Erkek arkadaşımdan şiddet görüyorum?

erkek arkadaşım çok sinirli bi insan çevreye karşı bana karşı daha sakin olmaya çalışıyor ama beceremiyor ailesi akraba VS sinri hastası oda öyle kavga ettiğimiz zaman VS bana şiddet uyguluyor sorna gözüm VS dolunca ya da gitmeye çalışınca özür falan dilo onu çok seviyorum ayrı kalamıyorum ama ne saygı var ne bişey aileler falan da nişan düşünüyor bizde öyle ama bu huyu yüzünden bilmiyorm her şeyini idare ediyorum küfür dür şeydir ama kendi yakın erkek arkadaşına anlatım sevgilimin o bile şimdi bunları yapan ilerde neler yapar dedi bilmiyorum ve sevgilyi VS geçtim Bi keresinde ayrılmak istedim beni tehtih eti bikere deidğüme bakmayın defalarca oldu bu durum ailene anlatırım fotoğrafları atarım beni 1 2 kere de çekmiş haberim yokken uygunsuz bi şekildeyken ben bunları geçtim ben sarhoşken baklireliğim gitti onun tarafından 1 kaç kere de o şeyi yaparken e canım yandığını söledim canımı yakarak şiddet şeklinde yapmaya çalıştı ne yapıcam hiç bilmiyorum her seferinde beni aldatırsan ya da ayrılırsan hayatını zindan ederim edicem VS diyor ne yapmalıyım sizce?
Erkek arkadaşımdan şiddet görüyorum?