Ben 19 yaşımda evlendim sevdiğimle 4 yıllık evliyim bundan 8 ay önce İnternet üzerinden tanıştıgım biriyle buluşup aldattım ama bir anda olan birşeydi o kadar pişmanım ki sürekli ağlıyorum çünkü eşim bana çok değer veriyor vicdan azabından uyuyamıyorum bazen bana o kadar kötü davrandı ki o kişi bir kal.. ak gibi kendimi çok kötü hissettim eşim biz sert bile olsak alnımdan öperdi uyurduk arkadaşlar linç gelmesin bana fikir verin nolur :( vicdan azabından ölüyorum eşim duysa beni iki dk tutmaz ve çok kıskanç zarar verir kendine ama bu sırla yaşayabilir miyim bilmiyorum bana yaptığı sürprizlere bile ağlıyorum haketmediğim için söylemeli miyim her ne kadar yuvam dağılsa da
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir hata yapmıssınız kötü bir hata esinizi seviyormussunuz ama sanırım artık sıkılmıssınız ve yeni kisiler tanımak istemissiniz ve internetten biriyle tanısıp aldatmıssınız, yani yapmamanız gereken birseydi ama artık nekadar üzülsenizde artık olmus birsey bu yani elinizden birsey gelmez bununla yasayacaksınız malesef kocanızı aldattınız vicdan azabı çekiyormussunuz tabii ki çekersiniz sonuç olarak esiniz sizi seviyormus sizde onu seviyormussunuz ve bir anda kaptırıp kendinizi hata yapmıssınız, yani bu durumda yapılacak birsey gözükmüyor malesef devam etmelisiniz yolunuza ve esinizde aynı sekilde sizi aldatma gibi birseye basvurursa ona kızamazsınız çünkü sizde aynısını yaptınız siz nasıl o anda bilmeden yaptınız aynı sekilde esinizde aynı sekilde sizi aldatırsa onu suçlamayın bilinki esinizde aynı hataya düsüyor sizin gibi eğer olursa, yolunuza devam edin ve bu hatayla yasıyacaksınız mecbur.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılsana fikir vermek mi :D peki sen fikirden anlarmısın sen yine bildiğini okuyacaksın fikir insanlara verilir bunu unutma sen insan olmadığın için ayrıca böyle bir sorunun da süper seçilmesini gerçekten anlamıyorum aldatmanın meşru bir şey olduğunu mu söylüyorlar yani inşallah seninle evlenen o çok zor da sen evliliğin ne olduğunu bilemezsin gerçi sana tek gecelik kadın muammelesi yaptıklarında o zaman kızma tamammı al sana fikir
102 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBir anlik biseydi cumlesi kendini aldatmak icin. cunki bir anlik bisey o anda olan bisey sen sanalda takilmissin biriyle tanismissin yazismissin bulusmussun bunca zaman icinde dusunmen yoldan donmen icin vaktin cokdu ama sen uzata uzata aldatmaya getirip sonra anlik diyorsun. yasinda kucuk degil kendini derk ede biliyorsun. esinden de razisin zulum etse neyse de etmiyor. oyle rahatlik size batiyormu? linc etmemek mumkun degil. ben 18 yasimdan evliyim. sen sevdiginle evlendin ben hic sevmedigim biriyle.7 yildir da evliyim hic bir zaman yapmadim oyle sey. benim esimin bana yapmadigi kalmadi ama olesim gelsede aldatma dusunmedim. bende kendimi aldatip ay esim bunu hakediyor deyip yapa bilirdim ama yapmadim cunki kadinligimi korudum ve Allahtan korktum. yazik o adam yazik
132 Yorumla- +1 yıl
Gördüğüm en iyi yorum.
- +1 yıl
@JohnMConstantine tesekkur ederim
+1 yılGit öl ya. Evlisin madem ne diye aranıyorsun internette. Hadi arandın buldun, ne diye buluşuyorsun. Bir anlık bir şey değil, kendini kandırıyorsun ama bizi kandıramazsın. Sen resmen adamla tanıştın, buluştun ve aldattın. Bunun anlığı mı kalmış mk. Planlı programlı aldat, sonra gel çok pişmanım bıdı bıdı. Biz de yedik. He bu arada adam sana kal.. ak gibi davranmakla çok iyi yapmış. Çünkü öylesin.
71 Yorumla- +1 yıl
Sağlam geçirmişsin. Ağzına sağlık
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
158Cevap
+1 yılSadakatsizlik örneğini okudum ben burada. Çoğu kişi aldattı diye aldatır, sen kendi sevgine ihanet etmişsin durup dururken. Yargılamıyorum, beni ilgilendirmiyor ama bu sitede sorduğun için birkaç şey söyleyeceğim.
Artık olan olmuş, yaşanan yaşanmış. Eşinin yüzüne rahat bakamıyorsan, geceleri yattığında o vicdanın senin böğrüne böğrüne batıyorsa eşine gerçekleri açıklamalısın. En azından bu seni bir nebze rahatlatır. Çünkü devam edersen ona yaptığın ihanet aklına gelecek ve kendinden daha çok tiksinip uzaklaşacaksın. İstemsizce eşini bile soğutacaksın. Karar senindir, olmuş bir şeyin telafisi ne yazık ki yok. O zaman yapabileceğinin en iyisini yap ve eşine itiraf edip ilişkini bitir.10 YorumlaKüfür edenler olmuş linç edenler olmuş. Herkes önce bir aynaya kendisine baksın normal hayatında ne kadar dürüstsüzünüz. İnsandır hata yapabilir. Herkesin hataları olabilir.
Sana gelelim hanfendi. Kocan için üzgünüm o adam bunu hak etmedi hiç bir insan aldatılmayı hak etmez. Ne olursa olsun yaşanmamalıydı. Şimdi dürüstlük zamanı kocanı karşına al herşeyi anlat ne olacaksa hazırım de. Çünkü bunu açıklamadığın sürece vicdan azabından öleceksin. Her gece zor uyuyacaksın. Kocan seni saf saf tertemiz severken vicdanın öldürecek seni. Bu azapdan kurtulmanı tavsiye ederim.19 Yorumla- +1 yıl
Aynaya bakın diyorsun da o aldatırken iyi, biz linç edince mi kötü oluyor? Bu nasıl dürtü arkadaş? Kadın resmen erkeği aramış, tanışmış, buluşmuş, yetmemiş adamla yatmış. Bunun dürtüsü mü kalmış? Madem yapıyor, sessiz sedasız gitsin ayrılsın da bari kocam dediği adama yazık olmasın daha fazla... Siz de şöylelerini tepemize çıkarmaktan vazgeçin artık bir zahmet.
- +1 yıl
Yazdığımdan böylelerini tepeye çıkardığımı mı anladın :) iyiymiş ya. Dürüstlük her zaman önemlidir. Eğer bir hata yapıldıysa ki gerçekten çok büyük bir hata ve aldattığı kişiye söylemesi gerekir ne olursa olsun. Karşısında ki kişinin bunu bilmeye hakkı var ha adam öldürecek kadar kötü sinirli biriyse bundan da kaçınılmalıdır. Boşansın ama ne maksatla? Boşanmak içinde ayrı bir yalan söyleyecek bu yapılan hatanın üzerine bir hata daha olmayacak mı o zaman aldatmanın üstüne bir de yalan yalan üstüne yalan. Battı balık yan gider mi denilecek.
- +1 yıl
Boşanmayıp devam mı etsin adamı kandırmaya? Adam bahsettiğin gibi sinirli biriyse ne yapacak? Hem söylemeyecek, hem boşanmayacak. Eee?
- +1 yıl
Söyleyince adam bunu öldürürse ne olacak? Adamın başı belaya girecek, bu da mezara girecek. Dürüstlük diye iyice sıvamaya lüzum yok.
Eğer siteden tanıştığın adam sana kaltak gibi davranmasaydı her gün onunla yatardın değil mi? şimdi o adam sürekli sana şantaj yapacak benimle yatmazsan Kocana anlatırım diye ama kocana yüzyüze itiraf edersen seni muhakkak ki oracıkta öldürür bide kıskançsa adam gece gündüz çalışıp sana yedirip içiriyor sende nescafe 3 ü 1 arada tadında sosyal medyada erkeklerle takılıp gününü gün ediyorsun. eşimi seviyorum deme sakın. dilin lanetli, ruhun çarmıha gerilmiş. Sosyal medyadan buluşana kadar bir sürü vaktim vardı pişman olmak için de geç değildi burada vicdan yapıyosun. Lanet bir kere bulaştı mı ne kadar yıkansan da boş çocuğun varsa çocuğunu eline alabiliyor musun? merak ediyorum. Her şey için zamanın vardı. Şimdi çok geç
20 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Ben olsam affetmem! İhanet affedilmez çünkü bir kez affetmek yine yapabilirsin demek gibi bir şeydir!
İhanet karaktersizliktir!
İnsanız, hata bizler için! Her insan hata eder!
Yalan er ya da geç ortaya çıkar!
Hatanı anlat, pişman olduğunu söyle! Duruma göre devam edersin!
Gönlünce olsun...00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğin insan doğasına uymayan yalanlar silsilesi olduğu gerçeğini görüyorum yazdıklarında, zayıf ve iradesiz insanın bir söz uğrunda bir yaşam harcayabileceği yalanına daha ne kadar inanılacak ve itibar gösterilecek? çürümüş bir kaç budalanın güya kutsal saydıkları evlilik, ve güya kendilerini önemli birer kimse sandıkları, sonrasındaysa bir hiç olduklarını ve aşağı birer zavallı oluşlarıyla yüzleşmeleri, her biri yalanların ölümü değil miydi? görmüşlerdi, artık ardına sığınabilecekleri bir yalanları kalmamıştı geriye, evlilik naraları atmakta olan yığınların.
01 Yorumla
+1 yılKAdınlar da şöyle bir durum var erkek yakışıklıysa genel olarak direk verme çabası içine giriyorlar çok tuhaf seviyorum aşığım ölüyorum diyenler başkasının altın da devam et diyebiliyor. Erkekler de bu durum daha berbat tabi ki nefes alsın da farklı olsun da yeter. Bunu genelleme yaparak söylüyorum herkes böyle değil tabi ki ama üzüldüm eşine gerçekten genel de aldatma sebepleri ilgisiz oluşundan cinsellik olmayışından falan oluyor ya seninkisi daha çok herhal de farklı olsun sa taşına bakayım olmuş
10 Yorumla
+1 yılKınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz Hz. Muhammed (s. a. v). Kardesim yaptığın çok büyük günah. Gonulden tövbe et, Yüce Allah'a yalvar. Ve bir daha aynı günaha dönmemeye çalış. Esine söylemen günahını hafifletmeyecektir. Belki kendine belki de sana zarar verebilir. İbadetlerine ağırlık ver, ailene, çocukların varsa onlara zamanını harca. O tür kötü ortamlardan da uzak dur. Rabbim, hepimizin günahlarını bağışlasın
62 Yorumla- +1 yıl
Boş
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Söyleme ayrıl. Onun gibi birisini haketmiyorsun.
Evli kadın internette erkeklerle tanışıp buluşuyorsa o kişi bir eş olmaya layık değildir. Aynı şey erkek içinde geçerli.
Sen kocanı sevmiyorsun kendini kandırma sevsen o adama ihanet etmezdin bence adamdan ayrıl sonuç olarak artık kirlenmiş birisisin onun gibi birini haketmiyorsun sözlerim ağır olduysa kusura bakma ama gerçekler bunlar45 Yorumla
Soran+1 yılÇok seviyorum yemin ederim
- +1 yıl
Bak ben terapistim onu seviyor olamazsın. Bilinçaltı sevgi gibi ağır duyguları ürettiği bazı durumlar vardır onlardan birisini yaşıyorsun hadi teorileri boş verelim klasik olarak seven aldatmaz diyorum. Adam sende neleri eksik bıraktı bilemem sen onu aldatırken neyi arıyordun onuda bilemem ama sonuç olarak adamı aldattın dini olarak nikahınız bile bozulmuş olabilir şu an
Soran+1 yılLibidom çok yuksek o da itfaiyede calısıyor bu şekilde bir anda oldu herşey sevdiğime hiç suphem yok gerçekten nasıl oldugunu bile anlyakaıyorrum ben yapmış olamam insan sonradan anlıyor
Hayatım çok zor bir durum olduğunu anlıyorum. Ama hiçbir olayı boşuna yaşamıyoruz ve hepsinden güzel dersler çıkartıyoruz. Çok genç yaşta evlenmişsin, durulmaya vaktin olmamış. Başkalarının dikkatini çekmiş olması çok doğal. Bu olaydan çıkarttığın ders ise eşine sahip olduğun için ne kadar şanslı olduğun ve başka kimseye gerek olmadığı olmuş. Bu yüzden kendini çok kötü hissetmeyi bırak. Evet yaptığın şey kötü ama belki çok daha fazla yanlıştan korudu seni. Eşine söyleme kısmına gelirsek de; evet vicdan azabıyla yaşamak çok kötü bir şey ama bunu itiraf ettiğinde sadece söyleyip içini rahatlatmış olacaksın, akabinde evliliğiniz bitecek ve ikiniz de, özellikle de eşin yıkılacak. Bir şekilde bunu içinde tutarak bir daha asla böyle bir hata yapmamalısın. Aradan kendini kanıtlamana yetecek kadar zaman geçtiğinde, eğer hala söylemek istiyorsan söylersin.
20 YorumlaEşine söylersen zarar verebilir hem sana hem kendine. İnsan oğlu şeşer beşer. Allah'a yönel içten tövbe et eşine yuvana ver bütün zamanını. Eşini bundan sonra gözünle bile aldatma. Bir kere yaparsın hatadır tekrarı olursa tercihtir. Sanal ortamdan uzak dur. Hobiler edin bebek yap ama bir daha sakın bu yanlışı yapma.
40 YorumlaAldattıysan cezanı çekeceksin! Eşine söyleme ama ayrıl ondan kendi isteğinle. Siz aldatan hasta ruhlar, kimsenin geleceğini yok etmeye hakkınız yok! O adamın özgüvenini yıkmaya, gururunu kırmaya, aşka sevgiye aileye olan inancını yok etmeye hakkın yok!!!
30 YorumlaBu aldatıp aldatıp her şey bir anda oldu tribini anlamıyorum. Adamla internetten konusuyon (çiçek böcek konuşacak halin yok zaten) daha sonra buluşuyorsun. Sonra ilişkiye giriyorsun, bunlar bir anda olacak şeyler değil, bütün hepsinde istek ve planlama var. Bu nefse yenik düşmek filan değil, kocan seni tatmin edemiyorsa boşan ve heyecanı başkasında ara. Her şey bir anda oldu nefsime yenik düştüm tribine girme.
30 Yorumla
+1 yılYuva yok ki zaten ortada. Kendinden emin olamayıp , gencecikken evlenip , sonrasında da ‘ırkıdışlır nıpıcım cık pısmınım” tribine gireceksin yaa öyle bir dünya yok. İrade insana verilmiş bir şey, iradeli olacaktın. Yapıp edip pişman olacaksan bunu öncesinde düşünecektin. Adama söyle, son kez iyilik yap ve onu kendinden kurtar.
20 Yorumla
+1 yılSizin gibi sizi gidi siziler yüzünden evlilikten soğudum ya
Eşine oral yapmaz
Ama sevgilisine oral yapar anal yapar her türlü küfürü argoyu dayağı sineye çekersiniz merak ettim esinde bulamadığın ne var Aldattığında hiç değilmi maksat ooooooluk olsun00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı. Söylemek de yaptığın o hata kadar hata olur, 1. si yuvan dağılır 2. si kocan sana ve kendisine mutlaka zarar verir bu ölümle bile sonuçlanır. Belki ömür boyu vicdan azabı çekersin fakat diğer türlü daha kötü olur. Tövbe et ve bir daha böyle hatalar yapma.
00 Yorumla
+1 yılZaten eşini aldatıpda pişman olmayan birini ben daha görmedim.
