Merhaba arkadaşlar 5 aydır evliyiz ve ben yatağa yattığım an mesela istiyorum kocamda yatsın uyusun ben uyuduktan sonra ayakta olması rahatsız ediyor beni mesela yani örnek olarak yönlendiriyorum çok mesela sizce sıkıyor muyum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEşinizle her şeyi birlikte yapmak istemeniz oldukça doğal bir istektir. Birçok ilişki, ortak aktiviteler yaparak birlikte vakit geçirmenin keyfini çıkarır. Ancak, tüm aktiviteleri birlikte yapmaya çalışmak bazen her iki taraf için de yorucu olabilir.
Sağlıklı bir ilişkide, bireysel zaman geçirmek ve kendi ilgi alanlarınızı sürdürmek de önemlidir. Özgün bireysel yaşamlarınızı sürdürmek, ilişkinize denge ve zenginlik katar. Bireysel aktiviteler, her ikinizin de kişisel gelişimine katkıda bulunabilir ve ilişkinizin daha zengin ve dengeli olmasını sağlayabilir.
Eşinizle paylaşmak istediğiniz aktiviteler hakkında açık ve sağlıklı bir iletişim, her iki tarafın da ihtiyaçlarını anlamasına ve birlikte mutlu bir denge bulmalarına yardımcı olabilir. Eşinizle bu konuda samimi bir şekilde konuşarak birlikte ve ayrı zaman geçirme arasında bir denge oluşturabilirsiniz.
Unutmayın, ilişkiyi güçlü kılmanın yolu, karşılıklı anlayış, saygı ve esneklik göstermekten geçer. Her iki tarafın da bireysel ihtiyaçlarını karşılamak, ilişkinin uzun vadeli sağlığı için önemlidir.
Eşinizle her şeyi birlikte yapmak istemeniz oldukça doğal bir istektir. Birçok ilişki, ortak aktiviteler yaparak birlikte vakit geçirmenin keyfini çıkarır. Ancak, tüm aktiviteleri birlikte yapmaya çalışmak bazen her iki taraf için de yorucu olabilir.
Sağlıklı bir ilişkide, bireysel zaman geçirmek ve kendi ilgi alanlarınızı sürdürmek de önemlidir. Özgün bireysel yaşamlarınızı sürdürmek, ilişkinize denge ve zenginlik katar. Bireysel aktiviteler, her ikinizin de kişisel gelişimine katkıda bulunabilir ve ilişkinizin daha zengin ve dengeli olmasını sağlayabilir.
Eşinizle paylaşmak istediğiniz aktiviteler hakkında açık ve sağlıklı bir iletişim, her iki tarafın da ihtiyaçlarını anlamasına ve birlikte mutlu bir denge bulmalarına yardımcı olabilir. Eşinizle bu konuda samimi bir şekilde konuşarak birlikte ve ayrı zaman geçirme arasında bir denge oluşturabilirsiniz.
Unutmayın, ilişkiyi güçlü kılmanın yolu, karşılıklı anlayış, saygı ve esneklik göstermekten geçer. Her iki tarafın da bireysel ihtiyaçlarını karşılamak, ilişkinin uzun vadeli sağlığı için önemlidir.
Bu yüzden ne çok fazla ne çok az sınırı ve dozunu iyi ayarlamak önemlidir.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evlilik askeri kamp değil ki her şey beraber olsun. Bazı şeyler beraber bazı şeyler ayrı da yapılabilir. Eşini bir saat yalnız bıraktığında bir şeyler karıştıracağını düşünüyorsan o iş zaten yürümez.
