Erkek arkadaşım tarafından şiddet gördüm?

• Kedi beslemeyi seven bir insanım beslemekten de ileri sahiplendirme işleriylede zaman zaman ilgileniyorum ve bu konuda destek aldığım kendi kedilerimin de doktoru veteriner hekim arkadaşım var. Sevgilim onunla konuşmamam gerektiğini o adamın bana doğru gözle bakmadığını söyledi tamam konuşmam dedim çünkü başka ihtimalim bile yok başıma gelecekleri biliyorum. Yine dün bir kedi meselesi oldu arkadasjma yazmamak için çok direndim ama karşı taraf zor durumdayım küçük çocuğum kedimi öldürecek dediği için dayanamadım veteriner arkadaşım ve bı kaç kişiye mesaj attım yardımcı olmaları için akşamına erkek arkadaşım geldi ailesiyle tartıştığını benle dertleşmek istediğini söyledi ve yanına çıktım mesajları silmiştim ama adamin geri 12 de mesaj atacağı tuttu sevgilim mesajları gördü durumu anlattım ama tabiki beni dinlemedi onunla yatmakla aramizda bişey olmasi ile suçladı beni ve adamı aradı adam anlattı kedi için irtibata geçtik falan diye adama bı dünya küfürler etti sen beni arkadaşıma rezil edemezsin dedim telefonu almaya çalışırken bana vurdu burnum kanamaya başladı sınırı geçmedi arabayı durdurdu ve dövmeye devam etti sen elin adamını bana savunmazsin diye sonrasinda bitsin ayrılalım senin gibi birisini istemiyorum dedim ikinci dayağımi yedim soruyorum size bu ihanetemi giriyor ihanetse bile arkasını dönüp neden gitmiyor ne yapacağımı bilemez durumdayim
Erkek arkadaşım tarafından şiddet gördüm?