Madem eşinizle aranız iyiydi neden bunu yaptınız?
Yapacagınız şey, tövbe etmek ve bu günahı Allah ile aranızda mezara kadar götürmek. Kocanıza bunu asla söylemeyin.
Bu da olmaz diyorsanız kocanızdan ayrılacaksınız. Ayrılırsanızda boş bulunup yaptıgınız zinayı söylemeyin sakın.00 Yorumla
+1 yılsen burada linc yemen cok normal. buradan butun erkek ve bayan arkadaslara sesleniyorum. evli biri ile iliskiye girmeyin, ne kadinlar o... pu olsun, ne onlarin aklini celen erkekler serefsiz olsun. iki tarafinda hatasi var. bunlara yenik dusen en adi serefsizdir. bunu yaşayan kadinlardan ve hemcinslerimden nefret ediyorum. Allah belanızı versin.
02 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
- +1 yıl
erkekler daha suclu bu aldatma konusunda aslinda da iste kadin yenilmeyecek. midem bulanıyor artik valla evlenesi gelmiyor insanın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılWuuuu...
Doğrusu bu konu Bıçak gibi kesti beni...
Allah hidayet versin ne diyim...
Neresinden tutsan elinde kalır bir mesele...
Bu vicdanla da nereye kadar gider ama dimi...
Üstelik Hep bir sorgulama içerisinde..
bir noktadan sonra psikolojik rahatsızlıklara kadar da gidebilicek bir durum..
Çoluk çocuk varmı?00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüzyüze söylersen seni öldürebilir. Bir kağıda yaz olan biteni valizini topla çık git boşanma dilekçesini o gönderir sana zaten ama söyle adamın bir yalanla yaşamasına izin verme. Seviyorum deme sevseydin yapmazdın. Hemde 8 ay. Senn evlilik çoktan bitmiş adamı bir yalanın içinde yaşatma.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaptığınız iyi bir şey değil ve farkına varmışsınız, Olan olmuş artık geçmişi silemezsiniz ama aynı hataya tekrar düşmemek sizin elinizde. O kilyle olan tüm bağınızı koparın ve bir daha böyle olaylara cesarer etmeyin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmeyeceksin arkadaş
Eşine karına bile sırtını dönemeyecek bir zamanda yaşıyoruz artık
Ne hâle geldik
Yazık oldu o adama
Bir punduna getir maraz çıkart geçimsizlik yap o adamdan boşan
Yarın birgün çıkar ortaya yaptığın dahada kötü olur herşey
Artık evli durmam doğru değil20 Yorumla
+1 yılSenin Allah cezanı versin gerçekten bıktım artık senin gibilerin yardım istrmesinden onu aldatmadan önce düşünecektin ne doyumsuz varlıklarınız utanıyorum insanlıktan
30 Yorumlabir anlık oldu diyosun adamla bildiğin nette konuşmuşsun ve ilin bu haddeye gelceğinide çok iyi biliyordun şimdi burda vicdan ayakları yapma kimseye! en azından bundan sonra tek dur da vicdanın varsa tabi azda olsa kocana sadık kal!
36 Yorumla
+1 yılDoğruyu söyle ne olursa olsun söyle. Kandırma onu da kendini de dürüst ol ve yaptığın hatayı bil kabullen ve hatanın ne olursa olsun arkasında ol. Düzeltmek için elinden geleni yap fakat bunun düzeltilecek yanı olduğunu sanmıyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. Allah belanızı versin emi inşallah... Senin gibi srtükler yüzünden kimseye güvenip de evlenemiyoruz... İnşallah eşin öğrenir Allah büyük... Vicdan azabı dan kahrolursun sende... Adam ne yaptı adam gibi sevmiş seni...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 974 cevap paylaştı.
+1 yılUlan esin var madem ne diye erkeklerle konusuyon azmis karı
62 Yorumla- +1 yıl
Evli değilim ama ben sevgilim bile olunca erkeklerle diyologumu kesiyorum evliyken ne demek
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHeh bak diyorlar ya seveni s*kerler işte bu çok doğru. Ayıp sana be cidden ayıp eğer o adam sana o kadar değer veriyorsa git adam akıllı boşanmanı ver herşeyide açıkla yazık günah o adama sizin gibiler ne kadar gereksiz ve pislik insanlarsınız ya
10 Yorumla bir heyecan yaşadın belki bu heyecana ihtiyacin vardı. hicbisey olmayacak merak etme. Evliligine kaldigin yerden devam et.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHem diyorsun eşim beni seviyor değer veriyor hemde aldatıyorsun o zaman kusura bakma da senin ruhun or*spu olmuş en iyisi eşinden ayrılmak yoksa sen bu adamı daha çok aldatırsın
40 Yorumla
+1 yılSen 8 ay o adamla iletişime geçmişsin. Bir kere değil tam 8 ay aldatmışsın. Aldatmak sadece yatakta olmuyor zihnen oluyor. Vicdanın varsa boşan.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yıldayanabildiğin kadar içinde tutmaya çalış rahatlamak için çok bunaldığında tanıdıklarına değilde öyle sitelere anonim olarak yazarsın biraz ağlarsın umarım çabuk toparlanırsın :(
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmanın bir anlığı falan olmaz kimse aldatılmayı haketmez seviyorum da deme sevgi anlayışın buysa yazık. Sen daha cok vicdan azabi çekersin sen önce git namaza falan başla önce bir Allah affetsin her sey yoluna girer inşallah ne diyelim ki...
00 Yorumla Sizi bu kadar seven değer bir insana bunu nasıl yaparsınız akıl alacak gibi değil madem macera peşindesiniz o güzelim insanın duygularıyla neden oynuyorsunuz evli bir kadının internette erkeklerle ne işi var bence her ne olursa olsun kocan dövecekse olsa bosayacakda olsa onunla konuş ve kocanın vereceği karara razı ol yoksa onun hakkını ödeyemezsin
10 Yorumla
+1 yılsen nası bir insansın lan insan mısın olum sen? o kadar severek evlendim diye boş yapmışsın burda sevseydin başkasına gitmezdin ya. Kocana söyle ayrılır zaten sen onu hak etmiyorsun :d
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 770 cevap paylaştı.
+1 yılGittiğin adam sana iyi davransaydi yine böyle üzülurmuydun acaba
45 Yorumla- +1 yıl
@sonnisim yaşamadım yasayanida yargilayamam her sey insanlar icim
- +1 yıl
@sonnisim sen evli misin aldattı n mi
Söyleme sakın. Ama bir daha olacağını düşünüyorsan bence yazık yürütme o evliliği. Bazı insanlar mutlu olunca batıyor demekki
21 Yorumla- +1 yıl
Buda boş
+1 yılYargılamak haddimize değil. Herkes kendine aynada bir baksın, başkasına sonra konuşsun. Senin yapman gereken , tövbe etmek ve sırrını kimseye açık etmemek.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı. en korktuğum olay ya. yapacak bişey yok bu azapla yaşayacaksın.
abazaların iğrenç iltifatlarına muhtaç kalmış kadınların kendilerini paha biçilmez sanması ve egoist olması ne kadarda trajikomik.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ayrılmalısın o ilişki bitmiş zaten birdaha aldat veya aldatma aklina gelir hep o seni birakirsayi beklememelisin soyle ama aldattm deme sevmediğini belirt kurtar onuda kendini de
00 Yorumla
+1 yılYaptın bir hata kurtarmaya çalış ne denir ki sana yapılmasını ister miydin vicdan yapıyorsan ayrıl eşinden adama yazık birde kendine zarar verir diyorsun dua et sana bir şey yapmasın
00 YorumlaBence söyle olan olmuş artık vicdanın rahatlar sonra pişmanlığını söyle geri kazanmaya çalış biterse biter bitmezse bitmez pek de yapacak bir şey kalmamış
00 Yorumla
+1 yılIstersen doğruyu söyle herkesin doğruyu bilmesine hakkı var... yani suç sende evet ama üzülme artık söyle de bitsin vicdan azabından kurtul ve yaptığın hatanın bedelini öde... insan gibi... kadın gibi
00 Yorumla
+1 yılTabi ka. ltak gibi davranacak vurur geçer sana kraliçe gibi mi davranacak sandın? Cinselliğe ikna edene kadar olumlu davranacak cinsellik bittiği an itibariyle gerçek düşünceleri ortaya çıkacak. Düşün bir güzel kardeşim bile evli kadının aldatmasını meşru görmüyor. Senin oro. sbuluğunu hemen yüzüne vurur. Sana ekmek yediren, hastalıkta sağlıkta yanında duran kişiyi hançerlersen bu muameleyi hak ediyorsun demektir.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Efendim yaptığınız affedilecek bişey değil.. Ama her ne olursa olsun.. Boşanmanız lazım.. Ne için olduğunu söylemeyin bile.. Eğer onun mutlu olmasını isyorsanız.. Boşanın.. Bende boşandım..
02 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum çok :(( bırakamam gerçekten
İleride senin gibi bir eşim olursa diye evlenmekten korkuyorum resmen...
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yıl12 Yorumla- +1 yıl
Abi sen ne yaptın ya. Çok güzel konuşmuşsun ağzına sağlık.
- +1 yıl
@MüzisyenBeyy eyw broo
- Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam bende tutmam neden aldatın sana iyi davranıyorsa hadi sevmiyorsun diyelim sen neden yaptın bunu eşine son pişmanlık fayda etmez. O yapsaydı sana hoşuna gidermiydi
00 Yorumla Böyle erkeklere çok üzülüyorum değer verdikleri halde ihanete uğruyorlar hiçbir şey gizli kalmaz umarım seni yakalar ve gerekeni yapar
10 YorumlaSen git çatur çutur seviş sonra pişmanım de. Adam sana sert davransın kaltak gibi zikince bana kaltak gibi davrandı de.
E adam haklı kaltak olmasaydın evlinolduğun halde başka erkeğin önünde donalmazdın20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSöyle kurtul. Seni affetmez ki affetmesi yanlış zaten. Yapacak bir şey yok hem zina hemde iyi niyetin suistimal edilmesi.. Herkes böyle koca arıyor ama sen bulmuşsun da bunuyorsun. Yazık..
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sürünün anasini satim, oyle oyle beoke ediyonuz su sunyayi
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEmpati yap.. Özetle: O'nu hak etmiyorsun... Ayrıl...
20 Yorumla
+1 yılBolca tövbe et , Allah'tan af dile , bunları kimseye anlatma Allah bağışlayan dır
20 Yorumlakendinden nefret ettirerek ayrıl aslında doğru olan soylemen ama adam şimdi kafana mafana sıkar bir kah. pe yüzünden hayatı ceza evlerinde geçmesin
00 YorumlaÇocuğun yoksa boşan adamdan bu rezillik beraber yaşayarak daha da çekilmez bir hal alır. Yolun boşandıktan sonra daha açık olur.
00 Yorumla
+1 yılBu kadınlar da bir tuhaf ilgi göstermezsin gider ilgiyi başkasından görür aldatır, ilgi gösterirsin bu sefer ilgi gösterdi diye aldatır. Ne meraklısınız arkadaş aldatmaya. Bu soru da fake bence
00 YorumlaHiç bişey olmamış gibi hayatına devam et ama devamı gelecektir ciddi bı sorununuz var gibi bunu çözmeye odaklan
00 Yorumla
+1 yılNe diyeceğimi bilemiyorum ama bu şekilde yaşamayı istemezdim ben eşimin bu sirla karşımda durmasını istemezdim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. söyle. ölüsü olan bir gün ağlar delisi olan her gün... koynunda yılanla yaşamaktansa ayrılıp yoluna bakar daha iyi sen de internetten bulmaya devam edersin.. Bu ülkede boş kalmazsın merak etme..
30 YorumlaYASIN GENC BAYAN HATA YAPMISSIN normalde anlat derım ama anlatma unut ve bırdaha böyle seyler yasama tövbe et esıne sımsıkı sarıl
00 Yorumla- Devamını Gör (163)
Devamını Gör(208)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem