3 senelik evliyiz. Bir çocuğumuz var. Çok sıkıntılar yaşadık. İlk senemiz çok güzel geçti daha sonra bebeğimiz oldu. O dönemde çok zorluydu. Eşimi çok seviyordum hala da çok seviyorum. Hayatımızı düzene soktuk, çok güzel işimiz vardı fakat ben aynı işyerinden biriyle eşimi aldattım. O kişinin benden hoşlandığını söylemesi bana şiirler yazması gösterdiği ilgi çok hoşuma gitti. 3 defa bitirmek istedim ama yapamadım. Eşim bizi yakaladı telefonda ve boşanmanın ucundan döndük. Çocuğumuz çok küçük onun da etkisi var ama ben şu an da çok ama çok kötüyüm. Bu olay çıkınca çok güzel getirisi olan işimizden olduk bütün düzenimiz bozuldu ve ben sürekli kendimi suçluyorum , ağlıyorum. Rahat hayatım vardı o bozuldu. Hiçbir şey eskisi gibi değil. Hiçbir şey olmamış gibi davransam da öyle değil. Eski fotoğraflarımıza bakıp ağlıyorum bu kadar severken böyle bir şey nasıl oldu. Böyle nasıl devam etsek ya da şimdi surda olabilirdim burada olabilirdim. Şu an bunu yapardım diye diye kendimi yiyorum. Beynim hiç susmuyor nasıl atlatacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin. Ne yapmalıyım böyle olunca eşimle aramı da düzeltemiyorum. İlaç mi kullanmalıyım ne olur yardım edin.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBüyük bir hata yapmışsınız, ama okuduğum kadarıyla hatanızı tekrarlamamak adına da büyük dersler almışsınız yanlışınızdan.Çok pişmansınız. Bu durumda size tavsiyem , Önce siz kendinizi affedin, sonra eşiniz sizi affetsin ve bir daha da bu kötü geçmişe bakmadan devam edin hayatınıza ailenizle ve işyerinizi de mümkünse değiştirin. Yaptığınız hata çok çok çok büyük ama ağlayıp sızlanıp dövünmekle de telafisi olmaz. Bu hatayı yaptınız diye iflah olmam da demeyin, hatanızı bir daha asla tekrar etmeyip, iyi bir eş, iyi bir anne ve her şeyden önce de iyi bir insan olarak önce kendinize sonra da ailenize hatanızın da hayatınızın da telafisini yapmış olursunuz. İş işten geçmiş yani, keşkeler faydasızdır. Ayağa kalkıp onarıcı davranın büyük bir olgunlukla, bu süreçte psikoterapi almanızda da fayda var eşinizle birlikte.. Umarım bu zor sürecinizi kolaylıkla atlatırsınız ailenizle birlikte..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ahlâk bekçiliği yapıp seni yargılayan çok kişi olacaktır, öncelikle onlara kulaklarını tıka. İnsanız ve her şey bizim için. Burada önemli olan eşinin senden ayrılmamış, ailenizi dağıtmamış olması. Bence bir süre dineye çek, bu süre içinde tekrar diyaloğunuzun kurulması için çabala. Güven hemen oluşacak bir şey değil, burası bir gerçek. Ama en azında tekrar iletişim kurabilmeniz gerekli. İletişim olunca mutlaka yakınlaşma da olacaktır ve duygular canlanacaktır. Hiç öldüm bittim deme, her şey güzel olacak bence, sen de böyle düşün lütfen. Bebişi de öp yerime. En kötü hissettiğin anlarda da ona sarıl, kokla. Hiçbir ilâç ondan daha etkili olamaz.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Olmuşla ölmüşe çare yok önce onu yapsaydım, bunu yapsaydım gibi keşkeleri bırak bunlarla çözemezsin. Yaptığın çok büyük hata bu işleri evliyken neden yaparsınız onuda anlamıyorum neyse. Burada önemli olan çocuğun büyüdüğü süreçte alacağınız karar ayrılık ise mecbur evde iki yabancı olarak yaşayacaksınız fazla diyaloğa girmeden çünkü her diyalog kavga çıkaracak.
