İlişki Bitmesin diye Çok çabaladım Şimdi ne yapmalıyım?

3 kere ayrıldık Aynı Mahallede oturduğum Adam ile Bunca zaman Karşılaşmamıza rağmen instagramdan Tanıştık Başta ciddi görmedim sonradan Nedensiz Bir anda tutuldum En saf Temiz duygularımla sevdim , Her dışarıya çıktığımda Ona Çikolatalar alır Aşşağıya Çağırır verirdim, Yüzündeki gülümsemeyi görmek için. kendim motorcuyum O arabaları seviyor diye Araba konusu açtım Mutlu olsun belki onun sevdiği şeyleri Ben yaparsam Sever diye olmadı Sevildiğimi hissetmek için Çabalamama gerek yokmuş meğer , seven Erkek hissettiriyormuş. her gece Ağlıyorum Onu düşünmeden edemiyorum 2-3 gün önce Normalde Hayatta atamam inatcıyımdır Ama Gece Arayıp neden Hisettirmedin dedim O da Yapım bu Hissettiremiyorum ama gerçekten seviyorum dedi Bilmiyorum Allaha dua ediyorum Herseye Rağmen Umarım İleride Güzelleşirim Ve tekrardan Onun sevebileceği Bir Kadın olurum. Hakkımda Hayırlısı olsun Derken bile Allahtan onu istiyorum Adı hakkı, Sordum ona , Senin zoruna gidicek bir şey dedim mi yaptım mı veya Sinir olduğun bir sey yaptım mı dedim hayır dedi Bunca Şeye rağmen onu bebek gibi hissettiricek Bir kadına Neden sevildiğini hissettirmez bir insan? ( sevilmeyi hissettirmek İlla Pahalı hediyeler değil bazen bir Çiçek koparmaktır Veya geceleği konuşmaktır)
Güncellemeler
1 yıl
Her şeyi Düzeltmeye Çalışmanın Yok ettiği bir ben kaldım , Demek ki Değişmesini istediğimiz birini değil Değişmesinden korktuğumuz birini sevmemiz lazımmış.
Güncellemeler
1 yıl
Cevaplar için teşekkür ederim
İlişki Bitmesin diye Çok çabaladım Şimdi ne yapmalıyım?