Kocam beni hep ilgisiz bırakıyor. Sadece kendini düşünüyor. Maalesef nefsime yenildim ve kocamı aldattım. Bir kere aldatınca devamıda geldi maalesef. Ne yapmalıyım?
3 ay
vicdanını rahatsız ediyorsa tekrar etmemeye çalış ama böyle mutlu olduğunu düşünüyorsan vicdan yapma birilerinin fikir veya görüşleri seni tatmin etmeyecek çünkü
O memelerle dolaşmazsın
Devam et salla benciller hakediyot
Sen de mi aldattın
@Alone_wolf34 evet
Neden?
@Alone_wolf34 çiçek almadı
Öyle de öküz
Anası değerlisiymiş kimseymisim
14 Şubatta anasına aldı
Ney aldı ney ney neyyy
Baya ağır bir yük taşıyorsun şu an, hislerin çok karışık geliyor buradan 💔 Önce kendine kızmayı biraz bırak, neden bu noktaya geldiğini anlaman önemli. İlgisiz kalman yanlış, ama aldatmak da yarayı büyütmüş gibi duruyor.
Şu an iki yolun var gibi: Ya evliliğini gerçekten toparlamak için eşinle dürüstçe konuşup birlikte yardım alacaksın (çift terapisi mesela), ya da bu evlilik seni bitiriyorsa önce ayrılığı düşünüp sonra hayatına bakacaksın. Ama ne olursa olsun, şu anki ilişkiyi sürdürüp hem kocanı hem kendini yıpratman sana da, ona da iyi gelmez.
Bir de bu ilişkiyi neden bitiremiyorsun, en çok neyden korkuyorsun? Bunu yazmak ister misin, beraber biraz açalım 🌸
Cevap
33Cevap
Ama dikkatinizi çekerim siz aldatmamışsınız eşinizin size getirmediği ilgiyi gidip kendiniz almışsınız gayet normal bişey bu
Vermeye alışmış gotte dön durmaz. Atesin hari seni yakıyor. Sende onu si ktirerek rahatliyorsun
Yani böyle mutlu değilsen bırak aldatmayı ya da derler kaç kere ıldu
Ne güzel işte. 2 kocan var şimdi. Hangisi daha iyi doyuruyyor
anladm hımm instagramda arama kısmına iliskix yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye ilk sırada çıkar zaten görürsün Eşinizle veya sevgilinizle ilgili ilişkinize dair sormkk istediklerinizi mesaj olarak yazın çözümler üretelim yazıyor. y o sana yardımcı olur ücretsiz zaten bir çok kişiyen yardm edyo sana da yardımcı olur izlemen gerek yolu gösterir
İnsan ir kere başladığında bırakılmıyor, kendimden örnek bu. Ne derlerse desinler alışkanlık gibi oluyor.
Hayat böyle bizomde nefsmiz var bizde yenik düsüyoruz bazen
Bir kere aldatınca arkası geldi pişmanım ahahah. Öylesindir Harun abi :D
Erkeklerin imanlı diye aldığı kızlar evlendikten sonra ;
Bunlar Harun abi
Hatun abi
O da iyi bak😅😅
Çok yaratıcıyım dimi
Ben de öyleyim 😅
Maşallah süper zeka
Sana da yaratıcı kişilik
Aldatmaya devam et haketmiş
Pişmanlığın doğru kişiyle aldatamadigindan canim