AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
Bir düzen yok ve düzen varmış gibi evcilik oynamak erkeklere göre değil. Ya evlen ya ayrıl.
Tabi o teklifi yaptı da ben evlenmedim zaten :)
Ayrıl bacım. Zorla seni bağlamıyor eve. Bak ne güzel "Yemek yaptın mı? Yemekte ne var?" moduna çoktaan girmiş.
Nikah yok galiba birlikte yaşıyorsunuz yanılmıyorsam okuduğumdan bunu anladım ve bu yüzden de sıkılmış olabilir evli değilken evli gibi kalmak erkekleri sikar
Evli sin sanırım psikolog lar var evlilik ile ilgili onlara gidebilirsiniz ya da eşinin psikolog a görünebilir sende öyle
Hayır evli değilim
Anladım o zaman durum değişir yol yakınken dön derim çünkü evlenince de aynısı olacak gibi
ayrilmalisin. uzun uzun yazardim ama ben yazdiktan sonra onu savunacagini toz kondurmayacagini biliyorum. buyuzden vaktinden calmak istemiyorum.
Bunca çabaya rağmen karşı taraf hala odun odun kusura bakmada bu bina bu eziyete fazla dayanmaz çöker maksat milletin derdi seni ayırmak değil ancak görünüş hiç iyi değil Allah yardımcın olsun.
Evli misiniz?
Bunların ilk başlarda yani ilk iki paragrafını bende yaşadım. Ama orda bitirdim. Beni aldatınca bitirdim.
Hayır evli değiliz.
Aldattıktan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmaz sen orada hata etmişsin bundan sonrada düzeleceği yok zaten bırak ip inceldiği yerden kopsun
hepsini okudum
cidden bende çaresiz kaldım sende onunla bir süre (abartmadan) konuşma bir köşeye geç kös kös otur hatta ağla yanına gelip sorarsa anlat
Sen doğru olanı yaptın. O senin değerini bilmedi. Umursamadı. Ayrıl bırak. Seni hakeden birisini bulursun senin sevdiğindende çok seven birisini bulursun.
sevgiliyken aynı evde yaşamak? baştan yanlış yapmışsın sen hayırlısı olsun
Bu hayatı ben seçmedim zorunluluklar.
Ne yazık ki artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Zaten yeteri kadar çaba göstermişsin ama karşındakinin kılı kıpırdamıyor. Kendini daha fazla yıpratmaman gerektiğini düşünüyorum, yolları ayırmak en doğrusu...
Sen bence kendine neden böyle bir kötülük yaptığını bir düşün. Hiçbir insan evladı bu senin gördüğün muameleyi hak etmiyor. İlla kurtaracağım diyorsan senin yapabileceğin bir şey görmüyorum ben. Bir ilişki terapistine gidin.
Bilmiyorum her şeye yorum yaparım ama yapamadım buna yorum ona da böyle anlatıyo musun
Evet en samimi halimle bir kaç kez anlatmaya çalıştım ama onları da umursamadı.
Ayrıl bence
sen yanlış birşey yapmıyorsun. Durumu eşinin annesine anlatabilirsin ama kimse bilmesin başka
Maalesef kendisini kaybettik. Ailem, akrabam diyebileceği benden başka kimsesi yok.
zor bir durum gerçekten. Soğuduğunu sanmıyorum ama böyle dawranmasını gerektircek ne war anlayamadım. Aptalın teki olabilirmi
Belki de :)
sıkma canını biraz kendi haline bırak ama üzüldüğünü değilde onu gerçekten sevdiğin için yanında oldugunu hissettir. Belki iş yerinde sıkıntıları vardır , kafasını meşkul eden şeyler.. bir süre sonra düzelmezse tekrar konusmayı dene.
Teşekkür ediyorum beni ciddiye aldığınız için. Çok sağ olun.
estağfurullah tabiki ciddiye alıcam. Umarım herşey gönlünce olur
Umarım sizlerin de
Kendini üzme oda senın ayrılmanı bekliyo büyük ihtimal ayrıl gitsin akıllıca davranırsan peşinden gelicektir
Adam için sen ask değil alışkanlık olmussun artık. Eskısı gıbı görmuyor seni. Yenıden kendıne asık edebılırsen edersın yoksa 20 yıllık evlı çiftler gibi yasarsınız böyle
Bence kısa bir süre ara verin, yani mesela 2 haftalığına bir yere tatile falan git görüşmeyin. Özleyince bişeyler düzelir
sanırım gitmenin zamanı gelmiş. gideceğinin sinyallerini yavaştan hissettir zili çal kısaca.. bak bakalım iyi mi olacak daha mı kötü olacak.. zaten gidişin ikiniz için de iyi olacaksa çoktan bitmiştir.
Açık ve net; senden sıkılmış. Erkekler uzun soluklu ilişkileri yürütemezler. Yürütseler bile ilk günkü heyecan ve aidiyetlik olmuyor ne yazık ki.
heyecanı canlandırmak yine eşlerin elinde ama...
@Kılıcbaba erkeğe ne yaparsan yap, eski heyecanı yaşatamazsin.
bence yaşatabilirsin... o erkeğin karakteriyle alakalı kişilikle yani... herkes bir değil
@Kılıcbaba hepinizin mayası aynı oysaki.
bu mayayla alakalı değilki... erkek erkektir. arzuludur isteklidir, yeterki karşındaki kadın seni cezbetsin... bunu başarmak kadının elinde. kendini ve kadınlğını iyi bilmeli
@Kılıcbaba herşey cinsellik değil mi sizin için?
yanlış biliyorsun... ben çok kadın gördüm erkekde daha cinsellik seven... bin adamla yatsa yinede bana yok mu diyen... önemli olan duygusallık sevgi aşk dır. sevmiyorsam yaşadığım cinselliğinde bir anlamı olamaz...
@Kılıcbaba niyeyse inandırıcı gelmiyor.
inanmadığın için yalnız olabilir misin?
@Kılıcbaba olabilir, belki. Belkide zamanında çok inandığım için hayal kırıklığı yaşamış da olabilirim.
evet en son söylediğinin olma ihtimali daha yüksek... çünkü hayal kırıklıkları insanı derinden etkiliyor... ve ikili lişkilere bakış açısını kısıtlıyor...
Şarkıda diyodu ya bittiyse söyle sevgili rolü oynamayalım diye o sözler geldi aklima bitmiş sanki yorma kendini artık
Bence biraz mola verin iliskinize... sen ondan bikmisin oda senden. Mesafe koyduktan sonra degerini anlar o senin.
evli değilsen niye kahrını çekiyosun bende onu anlamadım tamam bir dönem güzel gitmiş olabilri ama belliki o heyecanı taşımıyo karşındaki bu iş tek taraflı olmaz
İnan evli olmadigin birisine sacini supurge etne her zaman alttan alma kendini yipratma. Degmez cunku. Zor biliyorum ama inan yorulmana degmez. Nazara gelmissiniz cok belli. Ama seni umursamayan gormeyen bir insanla ayni evi nasil paylasirsin ki
Fazla seyleri hızlı yasayınca, sonra ki yıllara bişey kalmıyor.. zamana bırak
Mutsuzsan eğer kimsenin gözyaşına bakmadan kafandakini yapacaktın.
Bence artık bu ilişki tukenmis yıpranmış ilerlemeyin
Aynısı bende de var. Ama ilgisizlesti neden çünkü elde etti.
olan olmuş ya o erkek baya katı anlaşılan söylemesi kolay biliyorum ama geri dönüşü yok sanırım
elindekinin kıymetini bilmeyen bir erkek modeli daha!! kısa ve öz terket gitsin vafasızı
Çabuk alışmış desene. Monotonlaştığı için öyle davranıyor olabilir ya da eskisi kadar sevmiyordur
acı çektiriceksinki mutlu olucaksın hep onun suyuna gitmiceksin ki değerini anlasın
Benim iliskimde oyle olmuştu en sonunda bitti ve bana cok deger veren biriyle birlikte oldum her yonuyle ondan daha iyi biriyle mutlu oldum. mu sence hayir olmadim. Pismanliktsn oluyorum mutsuzdum ama keske baskasini sokmasaydim araya djye sen sen ol ayrilinca asla baskasiyla olma ama bence senin degerini anlamasi icin ayri kalmaniz gerekiyo geri donusu olabilecek bir sekilde ayrıl ondan seni ozlemesini sağla ah simdiki kafam olsa beni degersiz gormesine bile raziyim yeter ki affetsin
İlgisiz ol derim ben sen de ilgilen ondan başka şeylerde bak nasıl gelecek sana
Arkadaşım vallaha mesajın hepsini okudum yalan yok ama sana ayrılda demiyorum yanında durda demiyorum biraz bırak kendi halinde annen baban felan varsa bilmiyorum yanlış anlama onların yanında kal zaten eğer seni seviyorsa sana geri döner yok sevmiyor mu bitireceksin zaten ilişkiyi ne kadar yardımcı oldum bilemem.
Tekrar gitmekle tehdit et onu. Diğer türlü sen çok üzülürsün kendini yıpratırsın. Son kez çabala konuş. Olmuyorsa yolunu ayır cidden. Eskisi gibi değer vermiyor sana ya da senden sıkılmış ve bu şekilde ilişki yürümez.
Neyi yanlış yapıyorsun biliyor musun? Seni aldatmaya kalkan bir şeref yoksununu hala hayatında barındırıyorsun.
evlenmediğinizden ayrılacaksınız evli olsaydınız evliliğiniz daha güzel olurdu bence ayrılın ve başkaları ile evlenin
Arjadasim seninle ozel konusmak isterim eger kabul edersen cunku bir erkek olarak hemen hemen bende ayni durumdayim sen bana ben sana yardimci oluruz diye dusunuyorum
Bunu okuduktan sonra asktan neden uzak durdugumu bir kez daha anladim... Uzgunum gercekten.
ortada konuşacak bişey kalmamış gibi, o senden gitmiş çoktan,
Sıkılmış yanlış yaptığın bişey yok. keyfine bak. Etrafındaki yeni insanlara bir göz at derim
Bence sona gelinmis gibi. Onun eskisi gibi olmasi pek ihtimalli gelmedi bana.
evlenmeyi unutmuş olabilirsin? Bir an önce bas nikahı basmıyosa ayrıl gitsin. Folloş olmuş sizin ilişki kanka, im soorryyyy
Olmuyorsa zorlama bence. Tek taraflı çabayla bir şey olmaz
Destan destan. Allahtan en asagi indim de evli olmadiginizi gordum. Skinti ney baskasini bulursun evli degilsin coluk cocuk yok
İstedikleri gibi gelirler istedikleri zaman giderler böyle bu dünya
Bide sen buna niye hizmetçilik yapıyor sun çok sinir oldum
Senin yoklugun çok ağır gelir ona
Sana karsi duygulari bitmis hic bir sekildede geri gelmez
sen elinden geleni yapmıssın.. karsındaki değerini anlamadıysa onu yoklugunla tanıstır..
Seni kullanıyorsa amacı başkadır. Sendekileri elde ettikten sonra afedersinnn ama kapı dışında bulursan kendini hiç şaşırma
Bence son çok üstüne gidiyorsun rahat bırak onu biraz zaman tanı bırak istediğini yapsın sende onun gibi yap zaten zamanla oda farkedip düzelir bence
İnanın hiç üzerine gitmiyorum. Sabah istediği saatte uyanır, gün içinde ne isterse onu yapar. Benim tek istediğim "benim bir derdim var" dediğim zaman her şeyi bir an olsun bırakıp tüm ilgisini bana vermesi. Bir de eskiden olduğu gibi haftada bir akşamını sadece bana ayırması. Çok olduğunu zannetmiyorum bunların.
Ya herkes demiş oluruna bırak bilmem ne sen milleti dinleme kesinlikle içinden ne geliyorsa onu yap anladığıma göre uzun bir ilişkiniz var oturup sakin bir şekilde bu sorunu anllatınmı bilmiyorum ama birdaha dene
Burcu ne erkek arkadaşının?
Anlattım. Yüz yüze konuştuk saçmalıyorsun dedi, şehir değiştirdi 1 haftalığına mesajla konuştuk, uzak kaldığın için böyle diyorsun saçmalama dedi, mektup yazdım uzun uzun okumadım dedi, bağırdım yüzüne en son kavga ettim olay çıkartmaya yer arıyorsun dedi. Bilmiyorum denemekten yoruldum ben. Bir gün olsun mutluluktan gözümden yaş gelmedi benim bu ilişkide. Varsa yoksa hüzün bana.
Başak burcu.
Ama aynı zamanda yaralarımı sardı diyorsun beraber film izlemişssiniz eğlenmişsiniz vs sence şu an ilişkinize biraz nankörlük yapmıyorsun?
Dürüst ol ama :)
O dönem çok ağır yaralarım vardı ve bana çok iyi geldi evet. Ama o dönemi o da çok zor geçiriyordu ben de ona çok iyi geldim. Yalan değil söylediğiniz. Bazen bencil olabiliyorum evet, buna asla hayır demem. İlgi arsızı olduğum zamanlar oluyor benim de. Ama 3 yıldır beraberiz diyorum, o bahsettiğim filmler müzikler ilk 6 ay içerisinde oldu ve bitti. Geriye kalan 2 buçuk senedir benzer sorunlar var aramızda. İlk 6 ay olup bitmesindense, her ay 1 kere olsaydı keşke diyorum şu an bende. En azından o ayın tüm yükünü beraber geçireceğimiz kaliteli bir zamanla atardım omuzlarımdan. Şimdi omzumda 2 buçuk senenin yükü var.
Eger zaman kaybı olarak düşünüyorsan iyi değerlendir derim ama oturup konuş onla ilişkimiz böyle yürüyemez artık diye sakin bir şekilde
Teşekkür ederim ciddiye aldığınız için. Sağ olun
Tek taraflı yargılamak yanlış olur. Onun ağzından da dinlemek lazım belki senden talepleri vardır ve sen bunları karşılayamıyorsundur
Bence git evden fazla yuz vermissin bemce srkadaslik icin bu kdar sey fazla git kiymetini analsin hayatini yasa unutma vazgectigin an vazgeçilmez olursun.
Sen bence sevgilini fazla sıkıyorsunki senden kaçmaya çalışıyor oluruna bırak ve bir süre onun sana gösterdiği tavırları sen ona göster bakalım ne yapacak
Cicim ayları bitmiş demek ki artık sıkılmış hep aynı kalacak değil sonuçta. Şuna inan su hayatta en çabuk değişen insan erkeklerdir.
Ayrılmalısın. Bu kadar mutsuz olduğun bir ilişkiyi sürdürmek seni yıpratır sadece.
Evli gibi olmışsunuz ayrıl gtsin niye cekiyorsunki o öküzü
Otur Ada'm akıllı konuş ya kendine bir çekidüzen versin ya da sonuçlarına katlansın
Evli değilsen adam senden soğumuş atacak seni başından
ona, onun yaptığının tam olarak aynısını yapmalısın.