Merhabalar,
Sevgilime git spor salonuna kayıt yaptır dedim. Vay ben göbekli miyim, dedi ve küstü. Hayır yani ben, sportif güzel bir hatunsam azıcık sen de spor yap ne olmuş? Bunu istemeye hakkım yok mu hııı?

Merhabalar,
Sevgilime git spor salonuna kayıt yaptır dedim. Vay ben göbekli miyim, dedi ve küstü. Hayır yani ben, sportif güzel bir hatunsam azıcık sen de spor yap ne olmuş? Bunu istemeye hakkım yok mu hııı?

Göbekli ve çirkin erkeklerin daha çok şansı var çünkü gururları ve kaybedecekleri bir şey yok pek kriterleri de yok o yüzden saldırıyorlar , iyi görünümlü olan erkeklerin gururları kibirleri ve kendiyle olan uğraşından dolayı ilki gibi değiller
Ben insanları böyle popüler kalıplara koymayı sevmiyorum sonuçta karşında ki insanı olduğu gibi beğeniyorsun. Bir zaman sonra onu değiştirmeye çalışmak, kendi istediğin gibi olmasını istemek karşındaki insana saygısızlık olur bence. İnsan kendi ile nasıl mutlu oluyor ise öyle kalmalı, bu tür çatışmalar ilişkiler de genellikle yaralar açar.
Sözüm meclisten dışarı bir kadın fiziken gerçekten güzelse erkekten de beklentilerinin bu olması çok normal ama burada çok görüyorum maalesef… popo sarkık, göğüsler şekilsiz, eller bakımsız, kısacası makyaj ve kadın olmak dışında bir şey olmayıp erkekten her şeyi bekliyorlar…
Bu resimdeki şahıs ne göbekli neden kaslı. Vitamnisizlikten kemikleri gözüküyor. Soruna gelecek olursak şansı olup olmaması kadina göre değişir kimisi için para kastan önce gelir kimisine güven kastan önce gelir
Cevap
28Cevap
Göbekli erkekler bir zahmet göbüşü eritsin))
Göbeğime yatacak hatunlar aranıyor dkjwkaw 😂😂 sana karşı tez başlatıyorum mehtaaapppp 😈
O göbek gidecek ferat şjlhşgds
Görüşümle mutluyum. Beni seven böyle sevsin.
Olmaz öyle aa. Ne demek beni seven böyle sevsin? Göbüş bir karakter unsuru değil. Değişebilir. İnşallah göbüş sevmeyen bir hatuna aşık olursun. Amin çok amin 😅😅
Olmasın işte de bana malzeme çıksın 😅
Var hakkın herkes kendıne bakmalı ama onu öyle begendıysen değiştirmeye çalışman gsrip. sana erkek mi yok
Hayır o da böyle değildi ki
göbekli adamların bambaşka bir aurası var hani şekilci olmuyorduk hani dış görünüş önemli değildi noldu yahu
Benim dışım güzel ama bananeğğ
Olabilir😈
Belki de😈
Benim aşkulettam olmak zorunda 😑
Manita çok ya 😅 bittikçe yeni versiyonunu sürüyoruz piyasaya 😅😅
Bendeki versiyonlar erkek yalnız hep. Gay olayına girmeyelim şljhgff heterojen hepsi
Zekamdan şüphen mi var?😏
herifine şu görseldeki erekeği beğeniyorum deseydin de hayata da küsseydi bari:)
O kadar da yahu 😅
Sevgilimin minicik göbüşü dışında bir kusuru yok bi kerem 😅 o yüzden foto halt ermiş yanında
Evet benim neden ki?
Teşekkür ederim:) değerimi bilsinler o vakit
🙏🙏
Göbekliler üzülmesin onlarıda seviyorlar kaslılarıda seviyorlar herkesin seveni var 😀
Göbeklileri parası varsa seviyorlarmış. Öyle diyorlar
Kaslı erkek eğlenmelik göbekli erkek evlenmeliktir biz öyle duyduk kadınlardan sdsdsd
Hangi kadınmış o şljfxs
Hak değil de, ne alaka neye küsüp trip atıyor asjdkasbfjask
Ah bee tripcan kendisi. Bir kere trip atmadım ona. O ise hep atar.
Akşam eve giderken çiçek al ona kanks. Bİr de mutlaka ara yoğurt ve ekmek aliyim mi marketten diye sor :D Allah muhabbetinizi daim etsin ama erkek tribi de hiç çekilmiyor hehe...
Yaaa sorma şlkhfs erkek trip mi atar arkadaş? Hiç normali bulmaz beni beee hüüüüü🥲
Ahahaha umarım her şey gönlünce olur kanks :))
Aminnnn 😅
Etliyim butluyum mutluyum, param var ki yiyorum 😂
Gel kebap yiyek len senle 😅
Olur olur yeriz 😂
Göbüşlüler her zaman bir değil on adım öndedirler
😅😅 züğürt tesellisi mi?
yok be ne tesellisi kas six pack falan bunlar geçici şeyler göbüşlülerin devri yakındır
Hadi bakalım görcezzzzz
Var yüzü güzelse ama göbek var göbek var.85 kilo erkek var 120 kilo erkek var ikiside göbekli ama 85in yüzü güzelse şansı vardır. 120nin yüzü güzel olamaz zaten
Ne var benim minicik ki göbeğim 😒
Olmasın işte niye var? 😅
Olmayacak işte banane 😅😅
Buyurun benim 😅
Merhaba,
Bence var! 😅
Sen de mi? Şlkjf
Soruya cevabım bence var bende göbek zerre yok hiç olmadı 😅
Göbek sağlıksız olmasın tabi
Bence de ama balkonlu erkek seven çok
Bananeğğğ sevenden şlgşgds benim aşkulettam olmasın
Benimki de olmasın 😅bende sevmem göbekli 😂
Demii olmasınlar 😅
Kesinlikle 😅 yani ben sevmem seven sensin 😅 herkesin gönlüce olsun 😅zayıf hatun candır
Evettt🥳
Her türlü 😂
Güzel kızları hep göbekli erkekler kapıyor
Kaslıların yanında güzel kız ypk
Yok diyeceğim gelecekteki eşim göbekli olacak sonra😂Neye asla desem oluyor çünkü😅
Göbekli göbeksiz erkek diye bir şey yok paralı parasız erkek vardır
Aaa bak bu da doğru
Zaten doğruda kadınlar sözde böyle değilmiş gibi davranmaları yanlış olan
Zengin erkeklerin hepsi göbekli bil istedim 😅
Zengin aramıyorum ki😅
Yooo maddi durumu beni bağlamıyor 😅
Beni çokkkk sevmesi ve bakımlı olması
Git kaslı sevgili yap o zaman reis
O niye şişko sevgili yapmadı?
Evlendiginizde nasıldı?
Evli değiliz 😅
Sevgili olduğunuzda diyelim o zaman baştan beri böyleyse bencillik yapıyorsun yok başlarda kendine dikkat edip sonra biraktigsa o zaman o bencillik hapiyor
Baştan böyle değildi. Tabii beni kaptı bıraktı her şeyi şkgjkx
Yanlış yapmış k zaman özellikle de sen bunu belirtiyorsan dikkat etmeli
Kendisi şişko hatun istemiyor ama
Seni bilmem ama ben hiç sevmem böyle bencil tipleri. Çok çok extreme bı özelliği yoksa senden böyle bişey bekleyemez. Atıyorum Sabancı'nın oğlu olur bilim adamı olur me. Bilim çok üç bir ozelligi olur tamam dersin totalde o onu karsilar
O spor yapılacak.😑 keserse küssün
Yani sen öyle begeniyorsun ya yola gelir ya sona
Gelecek mecbur😅
Yüz en önemlisi gerisi düzelir
Kasın fazlası itici zaten
Var tabiki
Gobegimle mutluyum 😐
Hıyar gölgede büyür 😂
Kaslı olmak başka göbeği olmamak başka.
Göbekli olanlar daha şanslı diye biliyorum
Yoo varr başka kıza gider :D
spor şart göbek komik duruyo
Göbekliyim ben gay mi olsam ne
Hem kadınlar der göbeksiz erkek balkonsuz ev gibidir diye hem kaslı isterler ben anlamadım
Göbekli erkeklerin nefes alması bile zarar
Hiç şansı yoktur evet
Yok tabiiki
yok tabii
Kesinlikle yok
Kimin umrunda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?