- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHer yaşın bir güzelliği var konusu bana göre fiziksel değil 😅 yoksa herkes bilir ki 25 sonrası geriye gidişin çığlığı falan. İş karakteristik olarak oturmak ve hayatın tecrübesini edinmiş halde bir yaşam bu halimizle hayattan keyif almamız daha mümkün oluyor. Ufacık şeylere üzülme vakti geçiyor insanlara yaranma derdimiz yok denecek kadar az
11 Yorumla- +1 yıl
guzel bi aciklama
En İyi Cevaplar
+1 yılÇocukluk güzel sorumluluk yok, tek derdin çizgi film oyun. Hep büyümek isterdim çocukken ama farkettim her yaşın ayrı Bi acısı, ayrı Bi dersi var insana güzelliği değil ((: bu yaşta bunu yaşadım Bi daha olmasın diyerek ders çıkarmaktan başka bir şey değil. Her yaşın Bi güzelliği varsa o da çocuk olmak
11 Yorumla
Elbette ama ben bu yaşlarım türkiyede bu berbat ekonomide heba olsun istemezdim...
20 Yorumla
Var, mesela ben her yaşta güzelim
31 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBence yoktur. yani benim için yaş değil yaşanılanlar önemli
11 Yorumla- +1 yıl
guzsllikler yaşa
+1 yılBen 29 yaşına geldim daha hicbirsey yaşayamadım evden dışarı cikamadim ailem güvenmedi bana ve hiç kafa dengi arkdasim da olmadı seneler boyunca edilmekle asosyallikle haklarimin yenilmesine uğraştım hakkım yenildi duygularımla oynandı herkes beni mahvetti ailem de dahil 29 senem o kadar kötü boş üzüntüyle geçti ki ben daha 1 gün olsun mutlu olamadım korkmadan yaşayamadım
14 Yorumla- +1 yıl
İnşallah Rabbım o günleri gösterir artık
+1 yılBirçok insanın her yaşın kendi güzelliği olduğuna inandığını söyleyebilirim. Her yaşın kendine özgü deneyimleri, bilgeliği ve anlayışı vardır. Bu, yaşamın her aşamasının kendi değerine ve güzelliğine sahip olduğu anlamına gelir. Bu nedenle, bazı insanlar her yaşın kendi güzelliği olduğunu düşünüyorum.
11 Yorumla
+1 yılHer yaşın güzelliğini fazlasıyla yaşadım.. Bunların yaptırımı da oldu elbette . cok şeyler götürdü hayatimdan... bunu da fazlasıyla yaşadım.. yaşlandıkça geriye saran güncel bir bedendeyim.. ama geçmişte bir yerlere takılı kalan ruhum var benim.
44 Yorumla- +1 yıl
Ruhun nerede abla
- +1 yıl
Abla en büyük pişmanlıgin nedir
- +1 yıl
Buranın olgun ablası
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet her yaşin bir guzelligi yok bencede 18 yasinda kaza gecirip esimi kaybettim ve o kazadan kalan saglik sorunlarimla 23 yasima kadar ugrastim 23 yasinda su anki esim karsima cikti ve hamileyim hayat herkes icin farkli yaslardan basliyor ve bazi insanlarda her yasin bir guzelligi var olduguna inaniyor ama bi cogu hatirlamiyor o yaslarini 🙂
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTesekkurler 😊
+1 yılElbetteki yok. Kişi genç ama olgun düşünen biri olarak yaşarsa ne güzel ama 30 yaşına geldiğinde saçlarda dökülme yüzde kirisma hareket etmeye engel olan vücut yorgunluğu ya da ağrıları kişiye ne güzelliği olacak ki?
12 Yorumla- +1 yıl
Olumlu ne var ki? Karakterin olgunlaşması dışında?
+1 yılYaşıyoruz ama hangi yaşta hangi güzelliği gördüm ki.. standart geçiyor zaman
55 Yorumla- +1 yıl
Nerdesin sen yaa 😍
- +1 yıl
Bence standart geciyo gibi görünse de yaşamak güzeldir yine
- +1 yıl
Elbette ki güzel
- +1 yıl
Ama bu yaşamın bir sonu var ölümü unutmayın 👍
+1 yılEvet bence her yaşın ayrı bir güzelliği vardır. En azından benim için çünkü ben genellikle geriye dönüp geçmişime baktığımda o zamanlarım da çok güzelmiş keşke o zamanlara geri dönsem diyorum
11 Yorumla
+1 yılTabiki gençlik gibi olmaz tadı. Ama hepsinde farklı anlar yaşarsın, gençliğinde yaşadığın heyecanı yaşlılığında yaşayamazsın insan yaşlandıkça durgunlaşır. O yüzden siz siz olun herşeyi ana bırakarak yaşayın ki gelecekte geçmişe karşı bir keşkeniz olmasın.
11 Yorumla
+1 yılBence yoktur 70 yaştan sonrasını ne güzelliği olabilir ki? 70’e kadar her yaşın ayrı güzelliği var.
112 Yorumla- +1 yıl
Bu hiç aklıma gelmemişti ama bence yine de çok iyi bir yaş değil çünkü ölümle burun buruna olunuyor, hastalıkların artıyor, güç ve güzellik/yakışıklılık gidiyor. En kötüsü de ölüme çok yakın olmak ve bunu bilmek bence ama torun sevmek de güzel tabii. Bunu düşünmemiştim hiç.
- +1 yıl
Genç de ölüyor tabii ama ölüm zaman geçtikçe yaklaşıyor ve ortalama insan ömrü 75 yıl civarı yaşlı biri ölüme daha yakın bu yüzden gencin ölmesi normal değil ama yaşlının ölmesi normal
- +1 yıl
Ölümü düşünmüyorum zaten ben. Sadece yaşlanınca ölüme çok yakın olacağımız için yaşlılığın o kadar da güzel bir şey olmadığını söylemek istedim. Aynen, vakti gelince öleceğiz. Kurtuluş yok ama bunun çok yakın olduğunu bilmek insanı doğal olarak üzer bunu anlatmak istedim. Ayrıca, yaşlanınca arkadaşlarımızın çoğu veya hepsi ölmüş olacak.
- +1 yıl
Aynen öyle. Amin sen de.
- +1 yıl
Ben de teşekkür ederim.
Erkek adamın vücudu yüzü oturduğu yaş 24 27 arasıdır kendimden biliyorum ilk ben farketim sonra çevremdekiler söyledi bunu.
11 Yorumla
+1 yılHiç kimse çocukken güzel olamaz.
İnsanlar meyveler gibidir, bir domates nasıl ilk oluştuğun’da yeşil ise, çocukta öyledir.11 Yorumla
+1 yılİleriyi düsünerek, zevkli, bilgiyle donanarak, amaçlı yasamak heryasta güzel. Anı yasamak değil, ileriye dönük yasamak dogru olan.
13 Yorumla- +1 yıl
Anı yaşamak birsey ekmez, bencilce bir hareket. Her insanın baskasına bir hakkı vardır. Herkesin birbirinde hakkı vardır. Öyle ya da böyle insan, baska insanlara faydalı olmak zorundadır, yoksa akıllarda kalmayacak birsey ekmemis, boş yaşamış olmaktan öte gidemez.
Her yaşın bir güzelliği var evet ama çoğu zaman insanlar dertleri ile sorunları ile o kadar iç içe giriyor ki o güzelliği yaşamayı unutuyor.
11 YorumlaEvet vardır mesela her yaş sen farkında olmasanda sana fhayata farklı açılardan bakma gibi bi tecrübe kazandırııyor
11 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 425 cevap paylaştı. Cebinde para varsa her yaş güzeldir
Yoksa ister 15 ol ister 65 hayatın yükü altında ölene kadar ezilirsin12 Yorumla- +1 yıl
işte en doğru yorum bu 👏
Evet her yaşın bir güzelliği vardır ve insan yaş aldıkça daha bilge daha mutlu olur ve güzelliğin dış görünüş değil iç dünyan olduğunu anlıyorsun.
11 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 324 cevap paylaştı. Kadınlar 20 sine kadar büyük görünmeye 30 dan sonra küçük görünmeye çalışıyor. Bu söz sadece erkekler için söylenmiş olmalı 😂
11 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 785 cevap paylaştı.
+1 yıliş hayatı özel hayatı birbirinden ayırınca her saatin bile tadına varıyorum
13 Yorumla- +1 yıl
el isini hic sevmiyom
- +1 yıl
benim işim kendime ait ama imkanlar ne el veriyorsa yaşamaktan başka çare yok
- +1 yıl
tabi ki oyle iste sorunlu insanlarla calismiyon en guzeli
Her yaşın ayrı bir güzelliği var , Ülkemizi beğenmeyenler çıkabilirler beğendikleri yere
13 YorumlaYaşlanınca uydurulan insanların kendisini kandırması için söylenen içi boş sözcük dizisi
11 Yorumla
+1 yılBilmiyorum her yaşın bir kötülüğü var bence güzellikten ziyade
11 Yorumla
+1 yılVar en önemlisi tecrübe , tabi bunu anlamak için için bi mantığa sahip olmak gerek
13 Yorumla- +1 yıl
Elbette yalamak güzel , hayatı soya doya yaşa , ne yaşarsan o ana kâr kalır , ama kırmadan inceltmeden yaşa 🙌
Son birkaç yıldır hiç güzellik görmedim artık sorgulamaya başladım sorun bende mi diye
15 Yorumla
+1 yılÇocuklugum, lise hayatım ve üni yıllarımın tadını dıyasıya çıkardım. Ama sonrası boşluk 😂
11 Yorumla
+1 yılMutlu olamadıktan sonra hiçbir şeyin güzelliği olmaz
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen hiç yaşamadım ki
Her günüm mutsuz
Yüreğim Paramparça
Olmuyor be abi beceremedik yaşamayı12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKardeşim bir ömür yalakalar kazandı
Rotasız kaldım gibi
- Güzellik & Bakım konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılİnan bilmiyorum
26 Yorumla- +1 yıl
güzellik konusu açısından cevabımi verdim
- +1 yıl
Su perisi sihirli derneğin var mı? Hiç arabam olmadı bana bir araba gönderir misiniz markası bentli olsun teşekür ederim 😂😂😂
- +1 yıl
@İsyankarkader elimizde bentli kalmadı sana Mercedes yolluyorum
- +1 yıl
Gerçekten hiç arabam olmadı çok zoruma gidiyor hiçte arabam olmayacak arabası olanlara düşman gibi bakıyorum piyasayı yükseltiler
Bence her yaşın bir güzelliği varda kendine bakarsan mesela 22 yaşındayım beyazım var saçımda bide stresten uzak durcan yoksa erken yaslanirsin güzellik falan heba olur
12 YorumlaHer yaşın güzelliği vardır eskiyi özlesem bile o dönemlere dönmek istemem her yaşın güzelliği olduğu gibi zorluğu da var çünkü aynı zorluklardan geçmek istemem
11 YorumlaVardır ama ben o yaşı gectim gibi 21 den sonrasi standart gelmeye başladı ve bitmiyor yenilikler bile heycan vermiyor buda kırgınlıklar ve umutsuzluklardan kaynaklı
11 Yorumla
+1 yılYav ne güzelliği kardeşim her yılın bi derdi var ameke her yılda ne tür bi felaket yaşıycaz onu merak edıyoruz
11 Yorumla20 li yaşların güzelliği heyecandir
30 lu yaşların güzelliği farkındalık
40 da ise olgunluk
Burada bahsettiğim şey fiziksel yaş değildir11 Yorumla
+1 yılBence vardır her yaşın hem güzellik te hemde değişimede vardır
21 Yorumla
+1 yılO değilde zina yapanlar sanki daha büyük duruyo yüzleri çökmüş gelio bana
27 Yorumla- +1 yıl
@Peri111 saol canım fenomen😄😄
- +1 yıl
Bu doğru len harbiden
Zaman çok hızlı geçiyor ya ben ne zaman 27 oldum xl🥺
12 Yorumla
+1 yılVar bence geçenlerde lisedeki halime baktim ayıptır söylemesi kertenkele gibiymişim.
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
vardır, ama önce siz o yaşta hissedip yaşınızı kabul etmeniz lazım, yoksa biz hep güzeliz
01 Yorumla
+1 yılHer yaşın ayrı tecrübesi var :)
11 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 947 cevap paylaştı.
+1 yılBence vardır. Ben güzelim mesela 🥰
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yılevet vardır bencesi
11 Yorumla
+1 yılHer yaşın güzelliği vardır elbet neden olmasın
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kesinlikle öyle ben yaşımdan gayet memnunum 😅
11 Yorumla
+1 yılbunu bence 30 ve sonrasında anlarız
11 Yorumla
+1 yılEvet yaşıyorum ya 🤣🤣🤣
11 Yorumla
+1 yılBende görmedim
11 Yorumla
+1 yılYeryaşın ayrı guzeli verdır
13 Yorumla- +1 yıl
Vardır
Her şeyin zamanı var zamanından sonra tat vermiyor
11 Yorumla
+1 yılVardir evet ama bende yok
11 Yorumla
+1 yılYaşlanınca güzellik olunmaz
13 Yorumla- +1 yıl
Onlar başka tabi
+1 yılBenim kalbim güzel 😅
11 Yorumla- +1 yıl
kalbi guzel olanin huyuda guzeldir
- Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılYaş 32, iş bitmiş kanka ya.
13 Yorumla- +1 yıl
Vayyy..👏👏
Yaşıyor muyuz ki güzelliği görelim kardeş
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet var ben her yaşta çok güzelim
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTabi ki teşekkürler
+1 yılGuzellik felan birakmadilar
11 Yorumla
+1 yılTabi kiiiiii
11 Yorumla
+1 yılvar tabiki
13 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim
- Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılkesinlikle var
11 Yorumla Tabiki var her yaşın bır ozgurluğude var
11 Yorumla
+1 yılVardır
11 Yorumla- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası