Kızlar tavsiyem çok duygusal erkeklerden uzak durun. Sizce ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
+1 yılEminim eşin siz evlenmeden önce de öyledir :) onu böyle kabul etmeden eblenmezdin dmi :) ben de sert severim ama. Evlenene kadar tanınan gerekiyordu. Gönül öyle yol geçen hanı değildir dergahtir. Paldır kuldur girilip çıkılmaz günahtır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aynen cok duygusal olanda rahatsiz edici ben kendim cok duygusalim bir kere duygusal olsun ancak cok degil.
Onunla konusun bundan rahatsiz oldugunuzu belirtin.130 Yorumla
+1 yılİlle de odun olacak diyorsun yani. Yaa ne buluyosunuz sert erkeklerde. İllaki ezmeli mi sizi kocanız. Bence duygusal ve romantik bir eşiniz olduğu için sevinmeniz gerekir...
05 Yorumla
Soran+1 yılBen sert olsun demiyorum ki abartiyor ve kendine de fazlaca yıpratıyor
- +1 yıl
tanımadığım için net bir şey söylemek istemiyorum ama emin olun eşinizden size zarar gelmez. Siz ne derseniz yapıyordur buna adım gibi eminim
Soran+1 yılBana bir zarar gelmiyor zaten sadece bu yönünü degistirmek istiyorum. Eşim beni döven biri de olabilirdi çok şükürki eşimin kötü olan yani bu ben bunu söyleyebiliyorum. Ama dediğin gibi tanımıyosun ve sürekli çocuk gibi davranıyor. Bunun yanında bende duygusal bir insanım birimizin birimizi desteklemesi gerekiyo ve bu hep ben oldugum için yoruluyorum. Bunu degistirmek de elimizde napabilirim diyorum
- +1 yıl
Bende romantik ve duygusal bir insanım ama eşiniz kadar değilim herhalde :) Demek ki sıkıntı iki tarafında duygusal olmasından kaynaklanıyor. Ama aşılmayacak bir sorun değildir herhalde. Senin biraz gayret göstermen gerekiyor onun değişmesi için. Ama ne yapılabilir inan ben de bilmiyorum...
Soran+1 yılRomantik ve duygusal olmak kötü değil detayda belirttigim gibi aşırıya kacmamak lazım
Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. bende sevmem öyle erkeği bişey yapıyor bku cıkana kadar devam ediyorlar .. yuzune söyle olmuyorsa da ayrılın
11 Yorumla
Soran+1 yılYok seviyorum ama değişmesini istiyorum o da olmuyor ama evlenmeden bu kadar duygusal değildi
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
26Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Erkekleri kadınlaştırdınız en sonunda. Romantizm kadına yakışır erkeğe değil
55 Yorumla
Soran+1 yılRomantizmden ziyade duygusallik
Soran+1 yılSoyledim tabiki ama elinde olmadığını söylüyo
- +1 yıl
Hayatınızda hiç romantik kadın gördünüz mü cidden? Yoksa ilgi budalalığını romantizm mi sanıyorsunuz?
+1 yılAbartiyorsun bence, tam tersini yasadiginda katlanamazsin, eminim esin el ustunde tutulacak bir adam, sakin yanlis anlama, kucuk seyleri kendinize dert etmeyin mutlu olmaniza bakin :)
10 YorumlaDuygusal mı? Çok kötüü 😲
Allah kolaylık versin sanaa20 Yorumla
+1 yılHer şeyin fazlasının zarar olduğunu ve buna romantizmin de dahil olduğunu söyle.
20 Yorumla"Erkeklere tavsiyem hiç evlenmeyin free takılın yoksa resim a1 deki gibi ne yapsan yaranılmıyor"
02 Yorumla
Soran+1 yılHahahah 😂
Gerçekten yanlış anliyosunuz ya benimkisi aşırı duygusal
sonra neden bole neden şöyle vallaha hakedıyorsunuz
10 Yorumla
+1 yılKafasına yastık at. :) Belki sizinle savaşmak ister. :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılOndan sonra vay efendim kadına şiddet var
Olur tabi senin gibi salak kadınlar olduğu sürece
Yok illa ağzınıza edecek erkeklere meraklısınız siz112 Yorumla
Soran+1 yılBen bahsettiğin gibi bir şeye meraklı olduğumu dile getirmedim. Kadına şiddet var derken bile bir kadınla nasıl konuşman gerektiğini bilmeyerek konuşuyorsun. Çok kadınsever bir beysiniz.. içinizdeki sevgiyle kalın
- +1 yıl
Terbiyesiz misin nesin sen? Kadına şiddet falan hayırdır?
