+1 yılBence sen haklısın, karısına değer vermeyen, onunla ilgilenmeyen, sevmeyen, dışardaki ya da iş yerindeki olumsuzlukları evine eşine yansıtan, eşini mutsuz eden erkekten hayır gelmez, ev ile işi birbirine karıştırmamak lazım işin ne kadar kötü olursa olsun eve geldiğinde evdeki ailene ilgi göstermelisin onların sorunlarıyla ilgilenmelisin. gerektiğinde sevindirmelisin, ama bunu yapmazsan, yemeyenin malını yerler misali, evde mutluluğu yaşamayan bir insan mutluluğu başkasında arar bu erkek içinde geçerli kadın içinde geçerli, hani boşanın diyecem ama benim söylememle olmaz sen kendin kararını ver ilerisini göremiyorsan elbette boşanırsın mutlu olacağın biriyle evlenirsin, ama ilerisini görüyorsan düzeleceğine inanıyorsan, bu yaptıklarını tolore etmelisin yani sineye çekmelisin düzelene kadar, kendinide suçlama dışarda tanıdık bir erkekle kahve içtin diye kötü bişey yapmış olmazsın rahat ol, senin yerinde bir çok insan aynı şeyi yapardı
21 Yorumla- +1 yıl
@emrjnn sen yorumunu soruya yapsana ne yapacaksın benim yorumumu herkes görüşünü yazmakla özgürdür
En İyi Cevaplar
+1 yılŞu site de en nefret ettiğim şey herkesin burada her moku yemesine
rağmen başkalarına gelince ahlak ve namus bekçisi olması!
Arkadaş yemediğiniz halt yok burda genciniz de olgununuza kadar
gizli üye olarak özeller de neler yaptığınız malum ama bir kadın burada
bazı sebeplerce bir adamla görüştüm dedi diye üst perde den konuşup
yargılayıp suçluyorsunuz! Sizin bu iki yüzlü iğrenç ahlakçılığınıza tüküreyim!
Neyse... Eşin sana hakettiğin ilgiyi değeri göstermemiş, yüzüne bakmamış ve sorunları
seninle çözmek yerine sana yansıtıp hayatını zindana çevirmiş.
Sennde başka bir erkekle oturup kahve içip iki laf etmişsin.
Bundan dolayı utanma ve pişmanlık duyma!
Kocan önce erkek olacak ve karısına sahip çıkacak!
Karısına sahip çıkmayan ve ihmal eden erkek boynuzlanır!
Bu kadar basit! Kimse masal anlatmasın!
Bu kadınlar içinde geçerlidir!
Kendini yiyip bitirme çünkü SEN HAKLISIN!28 Yorumla
Soran+1 yılOh be doğru konuşan biri sonunda
- +1 yıl
Doğru olduğuna ve hakkın olduğuna inandığını yap!
- +1 yıl
Birini boynuzlamak icin sebeb aranmaz. boynuzlamamak icin sebeb aranir. yok ilgiydi yok zindandi bos laf bunlar. ilgisiz alakasiz kaldi isen ilgi alaka ariyor isen git bosan.
Ama yok bosanmaktan korkmakda ayri bir sorun.
Insanlar istedigin seni rahat nefes almani saglayacak cevaplar verebilir ancak senin rahatladigin huzur buldugun cevaplar seni yarin huzursuz edecektir. bunu yarin anlayacaksin.
Yind soyluyorum aldatma kafada baslamistir. sen bir erkekle oturup kahve icmeyi aldatma olarak gormese idin zaten senin icin sorun olmayacakti.
Soran+1 yıl@emrjnn adama yalan söylemedim ki kıçınızdan uydurmayın adam sormadı sevgilin eşin var mı diye bende bir şey demedim durduk yere niye bu arada benn evliyim diyim soruyu iyi okuyun da yorum yapın bari
- +1 yıl
kendince destek mesajı yazmaya kalkışmış. belliki bekarsın.
eşini bir erkekle kahve içerken aynı kişiliği sergileyecekmisin bakalım. ha sergilerim dersen öküzün boynuzları...
Soran+1 yıl@emrederedevil kahve içebilir ne var ki bunda erkek arkadaşı olduğu gibi kadın arkadaşları da olabilir dışarda bir kahve içse ne olur önemli olan o kişiye karşı bir şey hissedip hissetmediği
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni öyle iyi anlıyorum ki. İlgi beklerken soğuk bir yüz görsek de çabalarız bazen ama bazen biri gelir kalbimizi ısıtır. O beklediğimiz şefkati buluruz yaralarımızı unutturur bazı adamlar. Çabalamak zorunda hissetmeden sadece bizi biz olduğumuz icin severler.. üzülmene gerek yok seninki aldatmak sayılmaz bile. Ayrıca da yeni evlendiğin ama sana soğuk yapan bir erkeğin hiç mi suçu yok. Git aldat demiyorum. Ama ilgi göstermeyen kaybetmeyi göze alsın canım. Yok öyle bu benim elimdeki kuş ayakları seveceksin değer vereceksin hissettireceksin. Bir kere geliyoruz dünyaya sevilmek bizim de hakkımız..
