162 boyundayım 40 kiloyum. Aşırı zayıfım ama şu çöp gibi duranlardan değil. Spor yaptığım için fit bir vücudum var. 180 boyun da en az 85 kilo olan erkekleri beğeniyorum ama o tip erkeklerin yanında miyon kalıyorum. Bu tip erkeklerin nasıl kızlardan hoşlandığını merak ediyorum. Zayıflığım görseldeki gibi.
Evet, aradığım kız
Olabilir sevdikten sonra
Hayır, kilom ve boyuma yakın bir kız isterim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kilolu ve uzun boylu erkekler yanına zayıf ve kısa boylu birini yakıştırır mı?
Bende yorumlardaki gibi düşünüyorum. 1.80 boyum tam 85 kilom var ve 1.62 55 kilo kız arkadaşım var. Aslında 48kiloydu kilo almış :) fakat ilk başta zorlandık. Ama sonradan gönül bağlanınca hiç bir şeyin önemi kalmıyor. Her çiftin deneyeceği özel şeyleri oluyor, sizinde olur.
1,82 boy 80 kiloyum. bende yanımda hep kısa çıtır ve minyon kız olsun istiyorum.. yani en fazla 1,65 boy , en fazla 55 kilo ama hatları belirgin bir kız iyi olur.)
Ben tam bir minyon kadın delisiyim.. Hiç bir koşulda kendi boyumda biri ile çıkmam ve kesinlikle kadın zayıf olmalı ve mümkünse memeleride küçük size..
boy ve kilona göre birde görseli düşününce güzel bir fiziğin olduğunu sanıyorum beğenirim bu fizikdeki kızları her ne kadar bahsettiğin erkek boyundan kısa olsamda:)
Kısa boylu erkekleri beğenmiyorum. Onu geçtim hiç hoşlanmadım kısa bir erkekten. O yüzden uzun boylu olanları soruyorum. 165 boyunda bir erkek ben 5 cm topuklu bile giyinsem ondan uzun oluyorum. Erkekler de istemiyor anladığım kadarıyla kendilerinden uzun kadın.
En İyi Cevaplar