cevap paylaştı. hiç sorun değil ben dişerinimi sevdim kişiliğini kalbinimi?
17 Yorumla
Soran+1 yıltabi ki orası oyle ama yıne de mıdesını bulandırmak ıstemem :)
Soran+1 yılonada taktırmaya calısıyorumşu antellı tellı gezerız artık onunda dıslerı pek guzel degıl ama ne var dıslerımde dıyo :)
Soran+1 yılhahah bir an opusurken bırbırımıze takıldıgımızı dusundum :):):)
Soran+1 yıltesekkurler tekrardan iyi geceler :)
+1 yılyoo. bir sorun yaratcak cinsten bişey değil ki aksine bu senin sağlığın içinse zaten hiç sorun olmamalı. Zaten tel taktın diye sorun yapıyo neyle sen o sevgiliyi bırak gitsin
10 Yorumladiş teli taktın diye senden ayrılmaz herhalde, ayrıca bazılarına yakışıyor bile :D
11 Yorumla
Soran+1 yılyok ya ayrılma falan degıl de ben sorun etmem dıyo acaba uzulmıyım dıye mı onu bılemedım :)
+1 yılBence daha sempatik, güzel gözüküyor bana. Bir de gözlük takanlar
15 Yorumla
Soran+1 yılhem tellı hem gozluklu dıılım allahtan :P
- +1 yıl
Daha güzel olurdu, yakışıyor güzel gözüküyor böyle değişik bir hava katıyor.
- +1 yıl
haha, gözlüğüm var ve sanırım diş teli takmam gerekiyor :p
- +1 yıl
İddialısın yani yakışacağına
- +1 yıl
zaten bir süre sonra çıkıyor ayrıca sağlık için bu görünüş için değil ki :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç sıkıntı yapma ben de de vardı gayet te hoş karşılanıyor zaten onu kendin için yapıyorsun hoşuna gitmicekse erkek arkadasının sal gitsen bence ama taktırmalısın bence cok iyi bir sey :D
11 Yorumla
Soran+1 yılay tesekkur ederım mutlu oldum sımdı :)
+1 yılüzülme sorun olmaz sevgilini öperken dikkat et yeter :-D benim için sorun olmaz ben her türlü öpüşürüm :-D
11 Yorumla
Soran+1 yılhahahh pekii:)
+1 yılya bende taktırmak istiyorum :D ayrık hafiften çok acıtıyor mu? engelleri neler? ne kadar süre takılı kalıyor ve sonucunu görüyoruz? ben sana soru sordum :D ama itici gelmez bana ya nesi itici ki :S
03 Yorumla
Soran+1 yılben 14 unde taktırıcam henuz taktırmadım ama 18 ay durucakmıs sadece ılk gunlerde dıslerımde baskı hıssedıcekmısım konusmam bozulucakmıs bıraz ve yemek yerken sıkıntı olucakmıs bıraz.. ozel 2 fırcası varmıs bırı dıs temızlıgı ıcın dıgerı telı temızlemek ıcın farklı bı fırcaymıs ..
- +1 yıl
bende istiyorummm :((( ya boşver sen milleti :D senin sağlıhın için o hem bana inanırmısın hiç bir kız itici gelmedi yani nasıl desem gelmiyor ya :D saçma yani ne kadar peki fiyatı ? Ben arkada azı dişim çürüktü iki tane hiç dişçiye gitmemiştim artık yemek yiyemiyordum gittim en sonunda kanal tedavi+dolgu verdi :D herkes dedi böyle olcak şöyle olcak e ilk gidişim benimde yusuf yusuf oldum :D Allahtan kadın doktor acıtmadı bir şey anlamadım ama ginede korkuyorum bundan da :D
Soran+1 yılyok takılırken falan acımıyomus sadece takıldıktan sonra bı baskı hıssedıyomussun elınle dısının uzerıne sert bı sekılde bastır bıraz ve o acıyı 3 4 gun boyunca hıssettıgını dusun.. Ç Ş K ve R harflerını soyleyemıyomusuz alısana kadar..baska bir sıkıntı yok aklıma gelırse yazarım fiyatına gelınce ben ozelde yaptırdıgım ıcın bıraz pahalı olucak 3500 tl kadar.. aslında dıger ozeller daha uygun ama ben cocuklugumdan berı aynı dıscıye gıttıgım yıne oraya gıtmek ıstedım .ama bır anda odemıyorsun
dişlerinin uzerinde bişiler var böyle tel gibi
öyle gözukur10 YorumlaSorun olmaz ya, niye sorun olsun ki...
17 Yorumla
Soran+1 yılne biliym opusurken falan ayrıca agızda ıtıcı bır goruntu olmazmı
Soran+1 yıloralda sorun olur ama sanırım :)
Soran+1 yılcınsellıge yazamıyorum 1 level sonra yazarım artık :)
Soran+1 yılevet aynen :)
+1 yılbende de var :D oyşş derdim :D
12 Yorumla
Soran+1 yılöpüşürken falan sıkıntı olmuyomu ya
- +1 yıl
henüz yengeniz yok sıkıntı cıkarmı bilmiyorum
+1 yılçok kötü durum umarım çok uzun süre telli kalmaz dişlerin:D
05 YorumlaSorun olmaz kimisine yakışıyor bile :)
11 Yorumla
Soran+1 yılinsalah bende onlardan olurum o zaman :)
Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. bunu sorun etcekse vur kıjına tekmeyi zaten
11 Yorumla
Soran+1 yılyok sorun etsedesoylıcek bırı degıl ama acaba edermı dıye sıze sormak ıstedım ben sadece
- Sağlık konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılDert etme çekici bulanlar da var..
20 Yorumla Sağlık konusunda 453 cevap paylaştı. arasına sıkışmış menemen parçalarını dillerim asdasfas
00 YorumlaKız zaten güzelse çok tatlı oluyorlar nedense :D
10 Yorumlahoş duruyor bence , zengin gösterir her türlü :)
03 Yorumla
Soran+1 yılzengin gostermesıyle ne alakası var anlamadım :)
Soran+1 yılne alaka ya sacma bı dusunce bence bu saglık ıcın mecburıyetten takıyoruz altın tel takmıyoruz ya :)
Bazılarına yakışıyor.
07 Yorumla
Soran+1 yılumarım bana da yakısır
- +1 yıl
ciddi olamazsın :D:D
- +1 yıl
sana yakışmaz ama :D
- +1 yıl
ya bir git incelikle ne alakası var yakışmaz diosam yakışmaz okadar:D
- +1 yıl
denersen beni kaybedersin glkmhgmlk
- +1 yıl
evet noldu ki kgjnlkhb:D
- +1 yıl
tak hadi takamazsın ki diş teli gfgfjkfg
güzel olurdu yakışırdı
10 Yorumla
+1 yılDiş telindeki yemek artıklarının dilimle temizlerim kanka sorun değil
01 Yorumla
Soran+1 yılıykk iğrencsın ya
Bence sorun olmaz genelde tatlı bulunuyorlar
00 YorumlaSağlığın için gerısnı boşver gitsin.
10 Yorumla
+1 yıldaha iiii zengin gösterir :)
01 Yorumla
Soran+1 yılne alakası var anlamadım:)
+1 yıltatlı olursun kız valla ttakma bile kafana
00 YorumlaSağlık konusunda 729 cevap paylaştı. ne alakası var
10 Yorumlabişicik olmazz
10 YorumlaSağlık konusunda 2,5b cevap paylaştı. fark yapmaz
00 Yorumla
+1 yılNeden sorun olsunki?
00 Yorumlaİnşallah olmaz.
00 Yorumlacok komik gözükürsün gülerken falan