52 Yorumla- +1 yıl
Sen aldattın mı peki veya meylettin mi hiç buna
+1 yılBen sana bir şey diyeyim mi? 2 yıllık evliyim kayinvalidemle yaşıyorum ailede ki herkesten laf yiyorum yeri geliyor eşimden de laf yiyorum ama yine de bir birimize kenetleniyoruz herseyde günü geldi ac kaldık sokakta kaldık o hep ailesini tuttu beni saymadı çocuğum var dedim sustum bekara karı boşamak kolay eskiden annelerimizde herseyde boşansaydı evlilik hayatı kalmazdı empati kur o yapsaydı ne hissederdin ben neler yaşadım yasiyorumda ama biliyorum ki kocam benim için can verir dışarda ki adam degil
70 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
271Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 647 cevap paylaştı. Arkadaşım belliki birçok konuda şu aralar eşin seni elinde olmadan sevgi ilgi konuşma cinsellik dahi olmak üzere ihmal etmiş birçok konuda. Ve hassas yapıda bir bayan olduğun içinde sende bu durumda belki de bildiğin bilmediğin hastalıklarında olabilir tiroit ve benzeri seni hormonal anlamda etkileyen ve elinde olmayan ve bu durumda ilgi görememende seni çok üzüp yıpratıp boşluğa düşürmüş aklının mantığının dışında bir duygu Seline kapılıp bir hata hatta büyük hata yapmışsın ve sana ilgisi olan ve bunu bildiğin bir kişi ile buluşma hatasını bu sıkıntılı hataya kolay düşüp yanlış yapma ihtimallerinin çok kuvvetli olduğu anda bu buluşmayı yapmışsın. İşti bu kabül edilemez ve seni eşini çay kahve sohbete değil adatmaya kadar götürür ve telafisi bu kez asla olmaz. Şuanki hatanın telafisi çok kolay ve bunun pişmanlığı içindesin. Biran önce o erkekle ilişki ve diyaloğunu duygu sevgi ilgi cinsellik olarak aç eksik olduğun istediğin bir zamanda biran önce sebep gerekçe sunmadan bırak lütfen 🙏. O erkeğin de sana olan gerçek duygularını bilemiyorsun bazı erkeklerin arzulu Abaza’n durumlarıda profesyönel bir iletişimle farkedilmez ve sana helekide eşinle olan sorunlarınızıda açarsan karşıdaki erkeği sana karşı bu kez cinsellik anlamında harekete geçirir ozaman bu durum iyice sarpa sarar acilen koş kaç uzaklaş kardeşim ama biran önce lütfen 🙏 şu an hata yapma yüzdelik dilimin %99 biran önce kendine gel herkese her lafa kulak asma ve mantığın ve mantık ne der ona bak hem çocuğun var mı bilemiyorum arasında büyük risk unutma onlarıda yaralama.
Eşinin durumuna gelince elbet bir taraf hatalı sıkıntılı iken diğer taraf kadar erkek farketmez örtücü anlayışlı olacak ama ki bu sıkıntı eğer elde olmayan eşinin istemediği ciddi bir durum ise baştan sona onun eşinin yanında ol sev katlan cilve yap ne gerekiyorsa yap bu tavsiyeyi roller değişse karşı taraf içinde söylerim ama ki ama eğer eşin seni ailesini çocuklarını düşünmeden sürekli bu aptal tutumlar kötü davranışlar içinde ise kumar eğlence ve yediği kazıklardan hala tecrübe edinmeden ben malım mal olmalıyım ve böyle devam etmeliyim deyip seni vurup karıp dövüp sövüp yatakta ihmal ediyorsa bu durumu herkesle konuşup akıl ayıpta açığını ele verip koz vermeden en doğru kimseye anne baban ablan kardeşin her kim varsa en sağlam direk olarak seni anlayıp destek onla paylaş ve çözüm bul bu evlilik ve eşinin durumları için lütfen. Eğerki eşin sağlam dürüst seni seven ama şu an elinde olmayan çok güçlü de bir sorunları alt etme yetisi yoksa bu işi takviye borç kredi ne gerekiyorsa çözün Şalit aksi ise ozaman gene eşinin düzelmesi için en etkili Kişiler konuşup göz dağı verip kocanın ağzına etsinler dövsünler kendine gelsin bu durum sulh ileyse sulh dayaksa dayakla hiçbiri olmuyorsa en son in inçe analiz çözüm seçim ile ayrılığı düşünmeye çalış ki bu en son eşle istenmeyen tavsiye etmediğim bir şıktıkr bilesin. Eğer ki yazdıklarım bukadar analiz değerlendirmeden de birşeyler anlamadın sana uymuyorsa sen bilirsin yolun açık olsun derim. Hakkında hayırlısı olsun ve herşey gönlünce dilediğin güzellikte olsun 🙏🙏🙏02 Yorumla- +1 yıl
Eğerki tecrübe ve tavsiyelerime ihtiyaç duyarsan ki ve çaresiz çözümsüzsen özelden yazabilirsin bu durumu tavsiye etmesemde bu durumunda beni üzdü. Tavsiyem önerilerim ortada takdir ve endoğru kararı seçimi davranışı bu hatanın en büyük öznesi olarak ve hem kendini hem aileni ve Şeref’ini korumak adına sen yapıp karar vereceksin. Allah yardımcın olsun zor bir durum ve sizi de ciddi anlamda suçlayıp eleştirenlerde sizin evinizde yaşadığınız gerçek durumu siz kadar bilemedikleri için hoş karşılayın ve ne çektiğinizi en iyi siz bilirsiniz bizler 10-20cümle kelime ile bilemeyiz 👋👋👋
- +1 yıl
Yok be icinde var
Aldatmak sadece fiziksel bir durum değil. Sen bir başkasını düşününce, bir başkasıyla mesajlaşınca hatta bir başkası hakkında 'onunla evlensen nasıl olurdu' diye düşünsen bile bu aldatmak. Sen adamın sana ilgisi olduğunu bilmene rağmen onunla buluştun. Ama bu elbette senin ayıbın oluyor. Eşinin davranışları seni bu kadar sıkıntıya sokuyorsa konuş eşinle. Baktı olmuyor boşa yol yakınken. Evlendin diye sonsuza dek sana kaba davranan vr seni kıran bir adamla olmak zorunda değilsin. Herkesin sorunları var ama kalkıp başkalarına patlamıyor. Kocanın da sana patlamaması gerek
40 Yorumla
+1 yıleşinizin sorunları olduğunda her seferinde başka yerde ilgiyi arayıp, kendinizi mutlu mu hissetmeye çalışacaksınız? evliliğe iyi günde kötü günde diye başlayıp, evet denmiyor mu? her zorluk olduğunda böyle mi yapacaksınız hayat arkadaşınıza? sizin sorunlarınız olduğunda eşiniz başka kadının kollarında mı arasın huzuru?
dönülemeyecek bir noktaya gelmemişsiniz eşinizi de düşünün zor zamanında yapılacak bir şey değil bu. ona güç verin, her zor zamanında sizin sığınacağı bir liman olup ayağa kalkabileceğini bilsin. yanınızda olduğunu bilsin ki hayata karşı çok daha güç dursun.
lütfen, lütfen yapmayın bunu! emekler böyle ziyan edilmemeli. evlilik müşterek bir hayattır. şimdi bırakın, tüm bunları gidin eşinize hiç göstermediğiniz ilgiyi gösterin. moralini yerine getirmeye çalışın. değerli olduğunu, onun sıkıntısını birlikte aşabileceği güçlü ve fedakâr eş olduğunuzu gösterin.20 Yorumla
+1 yılMoralini duzeltmesine yardimci ol zaten iyi gunde kotu gunde bir arada sadakatle birlikte olmaya karar vermedinmi merak etme kahveden bisey olmaz sen ilersini getirme olani unut esine yonel gerisini bosver... he diyorsan ben ilerisinide isterim yok bu yetmez aman birlikte olayim kahveler ev ziyaretine falan donsun diyorsanda senin icin ALLAH ISLAH ETSIN diyebiliriz baska bisey dermiyiz bize. sorarsan deriz ama eniste beyle ilgilen olur ya daha buyuk bir hata yaparsan emin ol o hatada bogulmaya baslayacaksin hersey daha kotu olacak...
10 Yorumla
+1 yılSakin ol. pişman olmuşssun işte. bir daha yapmazssın. kocana daha fazla sarıl artık. ona ilgini artır gönlünü daha fazla hoşnut et. adamın koynuna girmemişssin ya. hergün bir sürü insanla konuşuyor görüşüyoruz. dert etme. hadi kalk yatağından akşam yemeğini hazırla
21 Yorumla- +1 yıl
ben evlendiğim günden beri karım varsa yoksa sürekli ailesinin sorunlarıyla meşguldü. ne yapptımsa engelleyemedim. anne babası sorun çıkartıp derdi bizimevde paylaşıldı. seni çok iyi anlıyorum. evlendiğimin farkına varmadım. en sonunda birini hayatıma almak için bakınıyorum işte
yaptığına direkt olarak aldatma demek mümkün değil. bir arkadaşınla da kahve içebilirsin. sadece kendini iyi hissetmek istediğin için kadınsı duygularla hareket edip, biraz güzel bir kaç cümle duymak istemişsin. ötesine taşımadığın için aldatma diye nitelemek doğru bir yaklaşım olmaz. eşinin yanında olduğunu söylüyorsun. bu yaptığın doğru bir hareket. ancak eşinin bu durumu bu kadar uzatması, seni yıpratmış. kendini toparlayıp, durumu kotarması gerekiyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 603 cevap paylaştı.
+1 yılIhanet hata değildir ihanet tercih işidir yani yola çıktığını yolda bulduğunla değişmektir
Kimse yanlışlıkla baskasının masasına ve karşısına oturmaz değil mi
Esiniz bilse nekadar cok onuru kırılirdı
Adamın onurunu gururunu erkekligini sahipliligini sorumlulugunu sadakatini guvenini alin yerini sana olan gulusunu zamaninda yaptigi guzellikleri kendi ayaklarinla suslenip gittin elalemin serefsizine sattin
Niyee lann niyeee niyee 😡😡😡41 Yorumla- +1 yıl
Sen kendince anlatıyorsun da Empati ne demek biliyor musun başkasının gözü başkasının kulağı başkasının düşüncesi ve başkasının duyguları ile aynı şeyi yaşamak
Lakin şimdi Aynı duygularla Eşinizin başkasının masasını oturduğunu düşünün başka bir kadınin gozlerine baktigini
Kendisine o bayanin iyi geldigini bulbul gibi konustugunu dusunun
Bu ne kadar acı bir duygu biliyor musun yaşasaydın bilseydin ödün kopardı
+1 yılHatalar yapılabilir evet fakat eşinin sana ilgisizliğini öne sürmen seni hâklı göstermez. Eşinle konuşarak çözmelisin her ne oluyorsa. Yapacağın şeyde bir daha ne olursa olsun hiç bir erkekle görüşmeme kararı almak eğer inançlı biriysende tövbe et allah yardım eder elbet. Bu kadar yıpratma kendini fakat lütfen kendine karşı sadık ol ve sözünü tut evliliğinizede sahip çık.
