Kocamı aldattım, şimdi kurtulamıyorum. Lütfen yardım edin, fikir verin bana?

1 yıllık evliyim, kocamla severek evlendim. Evlendikten sonra kocama çalışmak istediğimi söyledim, o da bana şimdiki işimi ayarladı. Çalıştığım şirkette müdürün gözü hep üzerimdeydi. Her fırsatta asılıyordu bana. İlk başlarda üz vermesem de, daha sonra ne oldu baba bilmiyorum. Şeytan girdi aklıma, bir kerelik kaçamaktan bişey olmaz diye düşünmeye başladım. Kısa sürede yakınlaşıp samimi olduk.(müdür kocamı tanıyor bu arada. Adı Murat). Bi gün iş çıkışı evine davet etti, ben de hemen kabul ettim. Kocama mesaiye kalacağımı yazdım. Evine gittik, hiç tereddüt etmeden yattım onunla. Ama hayatımın en büyük hatasını yapmışım. Önceden planlamış herşeyi, kamera yerleştirmiş. 2 gün sonra iş çıkışına 1 saat kalmış odasına çağırdı beni, bugün yine bana gidiyoruz dedi. Hayır olmaz deyince gülerek bana videoyu gösterdi. Bundan sonra ben ne dersem yapacaksın, yoksa hayatını karartırım dedi. O zamandan ne derse yapıyorum mecburen. Daha sonra beni arkadaşlarıyla da paylaştı. Şimdi beni aşağılayarak istedikleri gibi kullanıyor, bişey yapamıyorum. Kendimi çok rezil, aşağılık hissediyorum. Yalvarırım bana bir yol gösterin. Nasıl kurtula bilirim bu durumdan?

Güncellemeler
+1 yıl
Sonunda cesaretimi toplayıp kocama itiraf ettim herşeyi. Boşanalım dedim. Çok sinirlendi, evi terketti. 2 gün eve gelmedi. Eve döndüğünde sakinleşmişti. Birkaç saat konuşmadık. Yarın sabah toparlanıp giderim dedim. O zaman "beni çok sevdiğini, ayrılmak istemediğini" söyledi. Napıcaz peki diye sordum, "bilmiyorum, bir yolunu bulucaz" dedi. Tüm detaylarını anlatmamı istedi, ben de anlattım
Kocamı aldattım, şimdi kurtulamıyorum. Lütfen yardım edin, fikir verin bana?