Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Adamın fiziksel özelliğini eleştirmiş olman.. onu o kadar sinirlenmiş olmalı ki.. sana vurmamak için kendi elini parçalayıp siniri kendinden çıkartmış..
Insanların en hassas noktasıdır.. fiziksel özellikleri. kadın olsun erkek olsun hiç kimse fiziki özelliklerinin eleştirilmesinden hoşlanmaz..
Akşama çok seksi bir elbise giy. temiz ve bakımlı ol. hafif makyaj yap ve güzel kok. Onun en sevdiği yemekleri pişir.. Bu işi ancak yatakta çözersin.. erkeklerin en büyük zaafı sekstir.. yatakta hiç olmadığın kadar iyi olmalısın.. adamın aklı başından gitmeli02 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar zaten. kişilikleri ile değil kişilikleri. ile. elde. etme. kabiliyetinde
- +1 yıl
Kişilik. degil dişilik
En İyi Cevaplar
İnsanların fiziksel görünüşü hakkında kırıcı konuşmak insanlarda güvensizliğe ve alınganlığa yol açar. Öncelikle bu fiziksel özelliklerin sizin aşkınıza engel olmayacağını bilmesi lazım. En basitinden (kıl kısmını düşünerek söyleyeceğim) ona sarılın, öpün, her ne kadar o istemese bile sırnaşın, göğsüne yatın. Yani ondan iğrenmediğinizi onu sevdiğinizi görsün. Sonrasında eğlenceli aktiviteler yaparak ilişkinizi tekrar canlandırın. Mesela evde boş boş oturmaktansa dışarıda olduğunuz bir an ondan yardım isteyin. Erkekler yardım isteyen bir kadını çevirmezler, özellikle de eşi oldukları insanı. Yanınıza geldiğinde de dışarıda bi tur atın. Koluna girin. Kısacası ona ilişkiyi tekrar sevdirin.
00 Yorumla
+1 yılYani kusura bakma da bu da bence sen hak etmişsin Yani bir insan akıllısın maymun gibisin demek bilmiyorum yani Ben olsam ben bir daha gerçekten o kişinin suratına bakmam Eğer sevdiğim kadından Ben böyle şeyler duyuyorsam Ben oturur 40 kere düşünürdüm Çünkü o kişi beni bu şekil kabul etmiş sonradan böyle şeyler söylüyorsa ben gerçekten hani soğurum direkt Tamam şimdi burada bazı insanlarda diyecek ki seven insan direkt terketmez Tamam ama bu durum için çok geçerli değil hani nasıl aldatmak affedilmez bir hareketse Bence bir insanın fiziksel özelliği ile veya onun vücudundaki herhangi bir yeriyle yüzüne vurup dalga geçmek de aynı eşdeğer bir şey
100 Yorumla
Bu nasıl bir şeydir? Kızsın diye o sözleri sarf ettim diyorsun. Ee adamı kızdırdın, küçük düşürdün. Erkekliğine laf ettin. Ki bunu çoğu erkek kaldıramaz. Şimdi boşanmak isteyince de benim eşim mükemmel biridir, ayrılmak istemiyorum diyorsun. Evlilik, çocuk oyuncağı değil. Pişman olduğunu, bilinçsizce davrandığını söyle. İkna etmekten başka yolun yok.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKim olsa kırılır. Bu sözlerin gerçek düşüncelerin olmadığını ispatlaman gerek. Yatağını ayırma, git yanına yat bir şey söylemeden. Sakinlemesini bekle. Gerçek düşüncelerinin bu olduğunu düşünüyor.
31 Yorumla
+1 yılSana kızsın diye öyle mi? Bu denli ağır sözler söylemek, onur gurur incitmek sence de çok acımasızca değil mi? Bu sözlerin karşısında sinirine yenik düşüp sana şiddet uygulasa ne olacaktı? Ben söyeyeyim;
-Hayvan adam bana vurdu
-Şiddet gördüm boşanayım mı
-Erkeklerin hepsi iğrenç
Olurdu demi? Ama arka yüzünü kimse bilmezdi.
Eşini bilmem ama ben BOŞANIRDIM.130 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSinirle ağızdan çıkan her söz normalde hep düşündüğün ama söylendiğin şeylerden oluşur. Yani sen zaten eşinin maymun gibi olduğunu düşünüyordun, onu zaten beğenmiyordun. Şimdi neyin zırlaması bu? Yaptıklarınızın sonuçlarına katlanmaya öğreneceksiniz.
