Mutsuzum kocami aldattim ne yapicagimi bilmiyorum ayrilmak istedigimi soyledim ama aldattigimi soyleyemem ne ypicam ben?

asla yapmam ihanet etmem diyordum kiniyordum boyle insanlari taki basima gelene kadar... mutsuz bir evliligim vr mecburiyetlerle dolu kalmalarim cocuk hatrina kalyorum susuyrum. yan komsumn ogluyla bndn 4 yas byuk dgunu olucak aralarnda dygusal bag yok sadece matik evliligi ypiyor. buraya tasindigimda gormustum onu cok bgeniyodum bna krsi tvrlari bakislari farkliydi hissetmistim bunu. bir gun onlrdaydim oda annesnde konusma frsatimz olmustu konustuk konu konuyu acti susmadik hic snra her frsatta o ve ben dsarida bakisiyodk sadece... bbamla cok iyi anlasiyolardi tlfnlasmislar evt bir frsatm vardi knusmak icin. aradim snra msjlastik derken yanlz kldik birlkte olduk 2 kere... pismanlik sardi beni snrasnda bnmle sdce bunun icn grstgnu dsunup ona soyledim oda yemn ederim sna elimi bile surmem ama nolur bnmle knsmaktan vazgcme dedi seninle konusmak sna bakmak beni mutlu ediyo mahrum birakma bni dedi.. evet ona karsi biseyler hssediyorum... evliligim bir kagit uzerinde cnki artk esimlecocuktan baska hic bj bagimz yok.. ytaklarimzda ayriydi gonullerimizde ben bir bosluktaydim oda bnu biliyodu cnki hergun kavgalarimza sahit oluyodu duyuyordu.. bana kadin oldgmu hissettirdi ozel oldgmu birey oldugumu duygularimin olmedigni hissettirdi Şu an sadece konusyoruz herseyi bdha birlikte olmicagmzi soyledim kabulum dedi. kendimi ondan cekemiyorum ona baglanmktan korkuyorum biliyorum bna soylemiceginz laf soz kalmicak ama nolur kotu yorumlar ypmayin bundan snra nasil bir yol izlemeliyim bnu soyleyin cnki artik ben dusunemiyorum :( :(
Mutsuzum kocami aldattim ne yapicagimi bilmiyorum ayrilmak istedigimi soyledim ama aldattigimi soyleyemem ne ypicam ben?