İstemediğim biriyle evli kalmayı istemediğim için ailemin gözünde bir fahişeyim. Ne yapmalıyım, nereye gitmeliyim?

Yurtdışında yaşıyorum, bir çok insanın çok özgür bir şekilde davrana bileceğini sandığı bir ülkede ama benim ki tam tersi. Ben 14 yaşındayken annem beni istemediğim biriyle nişanlandır di. O zaman çok küçüktüm ne istediğimi ne yapabileceğimi bilmiyordum. Nişanlım ve annemle yıllarca aynı evde yaşadım mutlu değildim hiç bir zaman da olmadım. 18 yaşındayken aileme evlenmek istemediğimi söyledim Kabul etmediler çok yalvardım yakardım yine Kabul etmediler ve intihara tessebbüs ettim iki hafta hastanede kaldım. İki hafta sonra hastaneden çıkar çıkmaz beni düğün salonuna götürdüler ve düğünü yaptılar imam nikahını filan. Şimdi 23 yaşındayım ve iki yıl önce yine mutlu olmadığımı sevemediğimi söyledim kendisine ve aileme yine Kabul etmediler yine devam etmek zorunda kaldım bir yıl önce yine aynı şey oldu ve şimdi yine aynı şey oluyor. Ailemin gözünde ben bir fahişeyim çünkü istemediğim biriyle evil kalmayı istemediğim için, onlara ne desem boş kendimi istediklerimi anlatamıyorum ve bu beni gerçekten zihinsel yönden çok etkiliyor bazen derilicek gibiyim ne yapmalıyım nereye gitmeliyim ve kimle konuşmalıyım bilmiyorum biri bana en azından azda olsa öğüt verebilir mi ne yapmam hakkında LÜTFEN... çünkü sorabileceğim anlata bileceğim bir kişi bile yok hayatımda...
İstemediğim biriyle evli kalmayı istemediğim için ailemin gözünde bir fahişeyim. Ne yapmalıyım, nereye gitmeliyim?