Adam mesela ekonomi haberleri okumayı seviyordur sen gün içinde beş dakika fırsat vermezsen, alan tanımazsan gece sen yattıktan sonra okur. Veya en basiti onun uykuya olan ihtiyacı daha azdır uykusu gelmeden yatağa girip dönüp durmak istemez.00 Yorumla
Bende bir yıldır evliyim eşimde sizin gibi. Erken uyuyor ve yatağa bensiz gitmek istemiyor. Ben ise erken uyumayı sevmem gece kuşuyumdur. Bende onunla birlikte gidip sarılıp öpüp o uyuduktan sonra kalkıp kendime kendimle zaman ayırıyorum. Dizi izliyorum, kitap okuyorum, sosyal medyada zaman geçiriyorum. Çünkü bunları tek yapmaya ve kendimle kalmaya ihtiyacım var. Böylece sorun yaşamıyoruz. Sende eşine bunu teklif et ya da kendini geç uyumaya alıştır. İki insanda aynı karakterde değilse, yani eşinde her şeyi seninle yapmak istemiyorsa bunaltıcı olabilir bu onun için. Biraz alan tanıyabilirsin ona. Yoksa sorun yaşamanız muhtemel.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen eşimle aynı anda yatmaya inanıyorum. Bunun kendi adıma muazzam bir duygu olduğunu düşünüyorum evli olsaydım saat benim için eşimle uyumlu çalışır bir yandan da her çiftin iletişim ve dinamikleri farklıdır. Bunlar ikili arasında konuşulur çözülür bence. Aşk, sevgi , tutku ve güven baştacı olsun daima yeterli..🍀🖤🗝️
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
67
Cevap
107Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBende evliyim en nefret ettiğim şey çiftlerin özel alanlarını ihlal etmesi ve yapışık ikiz gibi bir yaşam sürmeleridir. Beni en çok kendimsizlik yorar, eşim uyuduktan sonra kalkar film izler, kitap okur, kafamı dağıtacak şeylerle ilgilenir çoğu zaman ondan geç yatarım. Ben erken yattığım zamanlar onunda sabaha kadar oturup, PC başında çalıştığı zamanları olabiliyor.
Aldatılma falan korkun varsa yapacak her türlü yapıyor merak etme. Karısıyla aynı yatakta yatıp, karısı uyurken sevgilisiyle yazışan erkekler var.
140 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılSeven insan sıkılmaz..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.
+1 yılSizin isteğiniz ne kadar doğal ise kocanızı bu kadar sıkmanızda bir o kadar yanlış insanız sonuçta hepimiz uykusu yoktur uyumak istemez ama sizin davranışınız yüzünden kendini mecbur hisseder ya da sorun olmaması için kabul eder bir süre sonra patlar evli bile olsanız her insan kendi için biraz zaman ayırmak ister 7/24 beraber olmak bence mantıklı değil. Örnek veriyorum siz 12 de yatalım dediniz eşiniz de yatmak istemedi maç özetleri izleyecek mesala buna saygı göstermeniz lazım siz hiç mi uyku tutmadığı bir gün kalkıp gece TV izlemediniz ya da kitap okumadınız ya da herhangi birşeyle meşgul olmadınız bence sizin ki biraz aşırı bana yapılsa aynı şey tepki gösteririm.
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Aslında böyle bir davranış sistemini benimsememek gerekir çünkü sonuçta kişinin kendi hayatıdır uykusu gelirse yatar gelmezse de otursun çok önemli değil bence çok üzerine düşmeyin derim sıkabilir rahatsız edebilir çünkü herkesin kendine göre bir hayatı var
219 Yorumla
Soran+1 yılBeni yönlendirme diyor mesela
- +1 yıl
Tamam işte Benim düşüncemde paralel düşünüyor eşiniz yani rahatsız edebilir sıkabilir böyle bir davranış hali kendi haline bırakın bazen akışını bırakmak daha iyidir Ben sizi anlıyorum Hani daha iyi bir enerji oluşsun aranızda daha bir samimi bağ kurusun adına bunları düşünüyorsunuz ama işte bazen bu kadar iyi düşünmek insanı maalesef yanlış anlaması neden olabiliyor
Soran+1 yılEvet çok doğru demişsin
Soran+1 yılEvet hem onu düşünüyorum hemde biraz güvensizliğim var adam beni aldatmadı ama sanki ben uyurken beni aldatabilir gibime geliyor
- +1 yıl
Danışanlarım bana bu konuyla ilgili olarak sizin sorduğunuz soruların benzerlerini soruyorlar Ben de her zaman onlara şunu söylüyorum evlilikler kişilerin birbirine esir alması değildir ama ortak paydada buluşabildikten sonra bir şeyler yapmanın keyfini alabiliyorsa insan o zaman daha bir mutlu olur hayatında ve evliliğinde
- +1 yıl
Şimdi burada aldatma konusuna bakarsanız o zaman eşinizi dışarı çıkartmamanız lazım her anında her dakikasını yanınızda olmanız lazım bu düşünce yapısında olursanız o zaman siz Çok tedirgin olursunuz tedirgin oldukça daha çok onun üzerinde hakimiyet ve Basri kurmaya başlarsınız Bu da zamanla karşınızdaki kişinin sizden uzaklaşmasına artık eve gelmek istememesine hatta bahaneler uydurarak eve gelmemesinin sebebiyet verirsiniz bence her zaman hayatınızda Güven unsurunu benimseyin mutlaka Güven olsun güvensiz bir hayat olmaz
Soran+1 yılNe yapmalıyım bunu nasıl aşarım
- +1 yıl
Şimdi siz uyurken beni aldatabilir düşüncesiyle uyuyorsunuz işim var diye dışarı çıkıyor o zaman başka bir kişiyle mi buluşuyor diye düşüneceksiniz böyle yapmayın bunlar sizi çok yorar zihninizi yorar gergin kılar tam tersine eşinizle bir arkadaş gibi yaklaşım göstererek onu suçlamadan sorgulamadan akışına bırakarak ona iletişim kurmaya çalışın bu sizi daha faydası sağlayacaktır
Soran+1 yılşu an ben
Soran+1 yılEvet genel olarak gerginim hep
- +1 yıl
Bunu açmanın en temel yolu en başta kendinize Güven duyarak başlayın kendinize özgüveniniz olsun eşinize güveniniz olsun eşinizle sağlıklı bir iletişim kurmaya çalışın baskı kurmayın üzerinde hakimiyet sağlamayın onu değiştirmeye çalışmayın onu sık sık eleştirmeyin eleştiri getirebilirsiniz beğenmediğiniz uymadığınız yönünüz olabilir ama bunu ona anlatırken ona kırmadan rencide etmeden incitmeden güzellikle söyleyin suçlayıcı bir tavır sizden uzaklaştırır dışa doğru yönelmesine sebebiyet verirsiniz yani sizin amacınız iplere hep elimde olsun istiyorsanız bunu sağlamayın bunu yaparsanız bıktırırsınız
Soran+1 yılPeki bunu deneyeceğim teşekkür ederim
- +1 yıl
Kendinizde aşamadığınız bir durum olur ise sormak veya danışmak İstediğiniz bir durum olursa lütfen bana buradan ulaşabilirsiniz. Lütfen temkinli olun sağduyulu olun Sakin olun güvensiz olduğunuzu eşinize sakın olaki hissettirmeyin insan o zaman daha çok üzülür ve daha çok kırılır
Soran+1 yılHissettirdim ama ya
- +1 yıl
Keşke olmasaymış diyeceğim ama artık olan oldu Çok artık buna takılmayacaksınız bundan sonrasında daha temkinli daha aklı selim daha sakin daha düşünerek adım atarak yaklaşım göstermenizi önereceğim her zaman söylüyorum Sakin olun lütfen. Bu şekilde devam ederseniz paranoyalar oluşmaya başlar eşinizi takip etmeye çıkmaya kadar bu durum devam eder e bir gün sizi görürse İşte o zaman her şey daha kötüye gider Siz iyi yapayım derken takılmayın çok saplantı halinde kendisine kafanıza takıntı haline getirmeyin bu durumu..
Soran+1 yılTamamdır
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlendiniz tamam herseyin eniyisi istiyoruz onuda anladik. Tek bi seyi hata yapiyosun. Evlendikten sonra esine annelik yapiyorsun. Onu yapma onu yönlendirmeye calisma. Tabi ki yanlis yapiyosun onu boguyorsun. Ona güvenin yoksa neden evlendin ki? Istedigin kadar üstüne baski yap 7si neyse 70si aldatir tamamiyle sans bu. Simdiye kadar aldatilmadiysan esine güveneceksin. Ve esin o saatlerde uyku gelmiyosa birak kendi haline uyku gelince yanina gelip yatar yani. Herseyi akisina birak rahat olursan esinde rahat olur zamanla zamanla seninle sirdasin olur hatta. Böyle olmasini istiyorsaniz. Birbirinize yoldas olun destek olun köstek olmayin. (Baski yaparak kisitlayarak vs degil). Kendine güven calismiyorsaniz sizde bi hobi belirtin. Hatta beraber ortak hobileriniz varsa keyifle yapin. Yaslandigimiz zaman bunlari yapacak halimiz kalmayacak o yüzden mutlu olun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sen nasıl istiyorsan öyle yap , senin ailen senin kararın burdakiları boş ver 😂 . Erken uyuyorsan sorun yok uykusu gelmeye bilir anlarım , ama gece saatlere kadar da uyanık kalıp napıcak yani bir başına? Bu da önemli soru ve sorun yaratacak durum.