30 YorumlaEğer dindar biriysen tövbe et eşinin yüzüne bir süre bakamaman normal kendimi senin yerine koydum çok büyük bir pişmanlık olsa gerek ama gerçekten pismansan zamanla unutacagini düşünüyorum yeter ki tekrar aynı hataya düşme ve neden bunu yaptın ki bunu da sorgulaman gerek eşini artık sevmiyormusun aranızda sorun mu var evliliğini de bir gözden geçir derim
11 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ama ilgilenmiyor benimle konuşmuyor bile
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bir kadin bunu yapiyorsa esinden yeterli sevgiyi, ilgiyi göremedigi icindir. Evet sen hata yapmissin ama bunun olmasina katki saglayan da ilgisiz kro kocalar yani
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle kimse anlamıyor sanki durduk yere aldattım. Aldattım dediğimde arkadaşımla kahve içmek hepsi bu başka bir şey yok. Sadece yalan söyledim alt tarafı sanki yattım biriyle boş boş yorumlar. O da her gün yalan söylüyor canı sıkkın diye hıncını benden alıyor hiç kimse bunları görmez duymaz ama hep kadın suçlu
+1 yılEğer eş'e karşı ufacık da olsa bir sevgi ukdesi varsa bir şekilde bu hata telafi edilip daha çok vakit ayırmalı sevdiğin insana (aradaki bağı kuvvetlendirmek için). Yok eğer o ufacık sevgi bile yoksa, karşı tarafa daha fazla ümit verip hayatına mani olunmamalı. Bir şekilde aradaki muhabbetin bittiğini dile getirip, evliliği daha fazla çıkmaza sürüklememeli ve boşanılmalı.
20 Yorumla
+1 yılKocanızla konuşun. Gerçekten pişman olduğunuzu, bir daha böyle bir şey olmayacağını söyleyebilirsiniz. Biraz sorun olacaktır ama gerçekten pişman olduğunuzu görünce affedebilir bence. Siz de bir şey saklanmamış olursunuz. Ama yine de kocanızı siz daha iyi tanırsınız. Aynı durum sizin başınıza gelseydi ne olurdu diye düşünüp öyle hareket edin
20 Yorumlaseni o adamın yanına götüren sebepleri iyi irdele ve gerekirse açıkça konuş kocanla birini sokmadan hayatına boşan. belli ki başka bir erkeğin ilgisini arzuluyorsun ama kendine bile itiraf edemiyorsun henüz. çünkü bu zehir girdi mi kanına yataga girmeden çıkmaz diye düşünüyorum.
06 Yorumla
Soran+1 yılKocam ilgisiz konuşmuyor bile benle
- +1 yıl
bence evliliğin fiilen bitmiş kağıt üstünde devam ediyor. her kadın kendisini arzulayan ve ilgilenen bir erkek ister. her erkek te aynı şekilde. o nedenle ilgisiz kalma hayatını zehir etme. belki bu adam değilse bile bir başka erkek seni tahmin edemeyeceğin kadar mutlu edebilir.
Soran+1 yılDaha yeni evliyiz ama eskiden böyle değildi sorunları var bu aralar
- +1 yıl
her erkek sorunları ile bir bütündür ve genelde savaşan tarafmış gibi gözükür. işleri ters gider tribe girer ailesinde birine bişey olur tribe girer yatakta performansı düşer tribe girer önemli olan her derdi seninle aşabilecek olgunlukta olması. yeni evli olmanız beni şaşırttı genelde bir kadın yeni evli oldugu bir insan belli bir süre şans verir senin tahammülün mü tükendi yoksa?
Soran+1 yılOlgun karakterde değil zaten çözüm sunuyorum hala problemi düşünüyor kendini de bitirir yanındakini de seviyorum diye her şeye katlanacak fedakarlıkta birisi olamadım ben hiç olamam da belkide bu yüzden evlenmemeliydim hiç
Herşey bir yalanla başlamıyor mu?
Kız arkadaşımla buluşacağım deyip senden hoşlanan ve seni arzulayan bir erkekle buluşmuşsun. Yalan söylemeye tahammülüm yok arkadaş, hadi sen tamam seni bir şekilde atlattım bu olayı peki o senle buluşan şerefsize ne demeli09 Yorumla
Soran+1 yılO evli olduğumu bilmiyor ki
Soran+1 yılYok söylemedim
Soran+1 yılGitmez o hiçbir yere kendi problemlerini çözsün de benle meselesi varsa kalsa da olur
Soran+1 yılFarkındayım karakteri bana çok ters zaten uyuşmuyoruz en ufak meselede hep böyle olduk
+1 yılElin adami seninle bulbul gibi konusuyor bikere ver bak , o bulbul bidaha seninle oyle konusuyormu, tek derdi acik kapi bulmus iceri gitmek, birdaha asla boule birseyi deneme bile , aklindan gecerse suanki pismanligjni hatırla. illede baska bir ten istiyosa canin bosan kocandan ne istersen yap, o adamcagizi aldatmaya hakkin yok.
30 YorumlaSen haklısın tabiki de dinleme milleti sadece konussunsun ilgisiz bırakıldıgın için. Eşinin senin onca cabana yanıt vermesi gerekirdi onunla cabaladıgını hem pozitif oldugunu ama onun hiç biraz bile cabalamadıhını söyle konus
30 YorumlaKusura bakma ama son pişmanlık fayda etmez ha böyle birşey yapmışsın ha farklı bir şey yapmışsın aynı şey sen o adamı aptal yerine koymuşsun adamın sorunları varsa elinden tutacaksın zoru görünce başka yerlerde almayacaksın soluğu vicdan azabıyla kal öyle
31 Yorumla- +1 yıl
👍🏻
+1 yılHanımefendi zaten bu tür olaylar genellikle ilgizlik sebebi olur. Ama bunu konuşup çözmeniz gerekirdi, en kötü yollarını ayırmalıydınız. Kimse aldatılmak istemez, biraz empati yapın. Pişmanlık meyvesi acı bir ağaçtır. Meyvesini yemişsiniz, umarım kısa sürede aranızdaki sorunu çözersiniz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılYaptığın çok yanlış ama pişmanlığın içinde merhamet sadakat ve insanlık kırıntıların olduğunu belli ediyor. Bu pişmanlık sana ders olsun ve bir daha asla yapma. Sevmiyorsan boşan ve istediğin haltı ye. Tam olarak bir aldatmak sayılmaz yaptığın ama yalan söylemişsin ve sadakat ilkesine aykırı hareket etmişsin. Yapma...
10 Yorumla Yine de bu bir bahane değil. Hastalık ve sağlıkta kötü günde iyi günde dedikten sonra ilk aşama da pes etmen hoş değil. Problemleri olabilir eşinin ilgi göstermeyebilir. Destek olmak problemleri paylaşmak sizin için önemli. Eşine yalan söyleyip başka biriyle buluşup " elin adamı bülbül , benimki problemli" deyip kestirip atman hiç hoş değil. Eşine yazık cidden.
10 Yorumlaİki gün yüzüne gülmedi diye aldattıysan evliliği güllük gülistanlık sanmışsın sanırım acı günde olur tatlı günde o yola çıktıktan sonra sabretmen lazım aynı durumda sende olsan eşin aldatsa nasıl olur aldatmak yerine ayrılsan adama bu kadar koymaz
90 YorumlaKadının doğasında var ilgi gördüğü yerde olmak. Çok takma girdiğin ruh halinden çık. bir kahve içtin diye bu kadar kendini strese sokma. Normal devam et hayatına. Oda insan gibi davransaymış seni dışarıya itmeseymiş eşindede var büyük hata.
21 Yorumla
+1 yılSadece yalan söylemişsin. Burda bir aldatma yok ki. Kahve içmek ve sohbet etmek aldatma mı oluyor?
21 Yorumla
Soran+1 yılDeğil ama yalan söyledim o da kandırmak oluyor da o da her gün yalan söylüyor zaten ondan öğrendik yalanı
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılBurda o kahveyi tek ya da bayan arkadaşın erkek arkadasin la icsen neyse ama sen kafada başka şeyler kutupta biriyle biseyler duygusallık Azda olsa varsa aldatmaya girer canım kendini avutma hım zararın kenarından dönüşüm umarım dön kocana sarıl her konuda yanında ol kötü günde iyi günde bu bişe anlatiyomu ama nlasamaiyosanda ayrı ne yapacaksan boşandıktan sonra yap
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Olsun herkesin kötü günleri olabilir o da başka kadınlar konuşuyor diye başkalarıyla randevuya gitse yine olmaz. Sadık olun eş olun başkası seni elde etmek için konuşur bülbül gibi buna şaşırma. Ve sen bir kişiyi değil iki kişiyi aldattın, o oturup konuştuğun adam da evli olduğunu bilmiyor ona da yalan söyledin duygularını kullandın. Şeytanlaşmayın.
00 Yorumla
+1 yılHer şeyi olduğu gibi anlat saklı olması hem seni boğar hem ortaya çıkarsa daha kötü kendin göstermediğin şeffaflığı karşından bekleyemezsin zamanla sende de güvensizlik oluşur bunu neden yaptığını da düşün ego tatmini mi nedir yanş açıkça toparla kafanda anlat
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılkocan sana soğuk yapıyor diye böyle yapman doğru olmaz olmamalıda pişman olmuşsun hatanı erkenden anlamışsın iyki tövbe et bu yüzden bidaha yapmıycana dair daha sonra o konuştuğun kişiyle iletişimini kes.
30 Yorumla Herkes sütten çıkma ak kaşık gibi yağdrmıs. Sanki altına yattı adamn. Pişman olmuş zaten günahndan haberinz var tövbesnden yok. Ne kadar da boşsunuz ya.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılEşimi seviyorum yeni evliyim diyorsun ya evlenme kızım sizin gibiler evlenmesin.. Eşinin sıkıntılar var ise otur konuş birlikte çözün adama köstek olma destek ol ol ki sorunlarınıza birlikte göğüs gerin.. O karaktersiz herifin de bülbül gibi konuştuğuna bakma bülbül gibi ötersin..
Burada sohbet etmişsin, kahve içmişsin, aldatma değil, ilgisiz kaldığın için yapmışsın haklısın diyenlere de ayrı ayarım mezhebi genişler!!!11 Yorumla
+1 yılHaklı olmak mı istiyorsun, yoksa mutlu olmak mı? Çoğu zaman hem haklı hem mutlu olmak mümkün değildir. Öyleyse bırak çoğu zaman başkaları haklı olsun. Sende mutlu olmayı tercih etmelisin.. Al eşini karşına konuş, yaptığının doğru olmadığını biliyorsan yanlış olduğunu da bilmelisin
00 YorumlaBunu bir erkek yazsaydi kızların çoğu boşa karını ne yaparsan yap derlerdi bu tür paylaşımlarda görüyoruz. bir kadın yazınca kızlar canım pişman olmuşsun telafisini yap işte şöyle yap böyle yap çok komiksiniz. Evli insanlar koca koca insanlar kocam şöyle yaptı karım böyle yaptı ulan sizin bir mahreminiz yok mu herşeyi yazıyorsunuz. Karisina kocasına saygısı olmayan bunu burda ifşa eden sığırlar siz ne boş kellesiniz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. çok büyük hata yapmışsın adam başına bela olabilir insanlar hata yapabilir mühim olan hatayı anlayıp hatadan dönmektir en kısa zamanda. bir insan onuru haysiyeti için yaşar ve ölür , öldürür sıkıntılı mevze kocanla ne yaşadın bilemem ama bunun bir haklı sebebi olmaz. allah yardımcın olsun.
00 YorumlaEleştirilmeye neden tahammülün yok? Seni alkışlamalılar mı? Yanlış yaptığının sen de farkındasın, alacağın tepkileri tahmin etmiş olman gerekiyor.
20 YorumlaSen o adamla sadece gidip kahve içmedin o safhaya gelene kadar çoook su aktı dereden, aldatmanın bahanesi olmaz aldatma aldatmadır, kendine saygın olsun ve biran önce kendine gel buluştuğun adam gönül eğlendirir senle ama kocanın yüzüne bir ömür bakcaksın
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların çoğunda bu var erkekler ilgilenmeyince başka kişiler ile konuşma sertbestmis gibi lanse ediliyor bu erkeğin işte sorunu mu var hasta mı geçim derdi mi var bunları düşünen yok erkek olmak zaten başlı başına sorumluluk sıkıntı kadın çalışmasa evinde otursada sorun olmuyor zaten çoğu kadın çocuk yaptıktan sonra calismiyor. Erkeklerinde ilgiye şefkate ihtiyacı var ama ne demiş atalarımız ana gibi yar olmaz gerçektende öyle Anne gibi olmaz hiç bir kadın şekil A daki gibi görüyoruz 😊
00 Yorumla
+1 yılKadin milletin de gram empati yetenegi yok hic derdin olmayacak hep polyannacilik oynayacaksin bunlar o kadar benciller ki sadece benle ilgilensin ailesel dertler maddi dertleri olmasin banane diyorlar..
Ve o yuzden asla mutlu olamayacaksiniz mk.54 Yorumla- +1 yıl
Bende bir kadınım böyle şahıslar yüzünden bizide suçlama
- +1 yıl
@ArtvinliBuse08 herkesi demiyorum pardon.
- +1 yıl
Kadın milleti dediğin için işin içine bizde giriyoruz
- +1 yıl
@ArtvinliBuse08 tamam ozur dilerim iyi gunler.
Madem böyle bir insandi neden evlendin? Evlendikten sonra degistiyse al karsina konus ha evlenmeden once de boyleyse ve sen o sekilde kabul etmissen sikayet etmeye hakkin yok
32 Yorumla
Soran+1 yılEvli olmadığın belli. Normalde böyle olsa insan evlenir mi. Evlilik başka bir şey biriyle aynı evde yaşayınca başka yüzlerini de görüyorsun. Evlenince anlarsın
İki gün yüzüne gülmedi diye aldattıysan evliliği güllük gülistanlık sanmışsın sanırım acı günde olur tatlı günde o yola çıktıktan sonra sabretmen lazım aynı durumda sende olsan eşin aldatsa nasıl olur
60 Yorumla
+1 yılA) bunu sürekli düşünüp kendinden nefret edersin, eşin bir şeyler ters gittiğini anlar. Zamanla hala geçmezse senden sıkılır.
B) hatanın neresinden dönülse kardır, henüz pek bir şey olmamış.40 YorumlaSana kim iyi geliyorsa onunla kahveni iç, kadınların tabiatında vardır ilgi nerden gelirse sevgi ona gider.
22 Yorumla- +1 yıl
Vay anasını be bu kadar basit yani
+1 yılİyi yapmışsın palyaço kılığına bile girsen ilgilenmeyen erkek aldatilmayi hakeder
40 Yorumla
+1 yılKocan kötü bitmiş insan mı veya sana karşı bir kötülüğü mü oldu? Adamın sana ilgisi tek taraflı değilmiş seninde ilgin olmasa me işin vardı çay kahve içmede. He adamla birlikte olacaksanda kocandan ayrıl sonra derim ben
06 Yorumla
Soran+1 yılBenim adama ilgim yok hiç yok
- +1 yıl
O zaman neden çay içmeye gittin?
Soran+1 yılİnsanca muamele görmek istedim yüzüme bakılsın istedim biriyle bir şeyler konuşabilmek istedim
- +1 yıl
Evet haklısında kocam bunu ne kadar haketti? Özele gelirmisin konuşalım gelmezsen burdan devam edebiliriz
- +1 yıl
? Evet?
- +1 yıl
Ordamısınız?
+1 yılAdam konuşmuyor diye aldatmak ne demek? Bir de yeni evliyim diyorsun. Zorla mı evlendiriyorlar sizi ya
51 Yorumla- +1 yıl
İçlerinde var. Durdurulması imkansız bu tiplerin hep yaparlar suçuda eşine atarlar bahane bulurlar yaptığı şeytanlıga. Bunların yüzünden maddi manevi çok aile yıkıldı çocuklar heba oldu. Tek düşündükleri kendi zevkleri
+1 yılAldatmak illa cinsellik olmuyor bunun pişmanlığı olmaz bir kere yapan yine yapar ayrıl yazık etme adama
38 Yorumla
Soran+1 yılSığ görüş
- +1 yıl
he he sığ görüş kucaktan kucağa gez sonra pişmanım sen de fazla medenisin maşallah ama iyiliğin için söylüyorum burda herkesin yorumuna ters cevap vereceğine düşün hatanı ders çıkar
- +1 yıl
hiç bir zaman büyük konuşmak istemem yargılamaktan da kaçınırım ama yaptığın şeyin arkasında durma suçunu kabullen bunu buraya yazınca sana ödül vermeyeceklerdi kaldiramiyosan eleştiriyi yazma kardeşim
Soran+1 yılBen her yorum yapana ters cevap vermiyorum hakaret edenlere veriyorum ya küfür eden ya midem bulandı ya karaktersiz diyenlere veriyorum. Ben ne yapmış olursam olayım istersem adamın altına yatmış olsaydım da yine de bana burada kimsenin hakaret etme hakkı yok. Senin yorumunda çok sığ. Bir kere yapan bir daha yapar falan çok basit bir görüş bu gerçekten yaşına veriyorum. İnsanlar hata yapar ve bunlardan ders çıkarır bir daha da yapmaz. Şu basit düşüncelerden sıyrılırsın umarım iyi günler
- +1 yıl
Yaşıma göre fazlasıyla olgunum bu bir ikincisi sana hakaret veya küçümseme gibi bir davranış yapmadım bir soru sormussun bende görüş yazdım katılmak zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın beni sinir eden şey de yaptığın şeyi savunurcasina konuşman arkasında durman ve bana göre evet bir daha yapan ikinciyi değil 20. yi de yapar aldatmanin bahanesi olmaz anliyosmun dünyanın en çirkin ilgisiz kötü insanı bile olsa kimse aldatilmayi hak etmez kendine güveniyorsan burda buraya yazacağına git kocanla konuş affederse kimseye laf düşmez zaten tabi yine aynı şeyleri yapmazsan yazık çünkü çok yazık
- +1 yıl
bir soru da soruyorsan sana destek verenlere gösterdiğin saygiyi eleştirenlere de göstermek zorundasın seni tanımam etmem hakaret de etmiyorum abuk sabuk cevaplat içine girme
Soran+1 yılBen olgunlukla alakalı bir şey söylemedim yaşın küçük olduğu için sığ konuşuyorsun dedim ama anlama kabiliyeti de 0. Başına gelmeden bilemezsin boş yorum yapma bir kere yapanın bir daha yapacağını da bilemezsin öyle bir kural kaide yokkkk
- +1 yıl
Uf kes ya anlama kabiliyetimi sorgulamaya ömrün yetmez senin sana insan gibi esinle konus o affederse kimse bişey diyemez diyorum kendimce destek olmaya çalışıyorum neymiş anlama kabiliyetim yokmuş insanları küçümsemek seni küçultur karşındakini degil
Buluşma nasıl oldu? Duyguları olsa bile sana karşı gidip görüşmemeliydin. Ya boşan eşinden ya da mutlu mesut yaşa eşinle. Hareketlilik mi istiyorsunuz anlamadım gitti.
24 Yorumla
Soran+1 yılİlgilenmiyor eşim benimle
Soran+1 yılSorun yoktu ki yeni evliyiz biz. Şu aralar sorunları var bana yansıtıyor hep çok soğuk
Yaptığın şeyin affedilebilecek bir tarafı yok boşan istediğin b. k ye eşin yapsaydı aynısını o adamı nerede n buldun yeni evlisin hangi ara aklını başına al sevmiyorsan boşan
17 Yorumla
Soran+1 yılYoo değil
Soran+1 yıl@tuna60 neyini öğrenmişim :D alt tarafı evli mi değil mi onu evlenmiş im o da ortak arkadaşımız var zaten evli olsa duyulurdu hasta mısın bilader
Soran+1 yıl:))
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlabilir insanlık hali belkide kocanda seni aldattı, Biz erkekler çok yapıyoruz ama gizliyoruz.
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle zaten
Cevap sahibi+1 yılAma bizim yaptığımız kadınlarda Aldatmış oluyor, Tek biz değil. Ayrıca nasıl bir bayan arkadaşın var ise Erkekte olabilir. Hemen hepsi seninle mi olmak istiyor arkadaşın ya.
Olan olmuş yapacak birşey yok...
. fi tarihinde. bir hatunla. beraberdim. oda aldatiyordu eşini de sonra döndü yaa işte ben pişmanım. bucdanim. kaldirmiyor tövbekar olcam. Ayrılalım emin şu an yinene aldatıyor kalıbımı korum ortaya11 Yorumla
+1 yılSiz canınıza mı susadınız? Yalanlar falan o yalan çıkar ortaya. Abi yapmayın bunu ya sonra bizde kötü oluyoruz sayenizde.
40 YorumlaBir şey hissetmiyorsan o adama karşı en azından bu pişmanlık ile bir daha yalan söylememen gerektiğini öğrenmiş olursun. Hissediyorsan da yine konuşacağın kişi kocan.
20 YorumlaBurda vicdan yapmanın bir manası Yok.. sohbet etmişsin sadece.. ilgisiz erkek olduğu sürece ileri boyuta da gider ama asıl suçlu kocan.. ne olursa olsun seninle ilgilenmesi gerekir..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eşinin haberi oldu mu ben böyle bir şey olduğunu farketsem anın da boşarım isterse 10 yıl boyunca ayağıma kapansın asla affetmem böyle birşeyin kesinlikle affı olmaz bana göre psikolojik olarak yıkar beni bu
00 Yorumla
+1 yılKahve içtiğin adamla bir daha görüşürsen, bir KOCANIN olduğuna dair belirtiler ver. EVLİ ve KOCAN olduğunu bilsin. Senden soğuyacaktır. Eğer soğumadıysa evli kadınlara sarkan şerefsizin biridir bulaşma bir daha derim.
00 YorumlaArkasi gelir tehlikeli sularda yüzuyorsunuz bazilari kimlik bilgilerini adresini tespit edip tehdit ediyor affedilir tarafi yok ama daha fazlasi olmafan yanilinizdan dönün sizin oçın gidisat daha vahim. olabilir
02 Yorumla- +1 yıl
Hepimizin sorunlari var bir insanin karakterini ozelliklerini az cok bilmiyormuydunuz yeni evlisiniz bide evlilik nedir cocuk oyuncagimi elinnadami bülbul sakir sonra caniniza okur buseferde tehdit ediyor kurtulamiyorum. yazarsiniz esinizi kendiniz duşunun bir dsnismana bas vurarakncare dusunun elin adamlari size care olmaz konusmussunuz olmus bitmis ikiniz icin enuygun danisman o sizin evliliginizi yonlendirir saglikli dusunemiyorsunuz bu mutsuz oldugunuz evlilik iyidir yarin bosluga dusup cikma sokaklara girdaplara dusunce o begenmediginiz evliligi bile arar hale gelirsiniz ne yazik etmeyin hayatiniza ikinizize
- +1 yıl
Yorumlarımda ortalama dil kullanmya çalîştım burda sizide korumaya çaluştim olabilir ama yakinlastiginiz insan zara verebilir iilerlese verirdi örnekleri pekçok. eşinizin tutumunu desteklemiyorum. ilgisizlik iletisimsizlik sorunlari yansitma bu evliligi cekilmez yapan ozaman bir danismana başvurun bunun sonucun evliliginize cözüm bulursunuz yoksa birbirnizi incitmeden ayrilmak dogru olandir.
+1 yılKocani madem bu kadar çok sevip değer veriyordun ne diye bir başkası ile görüşüp buluşma gereği duyuyorsun ki? Hadi öyle oldu da bunu en başta pişmanlık duygusunu düşünmedin mi? Evli olduğunu da söylemiyorsun? Yani amaç ne sen bize onu söyle önce?
01 Yorumla- +1 yıl
Tamam mazeretin olabilir lakin yeni evlisin ve iyi günde kötü günde diye yemin etmişsin. Bence bir süre daha kocani bu dertleriyle taşiyabilirsin. Sen onun yükünü hafifletmeye çalışabilirsin. Ama yine de sonuç olarak bunu bir defa yapmışsın ve pişmanlık duymuşsun. Hatanın da kabul ederek erdemli bir davranış sergilemişsin. Bunu da taktir ediyorum. Ama bana düşmez bunu demek elbette ama bu hatayı tekrarlar isen o adama farklı bir duygu besliyebilir biraz gönlüm olsun derken gönlünü başka yöne kaymasına engel olamazsin ve daha büyük sıkıntıların içine düşebilirsin. Benden bir arkadaş tavsiyesi sen zaten hatanın farkındasın tekrar etmez ve kocanın durumunu biraz anlar onunla olmaya çalışıp mümkün olduğunca onunla bu konuları konuşarak çözmeye ve isteklerini uslubunca belirtmeye gayret edersen inşallah kocan da senin üstüne daha fazla tittreyecektir o da yaptığı yanlışın farkına varacaktır. Gencecik cici bir çiftin üzülmesini kimse istemez. Mutluluklar. 😉😉😉
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik iyilikte kotulukte denir bilmiyomusunuz? Kotu gununde boyle yapacaksaniz niye evlenip adamin basini yaktiniz. Siz evliligin farkinda degilsiniz. Bekar gibi takilmak istiyorsunuz. Ayni sey gunun birinde sizinde basiniza gelir o zaman anlarsiniz. Yoksa burda yazilanlar bir kulaginizdan girer digerinden cikar. Yapi karakter meselesi bu
03 Yorumla- +1 yıl
Eşinin sorunlari ne? Seninle ilgilenmemesinin sebebi?
- +1 yıl
Birde burcunuz? Ikinizinde
- +1 yıl
Yeni evli derken ne kadar?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılyaptığın tazvip edilecek bişey değil. ama devamı olacak gibi çünkü meyillisin. adamın yaklaşımı hoşuan gitmiş.
sana tavsiyem ya için göm eşine sarıl unut olayı
ya da eşinden ayrıl işine bak. sonra eşini döven kocalar çoğalıyor senin gibiler yüzünden. seni o kahveyi içerken görsem sadece dövmekle kalmam senin... s... rim17 Yorumla- +1 yıl
Haksızmıyım
Soran+1 yılHaksızsın
- +1 yıl
neden
Soran+1 yılNeden diye mi soruyosn birde
- +1 yıl
sen eşini aldatmışsın. adamın ilgisi hoşuma gitti diyorsun. eşine anlatsana madem yaptığının doğru olduğunu düşünüyorsan.
Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı. Evlilik iyi günde ve kötü günde beraber olmaktır. Adamın sorunları varmış işte. Sorunu var ve etrafında pervane olamadı diye hemen git bülbül gibi konuşan elin adamının kollarına at kendini. Bu mu evlilik?
10 Yorumla
+1 yılEğer onu gercekten sevsen ve mutlu olsan bunu yapmazdın itiraf et.
Lakin en azından pişmansın... bu da bir erdemdir.
Boşluktasın yuvanı yıkma...12 Yorumla
Soran+1 yılMutlu değilim zaten kim mutluyum dedi ama seviyorum onu
- +1 yıl
Özür dilerim
+1 yılDaha yeni evlisin ama kafada evlilik bitmiş çok yazık. En çok bu düğünde harcanan para emek ve çabaya yanarım. Eşine de hak vermiyorum ama şu an o haklı durumda işi tersine çevirmişsin.
10 Yorumla- Devamını Gör (335)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat