Aşk meşk işlerinde dengeler hep aynı kurulmuyor. Kimi göbekli kimi kaslı seviyor. Peki Göbekli erkeklerin kaslı erkekler karşısında hiç şansı yok mu?

Aşk meşk işlerinde dengeler hep aynı kurulmuyor. Kimi göbekli kimi kaslı seviyor. Peki Göbekli erkeklerin kaslı erkekler karşısında hiç şansı yok mu?

Kimileri de göbekli seviyor. Ama önemli olan bizim ne sevdiğimiz. Ben aşırı kaslı değil de fit vücudu tercih ediyorum. Hareketlilik açısından daha iyi.
Kastan kasa da fark var yalnız. Üçgen vücut pek sevmem. Bide bazıları şişiriyor protein tozlarıyla balon gibi duruyor resmen. Kas dediğin tozla değil terle yapılır 😂😂
Tozla yapılan kastansa göbekli olanı tercih ederim. Ama terle yapılan kası tek geçerim 😂
Kaldı ki mesele kas değil. Fiziksel özelliklere değil zihinsel özelliklere bakıyorum ben 😂
Cevap
16Cevap
Çekicilik kas ile olmuyor ki..
Kadın dilinden anlayan, zeki, ağzı laf yapan biriyse sollar bile. Sjsj
Agzi laf yapmasi ne nasil laf yapiyor yani ne konusiykrlar sizle jdjd
Şansı yok
İkisi de karşıma geçip, hangimiz? diye sorsalar. Gözüm kapalı kasliya koşarım.
Türk erkekleri kendini sevmiyor , spordan bihaberler. Önce kendin için sonra çevren için hoş görünmenin neresi kötü. 23 yaşında kocaman göbekle amca gibi geziyonuz. Yabancı erkekler hep fit ve kaslı.. Adamlar kendini seviyor. Yabancı kadınların gözü gönlü açılıyor. Seksi olmak sadece kadının işi gibi görmeyince azıcık kas yapın. Bizde isteriz baklava kasından bizde isteriz adonis kasindan öksüzmüyez yetimmiyez
Her şey görünüş değil. Kaslı yakışıklı erkekler haddinden fazla egolu oluyorlar zaten. Göbekli götlü olup ta ş. rfsiz olanı da gördük. Karakterli olan az. maalesef.
Neler yaşamışsın. Kitap yazmayı düşünür müsün @plasticwings.
İlla ilişki olarak değil iş hayatı, arkadaşlık, arkadaşının sevgilisi vs genel olarak yorum yaptım.
Bi bak çevrene.. Kaçınınki göbekli kaçınınki kaslı.. 😅
Cevap belli.. Yemeye devam.. 😄
Çok aşırı ve çok göbekli insanlar itici geliyor kadın erkek ayrımı yapmıyorum ama sevdiceğimin azcık göbeği olsa çok makul geçer başımı yaslar uyurum
Göbekliyim diye kimse bana bakmıyor, kas yapmak istemiyorum, 2019'daki gibi standart halimde 74-75 kg olmak isterdim. (Şu anda boy 1,73, kilo 84)
Kadınlar o kdr görsele önem vermiyolar genelde statü yetenek maddiyat kişiliğe önem veriyolar bence en azından çevremde bunu gördüm
bişey sorcam peki bu saydıklarınızın hepsi mi yoksa sadece 1-2 tanesinin mi iyi olması lazım?
mesela kişiliği ayrı tutuyorum sadece maddiyat olsa statü yetenek olmasa da oluyo mu?
@kurumeyvecanavarı bunların hepsi bir insanda olmak zorunda değil fazla mükemmeliyetçi olur ama kişilik önemli
Elbette var.
Davranış biçimi, karakter, maddiyat, zeka.. vs.
Tek başına kaslı olmak, sadece içi boş abtal kadınları etkiler.
O nasıl poz yahu, rihannanın hamile fotolarına benziyo hahahaha
Nasıl hafızamıza kazındıysa artık
Siz erkekler manken gibi kizlarin karşısındaki göbekli kızlara şans veriyomusunuzda sizin şansınız olsun 😂😂😂😂🤪🤪🤪
göbeği cidden çekici bulan var mı kadında da erkektede hoş durmuyor yaşlı hantal hımbıl gösteriyor
kas yapıyorlar falan ama abarttıklarında iyi olmuyor bence
Yeterli parası varsa, o göbeğe 2 kişi bile uzanır kızlar
göbekliyim, kaslı olmak daha iyi şimdi en azından sağlıklı
Şansın var tabi ki olmaz olur mu? Spora hayatında yer verdikten sonra tabi ki
sonunda siz de fiziklerinize dikkat etmek durumunda kalacaksınız..😈😈😈
Çok göbekli olmasın ya yani böyle 100 110 kilo olmasın normali makuldür
Var
Iletişim, makam , para, vücuttan daha Önemli
Her şeyin fazlası zarar ne göbekli olsun ne kaslı 😇
Paralı erkek karşısında ne göbeklinin şansı var ne kaslı erkeğin.
var dostum en kısa boyda olsan bile şansı var yeterki paran olsun
Boy kaç dayım
@Asmdldldşxöxşs 163
Ben de 175 im kısayım diye takıyorum şu sıra seni düşünemedim
@Asmdldldşxöxşs 175 iyi en azından 162 167 boylarda türk kızları la benim ne suçum var arkadaş hayır benden kısa kız da 180 boyla takılıyor deliriyorum
Yaş kaç
Sevgilin olmadı mı hiç bir de boy uzaman kaç yaşında durdu tamamen
23 yaşındayım hiç sevgilim olmadı 14 yaşımda durdu boyum
Göbek-kastan çok zeka, iyi eğitim, özgüven, esprili olmak çoook daha etkili. Artık kas mas bakan yok. Belki ergenler.
Asıl göbekliler daha şanslı. Ağzın laf yapması ve paranın olması yeterli zekaymış kültürmüş karaktermiş bunlar boş
Ayı Yogi gibi değilse eğer göbeği daha bile tatlı oluyor bence göbekli erkekler
Bence yok nasıl erkekler kılsız kadın istiyorsa bizde göbeksiz erkek istiyoruz
Nedense göbekli erkekler daha çok hoşuma gidiyor daha masum ve tatlı geliyor
Beyin kası gelişmiş olan makbuldür 😅
Ben göbekli seviyorum
@Kafkas001 OBEZ SEVİYORUM DEMEDİM
@Kafkas001 ağır yaşamlardakilerin hepsi obez
@Çilemhanım Seni yirim mıstafa
benim için yok.
kas olunca madalya mı veriliyor
Yalan yok yani kaslı tercihim
Göbek demek eşittir Türk kası 😂