Boş kızlar boş erkeklerle çıkar. Aynı durum kızlar için de geçerli. Ağır başlı, bilgili, ayarını bilen kız hep cahil, görüşü dar ve cıyak cıyak cıyaklayan kıza karşı yenik düşer. De bir de şu var, cıyaklayan arkadaşların sevgilileri gidip ağır başlı arkadaşa çıkma teklif etse ağır başlı kabul etmez, zaten o adamlar da ona teklif etmeye cesaret edemez genelde. Herkesin kendi seviyesine göre. Eh kaliteli insanlar daha az olduğu için sevgili vs. Bulmaları daha zor oluyor. Denk getirmek zor.
Ağır başlılar bence en ideal tip'dir. Gereğinde çocuk olup gereğinde ağır başlı olup olgunluğunu ortaya koyar. Kısaca nerde nasıl davranması gerektiğini bilir benim gibi.
Şimdi ağırbaşlı demişsinde ağır başlı tipler piercing takmaz benim bildiğim :D Benimde sol kulakta 2 sağda 1 delik var ama olsun ben öyleyim demiyorum sonuçta :D
He davranış farklı tabi öyle cıvık birisi değilimdir böyle ama resimler böyle söylemiyor bir montana reyizi koymuşsun bide malın birini hani paylaşım bunu yansıtmış sadece görünüş gibi olmuş :D
Böyle o tipler şey yapar sevgilisi olur felan atıp tutar der sana kimse bakamaz cart curt. Biri baktığıı zamanda lastik top gibi pısss diye havası söner.
Sende tam ağır abi tip var böyle efendi bir tip var yani yanlış anlamada yeri geldi mi sevgilisine hoşgörülü olup yeri geldi mi ağırlığını koyan haksız mıyım len 😄
Teşekkür ederim. Dışarda sert bir yapım vardır hele ki sevgilim yanımdaysa. Babamdan hep ciddiyet öğrendik. Artık ruhumuza işledi. Ama sevgilimle baş başa kaldığımız zaman adeta bir unicorn olurum.
Yok çok kırılıp döküldük zamanında. Çevrem de inan bana hoş değil. Bıktık artık. Elektronik müzik organizasyonu ile uğraşıyorum. Çok gevşek kız da var erkekte :D. Pek sevdiğimiz yok, olsa da o bana güvenmiyor.
Geçmişimden dolayı. Konser ortamdan çevremin geniş olmasından dolayı. Anasını satayım ben oraya para kazanmaya gıdıyorum. Zeytinburnulu 4-5 erkek arkadaşım var konserden sonrada onlarla içiyoruz bu. ancak onlar öyle anlamıyor.
Benim kiz bulmam zor galiba cunku soyle bi. bakiyorumda adam akilli dikkatimi ceken kiz bulamiyorum seninde dedigin gibi alayi gerizekali mal dengesiz cocuk ruhlu a. mk 20 yasina gelmis hâlâ mal bildigin mal acik sacik giyiyo duzgun giyen de var ama yine mal yani dengesiz ne konustugunu bilmiyo kakara kikiri guluyo ne var a. mk b. okunda boncukmu buldun hic haz etmiyorum boyle kizlardan ben agirbasli hayati ciddi yasayan birisiyim hafif sayko ve fevri birisiyim Allah sonumuzu hayretsin ama illaki istedigim gibi bi. kadin cikar karsima Allah nasip eder insallah ben illah kapali kadin olsun demiyorum ki acik olsun adam gibi giyinsin agirbasli ciddi olsun canimi yesin ben ona kurban olurum kulu kölesi köpeği olurum
En İyi Cevaplar