İlişkimi kurtarmak istiyorum lütfen yardım edin?

Sizi de çok sıkmamak adına çok fazla ayrıntıya girmeden anlatacağım. Benim uzun zamandır birbirimizi tanıdığımız biriyle 3 aylık bir ilişkim var, daha çok yeni olmasına rağmen ikimizin karşılıklı kıskançlık sorunları, benim o biraz soğuk yaptığında çok üstüne gitmem vs ilişkiyi sanırım yıprattı. Bana saygısı kalmadı. Seneye farklı şehirlerde olabiliriz bunun için endişeli olduğunu söylüyor fakat gözümde bahane gibi geliyor çünkü önceden dünyanın öbür ucunda da olsam yeticek kadar sevgisi vardı, sürekli o benim peşimden koştu bu zamana kadar bu arada ben bir kere bile koşmadım bana aşıktı. Fakat şimdi rolleri değiştik gibi hissediyorum sözleriyle beni çok üzse de kopamıyorum. Sürekli tartışma çıkartıp ayrılmak istiyor. Napmam gerekiyor bilmiyorum barıştığımızda kıskançlığın bir süre sonra bunalttığını vs söyledi, iki gündür benden soğuduğunu söyledi. -Dünki tartışmamız benim kıskançlığım için değildi ve soğumasını sağlıycak bir şey yapmamıştım- Taktik ilişkisi yaşamaktansa içimden geldiği gibi davranmıştım ki kendisi benden daha kıskanç. Adil yıldırımı belki tanıyorsunuzdur onun kendini geri çekme metodunu uygulamalı mıyım aramız tam düzelmedi gibi hissediyorum onun için daha çok uzaklaşır mı? Konuşma tarzı çok tuhaf gerçekten soğumuş gibi.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada son 2 gündür benden soğuduğunu söylüyor fakat konuşma tarzı, tavırları bu 2 güne özgü değildi, son zamanlarda böyle, hayatında biri yok onu biliyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Ve saçma bir olaydan ötürü bugün ayrılmak istediğinde uzatmadım, tartıştık engelledim yine yazan oydu of onu anlayamıyorum
İlişkimi kurtarmak istiyorum lütfen yardım edin?