Eşimin beni aldattığını yakaladım. Tamamen dürüst olacağım yeterli beni terk etme dedi anlattı. Kadından etkilenmiş en başta ama bu daha hayvani bir şeymiş aşk gibi değil. Engel olmaya çalışsa da olamamış ve evli olduğunu gizleyerek birlikte olmuşlar. Seni seviyorum onu değil bu aşk değil falan dedi. Aşmaya çalışıyorum ama olmuyor. Gerekirse evlilik terapisi alalım dedi. Ben de ben aynı şeyi yapsam beni affeder miydin dedim sen yapmazsın ama benden intikam almak istiyorsan yap sensiz olmaya dayanamam ama buna belki dayanırım dedi. Bu söylediği beni daha da yaraladı bana sahip bile çıkmıyor. Bu yuvayı yıkmalı mıyım yoksa son çare bir evlilik terapisini denemeli miyim 2 yaşındaki oğlum hatrına.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHem kadından etkilendiğini söylüyorsun hem de sana ona aşık değilim, seni seviyorum diyor. Bu ne yaman çelişkidir? Resmen duygusal şiddet ile kendimi aklamaya çalışıyor. Aldatmanın telafisi de olmaz, bu güven bi yıkıldıktan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmaz. İmkansız. Çocuğuna huzurlu bir gelecek bırakmak istiyorsan eğer, boşanıp hayatına devam etmelisin. Yoksa o çocuk ilerde çok psikolojik sıkıntılar çekecektir
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılLütfen güzelim kadınlar kanmayın artık şu laflara ya 🥺 seni sevse nasıl etkilensin ondan. Hadi diyelim eskaza oldu (olmaması laızm gözü görmemesi lazım) o zaman da iradesini korumayı bilecek. Dürtü kontrolü olmayan birinden o aileye baba olmaz. Sevgi beraberinde sadakati getirir. Daha bu sorumluluğu yerine getirememiş. O yuva dursa neee durmasa ne. Bitmiş zaten. Her şeyi bitirmiş. Onu affedersen bu ilişkinin acısını yükünü hep sen taşıyacaksın. Ona he rbaktığında canın acıyacak ama o yaptığı yanına kar kalmış ve karısını da standartlarını dakaybetmemiş bi şekilde yaşamaya devam edecek. Ayrıl ve çeksin cezasını. Ne b*k yiyosa da yesin. Sensizliği tatsın. Çocuğun emin ol mutsuz bi ailede büyümektense ayrı ama mutlu anne babaya sahip olursa daha güvende olur. Tabi bu süreçte bi pedagog desteği, oyun terapisi vs ile çocuğu iyi anlamak önemli.
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Üzücü bir durum evet hemde çok. Yakalandıklarında saçma açıklama yapmaları ayrı üzücü. Sen zaten inanırsın ben ne söylesem diye düşünüyorlar. Onu affetmek istiyorsan affet. Emin ol bilinmeden aldatılan çok fazla kadın var. Kimisi biliyor ama madem affetmem gerekecek bilmemek daha iyi diyor. Aileni yuvani bozmamak için gidebilirsin terapiste. Bazen gerçekten büyük ders oluyor hiç böyle bir şey düşünmüyorlar. Karar senin seçimin senin hayatını etkileyecek.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Dürüstlüğü çok yanlış anlamış arkadaş. Her 💩 yiyip sonra da karşına geçip pişkin pişkin anlatıp bide üstüne affedilmeyi beklemesi dürüstlük değildir.
Ve seni sevseydi asla başka bir kadının adı geçmezdi ilişkinizde. Kurulu düzeni bozmak istemiyor sadece.40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
40Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğu bu durumlara alet etmeyi bırakın artık eğer o çocuğun iki değil de 20 veya 30 yaşında olsaydı ve böyle bir durumu öğrenseydi ben hiç zannetmiyorum annesiyle onu aldatan babasının evli kalmasını isteyeceğini yani dediğim gibi çocukları bu işaret etmeyin aksine ileride çocuğun baktığı zaman geçmişine size güçlü bir anne görsün aldatıldığı halde Susan oturan bir kadın görmesin
Benim sana diyebilecek çok bir şeyim yok aslında çünkü sen eşin bir başkasıyla beraber birlikte olmasına rağmen sanırım cinsel anlamda onu affetmek istiyorsun onunla evliliğine devam etmek istiyorsun Ben hala böyle bir kadına ne diyebilirim ki kendi ayaklarının üzerinde durup güçlü ol ayrılık kişiden diyemem çünkü karşımda böyle bir kadın görmüyorum gideyim o yüzden bu evliliğe devam et ve aldatılmalara göz yum00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen de yakalandım ve eşin gibi cümleler kurdum. Samimi bi eşin var. Cidden aşk meşk yok. Ben köpek gibi pişmandım. Boşanmadı benimle. 1-2 ay süründürdü. Boşancaz dedi. Ama sonra konuşruk. Eksikliklerimizi söyledik. Neden yaptın diye sorduğında ne dedi
09 Yorumla- +1 yıl
Sende mi eşine odeselim dedin
- +1 yıl
@Kurşunirenkler95 yapıyım mı ben de dedi. Yap dedim
- +1 yıl
Yaptı mi
Soran+1 yılHer şeyi söyledi zaten kadına kendi adım atmış onu da kandırmış evli değilim diyip. Çok dürtüsel bir şeydi ve karşı koyamadım yaşamam gerektiğini hissediyordum çok azıyordum dedi. Bunları hatırlamak şu an bile göğsümde ağrıya neden oluyor. Ben yapsam kabul eder miydin dediğimde için soğuyacaksa kinin geçecekse yap buna katlanabilirim ama sensiz olamam dedi
- +1 yıl
Evet ben de öyle dedim. Yatağınız kötü müydü
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Bizim yatak kötüydü. O yüzden demiştim. Eşinin arzulanma ihtiyacı var bence
Soran+1 yılYardımcı oldun sağol kararımı verdim boşanıyorum.
- +1 yıl
Üzdün :/
Off vıcık vıcık. Kızı ayarlamak için ne dümenler ne tezgahlar kurmuştur. Bir anda oluveren bişey değil ki bu sistematik olarak aldatma için çaba harcamış. Belki daha önce de aldattı. Muhtemelen gelecekte de aldatacak.
20 Yorumla
+1 yılAynı yastığa baş koyunca gözlerine her baktığında yaptıklarını hatırlayacak huzursuz olacaksın dokunmak, öpmek istediğinde ikilemde kalacaksın hep ama yinede dene bence çok pişman görünüyor senin yerinde olsam çocuğumun hatrına bir şans verirdim.
00 Yorumla
+1 yılBir kez daha şans ver gerçekten pişman olduğunu zamanla görürsen sende unutursun. Tekrarı olursa aklında hiç soru işareti kalmadan gönül rahatlığı ile boşanırsın
10 Yorumla
+1 yılPsikolojisi normal değil, tedaviyi kabul ediyorsa son bir şans vermelisin oda çocukların hatırına. Ama şartların olsun, telefonu ortaya koysun, bir süre düzeldiğini sana ispat etsin ve tekrarı olursa defolup gitmesi gerektiğini söyle. Kendisini yetersiz hisseden erkekler bunu yapıyor. Cinsel hayatınızı da gözden geçirin istek taleplerinizi konuşun tedavi olsun. Yine tekrar ederse ayrılacağına inandır ki sen bilirsin çok pişmansa tabi
00 Yorumla
+1 yılValla bacım kendi bileceğin iş. Ekonomik durumun varsa boşanır çocuğunla hayatına bakarsın. Ama yok diyorsan da eşini biraz süründürürsn ve devam edersin bir çok evlilikte buna şahit oluyorum artık şaşırmamak lazım her erkek aldatma potansiyeline sahip çünkü.
00 YorumlaBazen insan nefsine yenik düşüyor geri bakıp neler kaybettiğini anlayıncaya ders alabilir bence bu eşine en büyük ders oldu hayatı boyunca sana karşı kendini ezik görecek affet demiyorum ama çocukların varsa sadece onları düşünerek ne annesiz nede babasız tek taraflı büyümesine izin verme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardes buraya yazma, mutlu olan bi evliligin dahi olsa burada cekemeyenler evliligini bozar sorudan bagini kopar, kendin ne yapmak istiyorsan yap, burdakiler 13 yasinda hepsi ergen cocuk, evlilikte gurur olmaz, iki kisi arasinda gurur olmaz , ama akilsiz gibi millete boyle sorunlarini acarsan gururunu iste ozaman kirarlar ,
00 Yorumla
+1 yılInan bana hepsi yalan. Zaten egli bir kadinla birlikte olan bir karaktersizden de fazlasını bekleyemezsin. Ammmmaaaa gel gelelim boşanamazsın. Cunku çocuğun var cunku kendin koşa koşa evlendin. Kendi düşen ağlamaz.
07 Yorumla- +1 yıl
hak veriyorum ben bunu dediğim için yorumumu kaldırmış te allahım ya. soruyu soran kişi. lafla peynir gemisi yürümez. senin yapmayacağını bildiği için böyle atıp tutuyor sen de git aldat diyor. palavra sıkıyor bunu anlayamayacak kadar kör müsün? cidden bi teşebbüsün bulunsun bak o zaman napıcak? ekonomik özgürlüğün de varsa ne diye evli kalıyosun o zaman adam benim bi yuvam var oğlum var diye düşünmemiş bi haltlar yemiş şimdi mi yuvası oğlu olduğu aklına geliyo da oğlumuz için devam edelim muhabbetleri dönüyo kafanda. gururuna yediremiyorsan bu yolda doğrusun gururuna yedirme de zaten. elin motorlarından kalktığı hpvleri sana bulaştırıp rahim kanseri olduğun zaman mı aklın başına gelecek
Soran+1 yıl@trttddyy saplantili ruh hastası ve terbiyesizsin beni aşağılarsan tabi silerim yorumunu al bütün erkekler senin olsun bırak peşimi. Methiyeler düzüyor bir de kudurup aciz olan sensin ki çıldırdın.
- +1 yıl
saplantılı ruh hastası terbiyesiz degilim. feministim. derdim erkek falan da değil. gözünü açmaya çalışıyorum. methiyeler mi düzüyorum aferim kocan süper yapmış mı diyorum burada iyi misin? adamı mı savunuyorum da erkek pesinde kosturuyormusum? az bile söylüyorum yuvasına sahip çıkamayan sapık kocana
Soran+1 yıl@trttddyy üff yürü git ezberden konuşmuşsun yok kökesin adamın temizliğini yapıyorsun bilmemne ekonomik özgürlüğün yok fite. Nerden biliyorsun? Ohh iyi olmuş sana diyen adama hak veriyorum diyorsun bu mu feministlik? Bu mu sağlıklı düşünen insan figürü? Belki depresyona girdim belki sağlıklı düşünemiyorum bana diyebilirsin ki çocuk için ayrılmam diyorsun ama çocuğunu böyle dürtüsel davranan bir adama bırakmaya cesaret edebilir misin? Sen direkt bana köle, ezik falan dedin. Hala daha saldırıyorsun. Akıl tutulması yaşamasan bu kadar kadın nefreti taşıyan bi yazıya hak veriyorum yaa demezsin. İnancın bile ezber. Tartışmayacağım ama sosyal adalet savaşçılığı adı altında zorbalığa devam et.
- +1 yıl
ben sana ekonomik özgürlüğün yok demedim. ne güzel varmış elin adamına cebine muhtaç değilsin diyorum işte övüyorum seni tebrik ediyorum daha ne yapmamı bekliyosun? o adamın sana oh iyi olmuş dediğini görmedim oh iyi olmuş dediği için de tebrik etmedim. ben yazacaklarımı açıkça yazdım. pısırık bi kadın olup kocamdır yapar diye affetmek de senin kaderin. gururlu bir kadın olup başın dik şekilde o evden çıkıp yeni hayat kurmak da senin kaderin. senin tercihin. affettiğin her aldatma sana yol su boynuz olarak geri dönecek bunu da hesaba kat. aldatmak karaktersizliktir. aldatan hep aldatır.
Soran+1 yıl@trttddyy dino dino dino geh geh
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yıladam zıçmış üstüne de sıvamış doğru konuşup düşünemiyor baksana cümlelere intikam almak istiyorsan yap buna katlanırım dayanırım diyor yani affettirmek yerine paylaşmayı tercih ediyor bir nevi okurken içim parçalandı hislerine göre hareket et
04 Yorumla
Soran+1 yılBoşanacağım ya bir adamın yorumu yardımcı oldu ben böyle bir adamla çocuğumu güvenip baş başa bile bırakamam artık bu kadar dürtüsel hareket edilmez.
- +1 yıl
Sen güçlü bir kadınsın başkasının lafına göre hareket etme buradakilere hiç güvenme hislerine ve duygularına en önemlisi mantığına göre hareket et sen burada acından dolayı konu açıp paylaşıyorsun ama sana artık dul bayan gözüyle bakıyorlar şuandan itibaren burdakilere güvenme
Soran+1 yılNasıl baktıkları umrumda değil. Gizliyim ve bana ulaşamazlar. Aileme anlatabileceğim bir olay değildi veya arkadaşlarıma bu siteyi buldum.
- +1 yıl
Orası öyle elbette ama kendi mantığına göre hareket et burada doğru olan boşanmaktır eşimi intikam için paylaşabilirim tarzı konuşması çok yanlış
- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılTerapiste gitmende fayda var o seni daha sağlıklı yönlendirecektir. En azından doğru karar verirken psikolojinde bu durumdan yara almadan çıkar.
11 Yorumla
Soran+1 yılTerapi alacağım evet ama evlilik terapisi için değil net kararımı verdim bugün avukat araştırıp görüşeceğim. Ben bu adama güvenip çocuğumu bile bırakamıyorum bu olaydan sonra bunu fark ettim çocuk için bir arada kalmak aptallık olır.
- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılOğlunuzun hatrı için evlilik terapistine gidin, yaşadıklarınız affedilmesi zor bir şey, eşinize son bir şans verin evladınız için, bir daha aynı şeyi yaşatırsa eşiniz affetmeyin ve affetmeyeceğinizi söyleyin
00 Yorumla
+1 yılİntikam almak istiyorsan sen de yap ne demek yaw? Bir de oğlunuz varmis. Oğlunun gururunu da mı dusunmuyor bu adam? Ben olsam aldattığı için değil bu lafı söylediği için bosarim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. evlilikte kadın sıkı yönetim uygularsa zaten erkek aldatmaya meyilli olur çocuğunuz var arada hata insana mahsus tabi pişman olduysa evlilik kolay kurulmuyor ama yıkmak 1 dkk
00 Yorumla
+1 yılçoğu zaman gerçekten de duygusal bağ olmaz ama sonuç aynı yere gider. birbirinize olan uyumunuzu ve düzeltilebilir bir şey olduğunu deneyip görmekten başka çareniz yok
00 Yorumla
+1 yılEkonomik özgürlüğün var mı? İhaneti affetmek onaylamak anlamına gelir. Beni aldattın ama bu bana yetmedi tekrar yap demektir!!!
04 Yorumla
Soran+1 yılVar çalışıyorum babamdan kalan da bir de eşimden olan evlerin kira gelirleri fe var ama boşanırsak evi yine onun üstüne yaparım istemem bir çöpünü bile iştirak nafakası belki
- +1 yıl
Seni seven ve sana sadık olan, saygı duyan bir sevgili yapar hayatın zevklerini yaşarsın. Seni nasıl başkasına tercih eder? Yatakta iyi mi değilsin?
Soran+1 yılİyi olan benim diyebilirim hatta bu yüzden ilaç aldığını yakaladığım olmuştu
- +1 yıl
Üst üste kaç posta atabiliyor? O zaman sana yetemiyorken başkasına gitmek ne demek ya?
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. öyle sanal bisey olsa umursama derdim de simdi bilemedim ten ten alt alta üst üste ne cakmıştır
00 Yorumla
+1 yılBöyle miğdesiz birini affedersen sende onun gibi miğdesiz olursun. Be demek sende yap istersen! Bu adam ilerde farklı şeylerin hayalini bile kurar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılSizin seciminiz. Bence grurudan ziyade o kisiyle tekrar ysabilmek daha zor. Eşiniz diye bir şey demedim ama çok söz vae söylenecek.
02 Yorumla- +1 yıl
Ulan bu adamlar evleniyor biz bekar efendi efendi dolaşıyoruz. Inanki bunları okudukça insan deli oluyor. Bir adam evlenip aldatacaksa neden evlenir ya. Akdem evlendim boşanıp yap.
- +1 yıl
Delirmek uzereyim ya biz neden bekarız Allaha isyanda etmek istemiyorum. Zina çok kötü bir şey yahu eb evlensem yanımda bir kadın soyunsa üstünü örterim bunun dinlere alakası yok evlendiğin kadına saygıyla ve kendine olan saygınızda ilgili.
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aldatmanın affı olmaz be kardeşim. Allah yardımcın olsun. bunu bir yapan bir daha yapar. aklında hep soru işareti ile yaşayacaksın.
00 Yorumla
+1 yılValla ben eski eşime vir şans verdim onu da kötüye kullandı bende boşadım. sana kalmış
00 Yorumlavur kıçına tekmeyi gitsin. ne affı. ihanetin affı olmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik terapisine sıcak bakıyorsa bence bu şartla bir şans vermeye değer. Ufak çocuk hassas konu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer ekonomik özgürlüğün varsa boşan. Bir de o cümleyi kurması ne kadar iğrenç belki buna dayanırım demiş yaa. Affetsen bile kafanda kuracaksın şüpheci yaklaşacaksın hep
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Her şeyi affedin ama ihaneti sakın affetmeyin, size yazık olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 712 cevap paylaştı.
+1 yılDediği gibi sevgisiz hayvani bişey olabilir. Çocuk da varmış, bu yüzden terapiyi tavsiye ederim ben
00 Yorumla
+1 yılGerçekten pişman olduğuna inanırsan neden affetmeyesin ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Seni seviyorum onu değil bu aşk değil falan dedi.
klasik aldatan erkek yalanı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatan tekrar aldatır , devam eder. Hiç Sadakatsiz dizisini izlemedin mi yahu... Boşan
00 Yorumla
+1 yılNe yaparsan yap ama bu hayvani duygular geçşci olmuyor, onu bilesin. Başka bir hayvan gördüğünde de yine duyguları kabarırsa şaşırma😇
00 Yorumla
+1 yılAffetsem de hiç bir zaman ubutmayacaksın yaptığını kaldırabileceksen veya maddi durumun yoksa ayrılma
00 Yorumla
+1 yılaffet yine aldatsın artık yakında yatağa 3 kişi girersiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKavamak yapmayi kafayi koymus yapmis. Yani sende bulamadiklari var. Ha duzenini de bozmak istemiyor anlasilan. Sonucta baskasini begenmis yine begenir. Sen yapsan kapiya koymustu bile
00 Yorumlaonu öptüğü dudaklarla seni öptüğü aklına gelince nası yediriceksin bunu kendine
00 Yorumla
+1 yılDürüstçe anlattıysa pişmansa Affet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor durum.. belliki seviyosun ve duzenin bozulsun istemiyosun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan ama asla aldatma.
00 Yorumla Ne hatırı kuma alsın olsun bitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılAffetmeyin
00 Yorumla sen de onu aldat rahat rahat affet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yıl:))))) adam hasta hasta
00 Yorumla bence sende yap eşit olsun sorunlar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAdam cuckold dikkat et..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu ulu orta yerde neden yazıyon ki
00 Yorumlaİçinden nasıl geliyorsa öyle davran hayat senin
00 Yorumla
+1 yılTrole gel
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Af etme.
00 YorumlaTerapiste git o daha iyi yol gösterir sana
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı. güzel kardeşim
00 Yorumla
+1 yılpsikoloğa danış
00 Yorumla
+1 yılBence Barış çocuk var mı
00 YorumlaAldatmanın affı olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYuvanı yıkma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni peşkeş çekiyor dmuz
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılcano bak
Cevap sahibi+1 yılIyi ki kadın değilim
Cevap sahibi+1 yılBoşan o g odo stan
+1 yılÖffffffffffff...
00 YorumlaBir keremi
00 YorumlaIsin zor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı. Affetme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsende yap rahatla
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Beni aldatan kocamı affetmek istiyorum ama gururuma yediremiyorum. Çaresizim, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler