İlişkimi kurtarmak için ne yapmalıyım?

Herkese Merhebalar. Direk konuya geçiyorum.
yaklaşık 1 yıldır arkasıyca düştüğüm bir kız var. Bu kızdan 2 kere redd cevabı almışlığım da var hatta. Ama 3. denememde evet demişti bana. şimid bir ilişkimiz var. o da çalışıyor bende çalışıyorum. hatta yüksek lisans bilə okuyor. Ama son haftalarda ilişkimizdə biir sorun görüyorum. telefonlarımı açmıyor, mesajlarıma geç cevap veriyor, ne zaman yazarsam bile bana "çalışıyorum mesait değilim" diyor. bir taraftan anlamaya çalışıyorum çünki kız olduğu için hayatı benden daha zor geçiyor. ben çalışmadığım zamand o bile çalışıyordu. Ama bu mesajı yazdığım andan 5 dakika önce de günaydın nasılsın mesjaına bile sadece günaydın yazmakla yetindi. Bana karşı soğumağa başladığını düşünüyorum çünki yaptıkları onun göstergesi ama bir taraftan da hem çalıştığını, hem okuduğunu, hem ev işleri ile uğraşığını, biliyorum. bu yüzden onu anlıyorum. ama Bir taraftanda düşünüyorum ki, eğer isterse 1 saat bile bizim ilişkimize vakit ayırır. Açık söyliycem bu ilişikmi kaybetmek istemiyorum çünkü onu çok seviyorum. bu yüzden de ilişikmi kurtarmak için günlerdi düşünüyorum hatta buraya kadar sabr ettiysem biraz daha da sabr ede bilirim çünki onu gerçekten çok seviyorum. Belki hata bendedir ola bilir. hatam varsa çekinmeden söyleyin ki belki neredese yanlış yapıyorum derhal onu düzeliyim. Okuduğunuz üçün teşekkürler. Tavsilerinizi okumayı çok isterim.

İlişkimi kurtarmak için ne yapmalıyım?