AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
273Cevap
Her ne kadar eşiniz şu aralar yüzünüze bakmasa da hala sizin eşiniz sonuçta. Başkasıyla buluştuğunuz o günü unutmaya çalışın ve bir daha tekrarlanmasın. Olur böyle şeyler bence suçlu hissetmeyin 😊
Kendine çeki düzen ver eşinin yanında ol aklından geçenleri unut ve ona odaklan onunla ilgilen empati kur sana yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma
İyi kocan da bir kadın ile otursun kahve içsin o zaman bakalım ne oluyor ne düşünüyorsun yahu sana yattın imasında bulunmadım şahsen sadece olmuş bitmiş bir mevzuyu uzatıyorsun kendini toplayıp eşine yuvana çoluk çocuğuna sahip çıkmalısın tekrar aynı şeyi yapmamalı geleceğini çoluk çocuğunun geleceğini düşünmelisin. İlgiye aç olduğunu düşünüyorum ve onda eşinde bulamadığın ilgiyi bulduğun için yanlış olduğunu bile bile onunla kahve içmeye gittin diye düşünüyorum
Benimkide ilgisiz asla böyle bişiy yapmam neden dersen zaten gına gelmiş eşimden sen sacmalıyorsun illa ilgi alaka gösterir karşı taraf eşlerde problem oysa cok basit ilgi göstermek nerdeee
Her kez mi böyle?
Esinin sorunlari varsa Şu an yaninda olmalisin evlilik de zaten bunun icin soz vermiyor musunuz her kosulda yaninda olabilmek icin elbet duzelir sadece biraz zaman gerek
O kişiden uzaklaş artık yapmışsın bir hata belliki kocanı seviyorsun tövbe et bol bol kocana daha çok bağlan artık ilgini arttır. Bir daha da sakın yapma hayatını mahvedersin sana diyim.
Ay yuh yani seni teselli filan edemez kimse kusura bakma yani🙄
bida aldatma kocana daha fazla ilgi göster sosyal medyalarını kapat sadece onun ol bunları yap
İlgi gösteriyorum zaten o hiç göstermiyor
Aldatanın bende affı olmaz çok yanlış yapmışsın allah affetsin
Bu işler kahve ile başlar doğum kontrol hapıyla biter canım aferim sana bravo böyle devam. Çocuk zenci olursa adama bir kahve içtik ondan böyle oldu dersin artık ne yapalım :)
Arkadaşlar ben kadın düşmanı değilim sevin aşık olun sevişin ancak bunu meşru yollardan yapın anladınız benim yaşamadığım şey kalmadı belki bu sözü bu arkadaş hak etmiyordur ancak bu tarz ilşkilerin sonucunda bunlar var bunu bilin beni kınamayın.
Kötü günündede yanında olamıyorsan evliliğin tam olarak ne olduğunu anlamamışsın sen. Bencilliğinde insanlık özrün zaten suçu adama yıkmandan belli oluyor
Devir cok kotu olmus ya boyleleri yuzunden vallahi evlenmekten korkuyorum
Seninde sorunlarin olunca oda seni aldatir sikinti etme zaten aldatmak artik cok basit
Artık şaşırmıyorum, sanırım her canlı ölümü tadacağı gibi her canlı birgün aldatma ve aldatılmayıda tadacak gibi geliyor bana
Kınamaya gelmez tabi kimseyi, herkes ne yasadığını kendi bilir
Kocana itiraf et kiz değil erkekti diye sadece kahve içtiğini söyle ne amaçla gittiğini açıkla şu an yaptığından dolayı hissettiklerini. Samimi ol.
Knk ülkede kadın cinayetlerini el birligiyle arttırmakmı istiyoruz. Samimi sekilde birde
Çok kocanıza dürüst davranmanız gerekirdi. Kusura bakmayın haklı bir tarafı yok size ilgisi olduğunu bile bile biriyle kahve içmişsin göz göze gelmişsin zina etmesen de olur zaten🤷♂️ kendini haklı gösterme çabasına lütfen girme
Yaptığının yanlış olduğunu bildiğin halde yinede üste çıkmaya çalışıyorsun. Eşin seninle konuşuyorsa konuşturmaya çalışacaksın. Yanlışı yanlışla kapatmak ne kadar doğru
Daha kötü birsey olmadan, tövbe edin, ve esinizin sorunlariyla ilgilenin, evlenince hastalikta saglikta, heryerde ve herzaman birlikte olacaginiza söz verdiniz
Eşinin sıkıntılar varmış seninde söylediğin gibi ne bu senin yaptığın şimdi her şeyim hıyar diyene bir avuç tuzla mı gideceksin kocan seninle ilgilenmiyor diye yola girmişsin sen bundan sonra dikiş tutmazsın biraz ağır oldu ama kusura bakma
mutsut bir evliliğe doğru ilerliyorsun ya mutluluğu ara ya da bir anda bitir çocuk olunca dahada sorunlar bir dönem artar çıkamazsın içinden o zaman ayrılsan ortada masum çocuk bırakırsın
Boşanacaksın yoksa bu veballe nasıl yaşayacan bunla
Hadiste buyuruyorki
Yapan bidaha yapar boşa gitsin
Sende Nasuh tevbe et yoluna bak
Çocuğun yoksa eşinden sakın ama sakın yapma
Aldatmayla nikah düşermi?
Sayın hocam bir akrabam var ve eşi 11 yıldır aldatıyor aşikâr bir şekilde ve kadına sen benim karım değilsin. Seni karım olarak görmüyorum eşiyle bir yıl altı ay cinsel ilişkiye girmiyor. Aşiret meselesi yüzünden boşanamıyor. Kadın bunların nikâhları düşmüş mü düşmemiş mi?
Cevap
Selamünaleyküm. Ne eşi ile cinsel ilişki kurmaması ne de söylenen o sözler açık bir boşama değildir. Eşi boşanmayı talep etmeli ve boşamasını sağlamalıdır.
Bak kusur bakma ben hepsini okumadım ama
Yinede o kahveyi içmeyecektin Buda ayrılma sebebi bunu eşine söylemezsen bir ömür vebali var kusura bakma yobaz görüşü
Ama doğru olan bu ben seni hor görmem bu istese geçen gün öyle biri vardı yoksa o senmisin
Bu öyle ufak bişey değil kusura bakma her kimsen kahve içmek değil olay yinede Allah affetsin
Nasır tevbe ve Allah’a dönüş
Yapanı affedersen bidaha yapar benimde başıma geldi
Kestim attım
Geceleri sokaklarda gezdim kafayı yedim geri sönmemek için ama kestim attım 18 ay oldu yeni yeni toparlanıyorum
Namus bu namus
Allah seni affetsin sen uzak dursan o adam seni tehdit eder bence
Sakın kocandan çocuk yapma çünkü o hataya bidaha düşeceksin emin ol
Hadis var çünkü
Yapmam zaten çocuk istemiyoruz 2miz de
İki gün evvelki senmisin onu söyle
Yapmayın zaten o çocuğa yazık etmeyin (iyi kotun yani)
Bak dediğim gibi ben sana öyle aşağılık pislik demem ok ama yaptığın pislik bişey burdan sana kimse yardımcı olamaz kimseyede güvenme telefonunu iletişimini verme şakın verdiğin sırrın kölesi olursun herkes senden faydalanmak ister bunu bil bende sana yardımcı olamam ama evliliğini bitir olmuyosa bitr çünkü sen o hatayı bidaha yapacaksın hadis var bununla ilgili ben eşimi boşarken ciğerimden bir parça koparıp attım ama attım kaç aydır psikoloji ilaçları alıyorum bu benim başıma nasıl geldi diyorum
Neyse beni geçelim bu veballe nasıl yaşayacaksın sen onu düşün ha bide o adam seni rahat bırakırmı acaba seni kocana söylemekle tehdit edebilir
Dikkatli ol sadece kahve ise bunu kocana söylemen gerekmez aile bitikleri bir araya gelsin boşanma kararı alın adamın yatağı kirlenmeden bunun hesabı vebali büyük olur yoksa iki yakan bir araya gelmez
Niyetim senle sohbet etmek değil ama bu konularda bilgisiz insanlarsınız maalesef namus meselesini çok hafife alıyorsunuz siz kadınlar ağlayanın malı gülene yar olurmu?
Seninde iki yakan bir araya gelmez bu işi bitirmezsen
Sen zaten kafada bitirmişsin o kahveyi içtin evliliğinin ilk kolonu çöktü kaldı 3 kolon 3 kolonlu evrede durulmaz
Sen bana birini hatırlatıyosun 2 gün evvel sohbet ettik böyle bir durum sonra sorununu çözmek için maşl attım hesabı silip seni bulucam dedi sen omusun sahiden doğru söyle hikayeni benziyo birbirine
Yok değilim
Tamam seninkiyle onunkisi arasında fark var sadece anlatmak istemedim onu özeli sonuçta bak ben yobaz görüşlüyüm ama hayat kadınına bile acırım ben zalimi bir severim eğer iyi bir tarafı varsa misal Cengizhan milyonlarca insan öldürdü ama bunu bir adamı için yaptı bu onun iyi tarafı
Demek istediğim her kimsen Allah aşkıma bak seni tvlerde izlemek istemiyoruz🙂
Gerçekten sadece kahve ise bunu kocana söylemen gerekmez günahı yoktur
Ama vebal meselesi
Gerçi kocanda ilgisizmiş onunda hatası kul azmadıkça Rabbim bela yazmaz bizde kendimizi bir bok sandık sonra 5 yaşında bir oğlanla ortada kaldık ama boşanmayı ben istedim
Çünkü o bidaha bir halt yerdi
Aklıma hadis geldi boşandım
Pişman olmuşsun bellıkı bunu bı daha tekrarlamazsan ve eşine ıyı davranarak bu sekılde dusunmen davranman sana zarar verır ve ılışkınızede dertleşmek istersen dınlerım
Oturp konuştuğunuzda eşinde bulamadıklarını bulabıldın mı
Evet çünkü eşim benimle konuşmuyor bile elin adamı her şeyden konuşuyor
Haklısın bı arayış içinde bulunmuşsun eşin şu an yanında yok mu
Yok teyzesine gitti dün de amcasındaydı
Aaa aranıza soğukluk gırmış aldattığını eşin bişiyormu
? eşin aldattığını biliyormu
Haklısın evlılık ılgı sevgı ıster
Eşinin sorunları ne
Yok söylemedim
Asla soylememelısın yoksa daha kotu olur eşin
Eşinin ne sorunları varkı
Maddi mesela ailevi mesela iş her şey üst üste geldi
Geçmiş olsun gercekten senı anlıyorum
Elini rabbime ac dua et iki rekat namaz kil ve birdaha da yapma kahve icmek aldatma degil ama. seni herzaman rahatsiz etmesinden iyidir ona soyle seni rahatsiz etmesin birdaha
Boşan ozaman mutlu değil sen ve boşandıktan sonra ne halt yapıyorsan yap aldatmak nedir ya mutsuzum aldattım. Aldatmanın bahanesi olmaz. Mutlu değilsen Boşan sonrada neyaparsan yap
Allah sizleri hiç bir zaman affetmesin aile diye bişey kalmadı sizlerin yüzünden. Boşanın gidin oyle yapın meslegünizi daha fazla zarar vermeyin adama. 2yakanız bir arya gelmez
Ben sizi anlamıyorum fazla fazla sosyal medyadan hemcinsinle konuş yav ne erkek ne yani ilgisi varmışta bilmem neymişte hiçbir şey bu yaptığını haklı çıkarmaz gizli bir daha yapma bence
Herkes hata yapabilir hatasız kul olmaz diye birşey var sen de otur ona anlat beni ihmal ediyorsun falan de istersen psikoloğa gidelim de Ne biliyim ben olsam yelkenleri suya indirim öyle anlıyormuş gibi konuş bence düzelir.
Bazı aşağılık olayları böyle normalmiş gibi, bahanesi olunca haklılık payı yüksekmiş gibi empoze etme saçmalığı da zaten haysiyetten yoksun insan güruhlarına yakışır ancak
Boş yorum
Senden dolu
Güruh haysiyet empoze vs bildiğin tüm sıklıkla kullanılmayan cümleleri sıralayarak aklınca entel görünüm göstermeye çalışmışsın ama olmamış irrite duruyor al bunu da yaz kullanırsın
Yok canım benim herhangi bir şey gibi gözükmeye çalışmıyorum olabildiğince fake ve sanal bir karakter olarak buna ihtiyacım yok. Normal karşılayamayacağım okuduğumda midemi bulandıran bir duruma gayet insani bir tepki verdim sadece
Hem yazıp dökersiniz hem de karşıt bir görüş olduğunda atağa geçersiniz bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Seninki karşıt mı bak bakalım bir haysiyetten yoksun derken hakaret etmiş oluyorsun başka kimseye böyle yorum yapmayıp sana yaptıysam sorun sendedir. Ben ne yaparsam yapayım bana hakaret etme hakkın yok senin
Haklısın. İğrenç bulduğum olaylar karşısında duygu ve düşüncelerimi saklayamama hemen dışa vurma gibi bir huyum var kusura bakma lütfen ya
Yaşın 30 olmuş bu zamana kadar öğrenmen gerekti aslında ama neysee
Ahlaklı olmayı öğrendim bunu da öğrenmeyivereyim o kadar kusurum olsun artık dimi. Neyse iyi geceler ve iç huzuru diliyorum eşinin yüzüne bakarken
Yüzüne bakabilmek için önce onun bakması gerekir. Ahlak evrensel değildir herkesin ahlakı kendine
haklısın pişman olmakta çokkk hemde. bir daha o adamla görüşme iletişimini kes kocana bak
Kocama bakıyorum da o bakmıyor
Gerçekten sevmiyorsan neden adamla hala birlikte olup hem aldatıyor hemde pişman oluyorsun? Neden yani
KEnddin kaşınmışsın ama kusura bakma, demekki seninde adama ilgin varki merak ettin buluştun ve adama evli olduğunu söylemedin, eşinede kız arkadaşımla buluştum dedin, peki antipati yapalım o zaman; ya eşin aynısını sana yapsaydı napardın..
Herkes ahkâm kesiyor atıp tutuyor.
Herkes masum hicbiriniz yasamadiniz demi.
Kimse olayın temeline bakmiyor
Sen insanların yazdıklarına bakma ben çok iyi anlıyorum seni
Eşinin sorunu var sen yanında olacağına başkasıylasın ve seni suçlamayalım istiyorsun 😀 o kadar yetenekli değiliz ne yazık ki 😀
Sıkıldım artık depresif karamsar birini görmekten
Güzelim yaptığının meşru tarafı yokki neresinden sana hak verelim. Yeni evlisin
Eşin sorunlar yaşıyor ve sen başka eekwkle görüşüyorsun. Sışardan bak ve sen meşrulaştır o zaman
Eşimin yüzünü bile güldüremiyorsam ona ilaç olamıyorsam evlenmeseydi o zaman. İnsan kendine derman olan bir omuzla bir ömür ister o bende bunu bulamıyorsa ve ben o kadar uğraşırken o da onun problemi. Boşansın o zaman hayrım yoksa kalabalık da yapmiyim
İşte durum öyleyse başkalarında mutlu olacaksan boşanda yap. Evliyken hiçbir gerekçe haklı kılmıyor awni
La nolcak bundan pişmanlığa gerek yok o adamla bidaha görüşme konuşma olsun bitsin
İnşallah kocan öğrenir de tekmeyi başar sana sizin gibi karaktersiz ordusu bir an önce yok olsun inşallah kimseye güvenerek kapımızı kapatıp o evden çıkmayacaksak evin içindekinin gereği yok
ERKEKLER DAHA SONRA ŞEREF. İZ ADI OTE BERI YAZILIYOR ALIN BEYLER BAYANLAR GÖRÜN BUNUN CİNSİYETLE ALAKASI YOK
İbretlik bu ibretliiiikkk
Bu sana ders olsun artık ne kadar akıllanırsın bilemem ilk hatan zaten kocana yalan söylemen
Azıcık fingirdeşmek istedi canım bende yaptım diyorsun, aldatma değil kesinlikle..
Şöyle yapalım sen bunu eşine söyle sorun etmezse sıkıntı olmaz, rahat rahat buluşursun.
Yaptığın yanlış ama telafisiz değil. Tekrarlama, eşinin ilgisini kazanmaya çalış. Dene, hep dene. Olmuyor diye vazgeçme.
Neden böyle birşey yaptın ki? Tamam ilgisiz soğuk davranıyor olabilir ama kendi aranızda çözmeniz gereken birşey..
Ne karektersiz orus pu fahise bir insansamissin sen ya allah korusun senin gibi bir karim olacagina 80 yasina kdr bekar kalir ölurum daha iyi ahlaksiz...
Alt tarafı kahve yahu. Bir arkadaşınızla kahve icmissiniz.
.
Çok büyük yanlış yapmışsın,
Yürümüyorsa konuş ve ayrıl.
Ama hayatında biri varken bu yaptığını bir daha asla yapma
.
.
Madem öyle,
O zaman başkaları ile ilgilenmeden,
Eşin ile konuş ve ayrıl,
Bu sadece ona değil, kendine karşıda sorumluluğun.
.
pehhhhh sanki ne madem kendini kotu hissediyon git soyle ozur dile
Ayrılır o zaman
Bencede pişman olmalısın madem sevmiyosunuz niye evleniyosunuz kimseye saygınız yoksa kendinize olsun aldatmak illa yataga yatmak degil gittin kahve içtin bu aldatma degilmi arkadaşım
Seviyorum ben onu. Sadece benimle ilgili değil artık zorla konuşuyor gibi sohbet bile edemiyoruz elin adamı ile film kitap müzik her şeyden konuşuyoruz
Yabru onunda sonu yokki istedigini aldıktan sonra oda ilgi alakayı kesicek ama sen eşinle oturup konuşsan neden böyle dite mutsuzum desen belki kendini düzeltmek için elinden geleni yapıcak seviyorum diyosun sen söyle bumu sevmek sırf ilgi gördün diye gönlün kaydı ister istemez aldatmanın azı çogu var mı sen söyle bak şimdi pişmansın
Söyledim benden mi soğudun dedim hayır bile demiyor üfff nerden çıkartıyorsun bunları diyor ama hayır seni seviyorum aşkım demiyor
Ozaman ayrılcaksın bütün cesaretini toplayıp mutsuz oldugun yerde durmuycaksın arkadaşım
bir daha yapma olsun bitsin. Bu şekilde kendini çok fazla suçlarsan artık nasılsa suçluyum deyip yeni hatalar yapma ihtimalin var. Ve bu şeytanın sevdiği bişey. Unut gitsin artık
Kendine yazık etme. Kandırma kendini. Sabret hatanda ısrar etme
Düşünme bunları artık.
Ne gerek vardi sen kendin vicdan azabi cekersin simdi soylersen bosar seni soylemessen icinde kalir nolacak
Evet bilmiyorum :(
Icinden ne geliyo peki
Erkek affetmez kadın affedebilir söyleme kendini toparla yanlış birşey yapmadın ama buluştuğun insana birdaha asla böyle birşeyin mümkün olmadığını söyle ve sil
Sende haklısın sanada hak veriyorum üzülme evlilikte olur böyle şeyler biraz zamana bırak kendi halinde kalsın yaptıklarının farkına varır sende sıkma canını geçicek bunlarda emin ol...
Birdaha yapma
Kendine saygin varsa ayril kocandan
Merak ettim kocanda bulamadigin ne buldun aldattigin erkekte
Hiçbir şey eşim daha iyi sadece çok problemleri var bu ara benimle ilgilenmiyor hep canı sıkkın ruh hali beni de sıkıyor artık
Problemi varsa konus rahatlat ilgilen
Her problemi olan aldatirsa
Esin seni aldatsa naparsin mesela
Yapıyorum bir halta yaramıyor her gün ilgileniyorum ne gelirse elimden
Güncellemede yazdigin sebep aldatma hakkını vermez ayrıl ozaman
Cok kafana takma bence ilgisiz davranmis kocan seninde bazi seylere ihtiyacin car. Bak 1 2 gun ilgisiz davransa sorun yok ama seni kendine baglamasi lazim giyinisi cekiciligi sozleri ilgisiyle bence aldatma degil bu
aldatmışsın nasil kadınsın lan sen bir kere yapanda hep yapma potansiyeli olur tü yazıklar olsun
Eşinin sorunları var diye baskasinin kucagina atlayip bir de kendini hakli cikartma cabani hayretle okudum.. Madem zor gununde hemen baskasina kosacaktin neden evlendin ki..
Bişeyler içmekten bişey olmaz da yapma bir daha bence
Erkekler bin beterini yapıyor. Burada seni yargılayan adamların %90'ı ilerde karısını aldatacak. Cinsel hem de. Tövbe et, birdaha da yapma tabii.
İkile kız feminist
@YalanDünya341 Ahaha yalan mı? Devir değişti.
Devir değişti de sende hepsini bizim cinsiyete bağlama bu haltın , zaten aldatma moda olmuş resmen
Pişman olacağın şeyler yapmayacaksın. Yaptıysan da bunun pişmanlığını yaşayacaksın ki aynı hataya düşmeyeceksin.
bir anlık hata değlim, sadece kahve içmişsiniz, arkadaş dersinz, bundan kendinize pay çıkarın, dah abüyük hatalar lütfen yapmayın
Bence bir daha o adamla görüşme eşinle karşılıklı konuşun Rabbim bir
yolu açacaktır bu yolda size üzülme derdi veren Allah demanınıda verir.
Madem pişmansın esini seviyorsun demekki bu soğukluk geçicidir seviyorsan sabretmelisin
Neden aldatıyorsunuz kocan seni aldatsa hoşuna gider mı
Aldattı zaten
Yine de evlendim
Sonuçta birşeyler yasamamissin sıkıntı edecek bir durum yok ki kafandan at canim
Bundan kocanın haberi yoksa adamla bir daha görüşme kimseye de birşey demeden adamı başından def et. Kahve ictigin adamdan kurtul olur böyle bir hata.
Kesinlikle bir daha konuşma pişman oluyorsan
Sorunları konuşarak halledin ona soğuk davranmaması gerektiği söyle
Otur konus, seni kaybetme korkusu yoktur, onun icin ilgilenmiyor, kaybedebilecegini hissettir.