Erkek arkadaşım şiddet uyguladı?

yıllardır aşık olduğum çocukla tanıştık 7 ay önce. sevgili olduk bazen ben onda kalıyorum. yemek, çamaşır, temizlik vs. derken. geçtiğimiz hafta arkadaşlarıyla içmeye gitmişti. alkol almayı çok sever ama kolay kolay sarhoş olmaz. bende çamaşırları makinaya attıktan sonra yatağa girip onu beklemeye başladım. saat 12 oldu yok 1 oldu yok en son 2ye doğru geldi. uyuma numarası yapıyordum ben de. trip atıyordum bir nevi. sonra geldi yatağa uyuyor musun falan dedi ben ses çıkarmadım. ondan sonra yatağa girdi ve beni okşamaya başladı ben de yapma falan dedim direndim. daha sonra suratımı yani yanaklarımı sıkarak kendine doğru çevirdi ve sen değil miydin senelerce peşimden koşan şimdi ne oldu istemiyorsun tarzında şeyler söyledi. ben hiç direnmedim şiddet uygulayınca. direnmedim çünkü nereye kadar gideceğini görmek istedim. ağlayınca bıraktı ve gitti salonda uyudu. o gece sabaha kadar uyuyamadım. aslında şiddet mağduru kadınları gördükçe benimkii şiddet sayılmaz diye düşünüyorum ama napim yine de darp edildim. ben ona deliler gibi aşığım hala hiç şiddet yanlısı değil ama o gece ne olduysa yaptı işte. bana ''sen peşimden koşmuyor muydun vs.'' demesi yıktı aslında beni. asıl sorum da şu siz böyle bir şeyle karşılaşsanız ne yapardınız? veya şiddeti uygulayan taraf olsaydınız bir anlık öfkeden sonra çok pişman olur muydunuz? o geceden sonra o gece hakkında hiç konuşmadık iletişimimiz de azaldı zaten o geceki sinirinin sebebi ne olabilir bir de?
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar 7 aydır sevgiliyiz. ilk defa böyle bir şey oldu her konuda ortak fikir alıyoruz aklınızda gelebilecek her şeyde fikrimiz ortak oluyordu. ben birazcık mırın kırın ettiğimde veya o ettiğinde dahi yapmıyorduk bir şey. bir yere gideceksek ve birimiz teredütte kalsa da gitmiyorduk.
Erkek arkadaşım şiddet uyguladı?