Yok düzelme ihtimalini zorluyoruz diyorsan mecbur yaptıklarını unutup ilişkiyi hemen olmasa da sanki yeni tanışmış gibi kademeli olarak düzeltmeye çalışacaksınız bunun haricinde geçmişte yaptıklarını düşünmek şu an için sana çözüm sağlamaz00 Yorumla
+1 yılBabannemin bir sözü vardı,
yıkık duvara güvenme, üstüne uçar. El oğluna güvenme ağzına sıçar.
ayrıca yaptığın doğru bir şey değil, sen eşini sevdiğine emin misin?, eğer sevseydin bir başkası kesinlikle söz konusu olmaz, siz sevmeyle sevgiyi karıştırıyorsunuz, en büyük hatanız budur.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
61Cevap
Eşinin sana olan güveni kaybolmuştur büyük ihtimalle, keşke yapmasaydın ama olan olmuş yani şu saatten sonra bişey demek anlamsız. Hata değil bu yaptığın düpedüz yanlış. Eşinin karakterini bilmiyorum ama sana güveni kaybolduğu için büyük ihtimalle üstünde psikolojik bir baskı kuracaktır. Zamanla o ilişki ya düzelir ya da daha kötü olur. Sen düzeltmek istiyorsan yinede elinden geleni yap eşinin yanında ol ortada bir çocuk var sonuçta yazık günah. Bundan sonrası zamana kalmış dediğim gibi elinden geleni yap ve oluruna bırak
10 YorumlaÖncelikle eşin de sende bu durumu kabullenip yola birlikte devam etmeye karar verdiyseniz o işine geri dönebilirsin bence. veya başka işe başla eğer ordaki adamla görüşmeni istemiyorsa eşin.. sonuçta birlikte devam etme kararı aldıysanız artık toparlayıp ilerlemeniz gerekiyor demektir. eskiye çakılı kalmamanız. öte yandan bi şekilde bu aldatma olayını cinsel hayatınızı renklendirmek içind e kullanabilirsiniz. İllaki eşinin de hoşuna giden bir kız vardır. hiç haberi yokken ona bir süpriz yapıp ona bir kız sunabilirsin. evet saçma ama ben bunu yaşadım senin de tecrübe etemeni istiyorum diyebilirsin en azından bi nevze ikinizin de içini rahatlatır bu durum eşitlenmiş gibi.. Ve yakalanmasaydın gerçekten cinsel olarak mı zevkle devam ediyordunuz yoksa aşk da varmıydı içinde.. asıl yıkıcı olan aşk yani duygusal bağlanma oluyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılsize normalde boşanmalısınız ve eşiniz sizdne kurtulmalı falan diyecektim ama kendinizle ilgili ciddi bir sıkıntınız var anladığım kadarıyla...
psikolojik yardım almalısınız. o bahsettiğiniz kötü ruh halinden ömrünüz boyunca çıkamayacaksınız. biz buna vicdan azabı diyelim, başkası ah almanın vebali desin.
bir anlık zaaf ve zevk için birini cinsellikle ödüllendirip kendinizi ebedi huzursuzluğa mahkum ettiniz. bence boşanın ve kendinize başka hayat kurun. ömrünüz boyunca eşinizin yüzüne bakıp her defasında azap çekmekten iyidir bence.10 Yorumla
+1 yılBuradaki ergen bozuntularına bu soruyu sorarak hata yapmışsın. Hepsi yargı dağıtır linçler şimdi küçük beyinleriyle. Madem boşanmayıp devam etme ve evliliği kurtarma yolunu seçtiniz karı koca psikolojik destek almayı deneyin. Çift terapisi ikinize de iyi gelecektir. Geçmişi geride bırakıp anı yaşamayı ve yaşadığın bu anı güzelleştirmeye odaklan. Zamanı geri alamazsın ah vah etmek sana fayda değil zarar getirir. Bu negatif enerjiden çıkıp frekansını yükseltmeye yoğunlaş ve eşinle doğru iletişim kur. Saçma sapan insanlarla derdini paylaşma. Seni yargılamayacak, seni anlayıp objektif davranabilecek olgunlukta biri varsa onunla konuşup enerjini yükselt...
41 Yorumla- +1 yıl
En mantıklı yorumu yapmışsın tebrik ederim
+1 yılPsikolojik destek ve aile terapisi. Eşin her şeye rağmen affetmiş ama onun da içinde yara kalmıştır elbet. Sen de uzaklaşmışsın o durumdan artık kötü düşünceleri aklından atıp evliliğine odaklanman lazım. Çok zor durum ama hayırlısı olsun diyelim. Keşke hiç yaşanmasaydı. İnsan şaşar beşer. Kendine dürüst ol öncelikle ve doğru yola dön. 🌸
35 Yorumla- +1 yıl
En guzel yorum budur, kaleminize saglik👏😊
- +1 yıl
@iamfromNowhere teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim, mutlu gunler
- +1 yıl
Aynen ama yaşanmış umarım bu dan sonrası da tuta bilir jendini
- +1 yıl
@bizamaninmeleki güzel yorum 👍👍
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yazacak çok fazla şey vardı aslında ama detaya bakılırsa pişman olmuşa benziyorsun. Soru troll mü acaba dedim ama pekte benzemiyor. Bir kere yaptığın şeyin affı yok onu bil. O adamın yerinde ben olsam ertesi gün boşanır çocuğumla yeni bir hayat kurardım. Ancak kocan senden bopanmadıysa o sabinin hatırınadır. Yapacağınız en iyi şey terapi görmek. Bir daha sana güvenir mi orasını da Allah bilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılbacım ,
baska erkeklerın onunde soyunurken hersey guzeldı , şimdi gelmıssın burada vicdan mastürbasyonu yapıyorsun .
eşine ve cocuguna uzuldum . adam bitirmeli deşifre etmeli tazmin istemeliydı dıye dusunuyıorum.
eh artık eşine bı hatun ayarlar , sen tutar delıge yerlestırırsın belkı sartlar esıtlenır.00 Yorumla Bence bu gibi durumlarda en doğrusu profesyonel destek almak olmalı.
Eşinizle konuşun.
Bu gibi özellerinizi internet ortamında paylaşmayın, zorbalığa maruz kalırsınız.30 Yorumla
+1 yılŞu açıklama kısmını yazacak kadar düşünceliydin madem, aldatırken aklın neredeydi? Burada insanların seni teselli etmesini veya çıkış yolu göstermelerini beklememelisin. Aldatmak kadar aşağılık bir şey yok bu dünyada
00 Yorumla
+1 yılArtık olan olmuş, bundan sonra eşin ile birlikte bu evliliği devam ettirip, ettirmeme kararı vereceksiniz. Devam diyorsanız profesyonel destek şart yok şayet bitti diyorsanız, yapılacak şeyi biliyorsun. Hakkınız da hayırlısı olsun
00 Yorumla
+1 yılyav şu erkek aldatınca yuva yıkma boşuna hatadır diyen erkeklere noldu
hemen yuva yıkma derdindesiniz aha işte hak ettiğiniz değer 🤣🤣🤣30 YorumlaBok yapcan, neymissiniz siz ya evlenmeyn cidden o gözleriniz kocanizdan basmasına kör olamıyorsa ciddi karakter sorunu vardır!
30 Yorumla
+1 yılGerçekten neden böyle bisey yaptın. bilmiyorum nasıl affettirceksin kendini erkekler böyle konularda daha katı yani hiç mi çocuğunu düşünmedin ne bileyim zor yurur artik sizin evliliğiniz
10 YorumlaBi kere zaten aile düzeni bozulmuş. Tekrar barışırsanız da zor yürütürsünüz çünkü aile bozulunca rahat toplanmıyor bu sonuçta bi kavga tartışma değil ortada aldatma söz konusu belki ikiniz içinde boşanmak daha iyi olabilir. veya da barışıp bir ilişki terapistine gidebilirsiniz. çok karışmak istemiyorum.
psikoloji okuyorum sana yardım edebildiysem ne mutlu bana:)10 Yorumla
+1 yılEşinde gevşeğin tekiymiş hala senle ne işi varsa başlarım çocuğunada ben olsam direk boşardım ne halin varsa gör derdim daha toparlanmaktan bahsediyorsun bide umarım bin beter olursun.
10 Yorumla
+1 yılİlaçlar daha da duygusuz hissetmeni yaşayan ölü moduna geçmeni sağlamaktan başka bir işe yaramaz. Hatayı sen yaptın bu hatanın sorumluluğunu alıp her şeyi yeniden başlamanı eşine ve çocuğuna bağlanmanı öneirirm. Seni yargılamak kimseye düşmez. Kalk ve hayatının sorumluluğunu al.
10 Yorumla
+1 yılİnsna bazen sonunu düşünmeden aptalca kararlar verebiliyor işte böyle
Sonuç; huzursuz bir hayat
Terapiste gitmeyi falan teklif edin
Yapacak başka şey yok10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 872 cevap paylaştı. Sen yapıcanı yapmışsın zaten bikere daha yap adamın kendisine olan saygısını yitirtme cek git başını belaya sokma bunun telafiside başka bi acıklamasıda yok
00 Yorumla
+1 yılBu tarz sorulara artık görüş yapmak istemiyorum..
Kınarım da başıma gelir diye it gibi korkuyorum..
Allah affetsin ne diyelim..
#Vesselam00 Yorumla
+1 yılNe yazık ki kadınla erkeğin aynı ortamda çalışmasının ortaya çıkardığı vahim durumlardan biridir. Ama hepimiz nefis taşıyoruz ve bazen şeytanın tuzaklarına düşebiliyoruz. Bu durumu sürekli kafanızda büyütüp kendinizi harap ederseniz şeytandan bir darbe daha yemiş olursunuz. Yapmanız gereken önce samimi bir tövbedir. Helal dairesi geniştir ve keyfe kâfidir harama girmeye hiç lüzum yoktur.
00 Yorumla
+1 yılbiraderim şimdi ne yapıyorsun biliyor musun 33 liraya güzel bir protein tozu alıyorsun karıştırıyorsun muz falan işte gidiyorsun salona tam 11 kere şınav çekiyorsun bak burası çok önemli. ondan sonra gidiyorsun 7 kere dambıl kaldırıyorsun 3.5 kilogram olacak ondan sonra duvarları kırabilirsin tek yumrukla kardeşim
00 Yorumla
+1 yılValla bu kadar çok severken iki şiire bir ilgiye kanıp kocanı aldatmadan önce düşünecektin. Bunu yaparken bize sormadın, bizden de cevap bekleme. Olur bir tarafı yok artık
00 YorumlaHerşeyi geride bırak kocandan af dile ve bundan sonra herşeyini kocana ailene harca onlarla ilgilen vaktini onlara ayır👍
10 YorumlaAcil psikolojik yardım almalısın. En azından içini dökersin, seninle konuşur fikir verir vs. Bir destek al
10 Yorumla
+1 yılBir uzmana görünmende fayda var diye düşünüyorum.
Benim boyumu aşan bir konu bu. Yanlış bir tavsiyede bulunmak istemem.
Umarım her şey gönlünce olur...00 YorumlaTürk kızlarında genel olarak aldatma sorunu var bayılıyorlar başkasının altına yatmaya sonrada nasıl oldu anlamadım diye yakınıyorlar.
18 Yorumla- +1 yıl
ne garip bekar Türk erkekleri de bayılıyor evli kadınla olmaya xd
- +1 yıl
Asıl sorun aldatmak değil de bu aldatmayı “nasıl oldu bende anlamadım” adı altında masumlaştırmaya çalışmak. Neyi nasıl anlamadın ablacım çayına ilaç mı kattılar, zorla ormana kaçırıp tecavüz mü ettiler? Tecavüzü dışarda tutuyorum o başlı başına ülkenin yüzleşmesi gereken sosyal bir travma ama öyle bir şey yokken alan razı veren razıyken bildiğin dümdüz aldatmışsın işte lafı kıvırmaya gerek yok. Kimse kimseyi ilgi göstermedi diye aldatmak zorunda değil, sevgilin varsa ayrılırsın evliysen de boşanırsın sonra kiminle ne yapmak istiyorsan yap. Bu aldatmayı masumlaştırma çabalarınız çok tiyatro kokmaya başladı, bilin istedim.
- +1 yıl
tıpkı siz erkekler aldattığında olsun hatadır dediğiniz gibi dimi
- +1 yıl
hadi kadın hata yapıyor o erkeğinde mi aklı yok
- +1 yıl
Ben erkeklerin aldattıktan sonra onu masumlaştırmaya çalıştıklarını düşünmüyorum ister kız ister erkek olsun fark etmez aldatıyorsan sorumluluğu üstüne alacaksın ben yaptım mesuliyeti bana aittir diyeceksin erkekte kalkıp dese nasıl aldattım bende anlamadım diye aynı şeyi ona da derim hayırdır kız seni bağlayıp zorla ırzına mı geçti neyi nasıl anlamadın diye. Bir erkek aldatmayı masumlaştırmaya çalışırsa o da tiyatro kokar.
- +1 yıl
yapanlar çok zaten yorumlar da ortada
Zamanı geri alamazsın yaptığın hatanın cezasını çekiyorsun
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı.
+1 yılburada vicdanını rahatlatma karektersiz bi yapın var şeytana felan da uymamışsın şeytanın kendisi senmişsin yazık lan adama bak seviyor diyorsun adamı aldatıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar neden böyle anlamış değilim. Aynısı benim de başıma geldi. Sanırım bizim hanımlara iyilik yaramıyor ve rahat batıyor. Hiç gerek yokken kendi yuvanızı yıkmaya bile isteye uğraşıyorsunuz sonra oturup ağlıyosunuz 🤔
00 YorumlaKocanla aranı düzelt ilk önce ondan sonra da piskiyatriste gitmelisin
10 Yorumla
+1 yılyani tabi şiirler yazar besteler yazar yapmayin ya yazik ediyorsunuz eşlerinize kiz ya da erkek fark etmez aldatacaksaniz ayrilin istedinizle yaşayin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHala evli olsanız bile bitmiş bu evlilik güven sarsıldı bi kere eski halini alması imkansız. Sizin boşanacağınız aşikar da olan çocuğa olacak..
Çok büyük bir hata yapmışsın ne yazıkki..00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım daha beteri olur o da seni 100 tane kadınla aldatır
00 Yorumla
+1 yılDaha fazla beraber olup da acı çektirme adama, bırak peşini
00 YorumlaHangimiz kocalarımızı aldatmıyoruz ki yavrum, sorun etme
00 Yorumla
+1 yılsana ilaç önerim ve psikologum bu konuda detayları inmek çözmek isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEe bizde aldattik her aldatan buraya yazsın o zmn ya
32 Yorumla- +1 yıl
Bunla övünüyor musun
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılolması gereken şey boşanmanız. ve yeni bir hayat kurmanız.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Sen daha çok aldatırsın kocanı. Sana hayatta 1 erkek yetmez. Devam edeceksin aldatmaya.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Eşimi çok seviyordum hala da çok seviyorum
ben de bunu kabul edemiyorum00 Yorumla
+1 yılÖncelikle aile terapistine gidin ya da sen bir psikoloğa görün. Gerçekten eşini seviyorsan bu durumu aşmaya çalışmalı ve eşine karşı kendini toparlamalısın
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAllah yardımcın olsun. Ama senin ilişkin düzelmez. Ilac da care değil. Haram işlemek boyle zehirli bal gibi.. yerken tatlı ama sonrası..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Psikolojik destek al öncelikle sonra eşinle aranı biraz daha düzeltmek için çabala
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBiz ne diyebiliriz ki aldatmışsın bunun affı olabilir mi?
10 Yorumla
+1 yılÇocuğun mental sağlığını göz önünde bulundur, bazen boşanmak çocuk için daha iyi olabilir mutsuz bir evliliğin içinde yetişmektense.
20 Yorumlabir psikoloğa gidin bence. İlaç kullanmayın. Eşinize de onu çok sevdiğinizi hissettirin. Ailenin ne kadar önemli olduğunu vurgulayın.
20 Yorumla
+1 yılNormalde tam tersi olur, erkek kaçamak yapar ve bir şekilde yakalanır. sen nasıl oldu da böyle bir açık verdin, kacamak yapan kadınlar daha dikkatli olur halbuki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbeter ol inşallah, senin gibilerin dünya ve ahirette yüzü gülmez İNŞALLAH. AMİN
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşan eskort ol bütün şehirle yatmadan durmazsın sen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbi gun bu hikayeler kendi cocuklarinizin basina gelsin de o zaman gorun
00 YorumlaOnu en başından düşünecektin herhaltı ye sonra çok pişmanım diye gezin oh ne ala memleket
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılkötü bir durum olmuş ama bazen insan sahip olduğu şeyleri kaybedince yeni farkına varıyor umarım çözersin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. Neden bunu yaparsınız severken anlamam ki. İlgi meraklısı ayran gönüllüsünüz..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaketmişsin, tamamen senin hatan her şey, en başta aldatan kadın zaten anne olmayı haketmiyordur
00 Yorumla
+1 yılÜzücü bir durum ve farkında olmanda güzel. bir anlık boşluk ve gafletten yaptığın belli önemli olan daha devamı okucakmi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aldatıyorum ama hiç yakalanmadım dikkat et biraz
53 Yorumla- +1 yıl
Neden aldatıyorsun
- +1 yıl
+1 yılSadakatsizliğin özrü yoktur. Adamı düşünmedin çocuğunu da mı düşünmedin ya
10 Yorumla
+1 yılBiz ne yapabiliriz ki...
Hayat böyle, seçimler yaparız ve sonuçlarını yaşarız.10 Yorumla
+1 yılÇek cezanı olanda küçük çocuğa oluyor beter ol insanların duygularıyla oynamayin
10 Yorumla
+1 yılGram sevilecek yanın yok ya ne kadar iğrenç bir çağ oysaki :F
00 Yorumla- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri