+1 yılYanlış anlama bu sözüm sana değil ama atalarmızında dediği gibi her körün bir topal alıcısı vardır..
Elbette tabiki bütün insanlar bu konularda biraz bencildir ve biz erkeklerin tabiatı biraz bozuktur her zaman en iyisi en güzeli olsun isteriz kiminle yüz güzelliği için değil fizik güzelliği için konuşuruz kimiyle sadece yüz güzelliği için konuşuruz kimi sempatik gelir yani diyeceğim aslında itici insan yoktur bu işler kişiye göre değişir herkese aynı olacak değilsin. Ve boyunu takıntı haline getirmişsin boşver bunları biraz kendinle barışık ol yeter. Benim boyum 192 ve bana göre bütün kızlar kısa ne yapmalıyım o zman bende boyumumu kısaltmalym? Silkelen ve kendine gel seni beğenen her halinle beğenir Allâh her insana ayrı bir güzellik vermiştir yeterki bakmasını bilsin insan...05 Yorumla
Soran+1 yılbütün erkeklerin tabiatı bozuk, hepsi en iyisi en güzeli olsun isterse benim hiç şansım yok o zaman? 159 boy kısa sayılmıyor mu?
- +1 yıl
Erkekleri bozanda bazı kızlar unutma :)
160 boyun var neden kısa olasınki buarada belki sende en iyisi en güzelisin neden karamsar düşünüyorsun?
Bu arada çoğu erkeğin hayranı olduğu Shakira'nın boyunu araştır derim
Soran+1 yıl155in altı olsa mıydın sıkıntıydı?
o da lginç erkekler sürekli kısa boylu kızların ne kadar itici olduğunu söylüyorlar ama shakiraya gelince beğeniyorlar :/- +1 yıl
1.50 gibi falan sıkıntı tabi ama 160 erkeklerde var onlar için
Erkekler kısa boylu kızların iyi olduğunu söylerler aslında ;)
Soran+1 yılErkekler 159u bile istemezken 150yi düşünemiyorum
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı. dostum çok saçma bir düşünce içerisindesin. ne alaka yani 159 sun diye niye sevilemeyesin ki yani sana 6 cm daha eklesek senin kişiliğini de mi değiştirmiş oluyoruz hayır sadece boyun 6 cm daha artmış oluyor yani bir insanın sevilebilirliğini bu mu belirliyor?
22 Yorumla
Soran+1 yılçoğu erkek için böyleymiş sanırım. kızın boyu 158miş ama erkekler kıza iticisin demiş hep. böyle erkekler de bana aşık olmasın zaten. eğer herkes bu kadar görselliğe düşkünse kimse beni sevmesin.
+1 yılKimse kimseye boyundan dolayi aşık olmaz zaten. Eger seni boyundan dolayi seveceklerse hic sevmesinler. Zaten 1.70+ bir boyun olsa da seni sirf boyundan dolayi seveceklerini sanmiyorum. Ayrica 1.59 boyun nesi var? Zaten ulkemizde ortalama kadin boyu 1.60 civari. Fazla kuruntu yapmissin zaten, hem bir bayansin topukluyla falan halledebilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılsevilmeye ihtiysacım yok ki. beni itici bulsalar nolur bulmasalar nolur.
+1 yılcanım ben 155 boyundayım, ve şu an bir ilişki içerisindeyim. ilişkilerimde hiç bir şekilde boy söz konusu olmadı. önemli olan, boy kilo görünüş değil ayrica cok haklisin eger beni boyum icin yargilayacaksa birak biz reddedelim onlari
04 Yorumla
Soran+1 yılcidden mi? sitede boyları 155-165 arasında değişen ve erkekler tarafınfan sürekli reddedilen bir topluluk var. sen hiç boyun yüzünden sorun yaşamadın mı?
- +1 yıl
ben bunu sorun edecek bir insanla muhattap olmam ki
ciddi anlamda hic sorun yasamadim, hayata karsi hep pozitifim ve insanlar beni bu yönümle bilir boyumla degil.. az biraz kendine güven, boyun gayet normal ya hasta olsaydin cüce kalsaydin?
hem yemekte kimyon, kadinda minyon demisler :))
Soran+1 yılhiç bir erkek bile reddetmedi mi?
- +1 yıl
genelde giden ben olmadigim icin reddetmedi, ama illa ki olacaktır reddeden
bu benim icin sorun olmaz ki, anlayisla karsilarim insaniz biz her insanin istekleri olabilir kendi kafasinda belirledigi mesela bende zeki olmasini esprili olmasini isterim bu da onun gibi bir istek.
cok abartmamak lazim böyle seyleri elbet seni oldugun gibi seven biri cikacaktir karsina
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
sen galiba o boy erkeklerin kucuk kiz sevmeme fobisini bir hap verdilerde yutdun falan herhalde:) alakasi yok bunu kizlar dert ediyor erkekler degil tanidigim butun minyonlarin 148.160 arasi 3ser sevgilisi olmusdur en az senin boyda sorun yok baska bir yerde ya fazla kilolusun ya cok cirkinsin ya da bakimsiz bukadar basit.
02 Yorumla
Soran+1 yılyaş biraz ilerleyince erkeklerde uzun boylu kadın takıntısı başlıyor.
O kadarda abartma bence :) Kimse itici bulmuyor bunlar hep lafta. Sorumdaki videoyu izlemeni öneririm bu kadar çok kompleksliysen eğer.
www.kizlarsoruyor.com/.../q5229527-bedeninizi-seviyor-musunuz05 Yorumla
Soran+1 yılkimse itici bulmuyor mu? bana kısa boyu itici bulmayan bir erkek gösterebilir mmisin?
Soran+1 yılvideoyu izledim ve cidden ne kadar güzel bir video bu. boyu yüzünden şikayetçi herkes izlemeli bu videoyu. insanlar bedenlerini sevmeli, kimse sevmese bile bir insan kendi bedenini sevmeyi seçebilir.
Soran+1 yıldeğişti tabii daha iyimserim :) ama yine de erkekleri sığ bulduğum için sevmiyorum :)
Çok karamsarsın, aşkı herkes hak eder. Hem haline şükret, fiziki engelleri olup yaşamına çok güzel devam eden, ilşki yaşayanlar da var. Onların şartları seninkinden daha zor ama pes etmiyorlar. Sen de etme
04 Yorumla
Soran+1 yılEskilerde böyle miydi. İnsanlar gözle değil kalp ile seviyordu. Diyorum sakatlar engelliler bile seviliyorken ve gerçek aşk buyken neden insanlar dış görünüş diye tutturur ki. Cilalı imaj devrinden nefret ediyorum.
- +1 yıl
Dış görünüş herkes için önemli, aksini söyleyen kendi kandırır. Eski çağlardan beri bu böyle. Ama insanlar güzel diye sevilmiyor, güzel diye en fazla ilgi görür. İş konuşup anlaşmaya gelince güzellik para etmiyor. Benim sevgilimi kimse güzel bulmuyor. Ama o benim için dünyanın en güzel insanı çünkü onu seviyorum. Kimin ne dediğinin bir önemi yok. Sadece seni tanımaları gerekiyor
Soran+1 yılilgi görmeden de sevilebilirim herhalde. güzel özetlemişsiniz, rahatladım :)
Aşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı. gün geçmiyor ki bir saçmalık olmasın. aşkın boy cinsiyet üstünlüğü mü olur... muhakkak karşına çıkacaktır birisi ancak çıkmazda olduğunu düşünerek karalar bağlamamalısın
02 Yorumla
Soran+1 yılolmaz bence de. ben görünüşümü umursamayan birini isterdim, öyle biri varsa olur ama yoksa da yanlız daha iyiyim.
Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı. Öncelikle şunu söyleyebilirim boy ile orantılı değil herşey eşim 1.62 ben 1.82 hani nerde boy şu bu seven insan hiç bişey e bakmaz takılmaz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılBende 1-65 ten yukarı bir kızı seveceğimi düşünmüyorum benim için kısa boylu kızlar daha hoş duruyor narin ve güzel durdukları için bide yüzü tatlıysa tadından yenmez
00 Yorumla bu kadar takılacak sorun edilecek bir boy değil senden boyun kısa diye vazgeçen gerçek sevmiyodur zaten
07 Yorumla
Soran+1 yılYa bence de. Dış görünüş önemli olmamalı ki bence.
Soran+1 yıldış göünüş önemli diyen beni sevmesin.
Soran+1 yılöyle düşünen beni sevmiyor.
+1 yılBende boydan dolayı reddedildim. :) 3 aylık ilişkim bundan dolayı son buldu. :) Üzülme! Ben üzülüyorum da ne oluyor? Takma kafana. Dilersen sohbet edebiliriz.
02 Yorumla
Soran+1 yıledelim ya. benim çooook oldu boydan dolayı reddedilmem her farklı reddedilme türünde reddedildim.
- +1 yıl
:) Dert etme ya. Boş ver bence. Özele gel de anlatayım sana az biraz. :)
Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı. Çok kısa değilsin takıntı yapmışsın 150 ler rahat sevgili bulabiliyorken oo
06 Yorumla
Soran+1 yıl150ler nerde rahat sevgili bulabiliyor ya, boyu 163 olup sevgili bulamayan kızlar var.
Soran+1 yılonlar da 175 boyunda güzel kızları buluyorlar ya. biz kızlar o kadar takıntılı değiliz. 170 boyundaki erkeğe itici diyen kız çok azdır ama erkeklerin geneli 160 boyundaki kızı itici bulur.
Soran+1 yılbana da gelmiyor ama fark etmez.
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. karşına çıkmamış abartmışsın ne kısa arkadaşlarım var güllük gülistanlık aşklar yaşıyor
165 üstüyüm sap sap mutsuzum
önemli olan kendin olmak00 Yorumlaben de yıllar sonunda anladım, uğraşmıyorum artık. insanlar şekilci.
02 Yorumla
Soran+1 yılhepinizden iğreniyorum bakışı atarlar* :D
Sen neden üzdün bu kadar. Genel eğilim uzun boyda olsa da. Kısa boylu kızları seven bir sürü erkek var.
010 Yorumla
Soran+1 yılgenel eğilim uzun boyda lafı biaz hafif kaçıyor, erkeklerin tamamı ille de uzun olsun diye tuttuyor ama ben bedenimi olduğu gibi seviyorum ya, sorun değil. erkekler çok önemli değil.
Soran+1 yılsanmam ya dediğin gibi erkekler uzun boylu kız istiyor malesef.
Soran+1 yılgenel eğilim uzun boylu demedin mi az önce?
Soran+1 yılgenel eğilim ile çoğunlu arasındaki fark nedir?
+1 yıleğer ciddi isen , boyundan dolayı arkadaşlık etmeyenler için üzüldüğüne ve kırıldğına değmez o insanlar için
04 Yorumla
Soran+1 yılbence de. beni kaybederler. ben bu noktadan sonra aşık olmam zaten erkekler umrumda değil.
- +1 yıl
kanımca sizin durum : artık bu erkeklerden umudunu kesme ve bir tavır gibi geldi. şahsen ben uzun boylu biriyle evlenmek istiyorum. ama dediğim gibi , evleneceğim kişi böyle olmalı. ancak şu an sevgililerin çoğu evlilik değil günü geçirmek veya sadece arkadaşlık. bunun içinde kimseyi kırmamak gereki diye düşünüyorum.
Soran+1 yılaynen ben de öyle düşünüyorum umudu kestim. erkekler genel olarak kısa boylu kızlarla ilişki düşünmüyor. ben de napayım, buyum. ameliyat istemiyorum. erkek de istemiyorum.
- +1 yıl
bence de ameliyat olma. ama her ne kadar size denk gelmese bile umudunu yitirme. size de değer verecek ve kıymetinizi bilecek birileri çıkar inşallah. şansızsanız da benim kadar değildir :)
+1 yılYa allah aşkına sende buna inandın mı. Sanki kuleli askeri lisesine basvurdunda boydan dolayı iptal oldu.. Sen kendine bak sporunu yap bak onu diyen essekler kapında nasıl köle olacaklar
13 Yorumla
Soran+1 yılspor yapıyorum, sağlıklıyım. erkekler benimle hiç ilgilenmeseler bile umrumda değil. kariyerim var sağlıklıyım. hayatımda aşk olsa ne oluur olmasa ne olur.
- +1 yıl
" hayatımda aşk olsa ne oluur olmasa ne olur. " İşte bu cümle varya büyük yalan ancak kendini kandırırsın. Guzellik vitrindir sen çabalamadan ayağına getirir ama zeka onu senin yanında tutan güçtür. Demekki kıymet bilecek kişiye denk gelmemişsin. Üzülüp serzenişte bulunmayı bırakta hayatın tadını çıkar..
Soran+1 yılDış görünüşe hiç takmayan birine aşık olabilirim ancak.
Aslında itici insan yoktur kendini geliştirmeyen insan vardır
01 Yorumla
Soran+1 yılbence de.
+1 yılminyon kız diye bir gerçeklik var :) şaka şaka yok ahhaaha
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız 1.59 o kadar kısa değilki yanlış düşünüyorsun, o erkekler ilk önce kendi kıçına baksın önc atıp tutarlar sonra bir kız görürler hiç boyuna falan bakmazlar, sen kafana takma 1.59 hiç de o kadar kısa değil :)
04 Yorumla
Soran+1 yılbu kıza niye herkes iticisin demiş? www.kizlarsoruyor.com/.../q5233200-boyum-158-simdi-ben-boyum-yuzunden-itici-miyim
Cevap sahibi+1 yılHerkes dememişki , iyi demiş bazıları
Soran+1 yılsorun etmeyen minik bir azınlık olsa da çoğu sorun etmiş
Cevap sahibi+1 yılÇünkü beyinsizler, kalbin kırılmış kıyamam ya 😞 Bakma sen onlara benim de boy kompleksim var ama takmıyorum hiç
+1 yılKisa boylu kadinlar candir. Sevgilisini cok iyi memnun ederler. Her turlu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılkaç tane erkekle konuştun bu konuyuda böyle düşünmeye başladın
06 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu erkek aşk ilişkilerinde dış görünüşün önemli olduğunu söyleyip duruyor.
- +1 yıl
çoğu erkek değil bütün erkek ve kadınlar için dış görünüş önemlidir buna önemsiz diyen zaten yalan söyler ama bir geçrk varki minyon kızları itici buldukları olayı çok saçma erkeklerin geneli minyon kızları sever
Soran+1 yıldış görünüşü önemseyenler çoğunlukta zaten, ben hep önemsemeyen birini bekledim ama biri şöyle yazmış. "Dış görünüş herkes için önemli, aksini söyleyen kendi kandırır. Eski çağlardan beri bu böyle. Ama insanlar güzel diye sevilmiyor, güzel diye en fazla ilgi görür. İş konuşup anlaşmaya gelince güzellik para etmiyor. Benim sevgilimi kimse güzel bulmuyor. Ama o benim için dünyanın en güzel insanı çünkü onu seviyorum. Kimin ne dediğinin bir önemi yok. Sadece seni tanımaları gerekiyor"
yani dış görünüş ve boy olmadan da beni sevecek birini bulabilir miyim ki?- +1 yıl
Niye bulamıyasın bence boy konusunda sen çok takıntılısın kesin bunu yüzüne buran bikaç kişi oldu çevrende
Soran+1 yıloldular tabii canım bir kaç kişi değil, kimden hoşlansam bu yüzden geri çevirdi.
- +1 yıl
Doğru insanları bulamamışın
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılnefes alsın yeterli diyen erkekelrimiz var sen halen 159 dan bahsediyorsun :D
010 Yorumla
Soran+1 yılben erkeklerden sıkıldımartık. hepsi şekilci. hiç biriyle ilgilenmiyorum. ölene kadar yanlız kalayım.
- +1 yıl
kızlar peki neci?
Soran+1 yılkızlar erkeklerde boya bu kadar takılmaz ki.
- +1 yıl
boy aslına takıntı değilki siz bunu çok takıyorsunuz biliyormusunuz aslında.. kızlarda şekilci iyi hoş güzel kıza açılıyorsun tipim değilsin diyo :D
Soran+1 yılerkekler takmıyor mu bunu cidden? 165den kısa bir kızla ilişki düşünebilecek kızın boyunu sorun etmeyecek kaç erkek vardır sence?
- +1 yıl
şahsen ve çevremdeki erkekler bunu takmıyoruz malesef :) ben hiç bir arkdaşımın şu kızın boyu da ne oyle dedigini bilmem..
Soran+1 yıltakmıyor musunuz? nerelsiniz?
- +1 yıl
kocaeli. ya siz evet.
Soran+1 yılİstanbul . burada herkesin ilk kriteri uzun boy
- +1 yıl
ruh öküzü olmadıktan sonra ilk kriterin ne anlamı varki :)
+1 yılBende 1.66'yım yani takmamak gerek karakter önce Rabbim böyle uygun görmüş böyle yaratmış. Kimseyi boyu veya fizikselliği ile yadırgamak insanlık değildir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim boyum da 163 beni de reddederlerdi hep boyum yüzünden, takmıyorum artık. kedili kadın oldum mutluyuz <3
00 YorumlaKıyamam sana bn :) seni seven böyle sevsin kızım boyun g ayette iyi yani :) için güzel olması gerek takip edermisin mesajlasalim
00 Yorumla
+1 yılonu diyen halt etmiş minyon kız candır evde kalmış bütün minyonları ben almak istiyorum
03 Yorumla- +1 yıl
sen 2 dk özele gelsene bu ciddi bir konu
Soran+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q5233200-boyum-158-simdi-ben-boyum-yuzunden-itici-miyim baksana itici demiş herkes.
- +1 yıl
sen beni dinle boşver kim ne derse desin
Gizli Üye(30-35)+1 yıltoplum geri. hepsi görsellik üzerine düşünüyor. ben de aşka inanmıyrum artık.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış bir düşünce boyla alakası yok bence nasip kısmet hersey 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya bırak arkadasım normal hayatta olmazsa esra erol var zuhal topal var varda anasını satım
00 Yorumla
+1 yılSaçmalamayın boy uzatmak için ameliyatmı olunurmuş Hastamısınız
03 Yorumla
Soran+1 yılolanlar var çevremde. hiç bir erkek yüzümüzebakmıyor diye çoğu arkadaşım oldu, biri de bacağını kaybetti.
- +1 yıl
kızlar yüzüme bakmıyor diye değil boy uzatma estetik ameliyat-ı bile olmam. Çok Saçma
Soran+1 yılhelal ya.
dış görünüşü önemsemeyen erkekler gelsin bana.
erkekler ıtıcımı buluyomus ben mınyon sevıyolar dıye bılıyodum
04 Yorumla
Soran+1 yılaynen kızın biri 158 boyundayım itici miyim yazmış erkeklerin tamamı iticisin demiş
Soran+1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılVe varmis boyunda? Evet kisa ama anormal degilsin. Yatıp kalkıp her halimize şükredelim bence canım.
03 Yorumla
Soran+1 yılyani evet sağlıklıyım sorun yok. erkekler bakmasa da olur.
Cevap sahibi+1 yılTabi kide bakarlar canım sen sadece kendin ol gulumsemeni yuzunden eksik etme. Ve kendine guven.
Soran+1 yılya ben zaten sevgiye ihtiyaç duymuyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen boşver onu diyemi ablam arkadaşım 1 53 falanlar ikisi de evliler su an
00 Yorumla
+1 yılne varki bende kısayım 1.64 üm ama takmıyorum boy önemsiz demekki doğru insanlar çıkmamış karşına açık ve net
00 Yorumla160-165 erkekler de var
02 Yorumla
Soran+1 yılah bana denk gelseler.
Soran+1 yıldenk gelenleri de uzun boylu kızlarla oluyor nedense.
Uzunum etrafımda hep minyonlar seviliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q5233200-boyum-158-simdi-ben-boyum-yuzunden-itici-miyim
niye herkes itici demiş kıza?
Yoo bende minyonum alakasi yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı. Bıktım şu boydan possan yeter daaa
00 YorumlaBoy konusuna takılmayın bu kadar.
06 Yorumla
Soran+1 yılben sağlıklıyım, kariyerim vari gerisi yalan. hiç aşık olmadım aşık olmasam da olur.
Soran+1 yılbeğenmesin kimse ya beni, ben niye insanlar beni beğensin diye üzüleyim ki? :)
Soran+1 yılcanım sıkıldı
+1 yılhangi salak söylüyor onu
00 YorumlaNeden olmuyormuş saçmalama
00 Yorumla
+1 yılBoyla ne alakası var yaa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşkım niye öyle diyorsun yerim seni
10 Yorumla
+1 yılYa cüce olsaydın
10 Yorumladiyen kimse söyle mezara gömecem
00 Yorumla
+1 yılsaçmalamayın uzun boylular minyon sever
00 YorumlaBen daha çok etkileniyorum kısa boydan
00 Yorumla
+1 yılBoydanmı sadece?
04 Yorumla
Soran+1 yılöyle dediler hep. zaten buradaki sorularda da erkeklerin kısa boylu kızları itici bulduğu açık. ama takmıyorum artık, sevmeyen sevmesin.
- +1 yıl
Bir foto vs olsa daha iyi yorumlayabilirdik, bana kısa boylu kızlar çekici gelmiştir hep ama vücududa öyle yağ bağlayıp kat kat olmamışsa tabi ki
Soran+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q5233200-boyum-158-simdi-ben-boyum-yuzunden-itici-miyim
bu konuda niye erkekler hep kısa boylu kızlar iticidir demiş?- +1 yıl
Yoo %50-50 bir durum var ortada, ayrıca ben kendi görüşümü söyledim. tekrar söylüyorum kısa boylu kızlar çekicidir :)
öyle düşünme
02 Yorumla
Soran+1 yılneden ki?
+1 yılOlur elbet
00 Yorumla
+1 yılHüsnükuruntun.
00 Yorumlahiçbirşey anlamadim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri