SEVGİLİMİN BENDEN SOĞUDUĞUNU HİSSEDİYORUM?

Arkadaşlar şimdi anlatmak gerekirse sevgilim son 1 haftadır sürekli ben çıkıyorum işim var diyor veya da uyuyor ramazan var ve oruç tutuyor diye uyuması normal ama işine gelince işin ne diye sorunca bir iş işte aşkım diyor bende ne işi söylermisin dediğimde anneme yardım ediyorum veya da çoğu zaman dışarıdayım diyor bende tamam diyorum sonra sabah uyandığımızda geçen sabah benden soğuma aşkımm ya :( yazdı bende ben soğumam yazdım ona tamam aşkım yazdı sonra o gün içinde ben hastaneye gidiyorum dediğim de en sevmediğim kankalarım bile ne oldu diye sorunca o hiç bir şekilde tepki vermedi ya arkadaşlar hem soğumamdan korkuyor hemde böyle yapıyor ne yapmaya çalışıyor anlamadım ve eski sevgilimle de çık sıkı fıkılar eski sevgilimin dolduruşlarına gelmesinden korkuyorum.. ve hala da bana aşkım bebiş demeye devam ediyor geçen sabah bir sürü aşkım yazmış ve bana göndermiş napmaya çalışıyor ya bir yol bulun bana lütfen ve de bana '' sg , istemezsen isteme '' diyen birisi napmaya çalışıyor bilmiyorum sonra da çok özür dilerim ayrılma benden lütfen diye cümlelerde bulundu sizce sevgisini ifade etmiyormu? yardımcı olun bana ne yapmam lazım.. Sinemaya da gideceğiz diye ağzı kulaklarında ve çok heyecanlanıyor napıyor bu çocuk lütfen yol gösterin
SEVGİLİMİN BENDEN SOĞUDUĞUNU HİSSEDİYORUM?