10 Yorumla
+1 yılSağlıklı bir psikoloji değil sizinkisi. Her şey kontrolünüz dahilinde olsun istiyorsunuz. Elbette eşinize sarılıp uyumak yanınızda olmasını istemek doğal hakkınız. Ancak adamın uykusu yoktur oturup zaman geçirmek istiyordur belki. Siz gel diyince gelir yatar yanınıza bir süre ama sonradan sıkılmaya başlar durumdan. Kendi kişisel alanı kalmadığını düşünüp sizden uzaklaşabilir. Biraz saygı göstermeniz gerekiyor.
10 YorumlaYani evet sonuçta yatağa birlikte girmek önemli. Ama sen çağırıyor musun onu? Çağırıp da gelmiyorsa sıkıntı. Ama uyumak zorunda da değil. Sen uyuyon diye o da uyumalı gibi bir kural yok. Demek ki adam geç saatler de uyumayı seviyor. O yüzden çok dert etme. ama istersen de bir konuş.
00 Yorumla
+1 yılKendine bağlı olmayan sebeplerden dolayı ondan böyle bişey istiyor olabilirsin. Belki biraz sıkılabilir, evet.
Aman iyi ki de lezbiyenim Vallahi, hiç koca derdi, nazı çekemem, istediğim zaman uyur, istediğim zaman kalkarım, kocaman yatakta benim
Xd
00 YorumlaRahmetli babaannem tam bir Osmanlı kadını idi... Kocasından önce yatan kadınla, kocasından sonra kalkan kadindan hayır gelmez derdi.. Eski devir kadını işte. Şimdiki devir böyle değil ve olmamalı da..
Ama sen, ben yatınca illa kocamda yatsın diyorsan hala, sana rahmetli babaannemin sözleriyle selam gönderiyorum🙏02 Yorumla- +1 yıl
Bu tarz sığ kalıplara koymak ne kadar doğru oluyor. Ne saçma düşünceler ona bakarsanız eskiden osmanlıda haremde vardı neleri doğruydu
Bence bu kadar katı kurallar koyup adamı biktirma ben evli değilim lakin evli olsam kocam sabah işe erken girmesi gerektigi için erken yatmasi gerekir. ben veya kocam niye birbirimizi baskı altina alalimki herkes uykusu gelince gidip yatması bence daha mantıklı kişisel görüşüm böyle selamlar
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı.
+1 yılMesela çok yönetiyorsun diyelim, mesela Adam bugün yarin bunalır..
Mesela sen git Yat Adam zaten gelir20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Evet sıkıyorsun maalesef. Ancak kocanızdan bir şeylerini beklemeyin devamlı iyi şeylerini odaklanın ve serbest bırakırsan istediğin gibi olacak. "Neye odaklanırsan o enerji sana gelir" sözü vardır unutma.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. evte sıkıcı kendi isterse gelir zaten niye adamı darlıyorsun birazda sen ona uyum göstermeyi dene karşılıklı bu iş
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Merhaba artı ve eksi olarak tam uyuşmazlık olduğunu düşünüyorum zaman içersinde konuşup aşılacak konular alışma süreci vs derken de zaman akıp gidiyor konuşmak anlatmak dertleşmek istersen neleri yapıp yapmaman konusunda yardımcı olabilirim heyecanını geri getirebilirim
00 Yorumla
+1 yıleşini senden uzaklaşır, erkekler ilgi görmeyi sever boğmaman gerek.
kundağa benek sarmak gibi düşün !
ne boğacaksın ne de serbest bırakacaksın, adamın boğulduğu yer değil huzur vardığı yer ol. NET Mİ?20 YorumlaSıkmayı bırak bokunu çıkarıyorsunuz hanımefendi. Birbirinizin kişisel alanlarına saygınız olsun biraz. Ara sıra tabi ki romantizm vs de istersiniz ama sürekli de sizinle aynı davranamaz.
20 YorumlaSıkıyosundur tabi demek ki birbirinizle karakter anlamında uyumlu değilsiniz. Uyumlu olsanız sen gidip yatmak yerine o içerde kalmak yerine birbirinizlr konuşmayı vakit geçirmeyi tercih ederdiniz. O aşırı geç yatıyorsa bilemem ama tabi
00 YorumlaAynısını bazen benim eşimde yapıyor ve sıkılıyorum ama gönlünü almak için biraz yatıp kalkıyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılbence sıkıyorsun. tabiki her zaman böyleyse rahatsız olman doğal ama arada adam takılabilir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evli olmak eş olmak öğreneceksiniz konuşun sürekli her şeyi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKõlen digil adam ne sacma buyizden bosandim kendime ait alalim yanliz kalma ihtiyacimi filan golgeliodu
20 Yorumla
+1 yılSen niye onun yattigi saatte yatip da ayak uydurmuyorsun
25 Yorumla
Soran+1 yılOnu mu bekliyim uykum gelince o gelmeyince kaçıyor uykum
- +1 yıl
O da uykusu gelmeden uyuyamaz ki ama
- +1 yıl
İkinize de uyan bir saat belirleyin ve o saatte uyumaya calisin ikinizde. Bunyeniz alisirsa cogunlukla ayni saatte uykunuz gelir 🌸
+1 yılTabiki sıkar sen yattın diye onunda zorla yatması gerek miyor böyle yaparak da eşin senden soğur sonra başka karılara bakar Allah korusun Belkide aldattır biel ya ni
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yıleğer böyle yaparsan kocan senden sıkılır, iş aldatmaya kadar gider, onu yönetmeye çalışma yapışık ikiz gibi rahatsız etme erkekler çabuk bunalır böyle şeylerden
00 Yorumla Yaw yonlendirmemen lazim. Arada tutku olsa iki tarafta herseyi beraber yapmak ister. Ama bu sende var karsi tarafta yok. Canim cicim aylari bitmistir heralde. Odunlasmistir eşjn zhxhhc
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılBizde de genelde böyledir ama eşimin bazen midesi tutar bazen astımı tutar yatamaz kalır ayakta. Bence bir sorun yokken eşlerin birlikte yatması gerekir
00 Yorumla
+1 yılOnunla bu konuyu konuşup rahatsız olduğunu soylemelisin tabiki onun açısından bakildiginda uykusu olmaya bilir ya da TV seyretmek isteye bilir vs vs konuşup çize bilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılEve köle mi aldın yahu, rahat bırak adamı biraz nefes alacak yeri kalsın. Aynı anda yatağa girmek istiyorsan adamı yatağa çekemeyecek kadın yoktur bu dünyada diyeyim ve kaçayım. 😎🙈
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
+1 yılfdaha yenisiniz bu yatması ilgilenmesi lazım bi kaç sene sonra sende zaten önemli değil otursun diyosun:)
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede ya
- +1 yıl
:)) tanıdık geldi bi yerden bu söylediklerin güldüm:)
+1 yılhe yaaa niye böyle bişey yapıyosunuz manyak mıısınız siz :D bende de aynı yaa uykum yoook yatasım yook ama yok geel illa gel :D
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle abi yatın sizde
- +1 yıl
banane siz yatmayın gelin içeri
Soran+1 yılSizinki bekleyelim aaa
Soran+1 yılSizi mi
- +1 yıl
bekleyeceksiniz tabii ki kadııın, eşim değil misin bekleee :D atarımı yaptığıma göre usulca yatmaya gideiblirim :D
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aynı anda yatağa yatacaksınız diye bir şart yok sen çok erken uyumak istersin onun uykusu yoktur değişebilir seninde uymana mani olmak istemez... özel bir şey yapacaksanız ayrı tabi..
00 Yorumla
+1 yılYeni olduğunuz için öyle olabilir ama ilerleyen yıllarda o şekilde olmayacaktır muhtemelen
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 578 cevap paylaştı. Ben sıkılırım şahsen. Ne eşime böyle Mecburiyet yaparım, ne de ondan böyle bir şey beklerim
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen yattıktan sonra adam yatmayıp televizyon seyrediyorsa problem yok ama telefonla oynuyorsa o zaman problem büyük demektir kendimden bilirim
10 Yorumla
+1 yılYani bayar. Belki erken uyumak veya takılmak isteyecek. Ben yatınca yatacak benle öyle beni yatiramaz hayırdır bebek miyiz akkska
20 Yorumlabende yatak odamın kapısınin acik kalmasindan nefret ediyorum eğer o kapi kapatmassam ya da kapatmazlarsa ayar oluyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılKısaca şöyle diyebilirsin;
“Hayatım, Benden sonra uyuman beni rahatsız ediyor, Lütfen benden sonra ayakta kalma yat‟00 Yorumla Yenisiniz diye öyle hissediyorsun ve tâbi kötü bir şey yok burada, kocan da aynı şekilde istemeli, konuşabilirsiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılYa seni rahatsız ediyorsa ses falan yapıyorsa tepki verebilirsin ama bir şey yapmıyorsa uyu diye darlama
00 Yorumla Sıkıyosun tabiki bırak adamı evde işte dışarı çıkmıyo sonuçta istediği zaman yatsın sende otur onunla
00 Yorumla
+1 yılAynı metabolizmaya sahip değilsiniz aynı saatte yatıp aynı saatte kalkamassiniz adam askerde değil bence senin biraz kendini torpilemen lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi uykum yok diyosa sen otur onunla beraber. Uykun varsa da git uyu darlama ille uyuyalım diye. Bizim evde böyle bu işler.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Adamı rahat bırak doğal olarak gelsin yatsın herşeyi beraber yaparsanız sıkılırsınız kısa zamanda. farklılık iyidir ve önemlidir
00 Yorumla
+1 yılYatmama sebebi boş şeyler mi? Yani araştırma, kendini geliştirme, okuma falan yapmıyorsa yatsın bence seninle birlikte.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYok artık daha neler sana göre mi hareket edecek adam belki uykusu yok git sen uyu uykusu gelince gelecek sonuçta
00 Yorumla
+1 yıldirek okudum sen uyurken aldatacak flörtleşecek vs vs sen hastasın biraz
04 Yorumla- +1 yıl
yani takıntılısın gelirse gelir gelmezse de ilerde şu başlığı aç
kocam bana çok ilgisiz davranıyor ne yapmam gerek - +1 yıl
16 ay sürecek evliliğiniz sonra bitiecek
Soran+1 yılHahahah aynen kanka
- +1 yıl
😶😶😶😶 şişşşşt 🤫 vodoo geliyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNiye adam sensiz nefes alamicak mi? Buldumcuk olmussun
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. bazen o seni dinlemeli bazende sen onu rahat bırakmalısın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 499 cevap paylaştı. O ne yapıyorsa sen yap aynısını bakalım sıkılıyormusun
10 YorumlaTuvalete de beraber mi gitmeniz gerekiyor?
Arkadaşlar saçmalamayın lütfen.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Esini bilmem ama ben sikilmam hosuma gider hep yanimda olmak istiyo die
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen kendine koca değil kul köle almışsın bir yerden sonra senin bu güvensizliğin yüzünden kendinizi mahkeme de boşanırken bulursanız o zaman buraya gelip ağlama olur mu?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılo zaman onun kendi hak ve özgürlükleri ne olacak?
00 Yorumla
+1 yılYoo çok normal istemen. Ama yinede abartma küçükte olsa bi kendi alanınız olmasında fayda var
00 Yorumla
+1 yılsanirim cok asikssin durumu esinle paylas o zaman kisitlaniyor musun diye
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bende isterim beraber yatalım uyuyalım ya da oynaşalım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sizde kontrol manyaklığı var. Allah doğacak çocuklarınıza yardımcı olsun
00 YorumlaKöle mi bu? Koca değil köle almış sanki, bir rahat bırak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılAdamı bir rahat bırak gözünü seveyim 5 yaşında çocuk mu?
00 Yorumla - Devamını Gör (114)
Devamını Gör(159)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşime böyle davranarak çok mu sıkıyorum, her şey beraber olsun istiyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler