AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
273Cevap
Başkasıyla görüştüğünü söyleme. Eşinle konuş sorunu olduğunu. Çözülecek gibi değilse ayrılıp öyle görüşürsün başka erkeklerle. Bülbül dediğin adamlar aslında horozdur şüphen olmasın.
Bugün konuşur kahve içersin. Yarın altına yatarsın kesinlikle.
Yap yap sonra ben nabcam bırak buluşma bir daha tövbe et😁
Keske kocana soyleye bilseydikde alnindan vursaydi.
Aldatmak falan değil sadece ufak bir yalan adam olsun kocan da senden ilgisini kesmesin
Konuşmak ister misin bu konuda
Pişmanlığını yenmek için yatağına da girmek lazım kanka. İki yanlış bir doğru yapar belki de boşanırsınız..
Olmaz aklında başka birsey varaa olmuyorsa ayril öyle yap.
Gaza gelip ilişkini sarsma sakın yanında ol o insanın
bir daha yapma yoksa ailenden olursun haberin olsun
sır tutacaksın bir daha da yapmasan yi olur seni seven biri var
Git kendini öldür aldatmışsın iste kahve içmeyi fikrinden bile geçmesi aldatmaktır eğer kocan yetersiz se boşan kimsenin başına bela açma
Olurda bir tanıdık görür ve kocana söylerse o yapacağın şeyi söyler 😂😂
Hayatında böyle hatalara yer veriyorsan çok basitsin demek oluyor bu gün onunla görüştün yarın benimle görüşürsün eşin tatmin etmiyor mu seni
Yapma arkadaşım yakalarsa hiçbir savunman kaayle alinmiycak!! Maneviyata sığın biiznillah eşin sana karşı tekrardan ilgili olacaktır
Pişmanlığının bir faydası yok umarım fazla uzun yaşamazsın.
Onun ilgisiz olması sana onu aldatma hakkı vermez bu bir ikincisi kahve içmek diye yaptığını küçümseme ayıp bir şey bu madem ilgisiz konuşun gerekirse ayrılın
Kahve içmenin nesi ayıp? Şaka mısın sen
Madem ayıp değil niye adına aldatma diyosun ayrıca o adam evli olduğunu bilmiyo
Kahve içmek ayıp değil arkadaşım erkek de olabilir kız da bir şeyler içebilirim. Eşime yalan söylemem yanlış sadece
O zaman başlık yanlış ne diyim 🤷
Aldat aynalarca telefon da konuş mesajlas buluş bırak kahve içme insan yattığı ni bile düşünür yazık sizin gibi insanlara o adam elbet öğrenecek ve gözünden duseceksin güveni hiç birşeyi kalmicak
Al karşına adam gibi konuş sıkıntılarını dile getir başkasında ilgi ne arıyor sun
O bulustugun kişiyle arkadaş in olarak buusmussun iste
Ama yalan söyledim
Doğru soylesen daha kötü olcak herşey
Kocana söyle ne yaptığını yoksa omur boyu pisman olursun ya da bosan
ee bacım nikah memuru iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta derken orda degildin heralde adamın morali bozuk sana ilgi göstermiyor diye adami suçlamak da yaaaani
Öyle bir dünya yok evlenince anlarsınız. İyi gün kötü gün diye bir ayrım bile kalmadı zaten artık ülkece kötü günlerdeyiz her şey çok pahalı masraflı paran hiçbir şeye yetmiyor böyle olunca tüm bunlar evliliğine de yansıyor eşinin de suratını çekiyorsun sanki enflasyonu sen çıkarmışsın ya da marketten her şeyi bilerek sen en pahalısını alıyorsun gibi surat yapıyor. O yüzden geçin artık bu iyi gün kötü gün safsatasını artık her gün kötü gün yiyecek patatesten başka bir şey alamıyorken iyi gün diyemezsin! Evlenince anlarsınız ne demek istediğimi anlayana kadar da yargısız infaz yapmamayı öğrenmeniz tavsiye ediyorum
Bu durumun aynısını yaşayan biriyim ama inan sonrasında gayet normal oldu herşey bana...
İlginç bı savunma taktiğin var. aldatmissin bitmiş hersey
2 günlük evlisin hemen koşturmuşun erkeklere 2 mırın kırın etti diye.
Ayıp aldatcaksan bosan ne yaparsan yap sutun bozuk senin. Nedeni var mi aldatmanın bence yoktur kendini değerli h isettmek için yaptin
Güzel ablacim esine soyle seninle ilgilensin baktin ilgilenmiyor git tanimadigin bir eczaneden erkek cinsel istek arttirici al icir farettirmeden pesinden ayrilmaz
Başka bir uğraş bulsaydın bu yaptıgın hiç doğru değil umarım tekrarlamazsın
Tamam işte pişmansan görüşme bir daha kapat konuyu.
Elin adamı senden alscsğını alır sonra tekmeyi basar dine göre nikah riske girmiş olabilir bir hocaya danış
Aldatma sayılmaz. Cinsellik yaşamadın sorun yok. Eşine söz etme.
Kocan olsaydım ananin evine postalrdim alın daha namuslu kız yetiştirin derdim böyle orospulariii evlendirmeyin derdim
Ya açıkla durumu anlat vicdanım rahat değil de
Yanlış yaptım tabi seni anlayacaksa anlamayacaksa
Çaktırma bir daha da o hatayı yapma
Yav gülüm bir git soruya bak😀elestrilere tahammul edemeyeceksen binlerce insandan fikir istemeyeceksin
Boş yapmaaa
akılına geleni yap yap yap sonra pişman oldum de yok öyle bir düny a
Ondan sonra üç ölü beş yaralı var niye sizin yüzünüzden
Mutlu değilsen boşan ondan sonra başkalarıyla gönül eylendir
Olmuşla ölmüşe çare yok tekrarlama bir daha ozaman.
İçindeki karaktersizliğini açığa vurup ondan sonrada kocam benimle ilgilenmiyor diye vicdanını susturmaya çalışma
Eşini her gerçekten seven kişi bırak kahve içmeyi erkek sineğe bile bakmaz ayrıl kurtulsun adam senden
Hayatı sana zehir ediyorsa boşanacaksın bu senin hakkı olduğun anlamına gelmez
Iyi günde kötü günde lafı boşuna söylenmemiş, bahaneler uydurup vicdanını rahatlatmaya çalışma.
Öyle bir dünya yok evlenince anlarsınız. İyi gün kötü gün diye bir ayrım bile kalmadı zaten artık ülkece kötü günlerdeyiz her şey çok pahalı masraflı paran hiçbir şeye yetmiyor böyle olunca tüm bunlar evliliğine de yansıyor eşinin de suratını çekiyorsun sanki enflasyonu sen çıkarmışsın ya da marketten her şeyi bilerek sen en pahalısını alıyorsun gibi surat yapıyor. O yüzden geçin artık bu iyi gün kötü gün safsatasını artık her gün kötü gün yiyecek patatesten başka bir şey alamıyorken iyi gün diyemezsin! Evlenince anlarsınız ne demek istediğimi anlayana kadar da yargısız infaz yapmamayı öğrenmeniz tavsiye ediyorum
Seni kimse zorla evlendirmedi kadın. Bunların hiç biri de bunu yapmana bahane değil. Kendini avutma. Sen tek yaşamıyorsun bunları, kimse eşini aldatmıyor. Rezil bir insansın.
Ben eşimi aldatmadım sadece yalan söyledim. Elim adamın eline değmedi bile. Bilemezsin ayrıca kim ne yaşıyor ne yaşatıyor kim aldatıyor aldatmıyor. Ahlaklı geçinen o kadar insan var ki
Neden peki sorunu, eşimi aldattım pişmanım diye paylaşıyorsun? Neden detayında vicdan azabı çekiyorsun? En güzel cezayı Allah verir ve evet o bilir kim ne yapıyor ne ediyor. Sen Ona hesap verirsin.
Öff kes ya
Beyler ilgisiz bırakmayın eşlerinizi, sonuç bu
Bumudur yani sen tarlayı ekmezsen başkasımı eker boşansın
Bu tür yalnızlıkları bu sitede giderebilirsin riskli şeylere gerek yok;)
erkekten hoşlandın mı aranızda cinsel sohbet geçti mi
Yorumlarını okudum. En bunu ilerde başkasına vererek aldatırsun
Ne amaçla buluştun önce onu bilmek lasım cinsel beraberlikse fena
saçmalama farklı duyguları yaşamışsın keyfine baksana sen yaaa
Merak ettin değil mi aldatma nasıl bir şey diye
Bunun için yaptın muhtemelen
Şanslısın ki fazlası olmamış
Fazlası olsaydı tehdit ve şantajlarla hayatın iyice mahvolurdu
Yok eşim benle ilgilenmiyor zorla konuşuyor yüzüme bakmıyor elin adamı bülbül gibi konuşuyor ama
Elin adamı bu her şeyi yapar:)
Eşinin avucundasın değerli değilsin elin adamının yanında bile değilsin o yüzden değerlisin canım😉
Yapmasaydın. Ne boş insanlarsınız
Rabbim biz erikleri senin gibi kadınların şerrinden korusun. Amin
Önce siz erkeklerin şerrinden kadınları korusun da
Hem erkeğe karşı kuyruk salla davetkar ol sonra da gel bizi suçlu ilan et. Siz ne içtiniz kuzum?
Olan olmuş bir daha tekrarlama ama çok yanlış
çok bişi olmamış seni rahtlarcksa kocna sole
Lütfen devamını getirme iyi ki pişman olmuşsun
Adama yazık değil be kocanın neyi eksik?
Allah sizin gibilerini ıslah etsin
Kocan da seni aldatsın ödeşin😂
Yaptı zaten
O zaman sorun nerede ikiniz de eşitsiniz sonuçta
o adam muhtemelen senle yatmayı dusunuyor farkında mısın
Tamam da adam senle neden buluştu sence?
Adam benim evli olduğumu bilmiyor
Neden söylemedin
Sormadı çünkü
Yuzuk izinde mi yok
Yüzük takmıyoruz
Neden
Sevmiyoruz ki
Yani işi kolaylastırıyor. esınde baskalarıyla görüşüyor mudur
Bilmem
Neden böyle peki. yaz bana ben pskologum
Pskologa gittiniz mi?
Uzaklaş uzaklaş yuvan yıkılır
Bu konu ne zaman oldu ya
Perşembe günü
Yapma bidaha gizli üye üzülr kocan yuvan yıkılır sen yapmazsın belki ama kocan yapmış olabilir der
Soğuk su içip boşancan
Gerçekten karaktersizsiniz.
Bu kadar linçten sonra mı aklın başına geldi kocanın kötülüklerini söylemeye?
Ya ben burda gizli hesabım beni linç etseniz nolur etmeseniz nolur :D yarın aşkitoşkolar napıyorsunuz diye soru sorarım ben olduğunu ruhunuz duymaz. O yüzden boş yorum yapmayın objektif yorum yapın diye olan biteni gerçekliğiyle anlatıyorum. Ben ne yaparsam yapayım bana hakaret etmek gibi bir hakkın yok senin düzgünce eleştirinizi yapın gidin işte ne hakla hakaret ediyorsun ki kimin ne yaşadığını sen nereden bilebilirsin? Yarın senin ya da bir tanıdığının başına gelmeyeceği ne malum?
Kardeşim güncelleme kısmını önceden atsaydın bu kadar linç yemezdin.
Umrumda değil ki linç etseler ne olacak sanki sosyal medya klavyecileri bunlar gerçek hayatta hiçbir şey yapamazlar ha yapacak potansiyeli olan da var gördük yorumlarda onlarda ibretlik cezaevlik
insallah kocan ögrenir bir sekilde
Senin yerinde değilim ama yapmasaydın öyle keşke
Aldatma olarak bakma, geç.
Açıkçacı kocana üzüldüm, yazık...
Unut ve birdaha yapma