+1 yıl- Seni okadar iyi anlıyorum ki eminim yazmadığın bir sürü şeyler var benim görümcemde kumam gibiydi aynı buraya yaşadıklarımı anlatsam roman olur. Biz evlendikten sonra Bursa’da yaşamaya karar verdik eşim geldi düzen kurmak için biz evi dizdik görümcem ozaman evliydi 3 yıldır eşiyle ne barışmış ne boşanmış iki tanede çocuğu var biri 5 biri 7 yaşında samsunda kayınvalidesi bakıyor. Samsundan buraya ben nişanlıyken geldi eşimin yanına eşim bana beraber yaşayalım dedi bende kesinlikle kabul etmiyorum dedim daha ben nişanlıyım eşyalarımı kullanmadım görümcem gelmiş bir hafta eşimin yanında kalmış sonra eşim buna ev arkadaşı buldu sosyal medyadan o kızda eşime cinsel istekte bulunmuş düğünümüze de 3 gün mü ne vardı. Neyse ev arkadaşıyla yaşamaya başladı. evlendik üçüncü gün geldi bende kaldı dolabımda iç çamaşırlarını felan bırakmış verdim gidecek zannediyorum ama yattı daha sonra eşime sarılmalar öpmeler yapışmalar böyle vıcık vıcık ben eşime onun yanında böyle davranmıyorum neyse bizim ilk haftalarımız zaten hastalıkla geçti ikimizde çalışımaya başladık iki hafta sonra be eşim vardiyalı çalışıyor benim tatilim cmt pzr onunki sadece pazar günü ve biz hafta içi anca 1 saat görüşebiliyoruz yani tek bir pazarımız var ondada görümcem geliyordu hep ya bi müsait misiniz diye sormak yok hep eşimle muhattaptı beni yok sayıyordu işte ben geldim diye ona yazardı hep ben arayıp sorduğum halde bana bi nasılsın demezdi. birgün yine eşim ateşlendi görümcem bizde ben eşimi sağlık ocağına götürdüm geldim yine boynuna atladı benim gözümün içine bakarak sonra eşim odamıza geldi yattı uyudu kapı kapalı görümcem pat diye girdi odaya yanına yattı bana 32 dişini göstererek yorganı çekti bi müsait mi diye sormadan afedersiniz belki eşim çığlak bi sor müsait mi diye değil mi bu benim için arsızlıktır. onun yüzünden ne kavgalarımız oldu daha sonra görümcem ayrı eve çıktı aldığı koltuk takımından tutun mutfak eşyalarına kadar aynı şeyleri almış ve bi zaman sonra ne giysem aynısını almaya başladı taklit etti hep beni daha sonra ben görüşmeyi kesmek istedim eşimi arayıp diyor o görüşmezse görüşmesin biz görüşmeye devam edelim diye bende aldım telefonu bende sana meraklı değilim dedim sonra tartışmadan sonra eşime hakaretler etti Allah uzun ömür versin benden beter ol inşallah vs gibi. Ondan sonra dedim eşime sen görüşmek istersen görüş ama beni muhattap etme diye 2 kez felan gitti sonra daha gitmedi. Onları karşısına aldı bana saygı gösterdiğiniz gibi eşimede göstermezseniz görüşmeyelim diye. Bunun öncesinde uyardığımız halde hareketlerine devam etti ben anlam vermedim iki çocuğunu bırakıp gelmiş buraya bazen sapkın düşüncelere girmekten kendimi alıkoyamıyorum acaba farklı bi ilişkilerimi vardı diye böyle düşünmeme sebep olanda kendisi benimle sidik yarışına girdi resmen. Ben başardım ilişkiyi koparmayı darısı senin başına inşallah gitmediğim psikiyatri kalmadı şimdide hamileyim 3.5 aylık bazen geçmişe sarıyorum yani travmalarım devam ediyor ben böyle bi aile yapısında büyümedim çok garip geliyor benim annemle dayım ikizdir hayatımda görmedim onlarda bu samimiyeti yengem sırf otobüste dayımı aralarına alıp üçü oturduğu için kavga çıkarmıştı herşeyin bi haddi sınırı var herkes durması gerektiği yeri bilecek önceden böyle bi ilişkileri olmuş olabilir ben yeni evliyim düşünmesi gerekir kendine çeki düzen vermesi gerekirdi aşırı rahat insan annesini dinlemeyip buraya gelmiş
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılPardon da adam kardeşi ile istediği gibi konuşur sana ne oluyor ACABA? Hiç mi işin gücün yok umursadığın şeye bak. Benim de lanet iki tane yengem var ikisi de senin gibi çirkef. Bana yapmadıklarını bırakmadılar sebepleri de neymiş abilerimle çok konuşmakmış. Bak evliliğin de bir sınırı var. Saçma sapan şeyler yapmayın artık cidden. Gidin iki sayfa kitap okuyun sizin gibi kadınları iyi bilirim hiçbir işi gücü olmayan kendini insanları düşünmeye veren niteliksizin tekisiniz işinize bakın ya artık. Rahat bırakın masum insanları!
13 Yorumla
Soran+1 yılSen benim görümcemin ne kadar masum olduğunu nereden biliyorsun gereksiz gereksiz yorum olsun diye yazacaksan git yengelerine yaz. Benim ne yaşadığımı kimlerle baş ettiğimi bilmeden oradan konuşmak kolay!! Ben senin yengen değilim ona göre. Beyin 🧠 kullan sonra konuş
- +1 yıl
O zaman kızın neler yaptığını da yazsaydın ona göre yorum yapardık bu yazdıklarına göre kızın hiçbir suçu yok sen kendi kafandan kuruntu yapıp duruyorsun ayrıca çok çirkef bir ev kadını olduğun da belli senin gibi tipleri çok iyi bilirim. Evlendiğin zavallı adama o görümcem dediğin zavallı kızcağıza yazık yedikleri yemeği burunlarından getiriyorsundur sen şimdi. Umarım ya sen iflah olursun ya da zavallı adam ve kız kardeşi kendilerini kurtarırlar senden.
Soran+1 yıl😀😀
+1 yılNiye rahatsız oluyorsun ki? Ne olabilir aralarında. Bırak samimi olsunlar, senden önce o vardı.
Eşin eminim ki seni herkesten çok seviyor, böyle düşün ve bundan rahatsız olma04 Yorumla
Soran+1 yılAralarında sanki eşimi yönlendiriyor gibi his var
- +1 yıl
Eşin birey olmuş bir insan, ondan bundan etkileniyorsa oturmamış bir karakteri var demektir.
Eğer kişiliği oturmuşsa kimseden etkilenmez, ayrıca aranız iyiyse onu kimse etkileyemez
Soran+1 yılAramız iyi ama ailesine çok düşkün çocuk gibi aynı
- +1 yıl
Bırak düşkün olsun. Sen onu ailesinden koparmaya çalıştıkça aralarındaki bağı daha çok kuvvetlendirirsin. Zaten herkesten çok sana yakın, sen mutluluğuna bak. Ailesini de asla kötüleme, bunları yaparsan sen kazanırsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Aile & Toplum konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılDerdini biraz detaylı yazsaydın keşke eşinin kız kardeşiyle ilişkisini kıskanıyorsun gibi anlaşılmış ama sanırım senin derdin evde olup biten ne varsa ona söylemesi.. büyük tepkiler koyman lazım.. gerekirse günlerce konuşma..
61 Yorumla
Soran+1 yılAynennn öyle konuşmasamda çare değil ki kendi sinirimle ortada kalıyorum
+1 yılEşinle otur konuş. Yoksa çok büyük sorunlara yol açar. Sabrediyorum diyip içine atma, biriktirme yoksa birgün taşarsın, hemen konuş onunla.
11 Yorumla
Soran+1 yılKonuşuyorum ama nafile 🤦♀️
Başka kızlarlar samimi diyen dert yakınanda var kendi kardeşi ile samimi diyende var
21 Yorumla
Soran+1 yılZor bir durum gerçekten
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaklısın valla bende olsam gelemem boyle seylere Allahtan benim sevgilim oule kardesine pek duskun değil geçenlerde arada konusalim diye mesaj attığını gordum kardesine 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılVay be
Cevap sahibi+1 yılSjajakaksjzj
Gizli Üye(18-24)+1 yılşöyle bir yorumlara baktım da senin eşin laftan anlamaz sana yaklaştığı zaman git kardeşinle yat de ancak bundan anlar
29 Yorumla
Soran+1 yılOfff çok ağır olur
Cevap sahibi+1 yılVallahi sen bilirsin ama senin eşin ancak bundan anlayacak gibi
Cevap sahibi+1 yıl😃😃😃 sonunda dediğim yere geleceksin
Soran+1 yılValla hayırlısı bakalım
Cevap sahibi+1 yılEvet hayırlısı
- +1 yıl
İğrençsin cidden. Ensest pislik.
Cevap sahibi+1 yıl@EkşiPortakalŞekeri ben niye iğrenç oluyorum asıl ensest onun kocası karısı hakkında her şeyi kız kardeşiyle paylaşıyor asıl ensest onun kocası
- +1 yıl
Ya tamam yürü git ya. İğrençsin gerçekten. Düşündüğün şeye bak.. Midem bulandı.
Cevap sahibi+1 yıl@EkşiPortakalŞekeri yav he he yatıp kalktığı her şeyi kardeşine bildiriyorsa nasıl becerdin ide bildiriyor dur git onlara midem bulansın
- Aile & Toplum konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılesinle konuş tayli dılle evinizde oln her şeyi anltmasın ona her şey anlatılmaz
10 Yorumla Konuşmalarından yana sıkıntı yokta evde olup bitenden görümceninde haberdar olması biraz değişik özeliniz sonuçta anlatması hoş değil. Eşine bu durumu kendin söyle bence direkt. Konuşmana lafım yok ama anlatma vs.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılAnasının gözü... Lan kardeşi lan, onu da kıskanma hasta... Hasta... Git tedavi ol...
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılHaklisin benimde abim var ben 4 senedir 1 kere aramadım.
07 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi bir şey yapmışsın cidden kardeşim sen manyak mısın?
- +1 yıl
@EkşiPortakalŞekeri lütfen saygılı olun beni tanimiyosunuz evet abimi aramıyorum rahatsız olmasınlar soruyu soran kişinin görümcesi hep arıyormuş insan ister istemez sinirlenir kendinizi onun yerine koyun onada hak verin.
Soran+1 yılCanım demek istediğim o değil tabi ki abi kardeş konuşacak ama benim durumum çok daha farklı. Bu şekerportaklı da kendini ne zıkkım zannediyorsa her yoruma düşünmeden yazıyor beyni yok çünkü ona da hak veriyorum
- +1 yıl
Canım sana katılıyorum tabiki abi karda konuşur ama her şeyin bir ölçüsü var abartmaya gerek yok.
Soran+1 yılAynen öyle benim demek istediğim de tam olarak bu herşeyin dozu sınırı var
- +1 yıl
*kardeş
- +1 yıl
Beynim olmasaydı sana haddini bildirmeye çalışmaktan çok daha mantıksız şeyler yapardım mesela eşimi kız kardeşinden kıskanmak gibi.
+1 yılBen olsam. olay cikaririm neresi normal. Su devirde babama guvenmem ben
13 Yorumla
Soran+1 yılOlay çıkardımda boş yine aynı kardeşim o benim diyor
- +1 yıl
Kardeside evin mahremi var ya
Soran+1 yılMahremiyet diye bişey yok ona karşı Buda zoruma gidiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşanma sebebi olmamalı ama özeliniz olmalı haklsnz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 918 cevap paylaştı.
+1 yılEşinin kardeşi sonuçta aynı kandanlar. Sen bır doktora görün bence
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 772 cevap paylaştı. Gorumce damadin kiz kardesi olan degil mi? 🙄
Manyak misin ablacim?11 Yorumla- +1 yıl
Kiz kardesi evet
+1 yılNiye sorun yapıyorsun ki kardeşi sonuçta
Hasta mısın?14 Yorumla- +1 yıl
Akıl hastası belli ki.
- +1 yıl
@EkşiPortakalŞekeri soruyu soran mı?
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
@EkşiPortakalŞekeri hasta o kesin hasta
Yahu kardeşidir,. mesajlaşır bunda garip bir şey yok ki...
12 Yorumla- +1 yıl
Bunun gibi ruh hastası çok bu memlekette. Görüyorsun işte dünyada sorun bitmiş kalkıyor kocasının kardeşi ile konuşmasına kafayı takıyor.
+1 yılSorunları sabrederek değil eşinle paylaşarak çözmeye çalış
10 Yorumla
+1 yılevde olani yayiyorsa esin bosanmalisin cok itici durum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılolaya müdehale olup eşini uyarmalısın içini ona dökmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHangi açıdan rahatsızlık duyuyorsun? Evde olan biteni anlatmasından mı? Yoksa ensest bir ilişki şüphesi mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılNe ilişkşsi ya tövbe tövbe. Evimin mahremiyetini bilmesinde rahatsız oluyorum
görümce dediğin şey kocanın kız kardeşi değil miydi?
03 Yorumla- +1 yıl
Kiskncmis belliki yuh yani
- +1 yıl
Bu kadın iflah olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılSamimi olması gayet normal sonuçta kardeşi birde bunun önüne gecemezsin erkek kız kardeşine düşkündür buna alış yoksa sen zararlı cikarsin
12 Yorumla
Soran+1 yılAlışmak istemiyorum. Ben böyle şeylere gelemem ve mesaj gelince telefonu falan çekiyor bu da benim hakkımda mı konuşuyor acaba diye düşündürtüyor
Cevap sahibi+1 yılOnu bilemem ama konuşma falan dersen sana der büyük ihtimal onun için söyledim
+1 yılKardeşler yani mesajlaşabilirler bı zararı dokunuyor mu size
31 Yorumla
Soran+1 yılDokunuyor evet böylesini görmedim kendi ailemde böyle bir şey yok
Derdin çok büyük Muş.
21 Yorumla- +1 yıl
Cidden varya. Dünyada insanlar açlıktan ölüyor, zavallı hayvanlar işkence görüyor bunun dert ettiğine bak. Çok boş biri anlaşılan.
Haklisin ve supelende kardes
20 Yorumla
+1 yılEşinle konuş rahatsız olduğunu
10 Yorumla
+1 yılBu durum seni rahatsız etmemeli. Yahu kardeşi ne olacak sanki
10 Yorumla
+1 yılEe esinle konuşsana ya
10 Yorumla
+1 yılgorumce esinin kiz kardesi/ablasi olmuyor mu ya?
23 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Ee neyi kiskaniyorsunuz o zaman
Soran+1 yılSoruyu güncelledim
+1 yılSöyle, sen de kayınınla samimi ol
02 Yorumla
Soran+1 yılKaynım yok 😢
- +1 yıl
Şansına küs, ya da başka bir erkek bul, gözünün önünde samimi olacak
+1 yılEvhamlaniyor olabilirmisin
010 Yorumla
Soran+1 yılHayır ilk zamanlar tamam dedim olabilir dedim bir tane kardeşi var dedim. Ama evin içinde ki herşeyi söylediği öğrenince felaket kavga ettim ama yine aynı yine aynı
- +1 yıl
Enişte fena laf taşıyor desene
Soran+1 yılNeden ama neden?
- +1 yıl
Söyleyeceğim ama kızma Buna gevşeklik denir bizim buralarda
Soran+1 yılYani mesela uyandığım saati görümcemden duyunca şok oldum ama bozuntuya vermedim gecesi kavga ettik ama boşşşş
- +1 yıl
Kocanın herşeyi anlatması ayrı kadının bunu sana söylemesi ayrı problem Ne diyeyim can çıkar huy çıkmaz derler Allah kolaylık versin
Soran+1 yılKolaylığı bana aklı eşime saygıyı da görümceme versin
- +1 yıl
Çok doğru söylüyorsun
Soran+1 yılDoğru söylemek işe yaramıyor
- +1 yıl
Yapacak fazla bir şey yok
- Aile & Toplum konusunda 982 cevap paylaştı.
+1 yılGorumce ne oluyordu tam olarak 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılEşimin kız kardeşi.
- +1 yıl
Ozaman cokta sey yapma, kardesi sonucta 😊
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Eşini uyar ya olur mu öyle şey
04 Yorumla
Soran+1 yılUyarıyorum sonuç hep kavga asla bu konuda bir sonuca varamıyoruz :(
Soran+1 yılYok canım o kadar da diyemem tabi ki
İkisi kardeş sonuçta, nesine rahatsız oluyosun !
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 550 cevap paylaştı. Açıkça konuş esinle. Başka ne yapabilirsin ki?
00 YorumlaSana gelmiştir kardeşidir sonuçta
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKendi kardesi degil mi ne var bunda?
29 Yorumla
Soran+1 yılBu derece bağlılık görmedim
- +1 yıl
Akillara soru isareti gelecek kadar mi
Soran+1 yılEvettttttt kocam salak mı mesela
- +1 yıl
Mal da olabilirr
- +1 yıl
Lan @asosyal_berduss sjskddkfmkdmfmfkc
+Mal da olabilir. - +1 yıl
@Minnoşbirisii hahahahaha 🤣🤣🤣
Soran+1 yılYani bu davranışı akıllı biri yapar mı?
- +1 yıl
Kesinlikle akli olanin yapacagi bir davranis degil bence
Soran+1 yılYani
Kardeşi sonuçta çok normal
00 YorumlaNe hakla mesajlaşıyor evli adamla töbe töbe
10 Yorumla
+1 yılGörümcen dedikodu istiyor bu çok yanlış bir şey
00 Yorumla
+1 yılAy sanane
12 Yorumla
Soran+1 yılGrzklııııı bahsettiğim kişi kocammm? Nasıl banane oluyor defol git yararlı yorumun yoksa yorum yapma yararsız!
- +1 yıl
Kardesi ile konusmak icin senden izin mi isticek allahın bosu
Manyak mısın kardeşi. Allah sabır versin eşine
13 Yorumla- +1 yıl
Bence hem eşine hem de o görümcesi olacak zavallı kıza yazık.. Çarpmışlar bunun gibi bir belaya..
Soran+1 yılSenin güzel çarpmış :D yorumlarından onu anlıyorum
- +1 yıl
Asıl seni güzel çarpmasalar gecenin bu saatinde hâlâ o kızcağız ile nasıl uğraşacağını düşünüp durmazdın 😂
İlginç yoktur sana bişey sormak istiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılSorabilirsin
+1 yılEe kardeşi sonuçta
10 Yorumla
+1 yılKardeşi sonuçta, takılma buna
10 Yorumla
+1 yılKardeşi lan snsjjs
10 Yorumla
+1 yılKız kardeşi değil mi, samimi olabilir..
10 YorumlaAman ya nolcak
00 Yorumla
+1 yılEltidir o 😄
00 YorumlaUyarmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkardeşler sonuçta
20 YorumlaNiyeki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNie normal bir şey bende öyle yapıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörümce ne oluyordu
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılUuu kötüymüş. Direkt söyle kocana. Evde olanı başkasına anlatma diye.
+1 yılEşinle konuşsana
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuşuyorum çiçeğim ama boş
+1 yılGörümce ne oluyor ki
09 Yorumla- +1 yıl
Kocasının abisin karısı sanırsam?
- +1 yıl
Heee o zaman sıkıntılı durumlar var
- +1 yıl
Kocasinin kiz kardesi ama
Soruyu soran kişi elti mi demek istedi - +1 yıl
Kız kardeşi ile konuşmasından rahatsız olacak kadar paranoyak ise acil bir kliniğe gitsin valla
- +1 yıl
Hayir o elti oluyor
- +1 yıl
Görümce kiz kardes
Elti kocasinin erkek kardesinin hanimina denir - +1 yıl
Olay nerelere geldi
Soran+1 yılEşimin kız kardeşi
- +1 yıl
Niye rahatsiz oluyorsun peki bu kadar
+1 yılKardeşi o ya
10 YorumlaKardeşi yani
10 YorumlaKocana söyle direk