Umarım eşin kendisine asla saygı duymayan bi kadından kendini kurtarmayı başarır.71 Yorumla- +1 yıl
İmza alabilir miyim noloorğ
Hep Sonradan Gelmesin Aklınız Başınıza. Bir İnsanı Huylarından Dolayı Kötüleyebilirsiniz. Allahın Verdiği Kıla ya da Özelliğe Karışmak Sana Düşmez. Hele Maymun Demek Hiç. İnsanları İncitmeyi ya da Kalplerini Kırma LüKSünü Nasıl Buluyorsun Kendinde. Ve Bu Hakaretleri Eden Sen Çok Mu İyisin ya da Güzelsin. Bu Hakaretleri Edecek Kadar Basitsin. Empati Yap Aynını Sana Dese Napardın. Helal Olsun Kocana Sen Ona Hakaret Ederken Ona Acımazken O Sana Kıyamayıp Sinirini Camdan Çıkarmış. Onu Nasıl Kırdığını Taa Burdan Hissettim. Ve Herkesin Yolu Layığına Açık, Siz Öyle İyi Niyetli Bir İnsanı Haketmiyosunuz. Ve Siz İnsanlarla Dalga Geçecek, Hakaret Edecek Kadar Basitsin. Umarım Boşanır Kurtulur. Bir Kez De Kaybetmeden Değer Bilseniz Keşke. Hakettiği Hayatı Yaşar Herkes.
00 Yorumla
+1 yılO nasıl söz?
Ben olsam ben de barışmazdım.
Neyse.
Kocana süslen, sinirle söyledim de.
Yani biraz kadınlığını kullanman lâzım, o lafa bakarak ancak böyle affettirebilirsin bence.40 Yorumlaağır konuşmuşsun eşine özellikle cinsellikten dolayı aşalanmak bi erkeğin isteyeceği son şeydir , yani ne yapıp edip kalbini kazanman lazım istersen hergün özürdile ya da onun yanında olduğunu göstermeye çalış , ama seninde çok bitmiş olduğunu görmeli yani vicdanı hatırlamalı seni
02 Yorumla
Soran+1 yılVicdansızlık yapıyor işte yalvardım defalarca bir ayaklarına kapanmadığım kaldı ama yok adam resmen nefret etmiş benden
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Seni aldatmamış çok zor durumda bırakmamış alt tarafı bir tartışma neden erkekliğine veya yaratılışına laf edersin ki çok mu mükemmelsin sanki? Sana bir şey söyleyeyim mi beğenmeyip bir tartışma da bu sözlerle itelediğin birini havada kaparlar canım haberin olsun. Akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş. Geçmişler olsun.
10 Yorumla
+1 yılBirini fiziksel olarak yermek yaşayacağı en kötü şeylerden biridir.
Hele ki bu eş ise yarası baya büyük olur.
Eşin bu konuda hassasmış demek farketmemişsin ve inadına damarına basmışsın.
3 haftada siniri geçmediyse geçmiş olsun işin zor ama sen her fırsatta üzgün olduğunu belirt ve onun kişiliğini her firsatta öv.10 Yorumla
+1 yılSinirden kendini kaybettiğini ve o söylediklerinin gerçek olmadığına onu inandırmalısın. Pişmanlığını dile getirirken göz teması kur. Pes etme ve yanında uyu. Öfke kontrolü sağlayamadım canını acıtmak istedim de. Hatanı anlaman için böyle davranıyor ve çok kırılmış. Senin elinde bunu düzeltmek.
00 YorumlaEe son pişmanlık fayda etmez gitsin boşasın seni. Hele bide son anda hamilr olduğunuda öğrenirsen bi şok daha yaşarsın. Hem ortada kalırsın bidaha evlenemezsin anca yaşlı bi morukla evlenirsin senle sevgili olmak isteyen seni tanımak isteyende nasılsa dulsun diye cinsel amaçla yaklaşırlar. Sonra dahada iyi anlarsın kocanın kıymetini, çok pişman olursun ama fayda etmez. İnsan kocasına değil hiçbir insana maymun diyip tipiyle dalga geçmemeli sonuçta Allah onu öyle yaratmış. Madem tipi maymun gibi madem erkek değil başta gözün körmüydü evlenmeseydin. Neyse bu durumu düzeltmenin yolları var, bende aile yaşam koçu olarak böyle olaylarla çok karşılaşıyorum fakat düzeltebiliyoruz sonunda.
00 YorumlaErgen misiniz yahu? Bu nasıl soru Allah aşkına. Kocana hakaret etmek de nedir? Boşansın bence, bir daha insanları kırmadan önce iki kere düşünürsün.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin kocan da benim evlenmeyi dusundugum adam gibi birisi. Sen de benim gibi sinirlenince ne dedigini bilmeyen birisin.
Ama kuzum emin ol hicbir erkek hele ki böyle adam gibi erkekler, o tür hakaretleri kaldıramaz. Çok fena kırılırlar, toparlaması cok zor olur. Umarım seni zamanla affeder, ona ne kadar pişman oldugunu ve onu cok sevdigini hissettirmeye calis ama baska ne yapabilirsin bilmiyorum. BOyle bir hatayi sakın tekrarlama. Baska sey de sinirlen kız. Ama adamligina laf etme.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalp kazanmak ile kirmak arasında ince bir çizgi vardır. ÜSLUP. Kusura bakma ama ben olsam bu içinden kustugun düşünceler ile seni basbasa bırakır ve Bosanirdim. Kırıcı olmaktan öteye geçmişsin. Haketmiyorsunuz iyi insanları kiminiz ve ne yapılsa özunuz bu
00 Yorumla
+1 yılBence gerçekten sevseydin eşini bu şekilde rencide etmezdin. Belki de içinde tuttuklarını söylemişsindir bunları düşünmüşsün ki söylemişsin gerçekten pişmansan karşısına oturup niyetinin bu olmadığını açıklarsın herkesin kırıldığında tepkisi farklıdır belli ki çok kırılmış. Yeniden aynı bir tartışma olduğunda daha kırıcı olursan kırdığı şey cam veya bir nesne değil sen olursan? Bence bunları iyice otur düşün.
30 Yorumla
+1 yılYaptığın çok yanlış ama olan olmuş yerinde olsam ona güzel bir akşam yemegi yapar ama böyle evin içini onun sevdiği şeylerle donatırım masayı kurarım gül vb şeylerle sonra ona güzel bir gece verirdim (benim düşüncem bu umarım işe yarar 🥰)
00 YorumlaKocanın yerinde olsaydım;
1. Elimi cama vurmazdım.
2. Ertesi gün boşanma davası açardım.
Siz evliliğe namzet bir kişi değilsiniz, söylediklerinize baktığımda ortaya çıkan sonuç bu.02 Yorumla
Soran+1 yılİki defa dedi ben boşanmak istiyorum senden diye çok da ciddi dedi nafaka da öderim yeter ki git benden başkası memnun etsin seni diyor kabul etmiyorum istemiyorum da ben onu çok seviyorum
- +1 yıl
Erkeğin gururunu kırdıktan sonra ağzınızla kuş tutsanız da değişmez. Siz hanımlar, biz erkeklerin sizi kolay kolay bırakmayacağını, sizsiz yapamayacağımızı düşünürsünüz ama Türkiye'de bunu düşünüp de boşanmış halde bir dolu kadın var. Maalesef bu saatten sonra size asla değer vermeyecek. En güzeli anlaşmalı boşanın.
+1 yılgerçekten de dilinizin kemiği yok! yahu hadi eşi geçtim sıradan bir insana bile bu sözler edilmez edilmemeli kalp kırmak çok günah bir kere
30 Yorumla
+1 yılSana bu cümleler söylense ne yapardın? Aşırısı saygısız bir tutum karşında ki erkek. Adamın gururuyla oyna sonra af dile ne güzel valla. Haketmişsin ben olsam bende boşardım senin gibi saygısızı
10 Yorumla
+1 yılSenin gibi erkeğin kalıbına tüküreyim dedikten sonra gurur kırıcı başka şeyler de demiş olmalısın ki pencereyi yumruklasın... Sen bi tam yaz bakim ne dedin kocana öyle...
12 Yorumla- +1 yıl
Haha. harikasin
- +1 yıl
Şu yorumumu beğenmeyen erkek müsvettesi de kim lan!
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılKavga ederken agzinizdan cikan kelimelere dikkat etmekte fayda var Zoruna gitmis demekki affedecegini sanmiyorum 3 hafta gecmis
12 Yorumla
Soran+1 yılAbla ne yapıcam bilmiyorum... Annesiyle aram çok iyi ona anlattım kızım ben konuşurum ama sen de dikkat et ne dediğine dedi. Annesi konuşmuş kadına demiski şimdi de evliliklere karışmaya mı başladın artık gelinim demeyi de kes öyle biri yok bosanıcam demiş. Ben istemiyorum boşanmasını gerçekten onla barışmak istiyorum
- +1 yıl
Sabret elinden geleni yap Sakin ayri yatmasina izin verme Sakin oldugu zamanlarda tekrar konusmaya dene Sevdigi yemekleri yap etrafinda pervane ol Ne kadar ciddi oldugunu anlasin Gonlunu yap Bekle sana belki ders verme amacli yapiyordur birazda hatasini anlasin diye
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eşler arasında bu tür hakaretler olur. biz de de olmusdu.. sen erkekmisin bile demişti eşim bana.. sinir halinde söylenebiliyor bunlar.. senin eşin piskopat bence...
00 Yorumla
+1 yılAdamı maymun edip hayvandan bile beter etmişsin madara olmuş affetmez yani aynısı bana yapılsa asla tahammül edemem yani tipi veren allahtir ona maymun demen onu çok kırmış olabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılinsanları rencide etmek kolayda kalplerini toparlamak çok zor... Vallahi işin zor allah yardımcın olsun. Kadın affederde erkekler kolay affetmeyi sabır noktasını tüketmişssiniz demek ki
00 Yorumla Bu sorular bana gerçek dışı geliyor kdlajsk birinin onurunu zedelemek affedilmesi gereken bir şey değil. Ama ezikliğinden söylediğini falan söylersen belki anlayabilir bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılOnu nereden vuracağını iyi biliyorsun ona göre de vurmuşsun. Aferin! İnsanın eşi hayattaki en güvenli limanı olmalı. Benim eşim beni bu kadar kırsaydı düşünmeden boşanırdım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılneyse artık ilerde başka birini bulursan kavga ederken ağzından çıkan sözlere dikkat edersin bu da sana ders olur hiç bir erkek kendi erkekliğini aşağılayan birisini affetmez
00 Yorumla Barışması için mücadele et ablacım. Son demine kadar. Yapacak birşey yok. O şu an söylediklerinin gerçekten de doğru ve senin kendisini asla sevmwdiğini düşünüyor. Ve onu kandıedığını düşünüyor. Mücadele et. Kibar davranmayı unutma tekrardan bir sinir patlaması yaşarsan geriye dönüş daha da zorlaşır.
00 YorumlaTamam ağır konuşmuşsun ama affesilemeyecek bir şey değil bence. Ama fazladını bilr hak etmişsin. Biraz zamana bırak birazda özür dile, gönlünü almaya çalış.
00 Yorumla
+1 yılBu şekilde konuşursan hala durması hata. Nasıl saygısız bir varlıksın sen ya? Hem mükemmel bi insan diyorsun hemde aşağılıyorsun. Hak etmiyorsun o adamı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yapmadığınız hakaret kalmamış en kötüsü erkekliğine laf etmişsiniz. Ne demesini bekliyorsunuz zoru başardınız aklında hep böyle sorular olacak cinsel olarak yetmiyor muyum?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı. O zaman ORHAN BABA söylesin
https://www.youtube.com/embed/NlHVEPMxyNs
Dilinize hakim olmayı hepiniz öğreneceksin kadın, erkek00 YorumlaGeçmiş artık barışsanız da eskisi gibi olmaz. Ne kadar sinirlensen de insanlara söylenmeyecek bazı şeyleri öğrenmiş oldun.
10 Yorumla
+1 yılDemekki sen o adamı haketmiyoraun böyle sözlere kim olsa kırılır kadında erkekde yerini bilecek boşanmakta haklı
10 Yorumla
+1 yılNeyin kafasını yaşıyon bacımsu türk dizilerinde ki gibi olmuyo maalesef.
30 Yorumla
+1 yılDış görünümüyle vurmayın insanları ya. O adam boşansa haklı.
21 Yorumla- +1 yıl
👍👍👍👍
+1 yılBundan sonra ağzından çıkanı kulağın duyar umarım..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana da kocam cok ağır laflar etti. Affetmedim. Boşandık. Bazi seylerin tamiri olmuyor. Bazen kalp paramparca oluyor. Bu noktada bir seylerin duzelmesinin oluru yok malesef.
21 Yorumla- +1 yıl
Güzel
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlum siz, erkekleri kendinize maymun etmeye çalışıyorsunuz sonra maymun olan siz oluyorsunuz bir tanede benim başımda var bu modelden iyiki evli değilim
22 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣Sesli güldüm
- Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılKim olursa kırılır damarına basmışsin birde erkek o. Erkek kızlardan daha çok çabuk kırılır ne kadar uzaktan bakıldığında güçlü gözükse de
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılSende agir konusmussun be güzelim belliki kırılmış neyden hoşlanır en çok istedi 'ne düşün ona göre biseyler yap
00 Yorumla Eşin iyi bir insan iyi bir eşmiş nasıl bu ağır kelimeleri söyleyecek psikolojiye ulaştın sebebi nedir bunu anlarsak daha faydalı olabilirim
01 Yorumla
+1 yılSinir anında söylenmiş sözler olduğuna aslında öyle düşünmediğe yine de soylememen gerektiğini söyle eminim affeder
00 Yorumla
+1 yılAdam senin gibi biriyle olduğu için üzüldüm açıkçası daha iyi birini hakediyor hayatından çıkarak affettirebilirsin mesela
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSözlerinizi tartmadan pat pat söylüyorsunuz sonra da kaybetmek istemiyorum cart curt, cesaretin varsa bi de serseri kocaya böyle desene. Cidden hemcinslerimi anlamıyorum. Temiz erkekleri çok üzüyorlar. Sonra da bütün kadınları böyle sanıyor erkekler
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSanki çok güzel bi şey olmuş gibi güncellemeye de yazmışsın, tebrik ederim seni
Ben olsam elimi cama vurmazdım ama ertesi gün direkt boşanma davası açardım ve kararımdan geri dönmezdim
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun ama sen kaşınmışsın. O da daha fazla abartmadan barışsın. Sende dikkat et sözlerine. Madem öyle evlenmeseydin
00 Yorumla
+1 yılBilmiyoruz bir birimize nasıl konuşacağımızı bilmiyoruz bu yüzden boşanma oranları çok oldu.
10 YorumlaBen de affetmezdim. Onun affedeceğini zannetmiyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 790 cevap paylaştı. Boş bogazlık yapıp çeneni tutmassan kendini kapının önünde bulursun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMaymun dediysen bu kez de maymunumsun dersin kıllarına kurban olurum dersin. Erkeğin kalıbısın ham maddesisin dersin. Benim için camı kırdın adamsın yine sinirlen vur bana al hıncını dersin.
00 Yorumla
+1 yılBunları esinle konuş. Onu çok sevdiğini. Mükemmel bir eş olduğunu falan
00 Yorumla
+1 yılbu konuda çok pişman olduğunu inandır. bir daha da o tarz şeyler deme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. mükemmel bi eş olduğunu keşke o lafları söylerken aklına getirseydin
00 Yorumla
+1 yılDilin kemiği yok tabiki ama biraz tut kendini ne dediğini bil biraz.
00 Yorumlayav erkeklere onun erkekliği üzerinden laf atmayın artık bi öğrenemediniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılKocam bana maymun gibisin dese sittin sene yanıma bile yaklaşsın istemezdim
00 Yorumla
+1 yılOha yani sen de varya. Insan düşmanına demez bu lafları ya kocana mi dedn
00 Yorumla
+1 yılo iş bitmiş geçmiş olsun. o cam kırıldı o bilek kanadı. daha dönez burdan
00 Yorumla
+1 yılgüzel bir takım babydoll ikinizi de pamık gibi yapar :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana tavsiyem bşr kaç eşyanı al evden uzaklaş seni görmesin azda olsa sakinleşir sonrasını düşünürsün eve gelirsin seni kırdım özür dilerim hala istiyorsan boşanmak boşanalım de o zamanvazgeçer
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÜzülme dik dur sevse evliliğimden memnun olsa özrünü kabul ederdi demek yeteri kadar sevmemiş sakın kendi gururunu kırmasına izin vermr
- Devamını Gör (74)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat