AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
273Cevap
Yapmıssın artık ıs ıaten gecmıs bırsey yok gibi devam et ılıskıne
Allah evden ırak etsin sizi, zira bu gün mukayese eden yarın aynı yatakta sabahlar '' elin adamıyla ''.
Allah sizleri ıslah etsin.
Kocana yalan söylemişsin. Bu da bir ihanettir.
İtiraf etmelisin.
Bu vicdan azabi sana yeter ceza olarak bir daha yapma tövbe et kocana sadık ol
ilgisizlik umursamazlık ve bir türlü gerçekleşeyen cinsellik kişileri bunları yapmaya, heyecanlar aramaya itebilir, yaptığın bana göre yanlış değil, her evlilikte gerçekleşen durumlar sıkma canını
Kimseyi umursama bazen insan boşluğa düşebilir sen sıkma canını. Eşinede yalan söyledğni çaktırma sadece kendini kendin affetmen için eşin için güzel bir şey yap ve o kişiden tamamen uzak dur
Bedelini oduceksin vicdanla haksizsin hemde dibine kadar kim olursa olsun yapmamalisin
sucun var ama abartma kendine gel birdaha yapma yeterli
Yatağa atana kadar o da bülbül gibi şakır ya da canı seks istediği zaman
Bidaha aynı hatayı yapma evet bu da bı akdatmadir yalan söylerken bile insan aldatir
Sizin gibi insanlar birde evleniyor yazık. Evliliğin adını kirlettiniz.
Aynen kardeş haklısın insanlığın silik rüyası bunlar lanetli
👏 👏
yaptığın iyi bir şey değil ama yinede zararın neresinden dönersen kardır
Kıyametin alametlerine hazırmısın 🤭
değilim
Eee dünyanın sonu yaklaşıyor diyon 😂
bir daha kocanın nasıl yüzüne bakacaksın seni vicandkn
vicdanın affetsin
Hatasiz kul olmaz.
Iyi dinle.
1 . Kisiler boşlukta olunca
Tanisir biri ile aldatır pisman olurlar
2. Kisler tanisir ve pisman olur aldatma arefesinde kurtulurlar
3. kisler aldatir zevke dönüştürür sonra
Kullanilma hissi ile pisman olurlar
Biriyle kahve icmek aldatma sayilmaz ama yalan soylemek aldatmaktan bile daha kotudur.
İnsanlar niye evleniyor anlamıyorum. Eşin seninle ilgilenmicekse, iki muhabbet etmeyecekse, sana yalan soyleyecekse boşanacaksin o zaman. Sonra eşimi aldattım diye böyle triplere girersin.
Fazla büyütmeye gerek yok. Her insan sosyaldir, iletişim kurmak, paylaşmak doğamızda var.
Yosmalık kaninda varsa yapacak bir şey yok. Allah kocana yardim etsin. Seni de islah etsin. Eşinden memnun değilsen boşanirsin sonra ne hal edersen edersin. Aldatmanin bahanesi yok.
Valla böyle her olumsuzlukta soluğu başkasının kucağında alacaksan neden evlendin, bekar kalsaydın tüm kucaklar senin olurdu
Ayrıl git kimle konuşuyorsan konuş onunla evliysen sebep ne olursa olsun yaptığın yanlış 😒
adamın senin bilmediğin br derdi var belki başkası mutlu ağzı laf yapıyor diye başkasına mı gitmen lazım?
sizi kınıyorum bir yanlışın içindesiniz.
Hanımefendi güncelleme yazıyorsunuz aldatma denemez diyorsunuz soru basliginizda kocamı aldattım diyorsunuz ! Siz kendi içimizdeki çelişkiyi bir yemin önce
Kocanın sıkıntıları var diye işin kolayına kaç hemen başkasıyla buluş oh ne ala memleket
Evlilik dediğin zorluklara birlikte göğüs germe sanatıdır senin gibi maymun iştahlılar hiç evlenmese keşke
Pembelerin çoğunun bu durumu ılımlı karşılamalari skandal. Keza bir erkek aldatınca bikdikelri tun kaba sözleri söyleyenler ne kadar da anlayışlı olmuş.
Ne diyon la
Tövbe et ve birdaha yapma. Bir ailen var kıymetini bil. Adam sana güvenmiş
yaaa takma bu kadar olan olmuş karaktersizliğini adama söyleyip katil etme maalesef kadınlarında böyleleri var napalım 😉
Allah'ım bir erkek/kadın için ne kadar kötü bir durum 😢 Aldatılan herkesi kucaklayasım var...
Sende hoşgeldin
Empati yapıyorum bende öyle bir durum olmadı.
KS den bahsediyorum 😂😂sırayla herkeze yaziyorumda
Ahahah, hoşbulduk öyleyse 😄🖐
Hahah 😁😁
Pisman olunması fayda veremeyen bir durum maalesef empati kur anlarsın
Hastalıkta sağlıkta diye verilen sözler...
bir daha yapma zararin neresinden donersen kardir
Önemli birşey değil aslında ama devamını getirmemen ve tekrarlamaman lazım
ucuz atlatmışsın , bidaha olmamasına dikkat etmelisin. yinede karar senin
Yazık be. Kendinizi çevrenizi incitmeyin günahtır yazık tır etmeyin biri sana bunu yapsa ne yaparsın
Sevişmemişsin. bir daha buluşma. Sen onu seviyo musun?
Yaparken düşüncektin
Son pismanlik ne yarar
Şarkısını aç dinle iyi gelir
😂😂😁😁😀😀😅😅
aman heyecan yapmışsın. yalnız devamı gelir yani. heyecan heyecanı duğurur.
Allah cezani versin be.. Karaktersiz vicdansız. Ayrıl o adamdan sizin gibiler igrenc varlıktan başka birşey değil.
KizlarSoruyor da kilise gibi bir şey oldu, pederrr kocamı aldattım çok pişmanım... aferin kızım iyi yapmışsın kocan hak etmiş, bir ara da bana uğra bülbül gibi konuşurum yatakta.
Saçma bir yaklaşım tarzın var. Eşin konuşkan olmayabilir. Evlilikte her şey süpeeeer olmaz.
senden eş olmaz zaten... sen iyi gün dostusun... sevgin de bu kadarmış... belki de sevmedin... evlenmek için evlendin... en ufak bir zorlukta da aldatmaya ve yalana başvurdun... demek kocan kaptan ya da pilot olsa ohoooooo
savunmayı da hazırlamış bak bak aklı sıra vicdanını böyle rahatlatacak.. Çok kötüsün.
"Eşim benimle konuşmuyor bile yüzüme bakmıyor ilgilenmiyor morali bozuk çünkü bu aralar sorunları var bana yansıtıyor hep çok soğuk davranıyor. Elin adamı bülbül gibi konuşuyor ama"
Kimin ne yaşadığını bilemezsiniz boş yorum yapmayın
Sadece buluşmaya gitmemissin ondandır pişmanlığın ya da karşıdan giderken arzuladığını buulamadin bir anı her türlü sen anladın sen onu
Bir daha yapma o zaman ilişkini daha fazla zedeleme bence.
baya üzülüp yataklara düşmüşsün hatanın da farkındasın. Empati yap sadece eşin sana bunu napsa nasıl olurdu
Biz ne desek boş vicdanın seni rahat bırakmayacak. Tövbe et Allah'tan af dile
Evlilikte elde olmayan geçici sorunlar olabilir aldatmayı gerektirmez.. evlilik sabır gerektirir iyi günde kötü günde boşuna denmiyor..
Koacana soyle oda seni senin aienden biriyle aldatsin hak ediyorsun bunu cunku ya da cik git adamin hayatinda haaaa g.. tun yemez ekmek elden su golden ihanet sizden Allah cezanizi versin
Aldatmanın sebebi olmaz
Ayrılmanın boşanmanın sebebi olur
Ayrıl git baban evine popon yiyorsa yemez kimse bir bardak su ve bir lokma ekmek vermez nankör kadın
Muslum baba ne demisdi son pismanlim neye yarar herseyin. bedeli var. buraya kadar yani mesaj surada bedelini odemeye hazirsan cik biran evel kocana itiraf et ya da kahrol ol
Unut gitsin. Sanki yattın. Aldatma değil bu. Yanlış yapmışsın bir daha yapmazsın olur biter. :) :)
Beter olacaksın ve aynen devam et Amelelerde İnsan onlarıda memnun edeceksin.
aldatmak illa cinsellik yaşamak değildir önemli olan içindeki histir sen o adamla aşk yaşamak için mi buluştun onu soyle?
Sonra kadina kalkan eller kirilsin buna el degilde neyse 😂
Kadına şiddetin hiçbir türlüsünün haklı bir sebebi olamaz sizin gibiler olduğu için dünya böyle bir yer
Kocan seni aldatinca bu sekilde ozman onune guller dokersin... belki aldattigi kadini vurursun.. sahi kadin kadina yapinca bunu kadina siddet olmuyordu dimi unutmusum 😉 yarasi olan gocunur yapmadim ama basima boyle birsey gelse yaparim.. kadina siddetin hakli bir sebebi olmazsa KS de cikip kocam beni aldatti cok uzuluyorum demesinler.. Basina gelirse eyvallah de sen yinede ne olcakki hatta olur ya esin kuma getirir adamin hakki sonuc olarak 😊
Birde sizim gibiler demis oro s pulugu bile meslek haline getirdiler ama cikip o rosp u yatacagi adami secer olmus 😂😂
Her esinden soguyan aldatsin ozman daha guzel bir dunyaya kucak acmis olmazmiyiz 😂😂
Yalnız yorumları okursan kadının eşinin önceden aldattığını söylediğini görürsün
Erkeğin kadına şiddet uygulaması daha çok kınanıyor çünkü kadın erkekten fiziksel anlamda daha güçsüz yaratılmış yoksa şiddetin hiçbir türlüsünü savunduğumuz yok
Aldatilmanin veresiye de mi varmis 😂 bosver damdan dusenin halini damdan dusen anlar 👐
Ben aldatmak normal diye bir şey demedim ayrıca. Aldatsa bile ayrılır olur biter şiddet her şeyin çözümü sanıyorsunuz boş kafalılar sizi!
Hee bak simdi daha yanlis konustun kadin erkek esittir bence hemde fazlasiyla...
Sence siddetmi anormal esi ni aldatmakmi hayir ben yapardim yaptim ya da yapiyorum de bari de uzatma sizon kadar genis olamayiz biz... ar namus kalmamis kimsede
Erkeklerin fiziksel olarak daha güçlü olduğu apaçık bir gerçek
Tm sen dolu kafali ol ben bos kafaliyim 😂
İkisi de anormal ben hiçbir şeye normal demedim siz yazdıklarımı okuyor musunuz?
Neden oyle dusunuyorsun bak canakkalede ablalarimiz otobus soforu ve bu fazlasiyla guzel birsey
Adam da aldatmış ayrıca bu mu ar namus?
Bunun konuyla ne alakası var?
Ya gorusume atlayan sen tartisma yaratan sen tm ozur dilerim 🙏
Ayrıca ben kimseyi aldatmadım. Aldatmak normal bir şey değil ben size aldatsa bile şiddet uygulamak doğru değil diyorum. Kadına şiddetin hiçbir türlüsü normal değil şunu anlayın bir . NORMAL İNSANLAR BÖYLE DURUMLARDA AYRILMAYI TERCİH EDERLER DÖVMEYİ DEĞİL
Böyle aptal bir görüşü görünce dayanamadım :)
Vallaha bilmiyorum mezarliklar senin gibi dusunenlerle dolu 😂 allah buyuk bir gun aldatilirsin bakalim boyle dusunebilcenmi.. tm ben aptalim ondan aptalca yazdim 😂🙏
Bir hafta kadar önce sevgilim altı kişiyle aldattığını söyledi ve ayrıldım kimseyi dövmek gibi bir düşüncem yok
Mezarlıklar senin gibi düşünenlerle dolu derken?
Allah biri su kizi sustursun 😂😂
Evlenince ilgi bitmiş galiba yapamıyorsan ayrılmayı düşün
Gönlünü almaya çalış olmassa yapcak bir şey yok. Suçlusun
Kızlarda mı aldatıyor mu içimden küfür edesim geldi yemin ederim kişiliğine ama değmez
Emin ol kızlar daha çok
Allah ıslah etsin tövbe et unutmaki hayatta ne ekersen onu bicersin ölmezde yaşlanıp sürünürsen kötü
Pismanligin gecer daha sonra aldatmanin dibine vurursun
Eşle kuracaginiz iliskinin temelinde sevgi, sevginin otesinde benimseme, benimsemenin de ötesinde eşe razi olabilme vardir. bu razi olus cesitli davranislarimizdan ya da davranislardan sonra ortaya cikabilir.
Bu durumu lehinize kullanabilirsiniz
Iyiki evli değilim. Sizin gibi kadınlar sayesinde evlilikten soğuyorum
İgrencsiniz acıyorum siz ve sizin gibilere kendi b. kunuzda bogulun
tekrarlamamak şartıyla pişman olman iyi bir kahveyle kurtulmuşsun
Onunla ilişkini bitir olmayacağını bile deme hani birden kes ve sil aklından onu da içinde sakla derim
kusura bakmada yenı evlisiniz 2 gün adamın suratı asık diye baska erkeklere kosturmussun hemen bu evliligin pek sürücegini sanmam
Eşine söyle, özür dile pişmanım de bit daha olmaz de. Hem kahve içmekten ilerisi olmamış. Asla yalan söyleme eşine.