- +1 yıl
Ben gördüğüm şeyi söylüyorum
Kocanı sevip de o haliyle kabul etmek dururken kalkmış hemcinslerini yanlış yönlendiriyorsun
Kocan içip sana şiddet uygulayan da biri olabilirdi haline şükretmek yerine şikayet ediyorsun - +1 yıl
Haklı olabilirsiniz fakat bu kadına şiddeti savinacagin anlamına gelmez. Senin de annen var. Baban annemi dovse naparsin?
- +1 yıl
@DevrimciKadınn tüikin istatistiklerinden haberin yok sanırım
Şiddet gören kadınların büyük çoğunluğu böyle severek evlenenler
Erkek dediğin sert olmalı yumruğunu Masaya koymalı romantik erkekler itici diyenler - +1 yıl
@DevrimciKadınn şiddeti savunduğumu nerden cikardin acaba?
Soran+1 yılBen eşimi sevmediğimi de dile getirmedim sen kafanda bir şeyler kurdun.. ben eşimi seviyorum ama aşırı duygusal olmasi artık beni rahatsız etmeye başladı. Bunu onunla konuştum ama elinde olmadığını söylüyor. En ufak bir şeyde gözleri doluyo bir konu hakkında tartışamiyoruz. Bir film izlerken benden çok ağlıyor. Bende bir bayan olarak artık kendimi sürekli onu teselli eden biriymis gibi hissetmeye başladım. Bu sadece erkekler için değil kizlar için de böyledir eminim.
- +1 yıl
Evlendikten sonra bu hâle gelmedi herhalde?
Hiç Evlenmeden daha iyi olurdu
Bence karakter değil de psikolojik bir durumu var kocanın
Hiç normal bir şey değil her şeyde çocuk gibi ağlaması
Ama senin de kızlar romantik erkeklerden uzak durun demen de çok yanlış
Gidip barzolarla mı evlensinler?
Soran+1 yılRomantiklerden değil 'çok duygusallardan' kimse barzolarla birlikte olmak istemez zaten..
Evlenmeden önce bu kadar değildi. Çok romantikti evet ama duygusal yönünü evlendikten sonra keşfettim- +1 yıl
Barzolarla birlikte olmak isteyen baya var merak etme ;)
İzmirde okuyorum 3 senedir
Soran+1 yılIzmirde mi çok yani anlamadım yoksa çevrenden ötürü mu dedin? Bir de Üniversite çağında kizlar genelde ne istedigini bilmiyor bu yüzden karşılasabilirsin böyle insanlarla
- +1 yıl
kadına şiddette zirveyi İzmir çekiyor ve İzmir kadınların en özgür olduğu evlenecekleri/sevgili olacakları erkeği kendilerinin seçtikleri görücü usulu evliliklerin en az olduğu şehir
ve her gün benim de kendi gözümle gördüğüm tablo bu
+1 yılAynen, seni dövmesi, aldatması ve hizmetçiymişsin gibi davranması varken.
01 Yorumla
Soran+1 yılBunlardan bahsetmiyorum
Elinizdekinin kıymetini bilin kızım sonra pişman olmayın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSiz de bir karar verin yahu!
Bu erkekler ne yapsa suç!00 Yorumla Kıymetını bılll
Burası odun doluuu:))20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. sizede bir türlü yaranılmıyor. :)
20 YorumlaEvlenmeden önce düşünecektin
14 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim ben bu kadar duygusal olduğunu
Soran+1 yılRomantiklik tabiki güzel beni bunaltan duygusallığı
+1 yılBunu ona soylemelisin
12 Yorumla
Soran+1 yılSoyledim konuşuyoruz ama değişmiyor. Karakter meselesi artık ama evlendikten sonra daha duygusal oldu
- +1 yıl
Kabullenmelisin yapicak bisi yok gibi gorunuyor
+1 yılAhaha maco olslacaksin erkek adam. maco olur
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok da Maço da değil de yerine göre işte
- +1 yıl
Valla. ben oleyim yerini merini bilmiyorm 😕
Soran+1 yılArtık gelişine yasa sende
- +1 yıl
Gelisine yasiyorl zaten
+1 yılIyy duygusal erkek hiç çekikmez
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı. Haklısın valla erkek dediğin odun olur
10 Yorumlafazla bayar tatlım...
18 Yorumla
Soran+1 yılDuygusallik bayıyor evet romantiklik degil
Soran+1 yılAnlattım tabiki hatta psikoloğa da gidelim dedim merak ediyorum gerçekten bişeyi var zannediyorum. Hayır ben de taş kalpli bir insan değilim yengec burcuyum duygusalım ama o aşırı yani anlatabiliyo muyum bilmiyorum
Soran+1 yılBakalım artık ama yılmak yok cabalayacagım 💪😄
Soran+1 yılBu da mantıklı evet.. teşekkür ederim 😊
+1 yılesinin burcu ne senin burcun ne mesela?
018 Yorumla
Soran+1 yılYengec yengec
- +1 yıl
abla ben yengecim bu yuzden sordum :D ikinizde duygusalsiniz ama yukseleniniz ne merak ettim normalde anlasmaniz lazim. Evet yengec erkegi gereksiz duygusalliklar yasiyor bazen peki esinin nasil olmasini istersin ki? Bunu onunla konusman dogru olmaz mi?
Soran+1 yılBen bunu onunla konuştum ama olmuyo değişemiyo yani.. ya bu normal bir duygusallik değil ama gittikçe çoğalıyo yani evlenmeden önce böyle değildi evliliğimiz ilerledikce daha da değişik oluyo. Mesela çocuk konusunu konuşuyoruz gözleri doluyo ne bileyim bu onun içinde zararlı diye düşünüyorum
- +1 yıl
haha :) bence cok sanslisin boyle bir erkek bulmussun. Yengec erkekleri epey duygusaldir yani kendin dedigin gibi cok nazikler. Bu onun icin zararli degil sadece duygularini yogun yasiyor cunki ilk kez baba olucak. Yengec erkekleri muhtesem baba olurlar. Sen yinede esine guclu durmasini soyle sanirim yukselinede su burcu bu yuzden asiri. Fazlada kafaya takma kendi basina yasiyabilir duygusalligini. Niye sikiliyorsun anlamadim cunki seni rahatsiz etmiyor sadece sevgisini cok dile getiriyor. Normalde gurur duymalisin baska erkekler eslerine biraz nazik davranmayi insan gibi bile davranmiyor.
Soran+1 yılBen eşimle gayet mutluyum zaten çok da seviyorum ama yaşamadığin için anlayamiyosun.. bir dizi sahnesinde bir konuda tartışırken ya gözleri dolar ya ağlar. Espri yaparız mesela aramızda çok kolay alınıyor. Çocuk gibi davranıyor çoğu zaman.. e bende duygusal bir insan sürekli toplamaya çalışmak beni de yoruyor bunu aşmasıni istiyorum sadece. Yoksa bazı insanların anladığı gibi çok Afedersin öküz bir insanla birlikte olsaydım demiyorum ama bu durumu aşmamız lazim
- +1 yıl
Obur yorumlarda gordum abla onun rolunu sen yap sen ilgi iste biraz. Rol yapman gerekcek biraz ama dene gercekci ol :D Yengec erkekleri ilgi gostermekde on numari sen zaten bunu yasiyorsun o sana guclu olmani soylediginde oda guclu olmak gerektigini anliyacak. Naz yap biraz o aglamadan sen agla. Asarsiniz umarim :)
Soran+1 yılEvet bu banada mantıklı geldi 😄
Soran+1 yılŞimdi arkadaşında gelsin de bakalım 😄
- +1 yıl
Korkulur sizden :D abiye uzuldum cok iyi kalpli sanki fazla uzerine gitme. Rol yaptiginida anlamasin sonra fena bozulur soyliyeyim. Internetten arastirirsin bide abla profesyonel bilgi daha onemli olur, biz evlenmemis insanlar ara yapalim derken daha kotu yapmiyalimda :D
Soran+1 yılYok ya ben üstüne gitmek istemiyorum zaten.. ben ona gel psikologa gidelim de dedim de yok dinlemedi hayir beni birak kendine zarar. Olmayacak insanları kafasına takıyor. Olmayacak şeylere üzülüyor
- +1 yıl
ayni ben gibi :/ guzel bir durum degil gercektende haklisin
Soran+1 yılValla bak ben sana soyliyim kendini bu kadar uzmeye değmez hiçbir şey için. Bende bir yengecim duygusal yönümuz çok yoğun ama bunu bastirabilmeyi öğrendim.. eşimin sorunu bastıramiyor çok yoğun yaşıyor ve biraz da abartılı.. Bu yüzden öyle kafana çok şey takma
- +1 yıl
haklisin abla bu konuda cok berbatim ben artik eskisi kadar olmasa uzuldugum zamanlar derinden etkileniyorum. Ozelden birsey sorabilirmiyim abla bununla ilgili.
Soran+1 yılşu an mesaj atamiyorum burdan sorsan?
- +1 yıl
anladim ozel bir konu ama bu yuzden mesaj'la atsam daha iyi olurdu.
Soran+1 yılBuradan yazabiliyorsan yaz ben iki üç gün sonra yazarım sana yazamiyorsan da
- +1 yıl
oyle yapariz ozaman abla musait oldugunda, size bol sanslar :)
Soran+1 yılSağol teşekkür ederim 😊
+1 yılal işte
bulmuşta buluyor10 Yorumla
+1 yılAyy ben çok severim
12 Yorumla
Soran+1 yılBir yere kadar ama benden daha duygusal konuşuyorum bunu onunla ama olmuyo karakter yani ne bileyim bende bunaliyorim ama seviyorum kocamı
- +1 yıl
Aslinda sen de haklisin
Arada civil civil olmak gerek.
Romantiklik de bir yere kadar
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Niye rahat mı batıyor 😂😂
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı.
+1 yılDayak mi istiyosunuz sorabilir miyim acaba
12 Yorumla
Soran+1 yılDüzenli işkence görmek istiyorum psikopatm da biraz
- +1 yıl
Ah yazik onun icin boyle iyi kocalari isgal etmeyin okuz bol etrafta
+1 yılUlan :D
12 Yorumla
Soran+1 yılNee 😄 dizi izlerken aglıyo ya çıldıriyorum sonra gülüyorum yine üzülüyo sonra gülmeye başlıyo napiym ben napiym 😄
- +1 yıl
tövbe :D
Bende duygusal erkekleri sevmem
10 YorumlaAsirisi bayar haklisin..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye ki ne gibi olumsuzlukları var ki abla
05 Yorumla
Soran+1 yılEn basit örnek dizi izlerken ağlıyor yani çok duygusal.. tartışırken bile gözleri doluyo iki dk bir konuda tartışamiyoruz
Cevap sahibi+1 yılAyy seni çok seviyo demekki. Ama bunun aşırısı iyi değil eşine kırılır diye düşünmeden açıkçs söyle abla herşeyi. Bak bide şöyle bişey var birisi nasılsa sen de onun tersi davranırsın ya. Mesela bir ortama girdin çok uçuk insanların yanında ne yaparsın, sem daha usturuplu davranırsın dimi? Ya da nıymıy insanların yanında daha bir enerjik olursun değişim getirirsin ortama. Heh işte sen de dizginleri eline al ondan daha romantik ol. Olur olmaz şeylere ağla sürekli vıcık vıcık ol o da erkekliğini bilir daha sertleşir. Diye düşünüyorum abla
Soran+1 yılMantıklı geldi gibi sürekli ben Onu teselli ettiğim için böyle diyosun yani? Biraz da onun beni teselli etmesini deniycem inşallah boğmam adamı.. bende onu çok seviyorum zaten 😍
Cevap sahibi+1 yılSanmam boğulucağını abla. Zaten bırak boğulsun doğruyu eğriyi görsün. Kadınların gücü herşeye yeter ve arada sevgi varsa zatem hallolur herşey. Kolay gelsin ablam :)
+1 yılİyi trolleyelim lütfen: )
10 Yorumla
+1 yılEvet Uzak Durun.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAhahahaha sana maço lazım
00 Yorumla Siz nesiniz böyle ya
04 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek öyle
Soran+1 yılHahah 😄
Ya hayır anlamiyosunkii tamam romantik olsun ama bu kadar duygusal olmasın. Benim aglamadigim sahnelerde aglıyo. Tartışıyoruz aglıyo.. iki dk gecikiyorum eve girince sanki cenazem gelmiş gibi meraklı oluyo korkmus oluyo kafasında kuruyo.. evlenmeden önce bu kadar değildi üstelik sadece romantik tarafını biliyodum ama şimdi öyle değil meğer aşırı duygusal bir insanmis
Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. sert ol az de
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBencede uzak durun!!
10 Yorumla
+1 yılsevmem öylelerini
00 YorumlaBoşan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılTam kılıbık.
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşim aşırı romantik ve nazik bir de her konuda... Böyle olmasını istemiyorum sıkıldım ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım