Gizli Üye(30-35)+1 yılkısa boylu kızlar itici diyen erkeklere: beyler bir insanın iticiliği ne zaman fiziksel özelliklere göre şekillenir oldu? bence itici insan, nerde nasıl konuşması gerektiğini bilmeyen, mesela fiziksel özellikleri yüzünden insanlara itici yaftası yapıştırandır.
bazı insanlara göre iticisin, bazılarına göre değilsin. niye sordun ki bu soruyu? boyunu kısa bulanı sen de sevmeyiver.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYahu bbende 158 boyumda 45 kilo ve 21 yaşında bir kızım. Ve her zaman bütün arkadaşlarım benden uzundu. Hiç beğenilmediğim olmadı. Biraz özgüven sahibi olun ya. Boyunuza kilonuza bu kadar takmayın artık!!!
02 Yorumla
Soran+1 yılhiç bir erkek tarafından reddedildin mi boyun yüzünden?
Cevap sahibi+1 yılHayır reddedilmedim
+1 yılYa ne bu boy takıntısı yahu şu sitede kızların kendileri hakkında beğenmediklerini kabul ettikleri tek şey bu boy takıntısı ne gerek biride desin çok egoluyum ya da çok şımarıım vs vs tatlıysan boyun önemi yok 😉
06 Yorumla
Soran+1 yıltatlıysan boyun önemi yok diyen ilk erkeksin :3 erkeklerin geneli 165den kısa kızları itici bulmuyor mu?
- +1 yıl
Valla bilmiyorum şimdi bu gün metroda bir kız gördüm çok tatlıydı aynı şekilde üniversitedede boyunun kısa olması gözümede tatlı geldi 😉 şimdi kimin boyu ne kadar göz kararı kestiremem arıyorum 1,50 bir kız benim dizine kadar değildir ya elbet benim boyun 1,78 olsun olsun omzuna kadar falan gelir herhalde 😉
Soran+1 yıl158 boyundaki bir kız da çenene gelir herhalde.
- +1 yıl
E bide topuklu giydiği zaman ( beni geçmez dimi 😦) 😀
Soran+1 yılgeçmez tabii ki burnuna falan gelir.
- +1 yıl
Anam denemiş hepsini 😀 nerden biliyon 😂
Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı. Kızın hatları çok belirgin. Uzun gösteriyor ama? Sen de böyleysen eğer iyisin. Tabi kesin cevap verebilmem için seni boydan görmem lazım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı. Olur senin de bir alicin ne diyeyim ben ne 160 lik adamlarin kolunda 183 luk kadinlar gordum onlar birbirini seviyorsa sende bulursun birini
02 Yorumla
Soran+1 yıl160lık adam için boy sorun olmaz. kızlarda boy takıntısı yoktur.
çogu çekici bulmaz malesef boyun yüzünden çoguna itici geliyorsun
120 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya ben de fark ettim onu. :/ napalım. çekici gelmesem de olur, iticigelmeyeyi yeter. herkes çekici olacak diye bir kaide yok :)
Soran+1 yılbayanlar için önemi daha fazla bence. erkeklerin geneli sırf boyu kısa diye kızları itici buluyormuş, sen söyledin.
Soran+1 yılolay durma meselesi değil ya zaten erkeğin boyu bence önemli değil. ama erkekler genelde sorun ediyor boyumu, itici bulduklarını söylüyorlar.
- +1 yıl
ya beyler kısa boylu kızlar niye çoğunluğa itici geliyor ki?
- +1 yıl
yapabileceğim ne var bu konuda? uzamamam malesef :(
Soran+1 yılben de topuklu hey giyiyorum dik de duruyorum ama yine de iticisin diyorlar.
Soran+1 yılya onlar da çok sıkıntı. hiç erkek arkadaşım olmasın daha iyi.
- +1 yıl
ben de aynıyım :)
- +1 yıl
haha olur :D bedeninizden bağımsız sevin sevilin tarikatı.
sen kısa boylu kızları itici bulur musun? - +1 yıl
seni sevdim :)
erkeklerin kısa boylu kızları itici bulduğuna şahit oldun mu?
yok fiziğin böyleyse gayet hoş, ilgi çekici de olabilirsin. Hem özellikle minyon seven erkekler de var bunu unutma
00 Yorumla
+1 yılSubliminal mesaj var tas gibi hatunu koymussun iltifat bekliyorsun 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılbuna rağmen erkekler itici demiş. nasıl bir kısa boylu kız nefretiyse :D
- +1 yıl
Allah seni öyle yaratmış kendini öyle sev demek ki olmayınca olmuyor kimseye kendini begendirmek zorunda değilsin.
Sen kendini Beğen yeterli 😂
+1 yılSanki milletin boyu hep 190. Bir kadın için 158 kötü değil fotoğraftaki kadının vücudu gayet güzel
01 Yorumla
Soran+1 yılya aynen boyları 190 da boyu kısa diye kızlara itici diyorlar.
yok itici değilsin bence çünkü çok fazla kısa da değilsin
02 Yorumla
Soran+1 yılçok fazla kısa 155 altı olurdu sanırım.
Takma kafana kim demiş itici diye her erkek 180 mi sanki sanada 170 hatta 175 bile uygun gelir.
010 Yorumla
Soran+1 yılya herkes itici diyor da değil bence. iticilik tavırlarda olur daha çok, dış görünüşünde kusur bulunan birine itici demek haksızlık bence. :D
Soran+1 yılya 158 boyunda olmak evet dezavantaj, kusur derken de hani kiminin burnu büyük kimi şişman kimi topal.. oluyor öyle şeyler, sağlıklı olduktan sonra insanlar itici bulmuş bulmamış çok önemli değil. :)
- +1 yıl
Öyle sandığın kadar dezavantaj değil. Kusur engelli olmakta suç değil her tipe göre benzer bir tip eş adayı her zaman olur Allah zıttı ile kabil yaratmıştır. Mesela yanlış anlama benim boy 174 ben158 i şahsen tercih ederim benim gibi düşünen çok sayıda erkek vardır onlardan biride sana denk gelir.
Soran+1 yıltabiki de kusurlu engelli olmak da kısa olmak da suç değil. :) benim bir sevgilim tekerlekli sandalyedeydi ve onun zekası beni kendisine aşık etmişti. hiç farkına bile varmamıştım. yani tamam kısa boy itici bir özellik, ama çok küçük bir faktör. önemli olan zekadır :)
Soran+1 yılsevgilim yok da, oldu zamanında. o da sorun etmedi beni bu halimle bile sevdiğini söyledi. :)
Soran+1 yıl23 Ankara . aynen kıymet bilen dış görünüşe takılmaz o kadar :)
Kısa boylu kızlar daha iyi kucağa alma şansı oluyor en azından sevisirken :D ne görüşüm bu
016 Yorumla
Soran+1 yılitici değil yani di mi? tamam çekici de değil ama güzelse yüzü falan, itici de değil?
Soran+1 yılbence de ya konu sevgi olduğunda kusurları görmez insan :)
Soran+1 yılkalça dış görünüşte biraz daha önemli bence. kalçasız l şeklinde olup 180 boyunda olacağına sexy bir kalçası olup 160 boyunda olsun. bu benim fikrim tabiii.
Soran+1 yılya o da itici değildi bence. niye olsun ki? şişmanlık da kısalık kadar doğal bir özellik, itici olmaz.
Soran+1 yılhani iticilik dış görünüşle olmazdı, iticilik tavırlardaydı? :/
Soran+1 yılyoo bu kız gibi. ama bir insanı fiziği yüzünden itici dedin diye... ne bileyim neyse senin görüşün.
Soran+1 yıltabii
Bayanlarda 5 cm topuklu avantajı var hala kısayım diye sıkıntıya düşüyo ne kadar tuhaf ha bide şu var erkeklerin boyu uzun olanını istemeniz
02 Yorumla
Soran+1 yılyoo benim erkeklerin boyu ile ilgili bir derdim yok
190 ım uzun boylu ılgı alannda olan mınynlar pm pls
00 Yorumla
+1 yılBana göre çok kısa. İtiti demek doğru değil. Uygun olup olmamak denir ona.
04 Yorumla
Soran+1 yıluygun değil sanırım.
- +1 yıl
O boya uygun olup idealim diyenler çoğunlukta takmayın kafanıza
Soran+1 yılya insanlar genelde itici buluyor ama uzun boylu kızlar da kısa bylu erkek istemedikleri için şansımız oluyor neyse ki.
- +1 yıl
Bende uzun boylu kız bulamıyorum. 160 ve üzeri bulunca el açıp şükür ediyorum 😊🙈
+1 yılYahu kısa kızlar da olsun. Hep uzun kızlar olacak sonra biz eş adayı bulamayacağız :D Haha :D
08 Yorumla
Soran+1 yılya aynen itici bulmayın bizi ya :(
- +1 yıl
İtici bulan kim? :)
Soran+1 yılbaksana yorumdaki mesajlara. erkeklerin %90ı için 165den kısa kızlar iticidir.
- +1 yıl
%90'ının hepsi 1.65'ten uzun kızlarla mı evlenecekler onu da merak ediyorum :)
- +1 yıl
evet bu da düşündürdü. ama dünyanın genei uzun olduğu için olabilir gibi geldi. buradaki uzun kızlar bitince ithal ederler.
- +1 yıl
@Morriganhell Yumuşak taraflarını kaldırıp dil öğrenirlerse neden olmasın? ^^ Hatçe varken Katya bize fazla gelir. Bizim kızlar rahat olsun :)
- +1 yıl
öğrenmemeleri bizim işimize gelir bu durumda.
- +1 yıl
@Morriganhell Olacak ile öleceğe çare yok. Kimsenin kısmeti kimseye kalmaz yeter ki hepimiz için hayırlısı olsun.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen bu soruyu iltifat alıp popon kalksın diye öylesine sormuşsun belli
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır amaç öyle olsa bile erkeklerin tamamı iticisin demiş zaten. ben buraya mila kunis koysam bile erkeklerin geneli 165den kısaları kadından saymaz.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni ancak kılıf diye taşırlar. Çok kaba oldu kusura bakma :)
08 Yorumla
Soran+1 yılkılıf mı? o ne demek? ya tamam erkekler kısa boylu kızları çekici bulmaz da iticilik daha çok tavırlarla ilgili değil mi? mesela şişman kızlar da itici değil bence.
Cevap sahibi+1 yılÇok pis biriyim. anlayan anlamıştır küçüğüm sen kafanı takma :)
Soran+1 yılben de anladım aslında.
Cevap sahibi+1 yıl@Wasabi___ @Soran ve tüm kadınlardan özür dilerim. Eşşoğlueşşeklik ettiğimin farkındayım. Nasıl yazdım bunu yaa. Çok pişmanım valla...
Cevap sahibi+1 yıl@Wasabi___ valla çok özür dilerim.
Şahsen ben de kısa boylu erkek olduğum için hep kısa boylu kız arıyorum talip oluyum mu sana :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye itici olsun arkadaşım? Hepimiz insanız ve farklı farklıyız. Takma kafana.
09 Yorumla
Soran+1 yılen iyi yorum buydu :) <3
Cevap sahibi+1 yılAh, teşekkür ederim bayan, o sizin güzel bakışınız :) Senin elinde olmayan bir şey seni itici kılmaz, emin ol. Hepimiz yakışıklı/güzel, uzun boylu olamayız değil mi? Olmayalım da zaten. Ahlakımız güzel olsun, yüreğimiz güzel olsun. Yetmez mi? Emin ol itici değil. Öyle diyenlere kulak asma, değmez canını sıkmaya. Kısaca; sil o "itici" düşüncesini zihninden, yok öyle bir şey :)
Soran+1 yılya ben yorumlarınızı çok sevdim ya <3 moral verdiniz.
Cevap sahibi+1 yılHak ediyorsunuz çünkü. Kim sıktı sizin canınızı neden böyle bir soru sorma gereği duydunuz ki? Konuşmak ister misiniz?
Soran+1 yılisterim. :) 3 tane soru soruldu bugün kızın boyu 165 miymiş neymiş erkekler hep kısasın yoklukta bile bakmam itici iğrenç falan demiş. ben de endişelendim. o soru hala açıksa bu yazdığınızı oraya da yazın :)
Cevap sahibi+1 yılO sorunun linkini atabilir misiniz? Yanlış yere yazmayayım :)
Cevap sahibi+1 yılBulamadınız sanırım? :) Çıkabilirim isterseniz gizliden, uğraştırmayayım sizi.
Cevap sahibi+1 yılSorunuzu ve güncellemenizi takip ediyorum da, insanların bu konu hakkında söylediği tutarsız ve gerçeği yansıtmayan sözler sizi fazlasıyla kırıyor gibi. Buna izin vermeyin ama. Bizim elimizde olmayan farklılıklarımız, utanmamız gereken bir şey değil ki :) Lütfen daha fazla haksızlık etmeyin kendinize :) Ben itici değildir diyorum ama siz iticidir diyenlere inanıyorsunuz sadece :/
Cevap sahibi+1 yılYanlış bir şey mi dedim acep farkında olmadan? En azından bir cevap yazsaydınız :) Yoksa siz de beni mi itici buldunuz? :D Canınız sağolsun, ama siz itici değilsiniz, bunu kabullenin :)
+1 yılHayır, boyun çok iyi. Kısalar olarak daha tatlıyız.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılGayet güzel boy bence. Kısa tabii ki ama ben minyon severim 👍🏻
06 Yorumla
Soran+1 yılkısa mı cidden ya. :( neyse çok itici değilse sorun yok.
- +1 yıl
Değil tabii ki. 3-4 kilo daha ver süper olursun 😁 Benim gibi minyonseverler için aranan tip oluyo.
Soran+1 yılbir kısasın dedin bir değilsin dedin. :D
kısa olduğumu kabul ediyorum, insanlar itici dese de iticilik tavırlarda olur bence.- +1 yıl
Kısasın, itici değilsin. Tavırlarla itici olunur. Kilonu da3-4 azaltırsan süper olur. Bunu dedim 😂
Soran+1 yılbence de. :) katıldım son dediğine.
- +1 yıl
Oh ne güzel anlaştığımıza sevindim 😁
Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı. yoo gayet güzel bir boy ben sahsen minyon biri olarak minyon kızları beğeniyorum :)
00 Yorumla
+1 yılAramızda yaklaşık 30 cm fark var:D ama itici değilsin tabii ki
03 Yorumla
Soran+1 yılama istemezdin de sanırım.
- +1 yıl
Sevgili olarak mı? Öyleyse evet istemem..
Soran+1 yılya kimse istemiyoru bu boyda bir kızı. itici oluyormuşuz.
Hayır asla itici değilsin hayata pozitif bakmalısın bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılya ne bileyim herkes iticisin demiş :(
Gizli Üye(36-45)+1 yıliticisin diyenlere takılma, o onların sığlığı. itici insan yoktur gelişmemiş beyin vardır.
00 Yorumla
+1 yılben de aynı boydayım. uzun değilsin tamam da fazla kısa da değilsin. tam sınır
01 Yorumla
Soran+1 yılsınırdaysam oley :D
Takmayın bu kadar boyu.
06 Yorumla
Soran+1 yılbence de ya iticilik tavırlarda olur dış görünüşteki kusurlarla değil.
Soran+1 yılya herkes itici demiş baksana ya...
Soran+1 yılbunları göz önünde bulunduran biri ile karşılaşabilecek miyim?
+1 yılminyon iyidir minyon. sıkıntı yok
00 Yorumla
+1 yılKisa boylu kizlar daha atesli olur. Güzel bence
00 Yorumla
+1 yılBoy uzunluğuna göre mi itici olup olmamak?
01 Yorumla
Soran+1 yılah bunu bir de erkekler anlasa... hepsi itici demiş.
+1 yılpardon ama bu bayan en az 1.65
02 Yorumla
Soran+1 yıl157ymiş ama bacak boyu proporsiyonuna uygun. diğer bir deyişle gtü yere yakın değil :D
- +1 yıl
o kadarlık anlamadığım için :) bir de bayanlarda boy deyince , üstüme yoktur diye geçiniyorum :D
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞu boy olayını ne kadar takıyorsunuz ya
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya beni itici bulmayan birini bulayım istiyorum :(
Kısa boylu olupta çekici olan çok kız var salla
00 Yorumla
+1 yılhayır itici degilsiniz boyunuz ideal
00 YorumlaFiziğin duruşun önemli
00 YorumlaHayr niye takntlisin bukdar ya relax ol
02 Yorumla
Soran+1 yılya baksana herkes iticisin demiş. :/ boyu kısa olan bir kız ne yaparsa yapsın itici midir ya..
+1 yılTam tersine
Kucakliksin bence00 YorumlaDeğilsin canım değilsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sizi sayılamı gönderiyorlar
017 Yorumla
Soran+1 yılne demek bu? :D
Soran+1 yılherkes bu tarz sorular mı soruyor?
Soran+1 yılkısa boylu kızlar çok sorun yaşıyorlar çünkü aşk ilişkileri konusunda. çoğu erkek ilgilenmiyor :D
Soran+1 yılgülmek istedim.
Soran+1 yılsence de mi itici? :(
Soran+1 yılsorular bu yüzden çoğaldı işte. herkes kısa boylu kızların itici olup olmadığını merak ediyor.
Soran+1 yılbelki de iticiyimdir.
Soran+1 yıltamam iticiyim.
Soran+1 yılyüzüm güzel ama boyum kısa. iticiyim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoo sevimli oluyorsun.
00 YorumlaAbi bunlar istisna yea asdf
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam kısa boylu kızlar çekici gelmez erkeklere de bence iticilik tavırlardadır ya dış görünüşte değil. :D
Kız itici segilde seni bilemem
01 Yorumla
Soran+1 yılben gizem olayım. :D bu kız 157ydi galiba. çok güzel kız.
bola iticilik çekiciliğin bir alakası yok
00 Yorumlamanyak mısın böyle fizigin varsa süpersin :D
00 YorumlaFenalık geldi boy sorularından
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Hayır kısa kızlar daha çekiciler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Çok bile..
02 Yorumla
Soran+1 yılitici mi cidden? ya bence iticilik tavırlarda olur gibime geliyor. tamam bu boyda biri çekici olamaz ama bakımlıysa tavırları iyiyse ve düzgünse itici olmaz gibime geliyor.
Senin tipi görmek gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoya takilmayin bu kadar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılDeğilsin
00 Yorumla
+1 yılItici degil kurtarir
00 YorumlaHayır kısa deyil bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Niye olsun ki :D
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmem kısa diye itici diyorlar genelde :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılFiziğin böyleyse yüzün güzelse 1.78 im evlen benle
00 Yorumlabayılırım minyonlara
00 Yorumla
+1 yılÇekici diyen de var
00 YorumlaMiniciksin
04 Yorumla
Soran+1 yılitici mi yani?
Soran+1 yılitici.. :/
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet itici
01 Yorumla
Soran+1 yılya boy yüzünden beni itici bulmayan birini bulmak istiyorum çok mu şey istiyorum :(
+1 yılnormal boyun
00 Yorumla
+1 yılİtici degilsin
00 Yorumla
+1 yılİtici kadınsı değil
03 Yorumla
Soran+1 yılya bir erkek de şöyle düşünmesin ya :(
itici bulunmamak için ne yapabilir kısa boylu bir kız? boyumu uzatamam malesef ama kurtarabilirim belki.- +1 yıl
Cok zor eskide kaldı onlar dış görünüşün daha ön planda olduğu bir nesildeyiz artık
Soran+1 yılkısa boylu kızlar seksüel seçilimde elenecek mi demek bu? evde kalmak istemiyorum ya :(
İtici değil
00 YorumlaBence gayet semparik
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler