ÇOK ACİL CEVAPLAMANIZI İSTİYORUM LÜTFEN BAKIN SEVGİLİM OLDUĞU HALDE ARKADAŞIM BENDEN HOŞLANIYOR MU?

Arkadaşlar merhaba benim 2 yıllık bir ilişkim var ve sevgilim çok kıskanç üniversitede tanıştığım bir arkadaşım var ve onları tanıştırdığımda sevgilim arkadaşımı çok da sevmedi ( kıskanç olma sebebiyle) bense bu arkadaşımla o kadar uyum içerisindeyim ki konuşma konuşmayı açıyor. Zıtlaşmak fikir alışverişi yapmak eğlenceli oluyor ve zeki biride aynı zamanda. Her şey çok normal giderken bu arkadaşım bana seninle çok farklıyız enerjimiz uyuyor, sen benim için farklısın diğer herkesten minvalinde şeyler söyledi. Normalde kimseyi övmez beni devamlı övüyor. Sadece bana odaklanmak ve sadece benimle arkadaş olmak istediğini ama benim hassasiyetlerim sebebiyle bunu istemeyeceğimi dile getirdi ve dahası. Arkadaşlarım bu arkadaşımın tavırlarını uygun bulmuyor ve sevgilimle ayrılmamızı kolladığını düşünüyorlar sizce öyle mi ne yapmalıyım?

ÇOK ACİL CEVAPLAMANIZI İSTİYORUM LÜTFEN BAKIN SEVGİLİM OLDUĞU HALDE ARKADAŞIM BENDEN HOŞLANIYOR MU?