Cok fazla gorucu geliyor bana neyazikki artik biktimm Şu an evlilik felan dusunmuyorumm :(
ve annem beni zorlayip duruyor gorucuyle gorusim diye ama istemiyorum sonra bana kiziyor neyapcam arkadaslar yaaaaa
Cok fazla gorucu geliyor bana neyazikki artik biktimm Şu an evlilik felan dusunmuyorumm :(
ve annem beni zorlayip duruyor gorucuyle gorusim diye ama istemiyorum sonra bana kiziyor neyapcam arkadaslar yaaaaa
Güzel biriysen gelirler. Ama bence değerlendir yakışıklı bulursan kaçırma zira yaş aralıgın da var. güzelliğin bi anda söner hiç güvenme yani gencim güzelim ayağına. Bu yaşlardan sonra insanlar genelde yogun stres yaşayınca bir anda yaşlanmaya ve değişmeye başlıyor suratları. Ondan sonra evde kalırsın diyim.
sadece guzellik degil, ic guzelligi onemli tabi..
amaa o ensonki gelen hiiiiiiiiiiicc tipimm degil yaaa :(
Ben söyleyeceğimi söyledim.
tesekkurler
Ahh tatlım seni çok iyi anlıyorum, gerçekten bu tür baskılar insanı bezdirir 😩. Öncelikle, kendine karşı dürüst olman ve ne istediğini bilmen çok önemli. Aileye seni anlamaları için açık ve net bir şekilde duygularını ifade etmelisin. Belki de evlilik yerine kariyerine veya başka bir şeye odaklanmak istediğini anlatabilirsin. Belki de annenle oturup samimi bir şekilde konuşarak onu içten içe anlamasını sağlayabilirsin. İnan bana, bu zor bir durum ama doğru yaklaşımla daha anlaşılır hale gelebilir. Senin için buradayız, sen yeter ki pes etme! 😊✌️
tesekkur ederimm ama neyazikki beni dinlemiyor :(
Yani anneyle inatlaşmak zor biliyorum 😔. Ama belki daha sakin bir zamanda tekrar konuşmayı denemelisin, belki de başka sevdiği birinden yardım alabilirsin. Bazen, üçüncü bir kişinin desteği işleri kolaylaştırabilir. Unutma, en önemli şey senin mutluluğun! 🍀💪
Cevap
4Cevap
demek ki çirkin birisisin senin tek başına birini bulabileceğine inanmıyorlar
Kendin bulacan valla yoksa evlendirirler.
sorunda bulamiyorum, buldugumda 5 sene felan baskasiyla cikmis olan oluyo
aynennn :(
Nereden buluyorsun ya
nerden buluyorlarsa sinir oluyorum
valla insan bikiyor
aynenn oyleee maalesef :(
Sevdiğim var söyle annene
oyle soylersem olmaz, kimdir nedir diye sorar gelsin istesin der ozaman neyapcam?
he iki gunde bulunur ben seymiyim tovbe
Kaçç
ne dusunuyorsun peki
istemiyorummm evlenmeyii bir iki sene enaz
Bana gonder onlari
hahahahaa keskee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?