Eşimden bosanmali miyim devam mı etmeliyim?

Eşimle ilk sıkıntımız arabayı almamizla başladı kendi istegimle benim bileziklerimi satıp bir araba aldık aradan 2-3 ay geçti borcum var dedi birlikte karar verip sattık. Kalan parayı kenariya koyduk. Zaman geçti beni çalıştığı yerdeki bir kızla sosyal medyadan flört edip aldattı yakaladım bunu. Her şeye eyvallah çekip yoluma devam ettim. Hep maddi sıkıntı çektik bir gün öğrendim ki benden habersiz altınları satıp borsaya yatırmış. Şok oldum dedim ki birlikte çalışıp öderiz. Ailesi bize altınlarımizı görmek istediklerini hesap sormaya geldiklerini söylediler, atlattık bir şekilde söylemedik gizledik. Bir buçuk ay sonra yine maddi sıkıntılarla baş etmeye çalışırken bana her şeyi baştan anlatacağını söyledi yine öğrendim ki madde kullanıyormuş 3 aydır tedavi görüyormus altınları tedavisi için kullanmıs bana sürekli yalan söylüyordu inanmadım ve 1 yıl oldu evleneli illa ki anlardım anormallik sezerdim işten eve evden işe gidip gelirdi. Ailesine her şeyi anlatmış yanında olmuşlar. Bu sefer ihale bana kaldı beni suçlamaya başladı eşim sebep ise ben onun ailesine karşı soğukmuşum yeterince gidip gelmemisim bu zamana kadar onun psikolojini bozmuşum bu şekilde. Ailemin yanında kalmaya başladım. Olan şeylere rağmen çok seviyorum kalbim git dene diyor mantığım ise aksini. Çocuğumuz yok. Şimdi ne karar verecegimi bilmiyorum kararımin şekillenmesi için yol gösterir misiniz ne yapmalıyım?

Eşimden bosanmali miyim devam mı etmeliyim?