Bugün dogum günüm cok mutsuzum 26 oldum :(
Her yaş ayrı bir güzelliktemidir ?
Her yaş ayrı bir güzelliktemidir ?
0-5 bebeklik dönemi --- bilinçsiz dönem
6-12 çocukluk dönemi---en sorunsuz dönem (en iyisi :)
13-18 ergenlik dönemi--- en sorunlu dönem
19-25 gençlik dönemi --- bilinçli dönem
25-40 olgunlaşma dönemi --- sorumluluk dönemi
40-60 bunama dönemi -- rezillik dönemi
60-? yaşlılık dönemi -- ölüm dönemi
bence hayat bundan ibaret
Allah her yıl bir öncekinden daha güzel bir yıl,günler geçirmeni nasip etsin..mutlu yıllar:)
her yıl ayrı güzel,ayrı özel muhakkak.. ama zorumuza gidiyor dünyaya bağlılıktan,korkuyoruz.
ben de 24 olacağım.24 demeye alışmaya çalışıyorum.o kadar büyük geliyor ki ama ben küçücüğüm:)
needen mutsuzsun ...göklerden damla tanesi , düşerse yerlere açı cekmek zulümse sev kendini sadece, sen sen olalı bir gün aglayamadın , sen sen olalı bir gün kendine bakamadın ama yinede sen gelseydin şu güülen gözlerime i ama sen gelseydiiiiiin aşkın sözlerine :)
saygılarımla dursuncebeci... bu şiir dogum günü hediyem olsun sana
Her yaşın ayrı bir güzelliği var elbette ama bence her yaşta yaşanılacak şeylerin güzelliği farklı. Bu anlamda hayatı ıskalamamak gerekiyor, tabii ne kadarını becerebilirsek... Bu arada doğum günün kutlu olsun, hiç mutsuz olma bence :)
Cevap
56Cevap
Öncelikle nice senelere güzel kadın.
her yaşın ayrı bir güzelliği yoktur. bazı yaşların mükemmellikleri vardır.
26 yaş güzel bir yaş.
kadının kadın olmasına gitgide yaklaştığı bir yaş.
artık bedeninizi ve ruhunuzu tanıyan, isteklerinizi bilen bir kadınsınız.
olgunluk evresine geçiş yapmaktasınız.
kadının en güzel yaşı, 30-40 arası yaşlarıdır.
Her yaşın değil her Saniyenin her saatin her günün ayrı bir güzelliği var. Bir gün önce yaşadığın sıkıntıyı unutmak ile rahat ediyor insan. yıllar geçtikçe insan pişmanlıklar keşkeler içinde yaşıyor.Bir sonraki gününe bir artı katamayan insan zarardadır gibi.
Hem bize her gün 24 altın değerinde 24 saat veriliyor.
hayata gülümse...bosver...hayat nasıl gelirse gelsin üstüne, nasıl olsa her türlü gideri var :))
doğum günün kutlu olsunn :) tabiki vardır bu şarkıda sana gelsin
https://www.youtube.com/watch?v=evVHYKk7de8Dogum günün kutlu olsun
Her yasin ayri bir güzelligi var yasiyacagin günlerin tekrari yok bunu bil ve öyle yasa
öyleyse iyiki dogdun:) mutsuz olma bir yanın hep çocuk kaldıkça büyümenin çokta kötü bir yanı yok aslında:) hissettiğin yaştasın rakamların önemi yok:)
Değildir. Yaşlandıkça bilinmeyene bir adım daha atarsın. Ölüm kapında bekliyor, aç girelim diyor. Yaşlanınca sadece aptal bir saygı kazanırsın, o saygı da dediğim gibi aptalca. 60 yaşına dayandığın zaman ellerin öyle bir titrer ki, ondan sonra organların işlevsizleşir, vücudun çok fena deforme olur. Kendinden soğursun ve bu yüzden de huysuzlaşırsın.
Yaşlanmak çok kötü bir şeydir, güzel diyen kendini avutur. Hayatını dolu dolu yaşa, sağlıklı beslen, spor yap. Daha yolun başındasın.
Öncelikle mutlu yıllar dilerim sana.İkincisi unutma insan her yaşta güzeldir ve insan hissettiği yaştadır
Yaşla değil de yaşanılan yaşamla alakalı , sağlık da yaşla değil yaşamla alakalı ! Bu sözümü bir yere not et !
üzülme üzülme daha çok büyüceksiN:)
iyiki dığdun hayırlı uzun ömrler
hee bende 26 dolucak :))
her yaşın kendine göre özellikleri güzellikleri vardır, yoksa kimse yaşamayı istemez hayata tutunamazdı, tabi gençlik kadar büyük bir hazinede yok her nekadar kıymetini bilmesekte
Deniz seki'ye sorarsak evet.
Ben 27 oldum mutlu değilim..
Hayır tabıkı yaslanmıssın mutsuz olmakta haklısın hele bı kız ıcın yas ohoo almıs basını gıdıyo daha nerede koca nerede cocuk.senn yasında mıllet ıkı cocuk annesı
Kendi işin, kendi evin varsa, özgürsen, 26 yaş güzeldir işte :/
Ah ah erkenden böyle bir hayatı ben yakalasam :/
cut.
İnşallah 36 46 56 66 hatta 86'ını bile görürsün inşallah bu yaşların pek önemi yok ben 22 yaşındayım ama bana sor aslında 30 yaşındayım saygılı ol sevgili ol insan olarak gelmişsin öyle kal gururundan onurundan taviz verme allah sana yaşama yaşlanma hakkı veriri hatta peygamber sabrı bile veriri ama önce insanlığından ve onurundan gururndan taviz verme doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara sağlıkla sevgiyle :)
Her yaşın ayrı güzelliği vardır demek, yaşlanıyoruz ve evde kaldım demenin dolaylı yolu.
Mesela 75 yaşındayken kırışıklıklarınla çok tatlı olabilirsin.
hayata bakış açına bağlı . eğer anda kalabiliyorsan evet her yaşın ayrı bir güzelliği vardır. genç kalma takıntın yoksa evet her yaşın ayrı bir güzelliği vardır. ama hep teenage kalayım diyorsan,yaş aldıkça mutsuzlukta beraberinde gelir malesef..
ahhh olmaz mıı? otuzu geçiyorum ama bu yaşlarda ayrı bir güzelmiş.tadını çıkar.doğum günün kutlu olsun.
hoşgeldin tayfaya :):)
evet kesinlikle her yaşın ayrı güzelliği var ama geçmişin güzelliğini geçemez :(
şu anki 26 nın baya bir güzelliği vardır ama ikinci çeyrekte bunu söylemek zor.gerçekler acıdır.Fakat ben dışardan birinin gözünden söylüyorum sevenin gözünü bilemem körmüdür şaşımı..
her yasın bır guzellıgı var en guzel çağımdayım şuan.
ya gelir geçersin hayatımdan ya da gelir kalır. :)
Kenan doğulu- Rüzgar :) Dinle yaşının guzellıgını farkedıceksın :)
Her yaş değil de hayatın her dönemi ayrı bir güzel hakikatten.
Bu güzellikleri yaşayacak imkan ve zekası olmayanların serzenişlerine kapılma.
Hayat Güzel!
doğum günün kutlu olsun güzel...her yaşın ayrı bir güzelliği elbet vardır..o güzelliği güzelleştiren ise senin güzelliğindir...
dogum gunun kutlu olsun.boşa geçmeyen Her yasın bir değeri vardır.
Doğum günün kutlu olsun
20 li yaşrın kıymetini bil ;)
Hayatı güzel olan biri için her yaş ayrı bir güzelliktedir. Ama diğerleri için depresyon sebebidir.
Tabiki öyle.
Her yaşın tatlı bir güzelliği vardır.
İyi ki doğdun bu arada (;
Benim için artık yaş kavaramı diye bir şey yok, öyle bir düşüncem varki, yılların içine sıkışmış gibi değilde, tek bir zaman dilimi içinde yaşadığımızı düşünüyorum, ve haliyle zaman aktıkça yaşlanıyoruz, büyümüyoruz bir güzelliği olduğunu düşünmüyorum şahsen, ama onun haricinde hep genç kalmak muhteşem birşeydir
28'e gelmeee ! ben 29'um hala orta yaş krizini geçemedim :((( heryaş aynı güzellikte değildir. 5-6 yaşım çok çok güzel geçti ondan sonrası gerçekten bildiğin külliyen tırt..
yalan bence.şu an senin yaşında olmayı istemezdim örneğin.35 yaşında bir erkek olarak hem iş hem fiziksel hem tecrübe anlamında en iyi dönemimdeyim.keşke bu yaşı fixlesem
30+ olduğun zaman kaybedecek birşeyin kalmıyor. akıllı davran, henüz 30 olmadan kaybedecek şeylerin olduğunun farkına var ve kartını ona göre oyna.
ne kadar ironik değil mi :)
herkes uzun yaşamak istiyor, ama kimse yaşlanmak istiyor...
aynı hatta daha güzel gözükse bile :)
İyiki doğdun nice mutlu yıllara ablacııggm :))
Umarım bu yaşın hepsinden daha güzel olur :)
Abla mi teyze deseydin bari
nice saglikli yillara
gecmis yaslarin yok umit gelecek yaslarda...
26 yaş en güzel yaşlardan bir tanesidir yalnız değilsin
kutlu olsun niye üzlüyosun en özel yaşlar bir 30 ol hımm tadından yenmez diyebilirim
Her yaşın ayrı bir güzelliği vardır elbette, doğum günün kutlu olsun, umarım mutlu ve sağlıklı bir ömür geçirirsin:)
Evet hepsinin tadını çıkarıp yaşaman lazım mesela ben 8 yaşımda çizgi film izleyerek eğlenirken şu anda 18im ve artık kendi kredi kartım var vuuu :D
Eğer yaşamasını biliyorsan ve kendine de gereken özeni gösteriyorsan, her yaşın ayrı bir güzelliği vardır. :)
yaş aralıklarının güzellikleri vardır 1-11 yaş çocukluk aile size hizmet eder 12-18 arkadaş ortamları sevgili ayakları 20-35 gençlik hayatın tadını çıkarmak 36-60 çoluk çocuk 60-? torun ve emeklilik
dogum gününüzü tebrik ediyor sevdiklerinizle saglıklı bir ömür geçirmenizi diliyorum.sorunuza gelince her yaşın tabiki ayrı bir güzelligi vardır.bende 29 yaşındayım yaşımdan memnunum...
ömrüne bereket. her yaşın ayrı bir güzelliği var tabikide.
kıymetini bil ;)
Olabilir...Görünüş olarak güzellik gitsede her geçen yıl...
Kadınların en güzel olduğu yaşlar 25-35 yaş arası <3
Mutlu yıllar,
Her yaşın ayrı güzelliği tabi ki vardır, ama korkmadan cesurca yaşaya bilirsen :)
Zannetmem. Bence sayılar değilde içeriktir güzel yapan
tabiki de öyle :) doğum günün kutlu olsun :) üzülme sakın her yaşın kendine göre güzellikleri var :)
Öncelikle Nıce mutlu yıllara canım tabiki her yaşın ayrı bir güzelliği var tadını çıkart . .
yaşlanıyorsun bu güzelliğin elinden çekip gitcek yavaş yavaş bence her yaş ayrı bir güzellikte değil :D
Elbette oyledir, her yeni yilda yasayacagin cok sey var.
yaşamasını bilirsen her yaşın kendine göre bir güzelliği var
doğum günün kutlu olsun öncelikle ama hiç anlamam insan yaşlandığını neden kutlar :)
Doğum günün kutlu olsun. Yaş önemli değil sağlık mutluluk sevgi paylaşmasını bilmek iyi dostlar sahibi olmak önemli olan
bence tatlılılıgı vardır bence tam kadınsı durdugun zaman ve harıka oldugun donem
mutsuzluk sebebi yaş mı?
böyle şeylere takılma
önemli olan ruh ve senin kendini iyi hissetmen...
her yaşın ayrı güzelliği vardır tabi her yaşın güzelliklerini yaşıcaksın :)
İyi ki doğdun tabikide var anne olcaksın gelinlik giyceksin
kadınlarda 25 yaş depresyon yaşıdır ama olsun oda gzel bir yaş
Kesinlikle katılıyorum, her yaşın ayrı bir güzelliği var.
en iyi yaş aralığı 0-5 zaten sonra az çok öğreniyorsun dünya ne boktan.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar